Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ee ne yiyo eşin ben yemesemde olur yanide bizimki her konudan daha pinpirikli ymek konusunda cobası yemegi pilavı makarnası ne olcaksa tatlısı salatası tursusu

umutsuz ev kadınımıyım magrur iş kadını mı belli değil

bide hergün mudanyada bu sıra bi ay felanda orda olcak en az annende yede gel diyorummillet annesine yollamıyo diyo bende istersen orda kal diyorum

yinuse benim amcamın kızının adıda seninle aynıydı hatta soyadıda :)) ama koca kadın sen değilsindir :) nereliydiniz siz. kemalpaşalıyız biz. ne güzel uydu :)

Aaa tesadufe bak ama ben olmadigim kesin ben daha gencligimin baharindayim koca kadin degilim sevcancim burdan ozelden msj atma hakkim yokmus oyuzden faceden msj atmistim sana yerimi yurdumu cinsimi tam tekmil ama faceye girmedigin icin gormedin sanirim hala istegi onayliycaksin sen dimi tembelllll seni istegi yollayali 15 gun olcak nerdeyse

Soyisim bir olunca isim benzerligide olasi oluyo boyle

Buarada kotu kaynaa olursam sacimi yolmana tam vekalet veriyorum boylece kendime getirisin

kocamla beraber orda burda yiyoruz zaten canım hoş bu sıralar adam hep mesaide ( bu akşamki gibi....

:) AYY VALLAHİ ÇOK ÖZÜR DİLERİM YAA inan hiç açamıyorum evde çünkü çalışıp eve gidince kız hep tepemde oluyor. ama inan aklımdasın :))
dur ben sana özelden cep nomu veriyim sakıncası yoksa sende çaldır :) en azından müsait olunca telde konuşuruz :)
sakınca varsa da söyleyebilirsin inan bozulmam... :)

Haksevercim aynen bende yemek konusunda cin iskencesi cekiyorum benimkide asla isitilmis yemek yemez her aksam ayri yemek yapiyorum en az uc cesit yemek olcak heraksamda ayri cesit tatli eksik olmiycak bide makarnayi falanda asla yemekten saymaz sanki her aksam misafir agirliyorum canimi cikariyo yapmassam artik sabaha kadar dirdirini dinle kaynanami hic aratmiyo ozamn erkegin dirdirida hic cekilmiyo bende heraksam taze yemek ) zannedersinki kralzade

Buarada baharin hamileligi sanada umut olmustur eminim sevincini anliyorum artik karamsarliga kapilmassin

Hep baharin mucizesini aklina getir ozamn icinde hic sikilmiycak

Seninde eli kulagindadir cok yakinda alicaz haberini hissediyorum hislerim kuvvetlidir bunuda hissediyorum cok az kaldi

sendeee hem canın istiyor hem yusuf yusuf :2:

kim yokk canım ya sen karamukla karıştırdın:))
kız olacağını bilsem doğururum diyen karamuktu:))
ben kız olacağınıda bilsem de doğurmam vallah diyen tarafftımm
yani 2.cisi kız olsun istemiştim 2 hakkım vardı haklarım bitti artık:))
ama iyikide oğlum olmuş diyorum insan kalp atışlarını duyunca ultrasyonda sevinçten ağlıyor cinsiyeti falan unutuyor..
tabi gönül farklı cinsiyetten yana oluyor kızı olan oğlan oğlu olan kız istiyor geneli böyle..
ama cinsiyet öenmli değil hayırlı evlat olsun..
napalım kızımda olmayıversin:))

ay benimki gene seninki kadar değil 3gün yedirdigim bile oluyo bi yemeği hoşuna gitmesede bu durum yer yani

senin işin daha zormuş şükrettim şimdi eh ne demişler kötünün kötüsü var diye gelince kocikimi öpücem

ben mutfaga gider

Bu bir emirdir yarin facen acilicak ona gore haaa

Senin telin bende var zaten adresini yollarken yazmistinya ozamn kaydettim msj atarim telden benim diye ne sakincasi olcak askolsun sizleri kendime yakin bulmasam hergun yazdiklarinizi takip etmek icin topige girmek icin can atarmiyim

bende bu akşam yemek yapmadım o yüzden buraya yapıştım kaldım:))
eşimle alışverişe gidicez mavi den kot alıcam as merkezdeki maviye gideriz büyük ihtimal oarada atıştırırız artık:)

ama ben çok zorlanıyorum yemek yaparken çok seçici bir eşe sahibim vejeteryan ve sebzeteryann:))))))
ne et türü yiyor ne sezbe eee ne yiyor diyeceksiniz, nohut, kuru fasülye, patates, etgillerden bir tek köfte ve kıymalı yemek yiyor,
patatezim hiç eksik olmaz soframda, yemeği yoksa kızartması vardır kızartması yoksa püresi vardır en çok tükettiğimiz patates:)
ve çorba yoğurt olmadan sofraya oturmaz.
canı sağolsun kocacımın ama zorlanıyorum yemek yaprken,
hem ona hem kendime ayrı yemek yapıyorum hep;(

ben yatıp kalkkıp dua edeyim bali eşime

bizimki gecen cuma babsıyla pazara giştmiş mudanyada babası ne aldıysa oda almış kelam,pırasa,ıspanak dedim en az 2 hafta otlucaz:18:hadi canım diyo herşeyi yer kocacım 2 çeşit yaaprsam tatlı yapmaszam o akşam mutlaka beni yertatlı yoksa seni yerim der

pırasa,ıspanak,kapuska,sulu köfte,köfte patates,mantar sote,patatesli etli yemek,ne bilim aklıma başka ana yemek gelmiyo

