kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmay aklım burda ama yoğunum giremiyorum herkes iyidir umarım öpüyorum siziiiiiiiiiii
çok saol canım bakalım inşallah çok acı hissetmem :)
Allah razı olsun vallahi ne iyisin.
bu arada ben hala seni face ekleyemedim açamadım çünküama inan hep aklımdasın.
çok iyi bile yazmışsın kızına rağmen :) uzun bir mesajdı.
Sorun degil canim acinca eklersin
Senin kv nekadar fettanmis oyle herzamn derim iyilikten maraz doguyo sende zamaninda iyi niyetli yaklasimindan cekmisin bir annenin ogunu kiskanip paylasamadigini sezersen baska agzinla kus tutsan yaranamassin senin gibi; tatli dilli bir yaranamdiysa ciddi dercede ogluyla paylasamiyomus demekki neyseki simdi duzeninde huzurunda yerinde sukret haline gecmisi gecmiste brakk
Bak esinle hala cifte kumrular gibisiniz demekki askiniz daglardan buyuk hickimse asamazallah herdaim askinizi dahada arttirsin ins.. eee boyle cilveli hatunla olacagi o zaten dimi
Hee buarada sevcan altiparmaktaki kumpircininde reklamini iyi yapmisin kumpir aramayann benim bile canimi cektirdin zaten bizim evede yurume mesafesiymis hazirlandik esimi bekliyoz istikamet orasikomisyonunu istersin artik memnuniyetimi bildiririm sana bakalim ovdugun kadar varmiymisss
ayyy kendi kv demi gördüm bir an, umarım sonu bizimki gibi olmaz...
hep ilgiyi kendi üzerine istiyor. ama sizde bence onun istediğini yapmayın, senide çok verici gördüm canı istiyor diye mısır almalar tatsınlar diye balık pişirmeler yapma canım ya ra na mas sın! dahada kötü olursun. birde ne alaka beraber oturuyorsunuz bence vazgeç daha nişanlısın elbebek gül bebek bakacağına sana, şimdiden böyle evlenince daha beterlerini yapar...
ben büyük konuşmayım yapamazdım aynı evde kv demle, kv dem iyi biri değil o ayrı ama iyide olsa olmazdı ben evime gidince kışın pantolonumu çıkarıp külotlu çorapla gezerim, yazın kilotlayeni evliyken eşimi kapıda iç çamaşırıyla karşılardım, daha sayabileceğim bir sürü şey. tv izlerken hep beraber olacaksın, yemek yaparken acaba ne bahane bulur diye yapacaksın, yada o yapsa sen severek mi yiceksin, eşinle azıcık şaka yapsan ohooo ben ne oluyorum dicek (çünkü belli yapacak o) yatak odasında istediğin gibi olamıcaksın duyacak diye... çok üzgünüm soğutmuş olmak istemem ama Sen bunları hiç yapamıcaksın. Neden beraber oturucaksınız baba yokmu? başka kardeş yada. hoş olmamaları beraber oturmanızı gerektirmiyor yinede ama merak ettim.
kapısı ayrı olmalı herkezin yuvası baska onu mu cekiceksin el ayaktan düşmeden birlikte yaşamaya karşıyım rabbim muhtac olduklarında hayır dualarıyla klagıygıyla bakmayı nasip etsin bizlere ama düşmedikçe aynı ev istemem ben asla bence sende kabule tme belliki oglunu paylaşamıcak
çok verici gördüm seni balık almalar vs.. kv dikkat çekmeye çalışıyor sanırım biraz şımartmışsınız kadını,
sen bunun sonrasını göremiyorsun ama ben görebiliyorum,sürekli beklenti içinde olacak,,almadığınızda yada sevginizi göstermediğinizde hemen kapris yapacak kırılacak ve eşinle arana soğukluk katacak
beraber yaşamak çok zor ama bunun için mesafe koyman gerek,
aynı ev içinde zor olabilir ama mesafeni koy hatta şimdiden koy sürekli gitme bence evlerine..
