2:30DA yola çıkıcam canım 3te sendeyim ve 5te evde olmam gerekmalum talha evde yanlız kalıcak
ama elimden geleni yapıcam gerekirse öğretmeniyle konuşucam:))
ya günler nasıl olacak ben bilmiyorum( siz yaparsınız ben gelebildiğim kadar gelirim ama başlandı artık bensizde olur ya
canım sabahtan bursanın tozunu attırdık:)) sonra anneme gittim sonra annemlerin işyerine gittim biraz takıldım orda o sırada aramışsın makina sesleri teyp sesleri o yüzden duymamışım,neyse sonra döndüm sana:))
dişçiyi bende hiççççççç sevmem allahım dişelrime ağrı verme yarabbimmmmmmmm:))
geçmiş olsun sanada canım..:
Sinem'i sevgilisi öldürüp uçuruma atmış
Ünlü televizyoncu Müge Anlı’nın programında defalarca işlenen üniversiteli Sinem Yurdanur’un kaybolması olayında sonuca ulaşıldı. İntihar eden katil zanlısının arkadaşı genç kızın cesedinin yerini söyledi.
gerçekmi yaaaaaa:2::2::2:
her gün seyrediyorum müge anlıyı bugün seyredemedim çok üzükdüm(
allahım sabır versin ailesine yayın tekrarına bakıcam birazdan(
teneşirlere geldi zaten cehennemde sonsuza dek yanasıca diyimo annesi o emrahı tehtid etti ekranda söyle diye çocuk bilmiyorum dedi kaypak... sonra kadın resmen yalvardı bak herkes şahit bütün emniyet beni dinlesin eğer kızımı öldürdüysende söyle oğlum cenazesini gömeyim ohhh oğlum yakma canımı şikayetçi olmucam senden hapse attırmıcam, Allah katındada affetcem yeterki söyle diye kadın ne ağlamıştıı.... Ayyy kıyamam yaaa öldü gitti p......ç ama ağız dolu küfür edesim var.....
yarında anneme gidicem kahvaltıya kızlarr..yani yarında yokum demekk
ya evden çıkmıyorum yada çıkınca eve giremiyorum:))
Burcunuzun özelliklerini ve hangi burçlarla daha uyumlu olduğunu biliyor musunuz? burç evlilik uyumu
Koç Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Koç-Koç: Sonuçta kadın erkeğe hükmedecektir. Erkek de rolünden rahatsızlık duyacaktır.
Koç-Boğa: Oldukça sürtüşmeli bir maceradır. Uzun vadede sorunlar ortaya çıkacaktır.
Koç-İkizler: Heyecan verici bir birleşme. İkizler durulursa başarılı evlilik olabilir.
Koç-Yengeç: Güçlü cinsel çekim vardır ama evlilik korkunç bir kasırga olabilir.
Koç-Aslan: Başarılı bir beraberlik ve evlilik Aslanın fazla kısıtlamaması ile yürür.
Koç-Başak: Aşkta eğlence duyulmasına karşın başarılı evlilik olasılığı yarı yarıyadır.
Koç-Terazi: Kısa süreli bir çekim yaşanabilir. Cinsellikte başarı olsa da evlilik için uyum azdır.
Koç-Akrep: Tutarsız bir aşk macerası ve alışılmadık bir evlilik ortaya çıkacaktır.
Koç-Yay: Güzellik dolu bir aşk macerası ve fiziksel tatmine bağlı evlilik başarısı.
Koç-Oğlak: Bu burçlar Evlilik için, aşk macerasından daha uygun bir çift olurlar.
Koç-Kova: En başarılı ve mutluluk verecek bir ilişki ve evlilik ortaya çıkacaktır.
Koç-Balık: Aşk ve evlilikte cinsel fantezilerle desteklenen bir beraberlik ve başarı şansı vardır
Boğa Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Boğa-Koç: İki farklı kişiliğin birliği olup Koçun kaçamaklarına göz yumması gerekecektir.
Boğa-Boğa: Zevkli bir ilişki olabilir ama evlilik söz konusu olursa durum biraz karışıktır.
Boğa-İkizler: Taban tabana zıt iki karakterdir. İlişki ve evlilikte sağlamlık zor bulunur.
Boğa-Yengeç: Fiziksel uyum olursa ilişki ve evlilik başarılı yürüyecektir.
Boğa-Aslan: Uzun vadede başarılı bir ilişki olmaz. Aslanın yönetimine uyması gerekir.
Boğa-Başak: Cinsel uyum sağlanırsa beraberlik ve evlilik yürüyebilir.
