:)) inşallah inşallah canım...
talha ben evlenicem dermiş yarın :)))
Tövbe tövbe :)
ne kız meraklısı varmış bende dahil....
hep kızım olsun istemişimdir ama ne bileyim erkekle kız arasında fark var mı bilmiyorum evlat evlattır hayırlısı en güzeli :)) aslında
derdim hep, mini etekler giydircem saçlarına tokalar takıcam :) tırnaklarına ojeler :)))amaaannn ne olacakki sürsende bir yere kadar taksanda bir yere kadar :)))
ama Vallahi Allahımın gücüne gitmesin 2. olursa da oda kız olsun :)
gelin melin istemiyorum çünkü ben
benim kv dem daha eşime hamileyken kız kundakları yapmış pembe pembe 2. yi kız olur demiş olmamış 3. yü kız olur demiş olmamış :))
3 erkek :))
banada ilenmişti oğlun olur inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh, diye, ohhhhh kız doğurdumçatla patla...
şimdide diyor ki en iyisi erkek çocukkedi yetişemediği ete misali
bir akrabası demişti hatta sen doğuramadın bak gelinin bi kerede nasıl tutturmuşkv. de erkek daha iyi, kocamın soyunu devam ettirdim dedi... kadında tüküreyim kocanın soyuna sana faydası mı var sanki dedi
yarın gitcem dükkana dicem Özgenin arkadaşıyım ben bi kilo çamaşır suyu ver bakiiim :))
haksever mesajın ne güzeldi öyle güldürdün beni :)))
Aynen sevcan kedi yanasamadigi ete olmus kv ninki yanliz tukureyim kocanin soyuna cumlesine koptum iyi koymus lafi agzina saglik
Ne yalan soyliyim bende gelin istemiyorum bu konuda benle ayni fikirde olan birini buldum bir oglum var ama seni evlendirmiycem oglum diyorumucuncuyu yaparsam oda kiz olsun istiyorum kizlar annenin dert ortagi oluyo daha yakin oluyo anneye hem damatlar kiskanilmiyo cok ama gelinler kiskaniliyo geneldel bende kendimden korkuyorum acaba kiskanirmiyim oglumu paylasabilirmiyim diye kotu kaynanami olcam ne icimde oyle bir his var dedim ya korkuyorum kaynanalik konusunda kendime hic guvenmiyorum amaaan sakin ahilla duymasin daha yeni bu konudan dert yanmisti
ins. Sadece histir basimagelince oyle olmam yoksa gelinim yandi valla
bahara msj attım da sanada canum cekti senide güldüreyim dedim burdaki kızlardan bi baharın bi senin bide dileğin nosu var diğerlerinin nie yok
tızlar bu cumartesi semihada mısınız siz onun evi nerelerdeydi
<<ben magrur ve mahrur olarak gelemiyorumda söleyin içimde kalmasın
bundan önceki hafta eşimin tarafla beraberdik geçen hafta öyle bu hafta içinde hafta sonu gelirsiniz babanneyi aldılarda gelin mantı yaptık diyolarvalla ölecem
ablama gitcem bende inadıma sonra geçerim mudanyaya inada bak inada
sevcan bu arada geçen yazmışsın ben cigara içmiyorum kız sanal bi şi benimkisi snaal tiryakilikçek bi fırtt canın cektiyse
saol iyi oldu beklemiyordum :)
İstedin de vermediler mi gülüm....
biymem :44: buluşmalaya gelemiyom ya lazım olmadım zaar bendende kimse istemedikine hem
yazın veriyorum......................
sizinkileride buluştugumuz zaman almıştım hatırladınmıallahım obi mucizeymiş herelde ben kimle geleyim ya kk buluşmalarına bilmiyorumki yanıma arkadaş bulamıyorum
kocanla gel.... :) benim için sakıncası yok 10 dakika durur gider nasılsa... Yalan dünyadaki Nurhayat edasıyla bakalım şuna bir, Senmisin Özgeyi göndermeyen.....
yinuse benim amcamın kızının adıda seninle aynıydı hatta soyadıda :)) ama koca kadın sen değilsindir :) nereliydiniz siz. kemalpaşalıyız biz. ne güzel uydu :)
hayat bu arada bir arkadaşım vardı 2 oğlu var... Gelip gidip şevvali sıkıştırıyodu seviyodu bende dedim belki 3. kız olur aman yok Allah olmayana versin kesinlikle düşünmüyorum dedi. kazayla kaldı kızı oldu :) şimdide diyorki 4. yüde yapıcam belki oda kız olur...
sevcan hergün ne yiyosunuz siz ya ben hem daha erken geliyorum eve bıktım yemek yapmaktanne yapcagımı şaşırıyorum
yok ben almayım 2 tane yetiyor allah olmayan versin:))
tırlatırım ben 3 çocukla böyle iyiz biz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?