Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

durduğun hata şekerim ama kız diye niyetlenme 3. ye niyetlen :)))

hadi yaa ayyy her şey gelmemenden yana (((
biz seni istiyoruz canım SE Nİ!

sürtüşmeli bir aşkkkk :)

kaçamak mı? :) Allah korusun kız.

Bu arada tanıştığın ablamla eşi de koç-boğa :)
hadi yaaa püff oturup ağlayasım geldi ablanla kendi halimeee
durduğun hata şekerim ama kız diye niyetlenme 3. ye niyetlen :)))
3.niyetlemeyim canım kesin erkek doğururum
kız istiyorum kızzzzzzzzzzzzzz bahar özendirdin beni yaaaaaa:)))))

allahım hakseverin de başına versin haksever inşallah oğlun olur inşallahhhhhh:)))
yoksa sizi parçalıcam kız doğurdukça:)))))))))

grupta azıcıkta kız olsun kız :) berrayla benimki kel kalmıştı :)))

ama sende yaparsan memnuniyetle basarız bağrımıza canım :)

grupta azıcıkta kız olsun kız :) berrayla benimki kel kalmıştı :)))

ama sende yaparsan memnuniyetle basarız bağrımıza canım :)

ay sağol olmayan kızımın teyzesi:))
işin şakası tabi kız olacağını bilsemde doğuramam ya(
keşke biraz kafayı yemiceğime inansam ama zor tırlatırım 3 çocukla ben:))

evet vallah oda var en iyisi ben olmayan kızımı üzmemek için doğurmayımmm

vallahi canım benim kız olacağını bilsem niyetine girerim heralde 3. ye de ama garantisi yokki o da oğlan olursaa artık uğraş dur 3 tane oğlan bir de koca 4 erkek olacaklar en iyisi senin dediğin gibi boşver yeter iki tane biz de bak pınarın olacak kısmetse onu severiz sevcanın var semihanın var onlarla yetincez artık işallah allah ömür verride torunlarımız kız olur bakarsın
sen şimdi gelemicen mi kesin ya hakikaten yani bu hafta herşey gelmemen den yana olmuş:26:

evet vallah oda var en iyisi ben olmayan kızımı üzmemek için doğurmayımmm

ay ben düşünemiyorum halini bir kızım olursa hele büyük oğlan çok kıskanç benim ne giyidiğime ne giyceme bile karışıyor vallahi bir de kız kardeşi olsa kapı dışarı çıkarmaz heralde

garantisi yok evet ben şuan 3 erkek zor başediyorum birtane daha olursa sıyırırım
canım ya zorulacaktım 2de çocuğu okuldan alıp eve kapıya bırakıcaktım eline anahtraı verecektim oğlumun sofrasınıda hazırlarım diyordum zamandan kazanayım diye 3 te semihada olacaktım..
ama bu dershane beni şoke etti meğer öğretmen pazartesi söylemiş öğrencilere, benim yeni haberim oldu
100/90 gelemicem oğlum girmek istemiyorum derse hiç zorlamıcam ki normalde zorlarım basacam gaza gelecem vallah..
nasip canım..
ay ben düşünemiyorum halini bir kızım olursa hele büyük oğlan çok kıskanç benim ne giyidiğime ne giyceme bile karışıyor vallahi bir de kız kardeşi olsa kapı dışarı çıkarmaz heralde

en iyisi oturalım oturduğumuz yerde kız mız lazım değil bizeee

23 yasındayımmm 3 yılık evlılıgmden 17 aylık dunyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrf tatlısı guzelııııııııı bal GIBI TATLIII bır kızım var çalısıyordummmm ayrıldım ıstem kızımla vakıt gecırıyorum AYRICA YENI BIR ISIM DAHA VAR EVDE :) ORIFLAME KAZANIYORUM YAKIN ARKADASLARIMUI SEVINDIRIYORM YUKSELIYORUM HEIYELER KAZANIYORUMMM URUNLERI GELIS FIATINDAN SATYORUMMM VARDAAA VARRRRRRRRRRRRRRRRRRR YENGEM SUAN 1500 TL MAAS ALIYO 21. SEVIYEEEE DE

SIZLERDE

orıflame uye olmak ıstermsnınız %30 kar elde edıyosun ustelık üyelık ucretı 17 marta kaar 1 tl arkadaşlar İSTEYENLERRRRR 533 720 87 95 - 224 573 58 04 NOLU TELDEN ULABILRRR BANA

ne kız meraklısı varmış bende dahil....