daha az görüş daha evlenmeden sorunlar çıkıyor bu senin elinde yani gitmemek(
vallahi canım olgunsun daha ötesi yaşın var okumuşsun kafaya eften püften şeyleri takmayacağını seziyorum. Ama şimdiden rengini belli ediyor kv her gtittiğiniz yeri söylemek durumdasınız dahada kötüsü onuda götürmek zorundasınızzor olacak snaırım yani bana zor gelirdi çünkü ben kötü birşey yapmadığım, kötü bir yere gitmediğim için eşimden başka kimseye hesap vermek izin almak istemem babamda çok karışmazdı o yüzden ben olsaydım inan yapmazdım.... Allah rahmet eylesin babasına, annesi de sanırım eşinin düşkünlüğünü biraz kullanıyor. Eşin şimdi sana hak verir şöyle bi bakınca ama evlenince tam tersi olacaktır. hep annesi haklı olacaktır. Aynı evde yaşamanın avantajıda vardır kesin ama ben dezavantajlarını düşünerekten kabul edemezdim seninki iyi cesaret yada iyi niyet...
birde sen onların evine gideceksin kv de senin evine gelmeyecek böyle düşün. Yani hayata müdahil olan her zaman sen olcaksın ve o evi benimseyemeyeceksin BENCE.
canım yaa( nasıl olacak bu çok geçimsiz
bence siz şimdiden zorlamaları bırakın hayır diyorsa hayır kalsın yani çünkü biliyor sizin ısrar edeceğinizi o yüzden böyle yapıyor.
annede iyi yapıştırmış cevabı helal olsun...
aynı aynı benim kv de hep tehtidkar bırak çocuğun seni sevdiği için sözünü dinlesin.
Şimdi görüyordur emin ol annesinin fenalıklarını, ama evlenince görmeyecek
Canim benim uzgunum ama kv basindan rengini belli etmis asla bir oturmayi kabul etme diycektim ama baska luksum yok demissin bu kotu iste ayni apartmanda altli ustlu bile gecim olmazken ayni evde aklim almiyo baska bir yolu olmali bunun butun sartlari zorlamalisin ayri ev icin yoksa psikolojin alt ust olur
Cunku anlattigin kv profilini taniyorum oglunu omur boyu senden kiskanicak ve paylasmak istemiycek sonucuda bosanmaya kadar gider allah korusun burda okuyoruz bunun gibi olaylarin sonucunu
Ayni evde. Yasamaktan baska cikar yol bulamassan sana tavsiyem zaten gunduzleri calisicaksin meslegin var zaten aksamlarida mumkun oldugunca mesafeli olcan nekadar samimi olmaya calisirsan okadar cilki cikar mesali durursan belki cesaret edemez laf sokma vs.
Bide cabuk alinan bi yapiyada sahipsin sanirim oyle sokulan lafalari umursamayan etkilenmiycek yapin olsa neyse oda yok cok yipranirsin daha dur evlendikten sonra kv kiskanclik dozu iki kati articak anlattigin kv hareketleri bunu gosteriyo canim eger kendini seviyosan yol yakinken bir cozum uret icten ice kv davranislarinin yanlis oldugunu dir dir eder tarzda degilde esine gostererek sahit olmasini saglayarak iyilikle islersen kendide anladi diyosun zaten evlenene kadar isleye isleye ikna edersin esini ayri ev mevzusuna hem tek cocuk degil nisanlin bune boyle butun sorumluluk ona ait aile kavraminin sadece ikinizin oldugu bir ev yasantisi olacagini anlamali esin...
İlerde arada kalarak en az senin kadar kendiside coook sikinti yasiycak
Bune yaa bide annene yetistiriyo yemiyo icmiyo sevcan ayni benim kv anlatmisin dediya guldum cunku bende ayni seyi soyliycektim bunlar ayni fabrika cikisimi anlamadim gitti bukadar tipatip ayni hareketler bunlarin kvlik nasil yapilir kursunami gidiyolarda davranislari ayni oluyo anlamadim..