Boğa-Terazi: Doyumlu bir cinsellik ve kalıcı bir beraberlik olasılığı çok yüksektir.
Boğa-Akrep: Derin bir aşk yaşanabilir. Evlilikte ise hoşgörü ile sağlamlık gelebilir.
Boğa-Yay: Tasasız Yaydan eğlenceli bir aşk beraberliği çıkar. Boğa ise sahiplenicidir.
Boğa-Oğlak: Uzun vadeli bir beraberlik olasıdır. Ama tutkulu bir aşk zordur.
Boğa-Kova: Rasgele bir ilişki ve geleceği olmayan bir beraberlik olasıdır.
Boğa-Balık: Tutkulu ve ateşli bir aşk ve geleceği olan bir evlilik umudu çok yüksektir.
İkizler Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
İkizler-Koç: Kısa süreli harika bir ilişki. Uzun süreli aşka dönme şansı da yüksektir.
İkizler-Boğa: Kısa süreli ve sonu mutsuz bir ilişki olasıdır.
İkizler-İkizler: Seyrek olarak yürüyecek çok ilginç bir ilişki olacaktır.
İkizler-Yengeç: Baştan batmaya mahkum bir ilişkidir ve evlilikte de yürümesi zordur.
İkizler-Aslan: İdeal bir çift olacaktır. Kalıcı bir ilişki için aranan her şey vardır.
İkizler-Başak: Merkür kafa beraberliği yaparsa da tutkulu gönül beraberlikleri zordur.
İkizler-Terazi: Çekici ve ilginç bir beraberlik olacaktır. Mutlu bir evlilik olasıdır.
İkizler-Akrep: Tutkulu dönemden sonra monotonluk başlar. Düşmanlık bile olasıdır.
İkizler-Yay: Evlilikte her iki tarafın çabası gerekir. İlişki birden başlayıp birden bitebilir.
İkizler-Oğlak:Tutucu taraf ile uçarı taraf arasında ancak tutkulu bir aşk yardımcı olabilir.
İkizler-Kova:Tutku yerine sevginin yer alacağı bir evlilik yürüyecektir.
İkizler-Balık:Riskli bir aşk ilişkisi ve mutsuz bir evlilik ortaya çıkması olasıdır.
Yengeç Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Yengeç-Koç =Sahiplenici Yengeç için zor bir ilişkidir. Evlilik de kayalara toslayabilir.
Yengeç-Boğa=Eğlenceli bir ilişki ve başarılı bir evlilik getirmesi olasıdır.
Yengeç-İkizler=Fazlasıyla duygusal bir ilişkidir. Temel farklılıklar fırtınalar kopartabilir.
Yengeç-Yengeç=Fiziksel çekiciliği yüksek bir ilişkidir. Evlilikte ise anlayışlı olmaları gerekir.
Yengeç-Aslan=Tutkulu bir aşk ilişkisi ve başarılı bir evlilik olasıdır.
Yengeç-Başak=.Çekingen yürüyen bir ilişkidir ama başarılı bir evlilik getirecektir.
Yengeç-Terazi=Çekici bir aşk ilişkisi başlayabilir ama evlilik için durum biraz risklidir.
Yengeç-Akrep=Giderek derinleşen bir aşk ilişkisi başarılı bir evliliğe yürüyebilir.
Yengeç-Yay=Özgür taraf ile sahiplenici taraf arasında sürtüşmeli bir beraberliktir.
Yengeç-Oğlak=Tutarsız tarafları görülen bir ilişki ve umut vermeyen bir evlilik sayılır.
Yengeç-Kova=Kısa süreli bir tutku heyecanı olabilir ancak bu evlilik için yeterli sayılmaz.
Yengeç-Balık=Hem kısa dönemde hem de uzun zamanlar için başarı gösteren mutlu ilişkidir
Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Aslan-Koç =Keyifli ve tutkulu bir ilişki ve mutlu bir evlilik gözükmektedir.
Aslan-Boğa=İlişki yürüyebilir ama uzun ve kalıcı bir evlilik tarafları sıkacaktır.
Aslan-İkizler=Eğlenceli bir aşk ilişkisi ve hoş bir evlilik ortaya çıkacaktır.
Aslan-Yengeç=Bir taraf tutkulu sevgi diğer taraf korunma bekleyecektir. Evlilik yürüyebilir.
Aslan-Aslan=Ortak egolar tatmin edilince göz kamaştırıcı bir beraberlik çıkacaktır.
Aslan-Başak=.Eleştiren taraf ile katlanamayan taraf arasında zor bir beraberliktir.
