amaan sorma benimde evimde hep yemekler bozuluyor bir heves pişiriyorum ama yiyemiyorum bir o ablamda bir abimlerde bir annemlerde
şuan evimde bezelye, yeşil mercimek, kuru fasülye var ama muhtemelen bozulmuştur( cumartesiden beri durmaz. hemde hiç yenmedi kız....
sen bir çeşit akşamdan yapsana canım otururken işten gelincede pilav salata falan yaparsın...
yinuse benim amcamın kızının adıda seninle aynıydı hatta soyadıda :)) ama koca kadın sen değilsindir :) nereliydiniz siz. kemalpaşalıyız biz. ne güzel uydu :)
ee ne yiyo eşin ben yemesemde olur yanide bizimki her konudan daha pinpirikli ymek konusunda cobası yemegi pilavı makarnası ne olcaksa tatlısı salatası tursusu
umutsuz ev kadınımıyım magrur iş kadını mı belli değil
bide hergün mudanyada bu sıra bi ay felanda orda olcak en az annende yede gel diyorummillet annesine yollamıyo diyo bende istersen orda kal diyorum
Aaa tesadufe bak ama ben olmadigim kesinben daha gencligimin baharindayim koca kadin degilim sevcancim burdan ozelden msj atma hakkim yokmus oyuzden faceden msj atmistim sana yerimi yurdumu cinsimi tam tekmil ama faceye girmedigin icin gormedin sanirim hala istegi onayliycaksin sen dimi tembelllll seni istegi yollayali 15 gun olcak nerdeyse
Soyisim bir olunca isim benzerligide olasi oluyo boyle
Buarada kotu kaynaa olursam sacimi yolmana tam vekalet veriyorum boylece kendime getirisin
ee ne yiyo eşin ben yemesemde olur yanide bizimki her konudan daha pinpirikli ymek konusunda cobası yemegi pilavı makarnası ne olcaksa tatlısı salatası tursusu
umutsuz ev kadınımıyım magrur iş kadını mı belli değil
bide hergün mudanyada bu sıra bi ay felanda orda olcak en az annende yede gel diyorummillet annesine yollamıyo diyo bende istersen orda kal diyorum
sendeee hem canın istiyor hem yusuf yusuf :2:
Haksevercim aynen bende yemek konusunda cin iskencesi cekiyorum benimkide asla isitilmis yemek yemez her aksam ayri yemek yapiyorum en az uc cesit yemek olcak heraksamda ayri cesit tatli eksik olmiycakbide makarnayi falanda asla yemekten saymaz sanki her aksam misafir agirliyorum canimi cikariyo yapmassam artik sabaha kadar dirdirini dinle kaynanami hic aratmiyo ozamn erkegin dirdirida hic cekilmiyo bende heraksam taze yemek ) zannedersinki kralzade
Buarada baharin hamileligi sanada umut olmustur eminim sevincini anliyorum artik karamsarliga kapilmassin
Hep baharin mucizesini aklina getir ozamn icinde hic sikilmiycak
Seninde eli kulagindadir cok yakinda alicaz haberini hissediyorum hislerim kuvvetlidir bunuda hissediyorum cok az kaldi
:) AYY VALLAHİ ÇOK ÖZÜR DİLERİM YAA inan hiç açamıyorum evde çünkü çalışıp eve gidince kız hep tepemde oluyor. ama inan aklımdasın :))
dur ben sana özelden cep nomu veriyim sakıncası yoksa sende çaldır :) en azından müsait olunca telde konuşuruz :)
sakınca varsa da söyleyebilirsin inan bozulmam... :)
bende bu akşam yemek yapmadım o yüzden buraya yapıştım kaldım:))
eşimle alışverişe gidicez mavi den kot alıcam as merkezdeki maviye gideriz büyük ihtimal oarada atıştırırız artık:)
ama ben çok zorlanıyorum yemek yaparken çok seçici bir eşe sahibim vejeteryan ve sebzeteryann:))))))
ne et türü yiyor ne sezbe eee ne yiyor diyeceksiniz, nohut, kuru fasülye, patates, etgillerdenbir tek köfte ve kıymalı yemek yiyor,
patatezim hiç eksik olmaz soframda, yemeği yoksa kızartması vardır kızartması yoksa püresi vardır en çok tükettiğimiz patates:)
ve çorba yoğurt olmadan sofraya oturmaz.
