Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmm ay aklım burda ama yoğunum giremiyorum herkes iyidir umarım öpüyorum siziiiiiiiiiii

ahilla canım iyi düşün yaa sonradan pişman olmaktansa. ayrı ev için ikna et bence.

benimde kv dem sürekli bir tehdit içindeydi o kadar gülünçtüki tehtidleri, anlatsam yatarsın yerlere ama sadece sözlerini dinletme çabaları, hakimiyet kurma. En son tehtid edeceği bir şey kalmadı, evlenince bu defa analık hakkımı helal etmem dedi hep bu şekilde kocamı sindirdi yani. Biz 6 sene çıktık bu süre zarfında sürekli eşim evlenince hiç bir şey onun istediği gibi olmayacak diye diye beni düğüne kadar ikna etti her hevesim inan kursağımda kaldı ben kv demi düşündükçe o tepeme bindi. En sonunda 7 günlük evliyken, 6 yıl ayrılma lafını bir kez ağzıma almayan ben, boşanmak istediğimi ciddi ciddi söyledim, ki ben kv demle aynı evde bile değildim, hala abarttım mı derim ama yok yok abartmadım, ben ona çok taviz vermişim onu anlıyorum şimdi, çok pişmanım ona kötü bir gelin olmadığım için... Çünkü onun gibi bir insana kötü gelin yakışır.
neyse yaşandı bitti ama en güzel zamanlarım ağlayarak ve eşimi sevdiğime pişman olarak geçti. Hep sevmeseydim katlanmazdımlar dolaşıyor ağzımda sen kendi kıymetini bil, seninde bir insan evladı olduğunu unutma. Baştan kötü ol. Sonradan olursan, bilerek geldi bilerek kabul etti derler.

Bence nişanlına ben kabul ettim fakat annemin bu denli, ilgi delisi, bu kadar karışan bir insan olduğunu düşünemedim beni çok korkutuyor annen de.

Sorun degil canim acinca eklersin

Senin kv nekadar fettanmis oyle herzamn derim iyilikten maraz doguyo sende zamaninda iyi niyetli yaklasimindan cekmisin bir annenin ogunu kiskanip paylasamadigini sezersen baska agzinla kus tutsan yaranamassin senin gibi; tatli dilli bir yaranamdiysa ciddi dercede ogluyla paylasamiyomus demekki neyseki simdi duzeninde huzurunda yerinde sukret haline gecmisi gecmiste brakk
Bak esinle hala cifte kumrular gibisiniz demekki askiniz daglardan buyuk hickimse asamaz allah herdaim askinizi dahada arttirsin ins.. eee boyle cilveli hatunla olacagi o zaten dimi

Hee buarada sevcan altiparmaktaki kumpircininde reklamini iyi yapmisin kumpir aramayann benim bile canimi cektirdin zaten bizim evede yurume mesafesiymis hazirlandik esimi bekliyoz istikamet orasi komisyonunu istersin artik memnuniyetimi bildiririm sana bakalim ovdugun kadar varmiymisss

KUMPİRE BAYILIRIM:))
akşam bile anotoliuma gider gitmez eşim ne yiceksiniz dedii bende dedim kumpirciye gidiyorum siz naparsanız yapın:)
baktım oda arkamdan geliyor ama çok seviyorum kumpiri ya ama karışık sevmiyorum ben 3 çeşit alıyorum ama 5 hakkınız var diyorlar 2 tane daha aynısından koyduruyorum:))mısır kısır rus salatası:)) ohh mis misss
sizede afiyet olsun yinuse inşallah boğazınızda kalmaz:))

iyi akşamlar kızlar
bizim pc yi geçen gün kırmıştım ben.
servise göndereceğiz
giremem bu hafta
şansıma buluşma öncesi oldu ama
perşembe günü tekrar arar haberleşirim
plan değişikliğinde benimde haberim olursa sevinirim...

artık eskisinden çok daha farklı er şey.nişanlım ilk başlarda hiç kabul etmiyordu annesinin yaptıklarını.ben söyleyerek uyarıyordum sadece.bi gün dedim ki kendime,lafla olmıcak ıspat lazım.her söylediğimi ıspatladım.şimdi olmayan bi şeyi de söylesem inanır sanıyorum.çünkü o da şok oldu annesine ve davranışlarına.yalnız üzülüyoorum ona resmen iki arada kaldı.annemin verdiği terbiyede kötülük sizden çıkmasın var.ne yazık ki atamıyorum bunu üstümden,son noktaya kadar yutuyorum susuyorum.son noktada çok sağlam patlıyorum ama işte o da adı üstünde son nokta oluyor.