Aslan-Terazi=Öfke dizginlenirse hoş bir beraberlik ve dayanıklı bir evlilik sayılır.
Aslan-Akrep=İlişkileri heyecan vericidir ama evlilik için iki kere düşünmeleri gerekir.
Aslan-Yay=Çok eğlendirici bir aşk ilişkisi ve mutlu bir evlilik olasıdır.
Aslan-Oğlak=Kısa ve hoş bir ilişkidir ama evlilikte sorunlar çıkacaktır.
Aslan-Kova=Geçici bir tutku beraberliği ama zor bir hayat arkadaşlığı gözükmektedir.
Aslan-Balık=Çok zor yürüyen bir aşk ilişkisi ve mutsuz ve zorlu bir evlilik çıkabilir.
Başak Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Başak-Koç =Zor bir ilişki ve güç yürüyecek bir evlilik göze çarpmaktadır.
Başak-Boğa=Heyecanı az ama mutlu bir ilişki ve uyumlu bir evlilik yürüyebilir.
Başak-İkizler=İlişkinin olması mümkündür ama evlenirken iki kere düşünmesi gerekir.
Başak-Yengeç=Ateşli ve tutkulu bir ilişki ve kalıcı bir evlilik olasıdır.
Başak-Aslan=Bir gecelik ateşli aşkın bir ömrü yakacağı evlilik olabilir.
Başak-Başak=Can sıkıntıları erkenden başlamazsa evlilik yürüyebilir.
Başak-Terazi=Zor bir aşk beraberliği ve iyice düşünmeden yapılmayacak bir evlilik sayılır.
Başak-Akrep=İlginç bir ilişki ve kalıcı bir beraberlik için gereken uyumları vardır.
Başak-Yay=Beraber bir hafta geçirebilirler ama bir ömür için iyi düşünülmelidir.
Başak-Oğlak=Cansız gözüken bir ilişkidir ama evlilik sağlam yürüyecektir.
Başak-Kova=Zamanın aşkı azalttığı bir ilişkidir ve evlilik için akıllıca yaklaşım değildir.
Başak-Balık=Kısa sürede rahatsız bir aşk gelişmesi ve başarılı olmayacak evlilik demektir.
Terazi Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Terazi-Koç =Sıradan bir ilişki fakat sıra dışı bir evlilik olmaya adaydır.
Terazi-Boğa=Eğlence ve oyun dolu ilişkidir ama ayakta kalamayan evlilik olasıdır.
Terazi-İkizler=Aşkta uyumlu bir ilişki ve sıcak bir evlilik görülmektedir.
Terazi-Yengeç=Sırasında katlanılacak bir ilişkidir ama evliliğe katlanmak zorludur.
Terazi-Aslan=Tatlı ve ateşli ilişki sıcak bir evliliğe dönebilir ve ayakta kalabilir.
Terazi-Başak=.Sonu belirsiz bir ilişki olduğu gibi katlanması zor bir evliliktir.
Terazi-Terazi=Yürüyecek bir ilişkidir ama evlilik için çok olgunlaşması gerekir.
Terazi-Akrep=Tutkulu,ateşli ve fırtınalı bir ilişkidir. Evlilikte de aynen yürüyecektir.
Terazi-Yay=Temelde anlaşırlarsa hem ilişkide hem evlilikte uzun vadeli sıcaklık olacaktır.
Terazi-Oğlak=Kişilik çatışmaları ilişkiyi ve evliliği harap edebilir.
Terazi-Kova=Seks ve tutkunun bulunduğu ilişki ve heyecanlı bir evliliktir.
Terazi-Balık=Aşk ilişkisi de evlilikte tarafları küstürebilir.
Akrep Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Akrep-Koç =Zor bir ilişki ve yine zor bir evlilik beraberliği demektir.
Akrep-Boğa=Cinsel uyuşma ilişkiyi güçlendirir ama evlilik şüphelidir.
Akrep-İkizler=İnişleri ve çıkışları olan zor bir ilişki ve evliliktir.
Akrep-Yengeç=Uyumlu,koruyucu ve iyi bir ilişkidir. Evlilikte mutlu geçer.
Akrep-Aslan=Heyecan vericidir ama evlilik uzun süreli olunca yıpratacaktır.
Akrep-Başak=.Düşünceler ortak olsa da Akrep bir süre sonra yeni heyecanlar arayacaktır.
Akrep-Terazi=İlişkiler çok fırtınalıdır. Evlilik de pek sakin geçmez.
Akrep-Akrep=Tarafları gerecek ve heyecan verecek bir beraberliktir.
