amin canım amin inan duyunca bende o kadar heycanlandm duygulandım anlatamam çünkü ikinci oğlumu bende 5 senen bekledim olmasını neler yaşadığını neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum allahım senin yüzünü güldürdü bak işte hem de en umutuz en beklemdiğin bir anda rabbim çok büyük canım
biliyorum canım
bahsettiğin programların amacı belli ama
sırf şu sinem için izliyorum
yarın normale dönerim
o konuda azimliyimdir canım daha öncede verdiğim için vazgeçmeye niyetim yok hadi kışın birşekilde saklıyosun da yazın öyle olmuyor malasef işte yaza kadar toparlanmam lazım kısmetse
ay yaa dişim ağrıyor çok kötü sabahtan beri sol tarafım kütük gibi oldu akşama randevu aldım dişçiye gidicem bakalım ne olmuş dolgu olan dişim ağrıyor gibi geliyor bana ama hiç de sevmiyorum dişçiye gitmeyi yaa o ellerini burnuma dayıyor ya çok içim kalkıyor en nefret ettiğim şey dişçiye gittiğimde ama bu ağrıyı çekmekten se katlancaz artık napalım:26:
yarında anneme gidicem kahvaltıya kızlarr..yani yarında yokum demekk
ya evden çıkmıyorum yada çıkınca eve giremiyorum:))
Mrb hanımlar ben malatyalım ama. Yaklaşık bir yıldır bursadayım 21 yaşındayım 4,5 aylık bir oğlum var 1,5 yıllık evliyam Bursa'da hiç akrabam yok 3-5 arkadaştan başka kimsem yok bende Mudanya yolu üzerindeki özdilek arkasında oturuyorum
Haberiniz oldu ama burdan da yazmamı istediniz yazayım o zaman:)Benimde bebeğim geliyorkısmetse o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum.Allah herkeze nasip etsin.Çok şaşırdınız biliyorum bende şaşkınım ama kısa ve öz olarak bilmeyenler için yazmak istedim.Kız annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse .Erken gelme durumuda var.Şaşkınım kusuruma bakmayın o kadar kolay birşey değil.Ben korkuyordum anne olamıyacağım düşüncesi gelirdi bazen aklıma.Dün bu haberi aldıktan sonra birşey düşünemez oldum.Allah tez zamanda haksevere ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.Allah büyüktür nasip ettimi herşey bahane.Çok mutluyum Rabbim bozmasın.Cnaı gönlülden hakseverimede diliyorum ve hissediyorum yakın sürede sende bu mutluluğu tadacaksın.Ben Allah'ın mucizesi diyorum başkada birşey yazamıyorum duygulandım kusuruma bakmayın.
canım sizde mi eşinle balık-ikizlersiniz biz de öyle ben ikizler eşim balık ama hiç de burda yazılan gibi değil yanibizimki ateşli ve mutluluk dolu bir aşkkkkk
ay yapmayın allaha aşkına yaa canım izleme şunalrı inan insanın ruhi dengesini bozar öyle programlar bak şimdi canını sıkıyosun tamam bunlar hayatın gerçekleri mutlak yaşanıyor böyle şeyler allahım ailesine sabır versin ama böyle programlar insanı karamsarlığa mutsuzluluğa iter bu tür programalrın amacı da zaten bu medyanın bir oyunu insanları böyle bu tür programlarla oyalamak karamsarlığa mutsuzluğa itmek ya da şu izdivaç programalrı yemekteyiz programları yok gelin kaynana programalrı falan hep işte insanalrı gündemden uzaklaştırmak için ve bu tüm dünyada böyle malasef geri kalmış ülkeler için oynana bir oyun insanlar çoğu vaktini tv karşısında geçirisn onunl oyalansın onunla eğlensin hiç faydalı şeylerle uğraşmasın ki kendini geliştiremesin
