tek kalırsa canı sıkılır bizimle diye soruyorum.eğer yanına arkadaş gelirse seve seve getiririm bende...
bahar27 ve kaderim nasılsınız arkadaşlar...
Aaa ben oynarım o fıstıkla seve seve
Belki kaderim de getirir prenslerinden birini
Bayanlar buluşalım mı bu haftaiçi ? :26: Perşembe ya da cuma ?
Doğum gunün kutlu olsun, eşinle sevdiklerinle nice uzun yıllara canım kaç yasına girdin bakimMerhaba canım bugün keyifliyim yeni geldim sayılır eve.Doğumgünümdü bugüneşimle gezdik özdilektede ailesi yemeğe götürdü vs.Anca eve geldik.Özdilekte güzel kızlar tabi herkeze uygun ve yakınsa sen nasılsın Semiha?Kızın nasıl iyisinizdir inşallah
Canım bende ardami alabilirim kayinvaldem gelirse yada anneme de bırakabilirim,ya kızlar bide birşey sorucam
tek çocuklu ben mi olucam
ona göre yanlız gelebilirim.
Merhaba kızlarrr: )
Bayanlar buluşalım mı bu haftaiçi ? :26: Perşembe ya da cuma ?
Aaa ben oynarım o fıstıkla seve seve
Belki kaderim de getirir prenslerinden birini
ayfercim benimki rahat verir
çok usludur
ama ben kıyamam ona canı sıkılır benim yanımda...
Buluşma olacak inşallah,
Bakalım ne zaman, birimiz gün ve yer konusunu söylersek o zaman olacak bence
Kısmet olursa olucak canım arkadaşlarla kararlaştıralımda buyur gel sende bekleriz
Sağlık olsun canım herşeyde bir hayır vardır.Amin canım hayatta iyi şeyler olduğu kadar kötü şeylerde oluyor.Allah bizi kötülerden tehlikelerden korusunBuarada yeni geldim bende eve bugün doğumgünümdü özdilekteydik eşim le gezdik. Ailesi yemeğe götürdü bizi orda özdilekte güzel yani geçitin ordaki özdilek buluşma ordada olabilir
Kısmet olursa olucak canım arkadaşlarla kararlaştıralımda buyur gel sende bekleriz
Merhaba canım ha şöyle yoksa ne tarih belli olucaktı nede buluşma yeriHadi hayırlısı olsun.Özdilek derken geçitin ordaki özdilekmi bu?Benim fikrim özdilek yada korupark yinede çoğunluk nederse saygı duyarım
kızlar günaydınnn
ne o buluşmamı oluyo :26::26:
ya ama ben çalışıyorum nasıl gelicemmm
:99::105:
ben pazar günü gelicem bursaya
ve pek de bilmiyorum bursayı:44:
yine de gelmek isterim bakalım nasip:)
Hafta ici izin kullanıyorsan sana uygun gunü seçelim canim olmazmı?
Hangi semtte geliyorsun canım..
Gel tabi bekleriz..
Sende bekarsin sanırım?
ooo, planlar yapılıyor ama artık bana uymayacak
doğumuma bugünden itibaren 9 günüm kaldı kızlar, bundan sonra siz bana dua edin de sağ salim evladımı kucağıma alabileyim.
buluşursanız da bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?