Akrep-Yay=Taraflar bir gecelik aşk için tutkuludur ama bir ömür için dayanamazlar.
Akrep-Oğlak=Tutkuda ve duygularda eşitlik sağlanır ve uzun süreli sağlam beraberlik olur.
Akrep-Kova=Cinsel çekicilik bile tarafları zor bir arada tutar.
Akrep-Balık=Hem ilişkide hem de evlilikte çok iyi zaman geçer.
Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Yay-Koç =Cinsel uyuma bağlı olarak ilişki ve evlilik olumlu yürüyecektir.
Yay-Boğa=Uzun süreli bir ilişki ve evlilik için büyük çabalar gerekmektedir.
Yay-İkizler=Durum umutsuzdur ama, cinsel anlaşma durumunda bir süre yürüyebilir
Yay-Yengeç=Sevgili yerine iyi dost olabilirler.
Yay-Aslan=Başarılı bir ilişki evliliği de cennete çevirebilir
Yay-Başak=.İlişki ve evlilikte taraflar birbirini sıkıcı bulabilir.
Yay-Terazi=Hem kısa bir ilişki ve hem de evlilik için başarılı bir beraberliktir.
Yay-Akrep=Fiziksel uyum sağlansa bile evlilik uzun ömürlü olmayacaktır.
Yay-Yay=Bağımsızlık arzuları ilişkiyi ve evliliği cehenneme çevirebilir.
Yay-Oğlak=Maddi dünyalara farklı bakış evliliği mutsuz yapar.
Yay-Kova=Eğlenceli aşk ve sevgili gibi yürüyen evlilik başarılı olabilir.
Yay-Balık=Zorlu bir gönül başarısı ve mutluluğu zor bir evliliktir.
Oğlak Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Oğlak-Koç =İlişkileri yürüyebilir ama evlilik daha az umut vermektedir.
Oğlak-Boğa=Ayakları yere sağlam basan taraflar ilişki ve evlilikte başarılı olabilirler.
Oğlak-İkizler=Kararsız kişilik ile sağlamcılık aşkın her şeye yetmediğini gösterecektir.
Oğlak-Yengeç=Karşıt burç insanları ilişki ve evlilikte zor anlaşırlar.
Oğlak-Aslan=Fiziksel olarak uyum sağlanması zordur. Tabi evlilikte de bu geçerlidir.
Oğlak-Başak=.Sadık ve tutucu taraflar ilişki ve evlilikte başarılı olurlar.
Oğlak-Terazi=İlişki ve evlilik Oğlakı tutacak maddi güç varsa yürür.
Oğlak-Akrep=Bu ikiliden tutkulu beraberlik ve mutlu evlilik çıkacaktır.
Oğlak-Yay=Mutlu bir ilişki kurulamayınca başarılı bir evlilik çıkamaz ortaya.
Oğlak-Oğlak=İlişki ve evlilik eğlendirici olmaz ama gene de yürüyebilir.
Oğlak-Kova=Hoşgörü gerektiren ilişkide tararların çok çaba harcaması gerekir.
Oğlak-Balık=İlişki ve uzun süreli evlilik için her ikisi de olumlu enerjiler verirler.
Kova Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Kova-Koç =Bu ikiliden başarılı bir ilişki ve mutlu bir evlilik ortaya çıkar.
Kova-Boğa=Hem ilişki ve hem de evlilikte taraflar oldukça çaba harcamalıdır.
Kova-İkizler=Heyecanlı İkizler için Kova denge unsurudur. İlişki ve evlilik yürür.
Kova-Yengeç=Çok zorluklar barındıran ilişki ve sorunlu evlilik demektir.
Kova-Aslan=Cinsellik başarılı olsa da uzun süreli aşk için zorlu bir beraberliktir.
Kova-Başak=.Evlilik ancak cinsellik dışında ortak ilgi varsa yaşayabilir.
Kova-Terazi=Heyecanlı bir aşk ve büyük ölçüde başarılı bir evlilik ortaya çıkacaktır.
Kova-Akrep=Bu ikilinin ilişkileri ve evlilikleri de kısa süreli olacaktır.
Kova-Yay=Bunlar kısa ve uzun vadede çok uyumlu bir çift olacaklardır.
Kova-Oğlak=Bu ilişki başlasa da mutlu bir sonuca ulaşması çok zordur.
Kova-Kova=Ortaya zevkli bir ilişki ve sağlam bir evlilik çıkacaktır.
Kova-Balık=Başlangıcı umut verse de ilişki ve evlilik sağlam kalmayacaktır.
