Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:

İkizler-Balık:Riskli bir aşk ilişkisi ve mutsuz bir evlilik ortaya çıkması olasıdır.
Balık-İkizler=Ortaya kısa ama ateşli bir ilişki ve mutsuz bir evlilik çıkabilir.

çok uyduruk....

bizimkisi bu aslında....

Aşk ve evlilikte cinsel fantezilerle desteklenen bir beraberlik ve başarı şansı vardır

sabah bir kalktım boğazlarım şişmiş
yutkunamıyorum bile
burnum akıyor
bugünde kayınvalidemlerin günü var
gitmem gerekiyor
hamitler tokiye gideceğim allahtan...

Teşekkür ederim canım ama sanırım çalışmama gerek kalmıcak kısmet bakalım
eşini ikna et canım seninki anlayışlı açar hemencükkk:))

keloğlanın tüm masallarını ezberledim ardacık sağolsunn

iç anam iç bak bende yaktım aha şincikk
Anlayışlıdırda bazen tutar tuttumu
Mudanya güzeldir canım denizi bende çok severim deniz kokusu bana huzur verir.Gelirsen beklerim banadaBelki taşınırsınız bellimi olur canım
Allah iyilik versin canım
kızlar bu arada cumartesi hastaneye gittim... Ameliyat günüm 12 Mart salı Saat 13:00

nedense garip bi cesaret var üzerimde... Sürekli Allah daha beterlerinden korusun diye düşündüğümden olsa gerek....
Allah şifa versin sorunsuz atlatmak nasip olsun hiç kendini strese sokma canım inşallah en kısa sürede iyi olursun
Cnaım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allah korusun.Sabah konuştuk gerçi ama İyisinizdir inşallah
Canım başında nasılsan öylede gider çok taviz verme bencede.Ne kadar iyide olsalar aynı çatı altında oturmak kolay değildir.Yine annesidir gidersiniz bakarsınız ama aynı evde kalmak bencede olmaz.Yeni evlide olsan evliliğin üzerinden 10 yılda geçse.Yüz göz olunmaması kanatindeyim.Hayırlısı olsun bence konuş bu durumu nişanlınla
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmm ay aklım burda ama yoğunum giremiyorum herkes iyidir umarım öpüyorum siziiiiiiiiiii
A.s Allah kolaylık versin
Afiyet olsun canım
Canım bende gelmeyi çok istiyordum biliyorsun ama bakalım kısmet nasip inşllh gelebilirim gelemesemde başka zamana telafi ederim
karamuk geliyorsun değil mi bu hafta bana :):):)
bahar nerelerde acaba?
Burdayım canım
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin.

Baharım hoşgeldin :):):)
günaydın kızlar bu arada
Hoşbulduk canım sende hoşgeldin nasılsın

Haberiniz oldu ama burdan da yazmamı istediniz yazayım o zaman:)Benimde bebeğim geliyor kısmetse o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum.Allah herkeze nasip etsin.Çok şaşırdınız biliyorum bende şaşkınım ama kısa ve öz olarak bilmeyenler için yazmak istedim.Kız annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse.Erken gelme durumuda var.Şaşkınım kusuruma bakmayın o kadar kolay birşey değil.Ben korkuyordum anne olamıyacağım düşüncesi gelirdi bazen aklıma.Dün bu haberi aldıktan sonra birşey düşünemez oldum.Allah tez zamanda haksevere ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.Allah büyüktür nasip ettimi herşey bahane.Çok mutluyum Rabbim bozmasın.Cnaı gönlülden hakseverimede diliyorum ve hissediyorum yakın sürede sende bu mutluluğu tadacaksın.Ben Allah'ın mucizesi diyorum başkada birşey yazamıyorum duygulandım kusuruma bakmayın.

baharcım burdanda tebrik ediyorum seni
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...
dikkat et kendine.

baharcım canım benim o kadar sevindim ki anlatamam herşeyin bir vakti zamanı var derler ya hakikaten öyle canım tekrar tebrik ediyorum allahım sağlıcakla bebeğine kavuşturusn seni
en kısa zamanda haksevere de nasip eder işallah hadi bakalım bu 2013 yılı size uğurlu gelir işallah

Canım benim Allah razı olsun çok sağol amin Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasınAminn inşallah haksevere ve tüm isteyenlere Allah yokluğunu aratmasın

canım sizde mi eşinle balık-ikizlersiniz biz de öyle ben ikizler eşim balık ama hiç de burda yazılan gibi değil yani bizimki ateşli ve mutluluk dolu bir aşkkkkk

Canım benim Allah razı olsun çok sağol amin Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasınAminn inşallah haksevere ve tüm isteyenlere Allah yokluğunu aratmasın

amin canım amin inan duyunca bende o kadar heycanlandm duygulandım anlatamam çünkü ikinci oğlumu bende 5 senen bekledim olmasını neler yaşadığını neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum allahım senin yüzünü güldürdü bak işte hem de en umutuz en beklemdiğin bir anda rabbim çok büyük canım

müge anlıda Sinemi izliyorum
içim çıktı ağlamaktan...

ay yapmayın allaha aşkına yaa canım izleme şunalrı inan insanın ruhi dengesini bozar öyle programlar bak şimdi canını sıkıyosun tamam bunlar hayatın gerçekleri mutlak yaşanıyor böyle şeyler allahım ailesine sabır versin ama böyle programlar insanı karamsarlığa mutsuzluluğa iter bu tür programalrın amacı da zaten bu medyanın bir oyunu insanları böyle bu tür programlarla oyalamak karamsarlığa mutsuzluğa itmek ya da şu izdivaç programalrı yemekteyiz programları yok gelin kaynana programalrı falan hep işte insanalrı gündemden uzaklaştırmak için ve bu tüm dünyada böyle malasef geri kalmış ülkeler için oynana bir oyun insanlar çoğu vaktini tv karşısında geçirisn onunl oyalansın onunla eğlensin hiç faydalı şeylerle uğraşmasın ki kendini geliştiremesin
canım benim tabiki herkesin kendi tercihi kendi tv zevki

biliyorum canım
bahsettiğin programların amacı belli ama
sırf şu sinem için izliyorum
yarın normale dönerim

Baharım hoşgeldin :):):)
günaydın kızlar bu arada

Günaydın cnaım :)

Canııım tekrar tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin....

DARISI HAKSEVERİN BAŞINA. bende çok inanıyorum o da hamile kalacak bu yıl :) ÖZGE SENDE İNAN.

canım sizde mi eşinle balık-ikizlersiniz biz de öyle ben ikizler eşim balık ama hiç de burda yazılan gibi değil yani bizimki ateşli ve mutluluk dolu bir aşkkkkk

evet canım :)) aa sizdemi öyleydiniz.
halt etmiş burçlar bizimkisi sonsuza dek sürecek nadir bulunan aşlklardan PP

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…