hep kızım olsun istemişimdir ama ne bileyim erkekle kız arasında fark var mı bilmiyorum evlat evlattır hayırlısı en güzeli :)) aslında

derdim hep, mini etekler giydircem saçlarına tokalar takıcam :) tırnaklarına ojeler :)))amaaannn ne olacakki sürsende bir yere kadar taksanda bir yere kadar :)))

ama Vallahi Allahımın gücüne gitmesin 2. olursa da oda kız olsun :)

gelin melin istemiyorum çünkü ben

benim kv dem daha eşime hamileyken kız kundakları yapmış pembe pembe 2. yi kız olur demiş olmamış 3. yü kız olur demiş olmamış :))
3 erkek :))
banada ilenmişti oğlun olur inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh, diye, ohhhhh kız doğurdum çatla patla...
şimdide diyor ki en iyisi erkek çocuk kedi yetişemediği ete misali
bir akrabası demişti hatta sen doğuramadın bak gelinin bi kerede nasıl tutturmuş kv. de erkek daha iyi, kocamın soyunu devam ettirdim dedi... kadında tüküreyim kocanın soyuna sana faydası mı var sanki dedi

naptın canım sen ya resmen telini vermişsin umarım arayanların hepsi erkek olmaz:))
canım aslında erkeği herkez tutturamaz derler ama bana tuttu vallah:))
benim bir arkadaşım var 30 yıllık:)) bildim bileli hep erkek istemiştir ve ikitane kızı var..
erkek duası almış hocadan niyetine girdi,yani ne zormuş erkek tutturmak diyor,
kimi kız tuturamıyor(benim gibi) kimide erkek:))
allah hayırlı evlat versinn,birde hayırlı gelinb versin hep dua ediyorum daha çokkkk var ama allahım bana hayılrı gelin ver kızım gibi bağrıma basayım diyorum:))
umarım kızım gibi seveceğim bir gelinim olur,
bizim gelin gibi olsun yeter:))

Bu devirde artık kızı tutturmak zor bence. birde nedense herkes kız evlat istiyor önceden erkek isterlerdi... :)

inşallah canım :) sen gelinine kızın gibi yaklaşırsan oda sana kendi annesi gibi yaklaşır sen daha iyi biliyorsun :)))

Slm hanimlar nasilsiniz bakalim baharcim ayirli olsun okuyunca cokk sevindim ve sasirdim 6 aylik olmus haa tam bir mucize aylardir hamilesin sen tup bebek icin para biriktirme telasindasin allahin mucizesi iste bu yaa

Benim cevremde bebegi olmayanlarin hepside hic ummadiklari anda umutlarini kestikleri zamanda kaldilar lhamile sendede oyle oldu bak...

Birazda stresmi etkiliyo acaba ki beklenilmedigi zamanda oluyo genelde ay olsunda beklenilmedigi zamanda olsun...

Ama 3 ay duymustumda farkedilmeyen 6.5 aylik ilk defa duyuyorum ...tam sokk bir olay suanda senden mutlusu yoktur allah tamamina erdirsin canim allahin hikmeti bukadar buyuk hooop bir anda anne yapiyo seni bide erken dogcakmis yaaayaaa ....nekadar sukretsen azdir ...

Saskinlik ve sevinc birarada sende suanda allah sevincini dahada arttirsin ins.

hoşgeldin iyiyiz canım siz nasılsınız :)

evet bizde çok şok olduk :) Allahın hikmeti işte :)
hatta Pınar rğyasını görmüş 1 ay falan önce sanırım. Gökten 2 tane plesanta inmiş, birinde bebek varmış diğeri boşmuş bebek olan gelmiş gelmiş göbeğine konmuş :) gerçek gibiymiş hatta eşini uyandırmış hamileyim falan demiş....
Temiz kalpli arkadaşım beniiiiiiiiim.....

inşallah canım o 1 adım atsa ben 10 adım atarım herlade:))
en önemlisi oğlumu çok sevsin musmuylu olsunlar inşallahh:)

ay duaya bak doğmamış çocuğa don biçmek gibi oldu bu talha duysa çıldırır:))
amann daha çokkkkkkkkk var ama olsun ben şimideden dua etmeye başladım:))
birde ben oğlumla aynı semtte oturmak istemem hep gözümün önünde olmasın ozaman batar bazı şeyler:))
ben görmeyim haftada bir göreyim oğlumu yeter bana arada çaya yemeğe gelsinler ooo benden mutlusu olmaz:))
kendimi kv gibi hissettim ya hayır olsun:))

merhaba arkadaşlar..
topiği şimdi farkettim..bursa merkezde değil ama çok yakın biryerde yaşıyorum,yinede kabul ediliyormuyum topiğinize acaba??

hg aramıza gemlşikte görümcem evli onunda iki oğlu var bizimde gemlik koparafiste 145 nolu koparatifte tırımız var biz nakliye yapıyoruz daha dogrusu şöför var görümcemlerin de tırları ve şöförleri var bide temizlik malzemeleri dükkanları var eski salı pazarı varya çift yol o caddede yeni açtılar görümcem de ziraat bankası arasında oturuyo cok geliyoruz gemliğe

:)) inşallah inşallah canım...

talha ben evlenicem dermiş yarın :)))
Tövbe tövbe :)

yarın gitcem dükkana dicem Özgenin arkadaşıyım ben bi kilo çamaşır suyu ver bakiiim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…