canım benim tabiki herkesin kendi tercihi kendi tv zevki
Sağol canım Allah razı olsunEvet kolay şeyler değil bebek gördüğümde hep derdim acaba bende böyle sevebilecekmiyim gezdirecekmiyim öpüp koklucammı İnşallah sorunsuz atlatırım doktor erken doğum olabilir dedi.Hıı bu arada sen bilmiyosun sanırım ben hamileliğimi farketmeyenlerdenim biraz kilo ve pko olunca ben pkodan dolayı rahatsızlandım sandım.6 6,5 aylık olmuş benim prenses Duyunca şok olmada ben şimdiden yazayım dedim oyüzden.Aylardır adet olmuyordum kahve leke geliyordu ben kistten oldunu sanıyordum.Şaşıracağını biliyorum çünkü bende şaşkınlık içindeyim. Yarın birgün doğum oldu dersem hiç şaşmayın yani
Sağol canım Allah razı olsunEvet kolay şeyler değil bebek gördüğümde hep derdim acaba bende böyle sevebilecekmiyim gezdirecekmiyim öpüp koklucammı İnşallah sorunsuz atlatırım doktor erken doğum olabilir dedi.Hıı bu arada sen bilmiyosun sanırım ben hamileliğimi farketmeyenlerdenim biraz kilo ve pko olunca ben pkodan dolayı rahatsızlandım sandım.6 6,5 aylık olmuş benim prenses Duyunca şok olmada ben şimdiden yazayım dedim oyüzden.Aylardır adet olmuyordum kahve leke geliyordu ben kistten oldunu sanıyordum.Şaşıracağını biliyorum çünkü bende şaşkınlık içindeyim. Yarın birgün doğum oldu dersem hiç şaşmayın yani
çok geçmiş olsun.ben de dişçiyi içi kaldırmayan bi ben varım sanıyordum.
ben de kim benim yerime de geziyor diyordum demek o senmişsin
hoşgeldin topiğe :) yalnızlık gurbet çok zor.inşaallah buradakilerin ziyaretleşmelerine sen de eklenirsin de yalnızlığın biter :)
eeee süper bi haber.Allah sağlıklı hayırlı nasipli bi evlat versin inşaallah.özge sıra sende
aman Allah fesat kullarına bozdurmasın.
bizimki de içi boş karşılıklı iyiliklere dayanan sıradan bi arkadaşlık gibi bi nşanlılık
tv ile ilgili aynı fikirdeyim fahriyecim ama dediğin gibi herkesin kendi fikri kendi tercihi.kitap okumayı daha çok seviyorum ya da sinemaya gitmeyi :)
moralim o kadar bozuktu ki gerçekten çok sevindim.süper bi haber oldu.buradan paylaşıp bizlere de duyurduğun için gerçekten çok sevindim ve çok tşk ederim.moralim düzelir gibi oldu sayende :)
geçenlerde bir abladan bahsetmiştimya Hani Özgenin çalıştığı kreşe kızını verecek. oda o kıza hamile kaldığında kist varmış bir kaç kez adet olamadığı için sağlık ocağına gitmiş doktor buna menapoza girmişsindir demiş 40 yaşında çünkü :)
ve ablasının gelini test alıp gelmiş teyze demiş yapalım bakalım bir bakmışsın bebek var meğer gerçekten öyleymiş çocuk olmuş 5 aylık dokotara gittiği gün bahar gibi kız olduğunu öğrenmiş. Allahın taktiri önceden bilseydi aldırırdım diyor ki ne dualar etmiş olmasın diye kolay değil 1 oğlu askerde biri üniv. biri lisede ama oğlulları hep destek oldular askerdeki oğlu yiyecek ekmeği varmış bu dünyada anne sakın kötü şeyler düşünme demişkadın aylarca kendini duvardan duvara vurdu şimdi 3 erkek bir kız anası, kız başlarının tacı....