Demem oki sen tahsillisin meslegin var annemiz bizi bu yasa
zilelim diye getirmedigetirmedi kendini seviyosan bu kotulugude kendine yapma ben hicbir iyi niyet sezemedim anlattiklarindan ortada fazlaca iyi niyetli biri varsa oda sadece sensin ya deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin klasik cumleyi kullanmak istemiyorum sadece ya iyilikle isleye isleye ayri ev konusunda ikna edecen esini yada mesafeli durcan ama mesafe olayida cozum olmiycak cunku ozamanda cok soguk davraniyo diye esini fisekliycek oda kavga sebebi olcak tek cozum ayri ev baska bir cozum bulamadim nerden tutsan elinde kaliyo hem oteki cocuklari yanliz asiyolar bu seninde hakkin keske basindan kabul etmeseydin diycem ama olan olmus ama gec kalmis sayilmassin henuz nisanlisin millet evlendikten sonra kafasi dank ediyoda ayri eve cikiyo ozamanda kavga gurultu cikiyo tabiki darginlik olmadan olsun istiyosa nisanlin simdiden elini tasin altina koycak nerde gorulmus bu zamanda ayni evde kv allah askina bide cocuk degil tavrini koy sessiz kalma simdi kotuluk cikmasin diye susarsan evlendikkten sonra cikicak zaten hemde psikolojin bozulmaside cabasi oyuzden ha simd or ha sonra ...
İns istedigin yonde gelisir hersey allah gonlune gore versin
ahilla canım iyi düşün yaa sonradan pişman olmaktansa. ayrı ev için ikna et bence.
benimde kv dem sürekli bir tehdit içindeydi o kadar gülünçtüki tehtidleri, anlatsam yatarsın yerlere ama sadece sözlerini dinletme çabaları, hakimiyet kurma. En son tehtid edeceği bir şey kalmadı, evlenince bu defa analık hakkımı helal etmem dedi hep bu şekilde kocamı sindirdi yani. Biz 6 sene çıktık bu süre zarfında sürekli eşim evlenince hiç bir şey onun istediği gibi olmayacak diye diye beni düğüne kadar ikna etti her hevesim inan kursağımda kaldı ben kv demi düşündükçe o tepeme bindi. En sonunda 7 günlük evliyken, 6 yıl ayrılma lafını bir kez ağzıma almayan ben, boşanmak istediğimi ciddi ciddi söyledim, ki ben kv demle aynı evde bile değildim, hala abarttım mı derim ama yok yok abartmadım, ben ona çok taviz vermişim onu anlıyorum şimdi, çok pişmanım ona kötü bir gelin olmadığım için... Çünkü onun gibi bir insana kötü gelin yakışır.
neyse yaşandı bitti ama en güzel zamanlarım ağlayarak ve eşimi sevdiğime pişman olarak geçti. Hep sevmeseydim katlanmazdımlar dolaşıyor ağzımdasen kendi kıymetini bil, seninde bir insan evladı olduğunu unutma. Baştan kötü ol. Sonradan olursan, bilerek geldi bilerek kabul etti derler.
Bence nişanlına ben kabul ettim fakat annemin bu denli, ilgi delisi, bu kadar karışan bir insan olduğunu düşünemedim beni çok korkutuyor annen de.
Sorun degil canim acinca eklersin
Senin kv nekadar fettanmis oyle herzamn derim iyilikten maraz doguyo sende zamaninda iyi niyetli yaklasimindan cekmisin bir annenin ogunu kiskanip paylasamadigini sezersen baska agzinla kus tutsan yaranamassin senin gibi; tatli dilli bir yaranamdiysa ciddi dercede ogluyla paylasamiyomus demekki neyseki simdi duzeninde huzurunda yerinde sukret haline gecmisi gecmiste brakk
Bak esinle hala cifte kumrular gibisiniz demekki askiniz daglardan buyuk hickimse asamazallah herdaim askinizi dahada arttirsin ins.. eee boyle cilveli hatunla olacagi o zaten dimi
Hee buarada sevcan altiparmaktaki kumpircininde reklamini iyi yapmisin kumpir aramayann benim bile canimi cektirdin zaten bizim evede yurume mesafesiymis hazirlandik esimi bekliyoz istikamet orasikomisyonunu istersin artik memnuniyetimi bildiririm sana bakalim ovdugun kadar varmiymisss
iyi akşamlar kızlar
bizim pc yi geçen gün kırmıştım ben.
