Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
canım bende onu merak ediyorum ama hiç bahsetmedi cenazeden..
sadece kızımın saçlarına sarılıp koklayacm diyordu dün, bence daha görmedi

mahfetti bir aileyi ( ahhh nasıl göndericez çocukları okula (

ben hatırlıyorum bir kız aramıştı müge anlıyı 2010 da dediki kesin Emrah Sineme bir şey yaptı. Çünkü orada emrahı bilmeyen yok emrahtan herkes korkar. Ama kız nasıl ağlıyor zor konuşuyor. Benide emrah tehtid etti sürekli ailene söylerim diye hep birlikte oldu şantajla, okulu bıraktım o beni bırakmadı en sonunda urfalı bir abim vardı arkadaşım kuzeni onu aradım urfadan geldi emrahı tehtid etti sonra bıraktı peşimi demişti. Ama emniyet çok uyudu o p....çi ölmeden bulmaları laızmdı... hoş bulsalar ne olacak ülkede adaletmi var Allah aşkına...

iyiz canım senden nbrr,, evet canım:))

doğum dr. mu canım ben jale gürlüler diyorum soran herkeze:))

evet canım doğum doktoru araıyor
bu arada kızlar sineme bende çok üzüldüm televizyon bozuktu daha yeni açıldı ama açtığımdan beride ağlıyom kadına allahım kimselerin başına vermesin yarabbim sen büyüksünn

bende hatırlıyorum o kızı ağlayarak aramıştı hatta ismini vermedi,,
sıkıştırdı emniyette alışkınlar hiç bozuk vermediler

aminn canım allahım kimseyi evladıyla sınamasın(

sahi siz ne zaman gidiyorsunuz Ankaraya hatırlatmak istemezdim ama merak ettim.

Takı falan aldınız mı? :18:

bu hafta sonu gidecektik ama kocası afrikaya gitmiş 1 haftalığına,
eşim o yokken gitmek istemiyor..
takıda yapıcakmış akşam konusu geçti dedim 400 milyonluk hediye göndermisşsin dahada takacakmısın,
diğerlerine yaptık bunada yapmak lazım dedi..
eee dedim ardaya bir çorap almadı kardeşin,
onun ayıbı o diyor(
5.cide olsa yapıcam diyor

canım özelde 10 dkaika bekleyemiyorum sinir oluyorum 10dk. muhabbettine
eşime mail attım döner bana senin gönderdiklerini gönderdim ona, bilgi vericem sana:))

şeyy ımm ben iğneden korkarım ama ya
bana şurupta vermeyin
ben sadece hapımı içeyim yeter

madem limonlu tuzlu aspirini dene

kızlar aranızza yeni katıldım bende bursa inegöllüyüm 1 yıllık evliyim 9 aydr bebeğimiz olmuo benide kabul edin aranıza

maşallah evliliğin çok yeni yaşın da daha küçük.acele etme,eşin ne yaşta olursa olsun önemli olan kadının yaşı zamanı gelince rabbim sana da veriverir bitane.

aaaa koç erkeği zordur:)) ama seviyorsan benim gibi herşey kolaylaşır:))

canım daha 1 yıllık evlisin bu ne acele, olur elbet çok stres yapma kendine olumsuz etken oluyor

evet koç erkeği çok zor.ama boğa kadını da kolay değil

bak bu doğru kıskançlık desen var inat desen var atak bir burç:))

yinuse geçmişi okumaktan yazamadı ki :)

Sana daha once nekadar zeki oldugunu soylemismiydim canim nasilda bir cirpida anladin gecmisi okumakta takili kaldigimi anca bitti

Benimde esim koc burcu kiskanclik onda inat onda encokda inadinan cekiyorum dedigi dedik kiskancliginanda cok cektim ama cocuk olduktan sonra duruldu
Sen dun moralim bozuk dedin kv nde degilmis noldu merak ettim keske o olsa demisin kv icin ozamn merakim iyice depresti noldu paylasmak istermisin konuya aninda el atariz kizlarla ayakli terapistleriz biz hemde bedevasinda yaa

ayyy yaa bu kadarda iyi niyetli olunmaz....
eşin yokken söyle sende. Halaları yeğenlerini düşünmüyor ama biz yeğenimizi çok seviyoruz de...
aahhh onun gibi abi bende olacaktı...

