bi tanemsinnn
artık üzülmüyorummm kaybeden o! ben daha iyilerine layığım :95:
zaten bi daha asla ben herkesi kendim gibi sanıyomuşum malesef benim yaşadığım ortamı baz alabilirlerdi ama anneside iki yüzlü çıktı
ben artık yepyeni bi kız oluyorum daha olgun öyle her lafa kanmayan cinstenn
oda arayıp öyle telefonlarda anca ağlasın ailem istemedi diye :84:
Merhaba canım moralinin iyi olmasına sevindim.Hayatta yaşadığımız şeyler bizleri olgunlaştırıyor henüz daha çok gençsin zamanla herşey daha güzel şeyler olur senin için umarım.
İnşallah canım, bu şekilde olması hoş olmasada, bir yandanda iyi olduki erkeklere guvenilmemesini öğrenmiş oldunumarım canım zaten ben fazla kafaya takan bi insan değilim yani
annem der kocandan boşansan 1 haftada unutursun dye
takmadım kafama ama olgunlaşmak açısından iyi oldu ben onların iyi niyetine inanmıştım
inşallah hayat hep güzel şeylerle karşılaştırır bizi ablacımmm
buluşma mı vaarrr
O zaman haftaya salı gunü koydum gittislm canlarım
nasılsınız bakalım
gelemedim ne zamandır
ama maşallah topikte hiç ilerlemiyor.
güzel havalarda herkes geziyor galiba...
buluşma için bu haftayı seçmeyelim derim ben.çarşamba kar geliyormuş
bu sefer soğukların gerçeği geliyormuş hemde
biraz daha havalar düzelsin derim ben
<çocuklu bir bacı olaraktan)
Sağlık olsun canım herşeyde bir hayır vardır.Amin canım hayatta iyi şeyler olduğu kadar kötü şeylerde oluyor.Allah bizi kötülerden tehlikelerden korusunumarım canım zaten ben fazla kafaya takan bi insan değilim yani
annem der kocandan boşansan 1 haftada unutursun dye
takmadım kafama ama olgunlaşmak açısından iyi oldu ben onların iyi niyetine inanmıştım
inşallah hayat hep güzel şeylerle karşılaştırır bizi ablacımmm
Kısmet olursa olucak canım arkadaşlarla kararlaştıralımda buyur gel sende beklerizbuluşma mı vaarrr
slm canlarım
nasılsınız bakalım
gelemedim ne zamandır
ama maşallah topikte hiç ilerlemiyor.
güzel havalarda herkes geziyor galiba...
A.s canım teşkler benim bugün keyfim yerinde doğumgünümdüde söylemesi ayıpSen nasılsın kızın nasıl?Evet topik yerinde sayıyor malesef Havalar güzel olsun tabi anlarız seni canım çocuk olunca zor olur soğukta Havalar haftaya iyi olur inşallah
buluşma için bu haftayı seçmeyelim derim ben.çarşamba kar geliyormuş
bu sefer soğukların gerçeği geliyormuş hemde
biraz daha havalar düzelsin derim ben
<çocuklu bir bacı olaraktan)
O zaman haftaya salı gunü koydum gitti
A- özdilek
B-korupark
C-kent meydanı
D-diğer
Herkez fikrini söylesin artık yoksa
bahar27 ve kaderim nasılsınız arkadaşlar...
Merhaba canım bugün keyifliyim yeni geldim sayılır eve.Doğumgünümdü bugüneşimle gezdik özdilektede ailesi yemeğe götürdü vs.Anca eve geldik.Özdilekte güzel kızlar tabi herkeze uygun ve yakınsa sen nasılsın Semiha?Kızın nasıl iyisinizdir inşallah
teşekkür ederim tatlım.iyiyiz bizde kızımda...bugün bir arkadaşıma gittik bizde 20 günlük oğluşu var onu görmeye gittik öyle işte...
seninde doğum günün kutlu olsun.rabbim hayırlı uzun ömürler versin.
tek kalırsa canı sıkılır bizimle diye soruyorum.eğer yanına arkadaş gelirse seve seve getiririm bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?