servise göndereceğiz
giremem bu hafta
şansıma buluşma öncesi oldu ama
perşembe günü tekrar arar haberleşirim
plan değişikliğinde benimde haberim olursa sevinirim...
artık eskisinden çok daha farklı er şey.nişanlım ilk başlarda hiç kabul etmiyordu annesinin yaptıklarını.ben söyleyerek uyarıyordum sadece.bi gün dedim ki kendime,lafla olmıcak ıspat lazım.her söylediğimi ıspatladım.şimdi olmayan bi şeyi de söylesem inanır sanıyorum.çünkü o da şok oldu annesine ve davranışlarına.yalnız üzülüyoorum ona resmen iki arada kaldı.annemin verdiği terbiyede kötülük sizden çıkmasın var.ne yazık ki atamıyorum bunu üstümden,son noktaya kadar yutuyorum susuyorum.son noktada çok sağlam patlıyorum ama işte o da adı üstünde son nokta oluyor.
ben de bu fikirdeyim ama hayır duası alırız belki deyip kabul etmiştim.nişanlım hep:ANNEMLE ANLAŞAMAYAN KİMSEYLE ANLAŞAMAZ derdi.ne bileyim herkes karşısındakini kendininki gibi biliyor.ben de olur dedim ama...üstelik biz arkadaşken ailesi aklına sokmuştu beni.şimdi bu tavırlar çok anlamsız geliyor.
yok canım o şımarıklığı hep varmış.zengin bi aileden kp gelin olmuş.adamcağız da görmüş geçirmiş diye hiçbişisine karışmamış.boru elinde gezmeye alışmış.borusu elinde olmayınca hemen kendi usluplarına geçiyor.ya bi de bazan çok basit numaralarla bir numaralı fedakar anne oluyor.hani şu 4 yumurtayı 4 çocuğuna haşlayıp bölüştüren anne misali anneniz taş yesin yarımşar verin yeter diyor çocuk bir tane yedim zannedip yarım yerken anne 2 taneyi yiyor çocuğun haberi yok misali...
ben sadece her şey iyi olsun diye iyi yaklaşmaya çalıştım ama sanırım iyi olmayacak.ya ayhana da yazık o da üzülüyor.arada kaldım deyip ağladığını biliyorum. bu da beni daha çok üzüyor.evi ayıramaz nişanlım ama mesafe yeterli.ben de kadın ters davranıyor dedikten sonra bi de dönüp kendime kızıyordum için fesat senin pis diye.sağolun kızlar.artık mesafe koycam ve nişanlımla kendi keyfimi düşüncem :)
ben var ya bi kere babamdan izin almış insan değilim.ne yapıp ne yapmıcamı bilirlerdi.sadece şuraya gidyorum şu civarlarda gelirim der ve çıkardım.nası öderim haklarını diyorum şimdi
gerçekten görmez mi?başlarda görmüyordu şimdi görmeye başladı.evlenince yine kör mü olacak???
ya benimki aşırı saygılı ailesine de çok düşkün bi de küçük ablası öyle zaten geri kalanı hep kendilerini düşünür.hepsi de bunun düşkünlüğünü kullanıyor zaten.mesafe en iyisi ne yazık ki...ayrı ev açsak annesine de biz bakcaz bize de.bu da şu 2 3 sene için bizi çok zorlar.biraz da bu yüzden susuyorum.maddi imkanlar bizimkini çok üzüyor ilerde inşaallah...kimbilir belki gerek bile kalmaz.