canı sağolsun kocacımın ama zorlanıyorum yemek yaprken,
hem ona hem kendime ayrı yemek yapıyorum hep;(
ben yatıp kalkkıp dua edeyim bali eşime
bizimki gecen cuma babsıyla pazara giştmiş mudanyada babası ne aldıysa oda almış kelam,pırasa,ıspanak dedim en az 2 hafta otlucaz:18:hadi canım diyoherşeyi yer kocacım 2 çeşit yaaprsam tatlı yapmaszam o akşam mutlaka beni yer tatlı yoksa seni yerim der
pırasa,ıspanak,kapuska,sulu köfte,köfte patates,mantar sote,patatesli etli yemek,ne bilim aklıma başka ana yemek gelmiyo
mercimek corbası,yogurt corbası,domates corbası,iskembe,ezo gelin,mantar corbası,tarhana corbanaarda bunlar bazen kabak corbasıda yaparım
pilav yada makarne türleri
tatlılar bisürü ceşit var
benim sorunum ana yemekte sanki çeşit bulamıyorum ama allahtan sizin gb seçen kocam yok cok şükür yenie vliyken daha cok bunalıyodum ama şimdi ne koysam yer hiçbişi yoksa surat bile ascak olsa menemende yedirebilcegimi bilirim yani o rahatlıgım var artık cok şükür
valla size dert yanayım dedim şükrettirdiniz bana
ooo ne güzel şanslısın.. sebzeyi ben çok severim bu saydıklarını kendime özel yaparım ben eşime ayrı:))
ama bak menemene bayılırrr
hayırıdr canım senin neyin var niye moralin bozuk yine kv ile mi bişey oldu :26:
hayırdır şekerim...
kv deme gene bak bu defa kesin ayırıcaz ya sizi ya kv deyi :)
gemlikte yaşıyorum canım,33 yaşındayım,haziranda evlilikte 8.yılımı geride bırakacağım.5 buçuk yaşında bir kızım var.çalışıyorum..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
23 yasındayımmm 3 yılık evlılıgmden 17 aylık dunyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrf tatlısı guzelııııııııı bal GIBI TATLIII bır kızım var çalısıyordummmm ayrıldım ıstem kızımla vakıt gecırıyorum AYRICA YENI BIR ISIM DAHA VAR EVDE :) ORIFLAME KAZANIYORUM YAKIN ARKADASLARIMUI SEVINDIRIYORM YUKSELIYORUM HEIYELER KAZANIYORUMMM URUNLERI GELIS FIATINDAN SATYORUMMM VARDAAA VARRRRRRRRRRRRRRRRRRR YENGEM SUAN 1500 TL MAAS ALIYO 21. SEVIYEEEE DE
SIZLERDE
orıflame uye olmak ıstermsnınız %30 kar elde edıyosun ustelık üyelık ucretı 17 marta kaar 1 tl arkadaşlar İSTEYENLERRRRR 533 720 87 95 - 224 573 58 04 NOLU TELDEN ULABILRRR BANA
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim sağolasınGünaydın cnaım :)
Canııım tekrar tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin....
DARISI HAKSEVERİN BAŞINA. bende çok inanıyorum o da hamile kalacak bu yıl :) ÖZGE SENDE İNAN.
evet canım :)) aa sizdemi öyleydiniz.
halt etmiş burçlar bizimkisi sonsuza dek sürecek nadir bulunan aşlklardanPP
merhaba arkadaşlar..
topiği şimdi farkettim..bursa merkezde değil ama çok yakın biryerde yaşıyorum,yinede kabul ediliyormuyum topiğinize acaba??
gemlikte yaşıyorum canım,33 yaşındayım,haziranda evlilikte 8.yılımı geride bırakacağım.5 buçuk yaşında bir kızım var.çalışıyorum..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
Hemşehrim hoşgeldinamin canım çok sağol..işyerim gemlikte,ihracat müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum..eşiminde işyeri gemlikte..buralıyım zaten,okumak için çıktım gemlik dışına sadece..sonra döndüm,evlendim kaldım işte burda :))..