ben de bu fikirdeyim ama hayır duası alırız belki deyip kabul etmiştim.nişanlım hep:ANNEMLE ANLAŞAMAYAN KİMSEYLE ANLAŞAMAZ derdi.ne bileyim herkes karşısındakini kendininki gibi biliyor.ben de olur dedim ama...üstelik biz arkadaşken ailesi aklına sokmuştu beni.şimdi bu tavırlar çok anlamsız geliyor.

yok canım o şımarıklığı hep varmış.zengin bi aileden kp gelin olmuş.adamcağız da görmüş geçirmiş diye hiçbişisine karışmamış.boru elinde gezmeye alışmış.borusu elinde olmayınca hemen kendi usluplarına geçiyor.ya bi de bazan çok basit numaralarla bir numaralı fedakar anne oluyor.hani şu 4 yumurtayı 4 çocuğuna haşlayıp bölüştüren anne misali anneniz taş yesin yarımşar verin yeter diyor çocuk bir tane yedim zannedip yarım yerken anne 2 taneyi yiyor çocuğun haberi yok misali...
ben sadece her şey iyi olsun diye iyi yaklaşmaya çalıştım ama sanırım iyi olmayacak.ya ayhana da yazık o da üzülüyor.arada kaldım deyip ağladığını biliyorum. bu da beni daha çok üzüyor.evi ayıramaz nişanlım ama mesafe yeterli.ben de kadın ters davranıyor dedikten sonra bi de dönüp kendime kızıyordum için fesat senin pis diye.sağolun kızlar.artık mesafe koycam ve nişanlımla kendi keyfimi düşüncem :)

ben var ya bi kere babamdan izin almış insan değilim.ne yapıp ne yapmıcamı bilirlerdi.sadece şuraya gidyorum şu civarlarda gelirim der ve çıkardım.nası öderim haklarını diyorum şimdi

gerçekten görmez mi?başlarda görmüyordu şimdi görmeye başladı.evlenince yine kör mü olacak???

ya benimki aşırı saygılı ailesine de çok düşkün bi de küçük ablası öyle zaten geri kalanı hep kendilerini düşünür.hepsi de bunun düşkünlüğünü kullanıyor zaten.mesafe en iyisi ne yazık ki...ayrı ev açsak annesine de biz bakcaz bize de.bu da şu 2 3 sene için bizi çok zorlar.biraz da bu yüzden susuyorum.maddi imkanlar bizimkini çok üzüyor ilerde inşaallah...kimbilir belki gerek bile kalmaz.

Bence nişanlına ben kabul ettim fakat annemin bu denli, ilgi delisi, bu kadar karışan bir insan olduğunu düşünemedim beni çok korkutuyor annen de. işte bu cümleyi biz çok konuştuk.onun da aklı çok karışık.şu taşınma muhabbeti açıldığında önceden bi yere salmam derdi annesi tehdit ettiğinde,şimdi sen bilirsin diyor.o da bunaldı farkındayım.offfff bana yol gösterin ders verin de öyle yapayım.