bizde de durum tam tersi. bende kardeşim evlenirken küçük yardımlar ettim ev eşyası falan onlar da bana yapsın diye almadım ama, insan zor zamanında destek bekliyor hele ki kardeşinden örn bir avize alabilirdi, bi banyo paspası alabilirdi....
onlarsa benim evime 10 tl lik bir süs eşyası getirdi, gelinimiz verdi canı sağolsunda. Kendi kardeşi düğününde 20 tl taktı ablasına, diğerleri gelmedi zaten, kaçtı diye onlara yağdırırken bize cimrilik yapması koydu.

canım özelde 10 dkaika bekleyemiyorum sinir oluyorum 10dk. muhabbettine
eşime mail attım döner bana senin gönderdiklerini gönderdim ona, bilgi vericem sana:))

zahmet oldu yaa saol arkadaşım. çok iyisin..

Slm hanimlar nasilsiniz sevcancim aldim msjini sonunda acmisin bende senin fotolara baktim nekadar birbirine yakisan bir ciftsiniz siz oyle allah nazarlardan saklasin hele sevvalin bebis fotolari yapma bebek masallah

Bide ben seni acik saniyodum senin evindeki fotolarda gormustumya ilk yanilmisim kapaliymisin ayrica zevkine bayildim kiyafetlerin cok sik tam tarzim diyebilirim

hoş geldin canım sen ne güzel hatunmuşsun öyle bakiiiimmmm

maşallahın var gerçekten. Oğlun biraz babaya benziyor sanırım. kızı kimseye benzetemedim henüz küçük olduğundan olsa gerek :)

:)) benden önce davranmışsın ben yazacaktım :))) işten fırsatım olmadı.

evet evet kapalıyım kapalılık denirse :) evde açık işte açık bir sokakta kapalı

Vallahi o tarzdan eser kalmadı desem :) bi tarafımız çatlıyorda borç ödücez derken artık
Yinede teşekkür ederim, o senin güzel gören kalbin :))

kızlar yaaa yapılabiliyorsa grubu bizde buluşmalar kısmına taşıtsakya, Orası ziyaretçilere açık değil. Bence süper olur. kurucumuz Haksever ilgililere taşınma ricasını yapmanı, arz ederim.

heh işte bunlar koçta da var.eeeeee boşuna dememişler bi ipte iki cambaz oynamaz diye
evet aynen öyle bende hiç altta kalamam oda kalmaz:)) öyle kavga ede ede 13 seneyi deviriyoruz:))
ama çokkkkkkkkkk seviyrum kocişimii
yinuse geçmişi okumaktan yazamadı ki :)
hahaaayy bende aynısını yazacaktım sonra dedim kızı rahat vermemiştir:))
canım bende ona gitmeyi düşünüorum zaten fiyatlar hakkında bilgi verebilr misin???????
canım umi plazada izmir yolunda, fiyat bilmiyorum ben doğum yaptığımda jimerdeydi şimdiki fiyatlar biraz çok 200 duymuştum ama net bilmiyorum..
hemde ne inatlarrr ahh arkadaşım ahhh bir ara dertleşelim şu koçlar hakkında ahilla sen ben:))
ayıp etmiş sizin gelinde karşılığı bu olmamalı kimse karşılığını vermiyor malesef
biizmkiler ise sömürmek derdinde ankaraya gideceğimizi biliyor kardeşi ya hergün arıyor eşimi,
siparişleri veriyordur adım gibi eminim:18::18:
sabır sabır çekiyorum offf sinirlerim zıplıyor ondan bahsedince
kız benimkilerede bak azcukkkben seninkilere bakmıştım haksızlıkk:)))))))))

bende evde tatilde orda burda açık dışarda kapalı:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…