inanın olmayınca olmuyor yaaa( çok moralim bozuldu bugün öğretmen aradı fen dersahanesinde m sınıfında sınavı var dedisaat 3te okul çıkışı tüm öğrencilerle orada buluşucaz dedii ya aklım almıyor hissettim ama gelemyeceğimi beni mahzur görün ama hediyeni cumartesi günü sevcandan göndericem öptüm seni,son anda oğlum girmek istemiyorum derse vallaha tozunu attıra attıra gelicem:))
gittiler canım pazartesi günü yolcu ettik:)
sizinki yine iyi bizimki hepten fasa fiso:)
ben boğa eşim koç:)) okumayın daha iyi:))
hasta olma sakın bak cumartesi çok ağır misafirlerin var ona göre:))
çokkkkkkkk sevindim allahım gönlüne göre verdi canım..
ve 6,5 aylık oldu bile,, annesi anlayana kadar kızımız büyüyor:)))
ayy eşimin dükkanına gittğim gibi birtane kısacık minicik elbise alıcam ona birde popu alacam ona yani ayakkabı
oyyyy ya içim kıpır kıpır oldu duyduğumdan berii,
allahım kucağına almayı nasip etin inşallahhhhhhhhhhh,
allahım güzel ömürler nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallahh
isim hazırlığına başla bakalım bir kaçtane var aklımda benimafra mesela:))
isimleride paylaşaım buradan belki sana yardımcı oluruz yada varmı aklında acaba??
bende onu izledim bugün offf çok acı annesi saçını koklayacağım kızımın dediyasaçlarını 3 yıldır koklamıyorum şimdi koklayacam dedi birtek saçları duruyormuş: allahım kimseyi evladıyla sınama yarabbimm
canım bu saydıklarının hepsini izliyorum ee napıcaz ki evdeyiz bütün gün ne izlicez, muakkak elimiz gidiyor o programlara ve açıyoruz..
ben mesela evde olduğum zaman müge anlı ve esra erolu hiççç kaçırmam müge anlı bana ders oluyor esrada oynatıyor bütün gün hem evlendiriyor hem eğlendiriyor:))
mayısta gelsin annesi acele yokkk:))
edildin bile canım hoş geldin..
hıı unutmadan baharcım eşin nasıl tepki verdi nasıl söyledin???
Canım çok teşekkür ederim kendini zahmete sokup masraf etme teyzesibaharcım sana bir kaç kız ismi yazıyorum belki kafanda vardır ama içimden geldi:))
ALYA:yüksek yer yükseklik gökk
BELİZ:işaret alamet
TUANA: cennete düşen ilk yağmur tanesi(KIZIM OLSAYDI TUANA KOYACAKTIM:)anlamı nekadar doğru bilmiyorum ama öyle duymuştum..
bunlarda anlamını bilmediklerim
erva
elvin
esila
ayy kız doğurasım geldiii:)
çin takvimine bakıp niyetlensemmi ki
hadi yaaa püff oturup ağlayasım geldi ablanla kendi halimeee
3.niyetlemeyim canım kesin erkek doğururum
kız istiyorum kızzzzzzzzzzzzzz bahar özendirdin beni yaaaaaa:)))))
allahım hakseverin de başına versin haksever inşallah oğlun olur inşallahhhhhh:)))
yoksa sizi parçalıcam kız doğurdukça:)))))))))
Özendiysen düşün olur şekerimevet vallah oda var en iyisi ben olmayan kızımı üzmemek için doğurmayımmm
Bende gelmek isterdim ama belli değil.Bugün çarşıya çıktım mudanyanın ama o kadar durmadım oradan arkadaşıma gittim sağolsun beni hiç yormadılar.Oturduk yedik içtikvallahi canım benim kız olacağını bilsem niyetine girerim heralde 3. ye de ama garantisi yokki o da oğlan olursaa artık uğraş dur 3 tane oğlan bir de koca 4 erkek olacaklar en iyisi senin dediğin gibi boşver yeter iki tane biz de bak pınarın olacak kısmetse onu severiz sevcanın var semihanın var onlarla yetincez artık işallah allah ömür verride torunlarımız kız olur bakarsın
sen şimdi gelemicen mi kesin ya hakikaten yani bu hafta herşey gelmemen den yana olmuş:26:
Gelirsin inşallah,ben gelemesemde ksuuruma bakmayın bir dahakine artık çünkü ağrı olunca eşim tedirgin oluyor.Doktorda öyle söyleyince korkuyorum tabiki haliyle Allah korusungarantisi yok evet ben şuan 3 erkek zor başediyorum birtane daha olursa sıyırırım
canım ya zorulacaktım 2de çocuğu okuldan alıp eve kapıya bırakıcaktım eline anahtraı verecektim oğlumun sofrasınıda hazırlarım diyordum zamandan kazanayım diye 3 te semihada olacaktım..