Balık Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Balık-Koç =Uyum noktaları tutku ve cinsellik olursa ilişkileri yürüyecektir.
Balık-Boğa=Bu ikiliden cinselliği güçlü bir ilişki ve tatmin edici evlilik çıkacaktır.
Balık-İkizler=Ortaya kısa ama ateşli bir ilişki ve mutsuz bir evlilik çıkabilir.
Balık-Yengeç=ilişki ve evlilikte çok uyumlu bir çift olacaklardır.
Balık-Aslan=Zor bir ilişki ve başarısız bir evlilik demektir.
Balık-Başak=.Kavgalarla geçen bir ilişki ve başarısız bir evlilik olacaktır.
Balık-Terazi=Kopuk bir ilişki başarısız bir evlilik getirecektir.
Balık-Akrep=Uyumlu bir ilişkiden mükemmel bir evlilik çıkacaktır.
Balık-Yay=İlişkileri başladığı kadar çabuk biter. Evlilik için iki kez düşünmelidir.
Balık-Oğlak=Ortaya iyi bir ilişki ve başarılı bir evlilik çıkması büyük olasılıktır.
Balık-Kova=Mantık ve duyguların çatıştığı ortamdan ortaya sorunlar çıkacaktır.
Balık-Balık=Çok tutkulu bir ilişkidir ama ateş sönünce ortaya biten bir evlilik çıkabilir.
Teşekkür ederim canım ama sanırım çalışmama gerek kalmıcak kısmet bakalımanladım canım.Allah kolaylık versin umarım huzurlu mutlu sakin söz dinler bi çocuktur.huysuz çocuğa bakması çok zor.bizim bi akrabanın kızı çok huysuzdu anne baba çalışıodu bakıcı kadın gelince çocuk o geliyor diye ailesi gidiyor sanıyordu kadına vermediği rahatsızlık kalmıordu.bi gün evlerine gittim.kapı açıldı göğsüme bi terlik...bizim huysuz kadıncağızı terlikle kovalıyormuş meğerse.anne va babasının çalıştığı için gittiğini anlatınca çocuk azcık durulmuştu.Rabbim sana sabır çocuğa da usluluk versin inşaallah.
maşaallah canım yaşın daha çok genç olur inşaallah bebeğin de.eğitimini aldığın bölüm de iyiymiş :)
canım demek ki o saattte hepimizin bi yerinde pireler uçuşuyormuş
baksana kimseden ses çıkmamış
ben iznikte öğretmenlik yapmıştım,merkezde bi dershanede.
Anlayışlıdırda bazen tutar tuttumueşini ikna et canım seninki anlayışlı açar hemencükkk:))
keloğlanın tüm masallarını ezberledim ardacık sağolsunn
iç anam iç bak bende yaktım aha şincikk
Mudanya güzeldir canım denizi bende çok severim deniz kokusu bana huzur verir.Gelirsen beklerim banadaSlm kizlar 3 gundur annemler bendeydi hic bakamadim size nevar neyok ahillacim pazarlari calisiyoruum diye uzulme dugununuzu dusun hedefinize ulastiktan sonra ohh dersin....
Baharcim buaksam mudanyaya gittik esimle eltimler feribotla gelcekkti istbuldaan onlari almaya ilk koru park yaptik ordanda mudanyaya gectik bir saat erken gittik biraz dolasalim diye arabadan indigim gibi deniz kokusu geldi burnuma cok guzel biryer deniziz cok sevdigimdenmi bilmiyorum ama cok sevdim dolasirken acaba baharlarin evinin yakinindani geciyoz diye bile dusundum esime dedimki buraya tasinalim cok guzel burasi oda delirmisim gibi baktiimkansiz bakisimiydi anlamadim
Allah iyilik versin canımçok teşekkür ederim canım. Güzelmiş, cafcaflıymış, ben bu kadar yapamıcam ama :) sadece kandırmacadan süs püs yapıcam :
bu arada dün uyku setini aldım. Sizle karşılaştıkya :) o saatten sonra gezdik mağazaları :))
Çok teşekkür ederim Baharcım iyiyiz biz...
Bende seni merak ediyordum. Sonuçları almışsınız sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım hiç bir şey imkansız değil unutma...
İnşallah beğenirde uyur odasında :)
Candan ablam birtane, ben onun gibi olamam maşallah enerjisine...
kız sen sigara içiyormuydun...
İşte bunu hiç beğenmedim.... hemde marta ne kalmış....
Adolf hitler kocan bu işe ne diyor...