çok geçmiş olsun.ben de dişçiyi içi kaldırmayan bi ben varım sanıyordum.
ben de kim benim yerime de geziyor diyordum demek o senmişsin
hoşgeldin topiğe :) yalnızlık gurbet çok zor.inşaallah buradakilerin ziyaretleşmelerine sen de eklenirsin de yalnızlığın biter :)
eeee süper bi haber.Allah sağlıklı hayırlı nasipli bi evlat versin inşaallah.özge sıra sende
aman Allah fesat kullarına bozdurmasın.
bizimki de içi boş karşılıklı iyiliklere dayanan sıradan bi arkadaşlık gibi bi nşanlılık
tv ile ilgili aynı fikirdeyim fahriyecim ama dediğin gibi herkesin kendi fikri kendi tercihi.kitap okumayı daha çok seviyorum ya da sinemaya gitmeyi :)
Allah razı olsun canım evet şaşırmakta haklısın ben bile sabahtan beri elim işe gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım hazırlık vs doktoru şusu busu kafam oldu bin çeşit6 6,5 aylık mı?maşallah az kalmış işte ne kadar güzel :) çok sevindim ve şokundayım hala :S
Moralini bozma herşey olacağına varır kaderde ne olacağı belli olmaz.Bak ben martta işe başlıcaktım ilk tüp bebek denemesi için para biriktirmeyi düşünüyorduk ama Allah yardım etti.Herşey duayla ben maneviyata çok inanıyorum .Allah kulunu darda bırakmaz kaldıramayacağı yüküde vermezmiş.Dilerim sıkıtından kurtulursun inşllh herşey yoluna girermoralim o kadar bozuktu ki gerçekten çok sevindim.süper bi haber oldu.buradan paylaşıp bizlere de duyurduğun için gerçekten çok sevindim ve çok tşk ederim.moralim düzelir gibi oldu sayende :)
Allah büyüktür canım istese herşey olur bunu hem kendimde hemde çevremde gördümgeçenlerde bir abladan bahsetmiştimya Hani Özgenin çalıştığı kreşe kızını verecek. oda o kıza hamile kaldığında kist varmış bir kaç kez adet olamadığı için sağlık ocağına gitmiş doktor buna menapoza girmişsindir demiş 40 yaşında çünkü :)
ve ablasının gelini test alıp gelmiş teyze demiş yapalım bakalım bir bakmışsın bebek var meğer gerçekten öyleymiş çocuk olmuş 5 aylık dokotara gittiği gün bahar gibi kız olduğunu öğrenmiş. Allahın taktiri önceden bilseydi aldırırdım diyor ki ne dualar etmiş olmasın diye kolay değil 1 oğlu askerde biri üniv. biri lisede ama oğlulları hep destek oldular askerdeki oğlu yiyecek ekmeği varmış bu dünyada anne sakın kötü şeyler düşünme demişkadın aylarca kendini duvardan duvara vurdu şimdi 3 erkek bir kız anası, kız başlarının tacı....
ay insan şok olmaz mı yaa gerçekten şok olunacak birşey ahh canım benim nasıl anlıyorum seni bir bilsen o duyguları kaç sene ben de yaşadım yaa bir de benim ikinciydi yani düşün ki senin şuanki duygların kelimelerle tarif edilmez canım işallah hayırlı haberlerini alırız
sağolasın canım bugün daha iyi dişim çok şükür verdiği ağrı kesici çok iyi geldi
allahım sizinde mutluluğunuzu bozmasın canım cümlemizin aşkını daim etsin ama sen niye öyle içi boş diyosun ilişkinizde bir monotonluk mu var acaba biraz heyecan hareket katmak lazım galiba
aynen canım ya ben de tv den çok hoşlanmıyorum açıkcası sıkılıyorum ya benim akrabalrın arasında bu akşam şu dizi var deyip misafirliğe gitmeyen ya da misafir kabul etmeyen insanlar var yaa hayret ediyorum onlara bu kadar da olmaz diyorum yani
hayırıdr canım senin neyin var niye moralin bozuk yine kv ile mi bişey oldu :26:
işte canım allahın takdiri ya ne zaman ne geleceği başına belli olmuyor dediğin gibi onun da yiyecek ekmeği varmış canım allah bağışlasın onun da hepimizin evlatalrını da
moralim o kadar bozuktu ki gerçekten çok sevindim.süper bi haber oldu.buradan paylaşıp bizlere de duyurduğun için gerçekten çok sevindim ve çok tşk ederim.moralim düzelir gibi oldu sayende :)
merhaba arkadaşlar..