ama bu dershane beni şoke etti meğer öğretmen pazartesi söylemiş öğrencilere, benim yeni haberim oldu
100/90 gelemicem oğlum girmek istemiyorum derse hiç zorlamıcam ki normalde zorlarım basacam gaza gelecem vallah..
nasip canım..
en iyisi oturalım oturduğumuz yerde kız mız lazım değil bizeee
ne kız meraklısı varmış bende dahil....
hep kızım olsun istemişimdir ama ne bileyim erkekle kız arasında fark var mı bilmiyorum evlat evlattır hayırlısı en güzeli :)) aslında
derdim hep, mini etekler giydircem saçlarına tokalar takıcam :) tırnaklarına ojeler :)))amaaannn ne olacakki sürsende bir yere kadar taksanda bir yere kadar :)))
ama Vallahi Allahımın gücüne gitmesin 2. olursa da oda kız olsun :)
gelin melin istemiyorum çünkü ben
benim kv dem daha eşime hamileyken kız kundakları yapmış pembe pembe 2. yi kız olur demiş olmamış 3. yü kız olur demiş olmamış :))
3 erkek :))
banada ilenmişti oğlun olur inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh, diye, ohhhhh kız doğurdumçatla patla...
şimdide diyor ki en iyisi erkek çocukkedi yetişemediği ete misali
bir akrabası demişti hatta sen doğuramadın bak gelinin bi kerede nasıl tutturmuşkv. de erkek daha iyi, kocamın soyunu devam ettirdim dedi... kadında tüküreyim kocanın soyuna sana faydası mı var sanki dedi
Kızlar daha bir nazlı sempatik oluyor sevdiriyolar kendileriniBu devirde artık kızı tutturmak zorbence. birde nedense herkes kız evlat istiyor önceden erkek isterlerdi... :)
inşallah canım :) sen gelinine kızın gibi yaklaşırsan oda sana kendi annesi gibi yaklaşır sen daha iyi biliyorsun :)))
Sağol canım teşekkür ederim.Bende şaşırdım ama Allahın hikmetiSlm hanimlar nasilsiniz bakalim baharcim ayirli olsun okuyunca cokk sevindim ve sasirdim 6 aylik olmus haa tam bir mucize aylardir hamilesin sen tup bebek icin para biriktirme telasindasin allahin mucizesi iste bu yaa
Benim cevremde bebegi olmayanlarin hepside hic ummadiklari anda umutlarini kestikleri zamanda kaldilar lhamile sendede oyle oldu bak...
Birazda stresmi etkiliyo acaba ki beklenilmedigi zamanda oluyo genelde ay olsunda beklenilmedigi zamanda olsun...
Ama 3 ay duymustumda farkedilmeyen 6.5 aylik ilk defa duyuyorum ...tam sokk bir olay suanda senden mutlusu yoktur allah tamamina erdirsin canim allahin hikmeti bukadar buyuk hooop bir anda anne yapiyo senibide erken dogcakmis yaaayaaa ....nekadar sukretsen azdir ...
Saskinlik ve sevinc birarada sende suanda allah sevincini dahada arttirsin ins.
Evet canım öyleydihoşgeldin iyiyiz canım siz nasılsınız :)
evet bizde çok şok olduk :) Allahın hikmeti işte :)
hatta Pınar rğyasını görmüş 1 ay falan önce sanırım. Gökten 2 tane plesanta inmiş, birinde bebek varmış diğeri boşmuş bebek olan gelmiş gelmiş göbeğine konmuş :) gerçek gibiymişhatta eşini uyandırmış hamileyim falan demiş....