Sensiz olmaz amasaat 2 den sonra da o kadar geç olmuyor ki.
Tahmin ettim zaten kesin dedim anatolyuma gidiyor bunlar... ama saat baya geçti soğumuştu hava... Arasaydınya madem kocan yoktu :) takılırdık kocasızlar ablamınkide yoktu... Dün bimden katmer, ayran aldık karadeniz pideden pide :))) o parkta ne tıkındık hatta dikkat ettiysen elimdeki katmeri hala yiyordum çıkış kapısında :))))
acele çıkıyordukta :))) uyku seti bakıcaz diye :)))
Allah şifa versin sorunsuz atlatmak nasip olsun hiç kendini strese sokma canım inşallah en kısa sürede iyi olursunkızlar bu arada cumartesi hastaneye gittim... Ameliyat günüm 12 Mart salı Saat 13:00
nedense garip bi cesaret var üzerimde... Sürekli Allah daha beterlerinden korusun diye düşündüğümden olsa gerek....
Cnaım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allah korusun.Sabah konuştuk gerçi amagünaydın canalrım bu niye bu saatte burda diceksiniz dün eşimin hala kızına bebek görmeye gittik sonrada akşam üzeri özlüceye eşimin dayı oglunun evine gitcektik kayınvaldem görümcemelr de geldi hepimiz bi arabadayız yolda paşa çiftliğinin önünde kaza yaptık kamyonet çarptı bize ben arkada oturuyodum görümcemin büyük oglu kucamdaydı kafası alnıam carptı başımda camada çarptı kafam kırıldı sandım( baska kimsede bişi yok cocukla ben agladık şoka girdim baya bi ağladım korktu eşimde herkez cıktı arabadan benim kapı sıkıştı cıkamadımda bi panik oldum korktum kafamda nasıl ama kırıldı sandım sonra soku atlatınca sustum acıyodu ama aglamadım carpan cocukta korktu bizim arabanına rkası gitti
bugün işe gitmedim bişiyim yok ama başım arıyo belim bide korkudan gerildim herelde bütün kaslarım arıyo akşamda dön dön uyuyamadım yani gitmiyeyim dedim bugün evde dinlenicem
geçmiş olsun canım bişi omas inşallah şipşak biter ameliyat operasyon hatta o korkma kayınvaldem girdigiyle cıktıgı bir olmuştu
Canım başında nasılsan öylede gider çok taviz verme bencede.Ne kadar iyide olsalar aynı çatı altında oturmak kolay değildir.Yine annesidir gidersiniz bakarsınız ama aynı evde kalmak bencede olmaz.Yeni evlide olsan evliliğin üzerinden 10 yılda geçse.Yüz göz olunmaması kanatindeyim.Hayırlısı olsun bence konuş bu durumu nişanlınlabi senedir nişanlıyım ve nişanlım karşı komşum.ben kahvaltı pek yapmam öyle bi alışkanlığım yok.nişanlım da bunu bildiği için bi lokma dahi olsa yemem için her sabah kahvaltıya çağırıyor.bazan beraber hazırlıyoruz kahvaltıları kayınvalidemle.evlendikten sonra da bizimle oturacağı için alışmaya çalışıyorum ama bazan inada mı yapıyor dediğim şeyler çok.mesela ne zaman onun da sevdiğini bildiğim bir şeyi alıp eve götürsem hep beraber yiyelim diye hemen söylenmeye başlıyor o zararlı bu zararlı diye.sinir oluyorum.ben balığı çok severim mesela,özellikle mezgiti.nişanlımın pek arası yoktur.bir iki ay önce tatsın istedim,hiç yememiş.bi kilo kızarttırıp onlara götürdüm. kv de tatsın diye,o da hiç yememiş.fiyatını sordu oğlu da söyledi.başladı ''ben 30 lira verip hayatta bi kilo balık almam.'' diye.kırıldım,ama ses çıkarmadım.balıklar boğazıma dizildi 2 kiloyu tek başıma yiyen ben 3 4 tane yedim kalktım sofradan.kv de yedi bitirdi hepsini sonra da güzel balıkmış dedi.bikaç gün sonra sardalya almışlar evde yemek yerken nişanlım çağırdı hadi gel balık var diye.sofradan kalkıp gittim,çağırmış insanlar kırılmasın diye.amam sofradan kalktığım için 5 10 tane anca yedim.kv de laf soktu:''bunlar senin yediğin pahalı balıklar gibi değil ama idare ediver artık.'' diye.gittiğime gideceğime pişman oldum.bi de bi program izlemiş dip balığı ya mezgit zararlıymış sağlığa.duyan da sağlıklı yaşam düşkünü sanır.olmayan hastalığı yok,hiçbirine dikkat etmez.şeker hastası mesela.tatlıyı çok kaçırdığında uyarırım tatlı dille,annecik çok olmadı mı o yarın yersin onu da he olmaz mı derim.amaaaaaaaaan ölmicez mi yiyeyim de öyle öleyim der.ben de sen bilirsin ama çekersin diye dedim,dokunmazsa ye tabi derim.hoooooop hastalanır peşinde koştur dur ondan sonra.