Bence nişanlına ben kabul ettim fakat annemin bu denli, ilgi delisi, bu kadar karışan bir insan olduğunu düşünemedim beni çok korkutuyor annen de. işte bu cümleyi biz çok konuştuk.onun da aklı çok karışık.şu taşınma muhabbeti açıldığında önceden bi yere salmam derdi annesi tehdit ettiğinde,şimdi sen bilirsin diyor.o da bunaldı farkındayım.offfff bana yol gösterin ders verin de öyle yapayım.
günaydın kızlarrr
özgecim çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah korumuş canım
sevcancım ameliyat gününü almışsın allahım tez zamanda kurtarsın bu dertten acil şifalar versin hayırlısı ile olup bitisn işallah
ahilla canım gelelim sana kv den dertlisin gördüğüm kadarı ile şimdi senin bu anlattıklarına göre kv den kendini baştan belli etmiş diye düşünüyorum bir arada oturudğunuz takdirde sağlıklı bir evlilik ve yaşam süremeyeceğiniz ortadaben anlamıyorum bu oğlan annelerini nedir bu çekememezlik bu kıskançlık insan oğlunun çocuğunun mutluluğunu istemez mi ya onlar mutlu olunca sen de mutlu ol dimi ama ayy bende iki oğlan annesiyim ama kesinlikle böyle olamam ne yaparlarsa yapsınlar ister fizanda yaşasınalr yeterki onlar mutlu huzurlu olsunlar birkere canım kıskançlık varsa yani oğlunu senden kıskanıyorsa ve sürekli ilgiyi kendi üstüne istiyorsa sıkıntı olur senin için bence baştan tavrını koy mesafeli davran gördüğüm kadarı ile fazla içli dışlı olmuşsunuz araya kesinlikle mesefa koy ki istediği gibi davranıp istediğini söyleyemesin fazla yüzgöz olunca hele birde her söylenene sessiz kalırsan tavrını koymazsan tepene çıkarlar allah razı olsun benim kv çok iyi benim bir kısıntım yok kendisinden yana ama onda da hep benim dediğim olsun hakimiyet ben de olsun tavırları var çünkü kp bizim hiçbişeye karışmaz maaşı alır kv verir bütün evi kv çevirir biz de ilk zamanlar ona veriyoduk borçalrımız vardı onlar ödüyodu pazar market hep ondaydı zaten aynı evin içinde yaşıyoduk ben ne zaman kendi evimi yaptım üst kata artık ayrılalım herkesin kesesi belli olsun dedim işte o zaman kıyamet koptu bizimkinde ağlamalar sızlamalar işte bunlar bize bakmazlar daha şimdiden bırakıyorlar görenede başka memlekete gidiyoz sanır alt tarafı üst kata çıkıyoruz bayağı bir tavır yaptı sebep ne böyle yapmasında elindeki hakimiyet gidecek yani ama şimdi alıştıeşimde baştan bana biraz tavır yaptı ama şimdi benden daha hzurulu yukarda o da alıştı yani bu duruma böyle şeyler yaşamaman için bence baştan ayrıl derimki senin ki daha sıkıntılı bir durum canım
yaa canım inan üzüldüm durumuna, nişanlına da ayrı üzüldüm ama, sana daha çok, evlendikten sonra çok daha büyük sorunlar çıkacağına inanıyorum.ne biliyim yaa, ben bu sahneleri hatırlıyorum
benim eşimde demişti aynı evde oturalım diye, ASLA demiştim, annesini tanımadan. Benim zaten anam babam kardeşlerim var, evlilik ayrı birey olmaktır, benim için fark ne olacak, hiç! yanımda birde sen olacaksın yani koca derdi, iki yumurta bir sucuk için değmez, evlenmem daha iyi demiştim. Düşündüğüm en güzel şey buymuş 17 yaşımda :)
umarım düşündüğümüz gibi olmasın. Herşey çok güzel olsun.((
çok teşekkür ederim canım inşallah iyi olurum hemencik çok ağrı acı hissetmem dua edin kız o gün bana :)
günaydın kızlar
pc bahsettiğim gibi hala kırık
eşim açıp kullanma demişti
ama dayanamıyorum
ben ne yapayım
arada açar bakarım size
haftasonu kendisi teslim edecekmiş kargoya
bu arada sevcan günün belli olmuş
allah yardımcın olsun
ağrısız sızısız kolay bir ameliyat olur inşallah
atlamam ziyaretine gelirim ben senin
bu arada kaderim gelemeyecek mi bana
aşkolsn ya
14,30 geç bir saat değilki
yollarda atalanırım yazmışsın ama
biz ne yapalım
en azından altında araban var
evden burası 15 dk alır en fazla
bekliyorum inanki senide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?