Temiz kalpli arkadaşım beniiiiiiiiim.....
Canım benim Allah razı olsun ben seni aradımki benim durumum sana umut olsun hep diye.Allahın mucizeleeri bunlar ol dedimi oluyor he rtürlü derdim hep.Allah sanada teza zamanda bebek versin inşlalhslm arkadaşlar bugün içim öyle hoşki anlatamam hiç böyle bişi yaşamadım sanki içim kıpır kıpır bahara dicemi dedim ama öyle tuhaf oldum öyle sevindimki anlatamam gülüyorum telefonda baharda diyo neden gülüyosun tızımmmmmama komik diyorum sevincimden ama süper bi mucize allahım darda kalan kuluna nasılda elini uzatıyo şoktayım eşime bile söyledim oda çok sevindi inanamıyorum darısı başına diyen ve dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah bizimde tüp bebeğimiz tutar dualarımızla dualarınızla inşallah
ama bugün çok tuhaf oldum yani baharı düşünemiyorum ben hep derdim durcam durcam gidip dogurcam diye tam öyle olmuş baharınkisi rabbim melekleriyle korusun tehlike varmış ama bunca zman tutunan melek annesini bıakmaz allahın izniyle zaten tocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn olmuş habersiz alalhım yaaa mucize değilde ne bu çok sevindim canım telefonda neler saçmaladım bilmiyorum ama dua ettim senin için hergün okuyorum meryem suresini ve yasini sanada dua edicem hergün hayırlı vakitte saglıkla gelsin prenses kızın ebinize bolluk bereketle nasibiyle gelsin rızkıyla gelsin hiç zorlamasın sizi maddi manevi bütün hayatınızı güzelleştirsin bu melek
Bulabilsen yada gelebilsen:26:biymem :44: buluşmalaya gelemiyom ya lazım olmadım zaar bendende kimse istemedikine hem
yazın veriyorum......................
sizinkileride buluştugumuz zaman almıştım hatırladınmıallahım obi mucizeymiş herelde ben kimle geleyim ya kk buluşmalarına bilmiyorumki yanıma arkadaş bulamıyorum
Allah kolaylık versin canım zordur tabiki kolay değilidr senin içinbende bu akşam yemek yapmadım o yüzden buraya yapıştım kaldım:))
eşimle alışverişe gidicez mavi den kot alıcam as merkezdeki maviye gideriz büyük ihtimal oarada atıştırırız artık:)
ama ben çok zorlanıyorum yemek yaparken çok seçici bir eşe sahibim vejeteryan ve sebzeteryann:))))))
ne et türü yiyor ne sezbe eee ne yiyor diyeceksiniz, nohut, kuru fasülye, patates, etgillerdenbir tek köfte ve kıymalı yemek yiyor,
patatezim hiç eksik olmaz soframda, yemeği yoksa kızartması vardır kızartması yoksa püresi vardır en çok tükettiğimiz patates:)
ve çorba yoğurt olmadan sofraya oturmaz.
canı sağolsun kocacımın ama zorlanıyorum yemek yaprken,
hem ona hem kendime ayrı yemek yapıyorum hep;(
baharcım sana cok sevindim 6bucuk aylık olmus diyorsun kac haftalık beenim bebeişimden büyükmü hiç kıpırdamasını hissetmedinmi doktora gidip geliyordun muayene ederken anlamadımı çok ilginç 2li 3lü 4lü testleri atlattın ne güzel doğum nezmanmış anlat bakim biraz cokkk sevindim
baharcım sana cok sevindim 6bucuk aylık olmus diyorsun kac haftalık beenim bebeişimden büyükmü hiç kıpırdamasını hissetmedinmi doktora gidip geliyordun muayene ederken anlamadımı çok ilginç 2li 3lü 4lü testleri atlattın ne güzel doğum nezmanmış anlat bakim biraz cokkk sevindim
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben bugün dahada kötüyüm sanki
berranın okulda aşısı var
isteyen veli gelebilir demişler
yanında olmak için gideceğim kızımın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?