geçen de nişanlım dolabım çok dağınık bi düzenlesene dedi.o arada annesi fırladı odadan ben yapamaz mıyım diye.o da napsın birlikte yapıverin dedi.ya neyi katladıysam aldı yeniden katladı öyle yaparsan dolaba sığmaz bulamaz diye.7 raf 3 katlı dolap katın biriyle 2 raf kalmıştı benim katladığım nişanlım odaya girdi.aaaa ne güzel olmuş hangi kazak ne belli dedi benim rafla katlara.küstü hatun,anneninkileri beğenmezsin sen yakında beni de beğenmezsin dedi.biz iki saat dil dkötük gönlünü alcaz diye.
en son dün delirdim artık.2 3 gün önce kahvaltı sofrasını toplarken bana bu bardaktaki taneli mısırları çok sevdiğini söledi.biz de dün markete alışverişe gitmiştik.konserve taneli mısır aldım evde yapalım bol bol yiyelim diye.onlara götürdüm konserveyi de.hay kopasıca elim ve dilim.başladı nişanlımın yanında ''bardakta mısır çok zararlı hele konserve çok daha zararlı kanser yapıyor'' diye.oysa marketten alınan nice sağlık için zararlı şeyler var ve hepsini bayıla bayıla yiyor.
kızlar ben mi abartıyorum yoksa gerçekten mi sinir bozucu davranıyor bana karşı.
A.s Allah kolaylık versinkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmay aklım burda ama yoğunum giremiyorum herkes iyidir umarım öpüyorum siziiiiiiiiiii
Afiyet olsun canımKUMPİRE BAYILIRIM:))
akşam bile anotoliuma gider gitmez eşim ne yiceksiniz dedii bende dedim kumpirciye gidiyorum siz naparsanız yapın:)
baktım oda arkamdan geliyor ama çok seviyorum kumpiri ya ama karışık sevmiyorum ben 3 çeşit alıyorum ama 5 hakkınız var diyorlar 2 tane daha aynısından koyduruyorum:))mısır kısır rus salatası:)) ohh mis misss
sizede afiyet olsun yinuse inşallah boğazınızda kalmaz:))
Canım bende gelmeyi çok istiyordum biliyorsun ama bakalım kısmet nasip inşllh gelebilirim gelemesemde başka zamana telafi ederimgünaydın kızlar
pc bahsettiğim gibi hala kırık
eşim açıp kullanma demişti
ama dayanamıyorum
ben ne yapayım
arada açar bakarım size
haftasonu kendisi teslim edecekmiş kargoya
bu arada sevcan günün belli olmuş
allah yardımcın olsun
ağrısız sızısız kolay bir ameliyat olur inşallah
atlamam ziyaretine gelirim ben senin
bu arada kaderim gelemeyecek mi bana
aşkolsn ya
14,30 geç bir saat değilki
yollarda atalanırım yazmışsın ama
biz ne yapalım
en azından altında araban var
evden burası 15 dk alır en fazla
bekliyorum inanki senide...
Burdayım canımkaramuk geliyorsun değil mi bu hafta bana :):):)
bahar nerelerde acaba?
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin.Mrb hanımlar ben malatyalım ama. Yaklaşık bir yıldır bursadayım 21 yaşındayım 4,5 aylık bir oğlum var 1,5 yıllık evliyam Bursa'da hiç akrabam yok 3-5 arkadaştan başka kimsem yok bende Mudanya yolu üzerindeki özdilek arkasında oturuyorum
Hoşbulduk canım sende hoşgeldin nasılsın
Baharım hoşgeldin :):):)
günaydın kızlar bu arada
baharcım burdanda tebrik ediyorum seni
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...
dikkat et kendine.