topiği şimdi farkettim..bursa merkezde değil ama çok yakın biryerde yaşıyorum,yinede kabul ediliyormuyum topiğinize acaba??
nerden katıldığınıza bağlı....
hoş geldiniz :))
nerede ikmaet ediyorsunuz? yaşınız kaç medeni haliniz bilmememiz gerekenler nerler :) kendinizi tanıtın
gemlikte yaşıyorum canım,33 yaşındayım,haziranda evlilikte 8.yılımı geride bırakacağım.5 buçuk yaşında bir kızım var.çalışıyorum..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
Gemlikte bizden :)
ben sandımki bilecik, balıkesir fialan :)
mutluluğunuz daim olsun... Kızınızı Allah bağışlasın...
İşyeriniz Gemliktemi ne iş yapıyorsunuz :)
merhaba arkadaşlar..
topiği şimdi farkettim..bursa merkezde değil ama çok yakın biryerde yaşıyorum,yinede kabul ediliyormuyum topiğinize acaba??
merhaba hoşgeldin aramıza
gemlikten katılıyormuşsun topiğe güzel yer severim gemliği eşimin de işyeri ordaydı belki yeni işi de orda olacak arkadaşlarda var orda umurbeyde manastırda falan gelip gideriz yani oraya
inanın olmayınca olmuyor yaaasen halledersin gelirsin canım
gittiler canım pazartesi günü yolcu ettik:)gez anam gez :)
gittimi misafirler...
sizinki yine iyi bizimki hepten fasa fiso:)İkizler-Balık:Riskli bir aşk ilişkisi ve mutsuz bir evlilik ortaya çıkması olasıdır.
Balık-İkizler=Ortaya kısa ama ateşli bir ilişki ve mutsuz bir evlilik çıkabilir.
çok uyduruk....
bizimkisi bu aslında....
Aşk ve evlilikte cinsel fantezilerle desteklenen bir beraberlik ve başarı şansı vardır
hasta olma sakın bak cumartesi çok ağır misafirlerin var ona göre:))sabah bir kalktım boğazlarım şişmiş
yutkunamıyorum bile
burnum akıyor
bugünde kayınvalidemlerin günü var
gitmem gerekiyor
hamitler tokiye gideceğim allahtan...
çokkkkkkkk sevindim allahım gönlüne göre verdi canım..Haberiniz oldu ama burdan da yazmamı istediniz yazayım o zaman:)Benimde bebeğim geliyorkısmetse o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum.Allah herkeze nasip etsin.Çok şaşırdınız biliyorum bende şaşkınım ama kısa ve öz olarak bilmeyenler için yazmak istedim.Kız annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse .Erken gelme durumuda var.Şaşkınım kusuruma bakmayın o kadar kolay birşey değil.Ben korkuyordum anne olamıyacağım düşüncesi gelirdi bazen aklıma.Dün bu haberi aldıktan sonra birşey düşünemez oldum.Allah tez zamanda haksevere ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.Allah büyüktür nasip ettimi herşey bahane.Çok mutluyum Rabbim bozmasın.Cnaı gönlülden hakseverimede diliyorum ve hissediyorum yakın sürede sende bu mutluluğu tadacaksın.Ben Allah'ın mucizesi diyorum başkada birşey yazamıyorum duygulandım kusuruma bakmayın.
bende onu izledim bugün offf çok acı annesi saçını koklayacağım kızımın dediya
müge anlıda Sinemi izliyorum
içim çıktı ağlamaktan...