mercimek corbası,yogurt corbası,domates corbası,iskembe,ezo gelin,mantar corbası,tarhana corbanaarda bunlar bazen kabak corbasıda yaparım

pilav yada makarne türleri

tatlılar bisürü ceşit var

benim sorunum ana yemekte sanki çeşit bulamıyorum ama allahtan sizin gb seçen kocam yok cok şükür yenie vliyken daha cok bunalıyodum ama şimdi ne koysam yer hiçbişi yoksa surat bile ascak olsa menemende yedirebilcegimi bilirim yani o rahatlıgım var artık cok şükür

valla size dert yanayım dedim şükrettirdiniz bana

ooo ne güzel şanslısın.. sebzeyi ben çok severim bu saydıklarını kendime özel yaparım ben eşime ayrı:))
ama bak menemene bayılırrr

ooo ne güzel şanslısın.. sebzeyi ben çok severim bu saydıklarını kendime özel yaparım ben eşime ayrı:))
ama bak menemene bayılırrr

allah tavuklara zeval vermesin der kayınvaldem hep bide ekler bide patateseeeeeeeeeeeeeee

hayırıdr canım senin neyin var niye moralin bozuk yine kv ile mi bişey oldu :26:

keşke o olsa...

hayırdır şekerim...
kv deme gene bak bu defa kesin ayırıcaz ya sizi ya kv deyi :)

yok canım yok bu sefer o değil.

gemlikten misin ben de orhangazidenim :)) Allah kızını bağışlasın.bi ara gemlikte öğretmenlik yaptım,sınav dershanesinde.

sen orhangaziden misin?

baharcım sana cok sevindim 6bucuk aylık olmus diyorsun kac haftalık beenim bebeişimden büyükmü hiç kıpırdamasını hissetmedinmi doktora gidip geliyordun muayene ederken anlamadımı çok ilginç 2li 3lü 4lü testleri atlattın ne güzel doğum nezmanmış anlat bakim biraz cokkk sevindim

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim sağolasınAllah sizede mutlu sağlıklı ömür versin ailenle birlkte

merhaba arkadaşlar..
topiği şimdi farkettim..bursa merkezde değil ama çok yakın biryerde yaşıyorum,yinede kabul ediliyormuyum topiğinize acaba??

Hemşehrim hoşgeldinBen adana doğumlu ama aslen gemlikliyim canım.Allah bağışlasın güzel kızınıdaBenim evin balkonundan gemlik görünüyor mudanyada oturuyorum canım bende

hıı unutmadan baharcım eşin nasıl tepki verdi nasıl söyledin???

Canım çok teşekkür ederim kendini zahmete sokup masraf etme teyzesiDüşünmen yeterli hepinizin yakınlığı samimiyeti için çok teşekkür ederimİnşallah sağlıklı hayırlı olura seversinizDarısıda sana olmayanlara Hakseverime olsun

evet vallah oda var en iyisi ben olmayan kızımı üzmemek için doğurmayımmm
Özendiysen düşün olur şekerim
Bende gelmek isterdim ama belli değil.Bugün çarşıya çıktım mudanyanın ama o kadar durmadım oradan arkadaşıma gittim sağolsun beni hiç yormadılar.Oturduk yedik içtik Yolda biraz hızlı yürüdüğüm için biraz ağrım oldu umarım geçer
Gelirsin inşallah,ben gelemesemde ksuuruma bakmayın bir dahakine artık çünkü ağrı olunca eşim tedirgin oluyor.Doktorda öyle söyleyince korkuyorum tabiki haliyle Allah korusun

Kızlar daha bir nazlı sempatik oluyor sevdiriyolar kendileriniBende çok severim ciciler bakmaya
Sağol canım teşekkür ederim.Bende şaşırdım ama Allahın hikmetiAminnn Allah hepinizin gönlünce versin.Evet çoğu zaman gitmiş Allah korumuş .İnşllh bundan sonrada iyi geçer
Evet canım öyleydiSağol canım benim o senin temiz kalpliliğin
Canım benim Allah razı olsun ben seni aradımki benim durumum sana umut olsun hep diye.Allahın mucizeleeri bunlar ol dedimi oluyor he rtürlü derdim hep.Allah sanada teza zamanda bebek versin inşlalh
Bulabilsen yada gelebilsen:26:
[
Allah kolaylık versin canım zordur tabiki kolay değilidr senin için

Sağol canım Allah razı olsun 28,5 görünüyor şuanda:)Erken doğma riski var bakalım Allah yardımcım olsun herşey yolunda gider inşallahSEnde sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahDoktora gittikte anlaşılmadı onlar anlamasa be n nasıl anlayacaktım neyseki verilmiş sadakam varmış birşey olmadı o yönden çocuğa Allahtan

Kızlar gözlerimden uyku akıyor öpüyorum hepinizi iyigeceler

Günaydın kızlar :)))

bahar27 ne işin var kız o saatte bilgisayarda Hey Allahım kocana söylerim bak bir daha görmiyim... Sen bu günlerin tadını çıkar :) zaten çooooooookkkk uykusuz kalıcaksın :))

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben bugün dahada kötüyüm sanki
berranın okulda aşısı var
isteyen veli gelebilir demişler
yanında olmak için gideceğim kızımın...

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben bugün dahada kötüyüm sanki
berranın okulda aşısı var
isteyen veli gelebilir demişler
yanında olmak için gideceğim kızımın...

ilgili anne seni gidi:))
gitmişken bi iğne de sen yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…