Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
slm arkadaşlar bugün içim öyle hoşki anlatamam hiç böyle bişi yaşamadım sanki içim kıpır kıpır bahara dicemi dedim ama öyle tuhaf oldum öyle sevindimki anlatamam gülüyorum telefonda baharda diyo neden gülüyosun tızımmmmm ama komik diyorum sevincimden ama süper bi mucize allahım darda kalan kuluna nasılda elini uzatıyo şoktayım eşime bile söyledim oda çok sevindi inanamıyorum darısı başına diyen ve dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah bizimde tüp bebeğimiz tutar dualarımızla dualarınızla inşallah

ama bugün çok tuhaf oldum yani baharı düşünemiyorum ben hep derdim durcam durcam gidip dogurcam diye tam öyle olmuş baharınkisi rabbim melekleriyle korusun tehlike varmış ama bunca zman tutunan melek annesini bıakmaz allahın izniyle zaten tocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn olmuş habersiz alalhım yaaa mucize değilde ne bu çok sevindim canım telefonda neler saçmaladım bilmiyorum ama dua ettim senin için hergün okuyorum meryem suresini ve yasini sanada dua edicem hergün hayırlı vakitte saglıkla gelsin prenses kızın ebinize bolluk bereketle nasibiyle gelsin rızkıyla gelsin hiç zorlamasın sizi maddi manevi bütün hayatınızı güzelleştirsin bu melek

Aynen sevcan kedi yanasamadigi ete olmus kv ninki yanliz tukureyim kocanin soyuna cumlesine koptum iyi koymus lafi agzina saglik

Ne yalan soyliyim bende gelin istemiyorum bu konuda benle ayni fikirde olan birini buldum bir oglum var ama seni evlendirmiycem oglum diyorum ucuncuyu yaparsam oda kiz olsun istiyorum kizlar annenin dert ortagi oluyo daha yakin oluyo anneye hem damatlar kiskanilmiyo cok ama gelinler kiskaniliyo geneldel bende kendimden korkuyorum acaba kiskanirmiyim oglumu paylasabilirmiyim diye kotu kaynanami olcam ne icimde oyle bir his var dedim ya korkuyorum kaynanalik konusunda kendime hic guvenmiyorum amaaan sakin ahilla duymasin daha yeni bu konudan dert yanmisti
ins. Sadece histir basimagelince oyle olmam yoksa gelinim yandi valla

haksever mesajın ne güzeldi öyle güldürdün beni :)))

bahara msj attım da sanada canum cekti senide güldüreyim dedim burdaki kızlardan bi baharın bi senin bide dileğin nosu var diğerlerinin nie yok

ohhooo sen şimdidien böyleysen şekerim yaniii kaynar kazan diyorummm

Allah sağ etsin o günleri görelim bizde hayatında olalım merak etme en ufak bir yamuğunda gelinden önce ben yoluverim senin saçını başını.... ahhh ahhh ne dertliyim bilsen

tızlar bu cumartesi semihada mısınız siz onun evi nerelerdeydi

<<ben magrur ve mahrur olarak gelemiyorumda söleyin içimde kalmasın

bundan önceki hafta eşimin tarafla beraberdik geçen hafta öyle bu hafta içinde hafta sonu gelirsiniz babanneyi aldılarda gelin mantı yaptık diyolar valla ölecem

ablama gitcem bende inadıma sonra geçerim mudanyaya inada bak inada

sevcan bu arada geçen yazmışsın ben cigara içmiyorum kız sanal bi şi benimkisi snaal tiryakilikçek bi fırtt canın cektiyse

ayyy bu ne mırc mırc ben sinir oluyorum kızım :)) git ablana vallahi...

Bu arada ben 2,5 ay oldu kv deye gitmeyeli

hee anladım canım olur o zaman yakayım bir tane :)

saol iyi oldu beklemiyordum :)

İstedin de vermediler mi gülüm....

biymem :44: buluşmalaya gelemiyom ya lazım olmadım zaar bendende kimse istemedikine hem

yazın veriyorum......................

sizinkileride buluştugumuz zaman almıştım hatırladınmı allahım obi mucizeymiş herelde ben kimle geleyim ya kk buluşmalarına bilmiyorumki yanıma arkadaş bulamıyorum

hayat bu arada bir arkadaşım vardı 2 oğlu var... Gelip gidip şevvali sıkıştırıyodu seviyodu bende dedim belki 3. kız olur aman yok Allah olmayana versin kesinlikle düşünmüyorum dedi. kazayla kaldı kızı oldu :) şimdide diyorki 4. yüde yapıcam belki oda kız olur...

kocanla gel.... :) benim için sakıncası yok 10 dakika durur gider nasılsa... Yalan dünyadaki Nurhayat edasıyla bakalım şuna bir, Senmisin Özgeyi göndermeyen.....

yinuse benim amcamın kızının adıda seninle aynıydı hatta soyadıda :)) ama koca kadın sen değilsindir :) nereliydiniz siz. kemalpaşalıyız biz. ne güzel uydu :)

kocanla gel.... :) benim için sakıncası yok 10 dakika durur gider nasılsa... Yalan dünyadaki Nurhayat edasıyla bakalım şuna bir, Senmisin Özgeyi göndermeyen.....

olduu

yinuse benim amcamın kızının adıda seninle aynıydı hatta soyadıda :)) ama koca kadın sen değilsindir :) nereliydiniz siz. kemalpaşalıyız biz. ne güzel uydu :)

topragım benim yaaaaaaaaaaaaa

sevcan hergün ne yiyosunuz siz ya ben hem daha erken geliyorum eve bıktım yemek yapmaktanne yapcagımı şaşırıyorum

yok ben almayım 2 tane yetiyor allah olmayan versin:))
tırlatırım ben 3 çocukla böyle iyiz biz:))

sevcan hergün ne yiyosunuz siz ya ben hem daha erken geliyorum eve bıktım yemek yapmaktanne yapcagımı şaşırıyorum

amaan sorma benimde evimde hep yemekler bozuluyor bir heves pişiriyorum ama yiyemiyorum bir o ablamda bir abimlerde bir annemlerde
şuan evimde bezelye, yeşil mercimek, kuru fasülye var ama muhtemelen bozulmuştur ( cumartesiden beri durmaz. hemde hiç yenmedi kız....

sen bir çeşit akşamdan yapsana canım otururken işten gelincede pilav salata falan yaparsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…