canım bu saydıklarının hepsini izliyorum ee napıcaz ki evdeyiz bütün gün ne izlicez, muakkak elimiz gidiyor o programlara ve açıyoruz..ay yapmayın allaha aşkına yaa canım izleme şunalrı inan insanın ruhi dengesini bozar öyle programlar bak şimdi canını sıkıyosun tamam bunlar hayatın gerçekleri mutlak yaşanıyor böyle şeyler allahım ailesine sabır versin ama böyle programlar insanı karamsarlığa mutsuzluluğa iter bu tür programalrın amacı da zaten bu medyanın bir oyunu insanları böyle bu tür programlarla oyalamak karamsarlığa mutsuzluğa itmek ya da şu izdivaç programalrı yemekteyiz programları yok gelin kaynana programalrı falan hep işte insanalrı gündemden uzaklaştırmak için ve bu tüm dünyada böyle malasef geri kalmış ülkeler için oynana bir oyun insanlar çoğu vaktini tv karşısında geçirisn onunl oyalansın onunla eğlensin hiç faydalı şeylerle uğraşmasın ki kendini geliştiremesin
canım benim tabiki herkesin kendi tercihi kendi tv zevki
mayısta gelsin annesi acele yokkk:))Sağol canım Allah razı olsunEvet kolay şeyler değil bebek gördüğümde hep derdim acaba bende böyle sevebilecekmiyim gezdirecekmiyim öpüp koklucammı İnşallah sorunsuz atlatırım doktor erken doğum olabilir dedi.Hıı bu arada sen bilmiyosun sanırım ben hamileliğimi farketmeyenlerdenim biraz kilo ve pko olunca ben pkodan dolayı rahatsızlandım sandım.6 6,5 aylık olmuş benim prenses Duyunca şok olmada ben şimdiden yazayım dedim oyüzden.Aylardır adet olmuyordum kahve leke geliyordu ben kistten oldunu sanıyordum.Şaşıracağını biliyorum çünkü bende şaşkınlık içindeyim. Yarın birgün doğum oldu dersem hiç şaşmayın yani
merhaba arkadaşlar..
inanın olmayınca olmuyor yaaa( çok moralim bozuldu bugün öğretmen aradı fen dersahanesinde m sınıfında sınavı var dedisaat 3te okul çıkışı tüm öğrencilerle orada buluşucaz dedii ya aklım almıyor hissettim ama gelemyeceğimi beni mahzur görün ama hediyeni cumartesi günü sevcandan göndericem öptüm seni,son anda oğlum girmek istemiyorum derse vallaha tozunu attıra attıra gelicem:))
gittiler canım pazartesi günü yolcu ettik:)
sizinki yine iyi bizimki hepten fasa fiso:)
ben boğa eşim koç:)) okumayın daha iyi:))
hasta olma sakın bak cumartesi çok ağır misafirlerin var ona göre:))
çokkkkkkkk sevindim allahım gönlüne göre verdi canım..
ve 6,5 aylık oldu bile,, annesi anlayana kadar kızımız büyüyor:)))
ayy eşimin dükkanına gittğim gibi birtane kısacık minicik elbise alıcam ona birde popu alacam ona yani ayakkabı
oyyyy ya içim kıpır kıpır oldu duyduğumdan berii,
allahım kucağına almayı nasip etin inşallahhhhhhhhhhh,
allahım güzel ömürler nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallahh
isim hazırlığına başla bakalım bir kaçtane var aklımda benimafra mesela:))
isimleride paylaşaım buradan belki sana yardımcı oluruz yada varmı aklında acaba??
bende onu izledim bugün offf çok acı annesi saçını koklayacağım kızımın dediyasaçlarını 3 yıldır koklamıyorum şimdi koklayacam dedi birtek saçları duruyormuş: allahım kimseyi evladıyla sınama yarabbimm
canım bu saydıklarının hepsini izliyorum ee napıcaz ki evdeyiz bütün gün ne izlicez, muakkak elimiz gidiyor o programlara ve açıyoruz..
ben mesela evde olduğum zaman müge anlı ve esra erolu hiççç kaçırmam müge anlı bana ders oluyor esrada oynatıyor bütün gün hem evlendiriyor hem eğlendiriyor:))
mayısta gelsin annesi acele yokkk:))
edildin bile canım hoş geldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?