Haberiniz oldu ama burdan da yazmamı istediniz yazayım o zaman:)Benimde bebeğim geliyorkısmetse o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum.Allah herkeze nasip etsin.Çok şaşırdınız biliyorum bende şaşkınım ama kısa ve öz olarak bilmeyenler için yazmak istedim.Kız annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse .Erken gelme durumuda var.Şaşkınım kusuruma bakmayın o kadar kolay birşey değil.Ben korkuyordum anne olamıyacağım düşüncesi gelirdi bazen aklıma.Dün bu haberi aldıktan sonra birşey düşünemez oldum.Allah tez zamanda haksevere ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.Allah büyüktür nasip ettimi herşey bahane.Çok mutluyum Rabbim bozmasın.Cnaı gönlülden hakseverimede diliyorum ve hissediyorum yakın sürede sende bu mutluluğu tadacaksın.Ben Allah'ın mucizesi diyorum başkada birşey yazamıyorum duygulandım kusuruma bakmayın.
sabah bir kalktım boğazlarım şişmiş
yutkunamıyorum bile
burnum akıyor
bugünde kayınvalidemlerin günü var
gitmem gerekiyor
hamitler tokiye gideceğim allahtan...
baharcım canım benim o kadar sevindim ki anlatamam herşeyin bir vakti zamanı var derler ya hakikaten öyle canım tekrar tebrik ediyorum allahım sağlıcakla bebeğine kavuşturusn seni
en kısa zamanda haksevere de nasip eder işallah hadi bakalım bu 2013 yılı size uğurlu gelir işallah
İkizler-Balık:Riskli bir aşk ilişkisi ve mutsuz bir evlilik ortaya çıkması olasıdır.
Balık-İkizler=Ortaya kısa ama ateşli bir ilişki ve mutsuz bir evlilik çıkabilir.
çok uyduruk....
bizimkisi bu aslında....
Aşk ve evlilikte cinsel fantezilerle desteklenen bir beraberlik ve başarı şansı vardır
ay canım yaa çok geçmiş olsun allah tez şifa versin
Canım benim Allah razı olsun çok sağol amin Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasınAminn inşallah haksevere ve tüm isteyenlere Allah yokluğunu aratmasın
müge anlıda Sinemi izliyorum
içim çıktı ağlamaktan...
ay yapmayın allaha aşkına yaa canım izleme şunalrı inan insanın ruhi dengesini bozar öyle programlar bak şimdi canını sıkıyosun tamam bunlar hayatın gerçekleri mutlak yaşanıyor böyle şeyler allahım ailesine sabır versin ama böyle programlar insanı karamsarlığa mutsuzluluğa iter bu tür programalrın amacı da zaten bu medyanın bir oyunu insanları böyle bu tür programlarla oyalamak karamsarlığa mutsuzluğa itmek ya da şu izdivaç programalrı yemekteyiz programları yok gelin kaynana programalrı falan hep işte insanalrı gündemden uzaklaştırmak için ve bu tüm dünyada böyle malasef geri kalmış ülkeler için oynana bir oyun insanlar çoğu vaktini tv karşısında geçirisn onunl oyalansın onunla eğlensin hiç faydalı şeylerle uğraşmasın ki kendini geliştiremesin
canım benim tabiki herkesin kendi tercihi kendi tv zevki
Baharım hoşgeldin :):):)
günaydın kızlar bu arada
sabah bir kalktım boğazlarım şişmiş
yutkunamıyorum bile
burnum akıyor
bugünde kayınvalidemlerin günü var
gitmem gerekiyor
hamitler tokiye gideceğim allahtan...
Çok geçmiş olsunhemencik iyi ol misafirlerin gelcek ban :)
Haberiniz oldu ama burdan da yazmamı istediniz yazayım o zaman:)Benimde bebeğim geliyorkısmetse o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum.Allah herkeze nasip etsin.Çok şaşırdınız biliyorum bende şaşkınım ama kısa ve öz olarak bilmeyenler için yazmak istedim.Kız annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse .Erken gelme durumuda var.Şaşkınım kusuruma bakmayın o kadar kolay birşey değil.Ben korkuyordum anne olamıyacağım düşüncesi gelirdi bazen aklıma.Dün bu haberi aldıktan sonra birşey düşünemez oldum.Allah tez zamanda haksevere ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.Allah büyüktür nasip ettimi herşey bahane.Çok mutluyum Rabbim bozmasın.Cnaı gönlülden hakseverimede diliyorum ve hissediyorum yakın sürede sende bu mutluluğu tadacaksın.Ben Allah'ın mucizesi diyorum başkada birşey yazamıyorum duygulandım kusuruma bakmayın.
canım sizde mi eşinle balık-ikizlersiniz biz de öyle ben ikizler eşim balık ama hiç de burda yazılan gibi değil yanibizimki ateşli ve mutluluk dolu bir aşkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?