günaydın kızlarrr
özgecim çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah korumuş canım
sevcancım ameliyat gününü almışsın allahım tez zamanda kurtarsın bu dertten acil şifalar versin hayırlısı ile olup bitisn işallah
ahilla canım gelelim sana kv den dertlisin gördüğüm kadarı ile şimdi senin bu anlattıklarına göre kv den kendini baştan belli etmiş diye düşünüyorum bir arada oturudğunuz takdirde sağlıklı bir evlilik ve yaşam süremeyeceğiniz ortada ben anlamıyorum bu oğlan annelerini nedir bu çekememezlik bu kıskançlık insan oğlunun çocuğunun mutluluğunu istemez mi ya onlar mutlu olunca sen de mutlu ol dimi ama ayy bende iki oğlan annesiyim ama kesinlikle böyle olamam ne yaparlarsa yapsınlar ister fizanda yaşasınalr yeterki onlar mutlu huzurlu olsunlar birkere canım kıskançlık varsa yani oğlunu senden kıskanıyorsa ve sürekli ilgiyi kendi üstüne istiyorsa sıkıntı olur senin için bence baştan tavrını koy mesafeli davran gördüğüm kadarı ile fazla içli dışlı olmuşsunuz araya kesinlikle mesefa koy ki istediği gibi davranıp istediğini söyleyemesin fazla yüzgöz olunca hele birde her söylenene sessiz kalırsan tavrını koymazsan tepene çıkarlar allah razı olsun benim kv çok iyi benim bir kısıntım yok kendisinden yana ama onda da hep benim dediğim olsun hakimiyet ben de olsun tavırları var çünkü kp bizim hiçbişeye karışmaz maaşı alır kv verir bütün evi kv çevirir biz de ilk zamanlar ona veriyoduk borçalrımız vardı onlar ödüyodu pazar market hep ondaydı zaten aynı evin içinde yaşıyoduk ben ne zaman kendi evimi yaptım üst kata artık ayrılalım herkesin kesesi belli olsun dedim işte o zaman kıyamet koptu bizimkinde ağlamalar sızlamalar işte bunlar bize bakmazlar daha şimdiden bırakıyorlar görenede başka memlekete gidiyoz sanır alt tarafı üst kata çıkıyoruz bayağı bir tavır yaptı sebep ne böyle yapmasında elindeki hakimiyet gidecek yani ama şimdi alıştıeşimde baştan bana biraz tavır yaptı ama şimdi benden daha hzurulu yukarda o da alıştı yani bu duruma böyle şeyler yaşamaman için bence baştan ayrıl derimki senin ki daha sıkıntılı bir durum canım

öyle canım gerçekten maraz doğuyor insan oğlu çok nankör.
Teşekkür ederim ayrıca, o senin güzel görüşün... Hepimizin mutluluğu daim olsun Allah sağlık derdi vermesin inşallah....

Eee bu arada sen eşine açtınmı bizi :)) malum bu haftada Semihaya gideceğiz gelebilirmisin? :)

hadi canım :))) demek yakındınız :)

inşallah benim gibi beğenirsiniz, inşallah eskisi gibi lezzetlidir... :) ay ama benimde canım çekti...

nasıl kırdın canım, inşallah çok masraf çıkarmaz vallahi ilk aklıma gelen bu oluyor :)
konuşuruz merak etme sen.

yaa canım inan üzüldüm durumuna, nişanlına da ayrı üzüldüm ama, sana daha çok, evlendikten sonra çok daha büyük sorunlar çıkacağına inanıyorum. ne biliyim yaa, ben bu sahneleri hatırlıyorum

benim eşimde demişti aynı evde oturalım diye, ASLA demiştim, annesini tanımadan. Benim zaten anam babam kardeşlerim var, evlilik ayrı birey olmaktır, benim için fark ne olacak, hiç! yanımda birde sen olacaksın yani koca derdi, iki yumurta bir sucuk için değmez, evlenmem daha iyi demiştim. Düşündüğüm en güzel şey buymuş 17 yaşımda :)

umarım düşündüğümüz gibi olmasın. Herşey çok güzel olsun. ((

çok teşekkür ederim canım inşallah iyi olurum hemencik çok ağrı acı hissetmem dua edin kız o gün bana :)

günaydın canım
valla o yaşta bravo canım çok iyi düşünmüşsün genelde o yaşlarda insanın gözü kapalı olur seviyosun ya gözün hiçibişeyi görmez yani

günaydın kızlar
pc bahsettiğim gibi hala kırık
eşim açıp kullanma demişti
ama dayanamıyorum
ben ne yapayım
arada açar bakarım size
haftasonu kendisi teslim edecekmiş kargoya

bu arada sevcan günün belli olmuş
allah yardımcın olsun
ağrısız sızısız kolay bir ameliyat olur inşallah
atlamam ziyaretine gelirim ben senin

bu arada kaderim gelemeyecek mi bana
aşkolsn ya
14,30 geç bir saat değilki
yollarda atalanırım yazmışsın ama
biz ne yapalım
en azından altında araban var
evden burası 15 dk alır en fazla
bekliyorum inanki senide...

haksever geçmiş olsun
kaza atlatmışsınız
pazar günü teyzemler geldi bana
geç kaldınız deyince
paşa çiftliğinin oralarda kaza olmuş demişlerdi
aynı kazadan mı bahsettiler acaba?

Ayy canım yaa kıyamam taa oralardan hastaneye falan gelme sakın zaten 1 gece yatıcam evime gelirsin daha sonra güzel kızınla beraber, hem oynar bizim zilli zarifeler

konuş semiha kim tutar seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…