Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
karamuk geliyorsun değil mi bu hafta bana :):):)
bahar nerelerde acaba?

canım kısmetse geliyorum ama birden sonra çıkabilirim ancak oğlanın yüzme kursu var 12 13 arası onu havuzdan aldıktan sonra çıkarız kısmetse ayfer gelmiyormuymuş niyeki :26:

Ayy canım yaa kıyamam taa oralardan hastaneye falan gelme sakın zaten 1 gece yatıcam evime gelirsin daha sonra güzel kızınla beraber, hem oynar bizim zilli zarifeler

konuş semiha kim tutar seni :)

baharda oluyosun değil mi canım şimdi kesin 10 günde raporun olacak değilmi

canım kısmetse geliyorum ama birden sonra çıkabilirim ancak oğlanın yüzme kursu var 12 13 arası onu havuzdan aldıktan sonra çıkarız kısmetse ayfer gelmiyormuymuş niyeki :26:

tamam canım eşin getirecek değil mi senide
ayfer akşam öyle yazmış
gelemem demiş
eee günlerde mi iptal o zaman
sonuçta günlerede gelemez ki geç diye...

sevcancım
bebek arkadaşımızda gelecekti değil mi?
onu alma gibi bir durumun olabilir mi?

tamam canım eşin getirecek değil mi senide
ayfer akşam öyle yazmış
gelemem demiş
eee günlerde mi iptal o zaman
sonuçta günlerede gelemez ki geç diye...

evet canım eşim getirir büyük bir ihtimalle onlarda oğluşla özdilekde takılırlar sonra alırlar beni yine döneriz
hııı okudum şimdi talhanın kursu varmış ama o kadarda geç olmazki 3 de de gelse günler uzun artık ne de olsa

aaa evet özdilek işinize yarar
git gel yapmasına gerek kalmaz eşinin...

bu soru banaydıysa evet konuyu açtım ama bu sene zor durumdayız pazarları dahi çalışmamız lazım dedi.bi de o zaman eleman vardı bu cts için izin isticektim de artık ihtimal kalmadı.elemansızız.salak bırakıp gidecek zamanı buldu dükkanda 2 kişi olması şart ki biri servise gidince diğeri telefonlara baksın. of ya üzülüyorum gelemicem diye (

aslında ben de hep ayrı oturmayı düşünmüşümdür.ama bizimki annesini bırakamaz.babası vefat ettiğinde görüşlere almamışlar askerdeymiş komaya girmeden gidememiş.kendini suçlu hissediyor.aynı muhabbeti annesinde yaşamak istemiyor.üzüldüm öyle hissetmesine ve tamam dedim ama kadın çok acayip çaktırmadan alttan alta yapıyor ne yapacaksa.oğlu da bunu görememiş hiç.bir iki muhabbet oldu yanında da öyle gördü.önceden beni pek savunmazdı susardı.ben de kırıcı olmayayım diye susardım.şimdi takır takır cvp veriyor annesine.mesela abisinin eşine ev verilmiş çiftçi oldukları için traktör verilmiş altınlar kiloyla tabi o zaman başında baba var elde avuçta var.ama şimdi garibimin kendinden başka dayanağı yok haliyle bana o kadar yapamaayacak.yengesi gelinlik istememiş kendi yengesine diktirmiş yengesi terziymiş.gelinlik mevzusu açıldığında onu satın alcam kiralama istemiyorum dedim.annesi hemen s..... hiç bişi istememişti gelinliği falan da aldırmadı dedi.öyle kırıldım ki...zaten yapamayacak diye ben nişanlımdan altın da istemedim.bunu da mı istemeyeyim diye üzüldüm.nişanlım yine ses çıkarmayacak sandım.kükredi resmen:istemesine fırsat kalmadı ki ev traktör araba kiloyla altın sadece birini elife alalım bak bakalım gelinliği bana mı aldırıyor kendi mi alıyor böyle saçma saçma konuşup kızı da üzme dedi annesine.bana da döndü yüzümü avcunun içine alıp: hiçbir şey içinde kalmayacak hepsini alcaz hepsini yapcaz ama belki en iyisi değil de orta hallisi olur sen üzülme sabret ben hepsini yapcam dedi.
bundan bir iki gün sonra da belki de altlı üstlü otururuz annemle dedi.ben de ses çıkarmadım. çünkü gerçekten çok kırılmıştım.hala bu lafın acısı içimde.daha ne kadar fedakarlık yapabilirim ki?ben elalemken kendi mesleğimi bırakıp ona yardım ediyorum.üstelik bi maaşım da yok.utana sıkıla bi ihtiyacım olunca onu aldırıyorum nişanlıma o kadar.he nişanlımın da hakkını yiyemem ben bi tane al dersem o gidip her beğendiğini alıp getiriyor.
biliyorum elinde olsa beni hiç üzmicek kendi yapcak bişileri de elinde yok işte garibimin

çok teşekkür ederim canım inşallah iyi olurum hemencik çok ağrı acı hissetmem dua edin kız o gün bana :)

tabi ki ederiz canım benim.bir an önce sağlığına kavuş da gel inşaallah.

o soruyu karamuka sormuştum :) bir karışıklık olmuş. ama seninde cevap vermen iyi oldu... :)))

Ne güzel canım senin cevap vermene gerek kalmamış inşallah eşin hep böyle olurç Çünkü kendi oğulları söyleyince cevp veremiyorlar ama gelinler ağızlarının payını verince kötü oluyor. benim eşim asla yapmaz kv ne küfürler ettide ağzını açıp bir şey demedi :)) nasıl bir aile terbiyesi aldıysa annem bana hakkını helal etmesse cennete gidemem deyip duruyor.

Böyle giderse kv den geri adım atar inşallah evlenincede böyle olsun eşin :)

benim çok fedakarlık yaptığımın farkında.inanır mısınız,ben evde patates bile yıkamazken şu dükkan kara betondu gündüz okul öğleden sonra dükkanda çalışma geceleri de dükkanı boya badana yaptık.üstelik boya badanaya benim annem yardım etti onunkiler sadece izledi

inşallah bu fedakarlıklarınız karşılığını kat kat alırsınız canım. :) almasanızda Allah biliyor en önemlisi bu aslında. :)

Hayat nerede acaba dün akşamdan beri girmedi merak ettim. aradım telinide açmadı hayırdır inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…