katılıyorummmmmşansları zorlasak...
Bu arada ablamında canı istiyor gelmek, dedi evi nerde semihanın korupark dedim, ohooo ordan geri gelene kadar misafirler kapıda kalır dediyakın olsaydı vallahi gelirdim dedi. Onun da çok canı sıkılıyor evde. Çevresi kırklarelinde kaldı, eniştemde, oda hele çocuklar eşşekten düşmüş modundalar. Ablam çok girişkende değil birde. Akşam diyoki düşündümde bende katılsam sizin güne nasıl gidicem iki çocukla büyüğünü evde bıraksam olmaz benle gelse durmaz 11 yaşında ( yoksa oda istiyor bir şeyler yapmak hep evde
gelseydi memnun olurdum ama şans işte
olsun getirsin büyük çocuğuda ne var
biraz sıkılır ama olsun
şekerler selam nasılsınız
sevcancım evet canım bugün çok yoğunum masama hiç uğrayamadım şimdi biraz geldim hemen size bakıyım dedim
gördüğüm kadarı ile bu gidişle sevcan ile ben olucam kısmetse bir aksilik olmazsa işallah
neyse öpüyorum sizi bugün giremem heralde tekrar yarın konuşuruz yine
hoş geldin canım sen ne güzel hatunmuşsun öyle bakiiiimmmm
maşallahın var gerçekten. Oğlun biraz babaya benziyor sanırım. kızı kimseye benzetemedim henüz küçük olduğundan olsa gerek :)
kızlar yaaa yapılabiliyorsa grubu bizde buluşmalar kısmına taşıtsakya, Orası ziyaretçilere açık değil. Bence süper olur. kurucumuz Haksever ilgililere taşınma ricasını yapmanı, arz ederim.
evet canım oglum babasının kopyesı kızımda benim kücüklük fotolarıma cok benziyo sanırım büyüdükçe ben olma yolunda ilerliyo allah evlatlarımızın her anını görmemızı nasıb etsın inş.
sonuna kadar katılıyorum sevcan bu fıkrıne çok güzel düşünmüşün ziyaretçilere acık olunca çok rahat yazamıyorum herşeyi bunun bir çaresı yokmudur diye geçiriyodum içimden hay aklınla bin yaşa iyorum haksever bir el at artık bende oyluyorum bu fikrini sayımız artsın barı baska yokmu katılan :))
buarada ailemı sormusun yok onlar memleketteler sevcancım biz yanlızız burda birde eltim var onlar zaten yıllarddır burdalardı...
evet aynen öyle bende hiç altta kalamam oda kalmaz:)) öyle kavga ede ede 13 seneyi deviriyoruz:))
ama çokkkkkkkkkk seviyrum kocişimii
hahaaayy bende aynısını yazacaktım sonra dedim kızı rahat vermemiştir:))
canım umi plazada izmir yolunda, fiyat bilmiyorum ben doğum yaptığımda jimerdeydi şimdiki fiyatlar biraz çok 200 duymuştum ama net bilmiyorum..
hemde ne inatlarrr ahh arkadaşım ahhh bir ara dertleşelim şu koçlar hakkında ahilla sen ben:))
ayıp etmiş sizin gelinde karşılığı bu olmamalı kimse karşılığını vermiyor malesef
biizmkiler ise sömürmek derdinde ankaraya gideceğimizi biliyor kardeşi ya hergün arıyor eşimi,
siparişleri veriyordur adım gibi eminim:18::18:
sabır sabır çekiyorum offf sinirlerim zıplıyor ondan bahsedince
kız benimkilerede bak azcukkkben seninkilere bakmıştım haksızlıkk:)))))))))
bende evde tatilde orda burda açık dışarda kapalı:)))
gelmiş canım hemen hemen hepsi
anne baba gelenler bile vardı...
bizim sınıfta birtek berra ağladı.
hatta müdüre falan bağırdı
olmucam çek elini falan diye :):):)
yinuse ses ver
gelebilirmisinki?
tanışalım
Eşim İznikli Gölün Orda oturuyoruz Halil ergünün evinin tam arkasında villalarda...ben iznikte öğretmenlik yapmıştım,merkezde bi dershanede.
Bir eşinden bir senden :) ne güzel :)))
Amin inşallah Allahım acılarını göstermesin bizleride başlarından eksik etmesin de görelim :) zaten onlar için yaşamıyormuyuz....
hıımm zor yaa aileden ayrı( ama olsun bizi kardeşin kabul et
Eltinle aran nasıl bari
zaten sizi sanki 40 yıldır tanıyo gibiyim öyle sıcak geldiniz bana ben kkya yıllardır üyeyim ama kolay kolay yazmazdım okurddum sadece sizleri tanıdıktan sonra hep bu topikteyim çok kafa dengim buldum bide:))
eltimle aramız iyi sevcancım birbirimize uyum sağlamaya çalışıyoruzz:)) tanıstığımız zaman detaylı anlatırım
zaten sizi sanki 40 yıldır tanıyo gibiyim öyle sıcak geldiniz bana ben kkya yıllardır üyeyim ama kolay kolay yazmazdım okurddum sadece sizleri tanıdıktan sonra hep bu topikteyim çok kafa dengim buldum bide:))
eltimle aramız iyi sevcancım birbirimize uyum sağlamaya çalışıyoruzz:)) tanıstığımız zaman detaylı anlatırım
bende kaçtım kızlar mutfaga geçiyorum malum yemek eşim 7:30da geliyo çok geç kaldım 3 çeşit yemeği hazır olmassa vurur beni mıy mıy şey neolcakkk:))
hasta numarasımı yapsam yaaa:))) yok yok kıyamam ona yaaa bütün gün çalışıyo hakediyo benim kocamm çoook seviyorum onuuuu:)))
kızlar yaaa yapılabiliyorsa grubu bizde buluşmalar kısmına taşıtsakya, Orası ziyaretçilere açık değil. Bence süper olur. kurucumuz Haksever ilgililere taşınma ricasını yapmanı, arz ederim.
kızlar aranızza yeni katıldım bende bursa inegöllüyüm 1 yıllık evliyim 9 aydr bebeğimiz olmuo benide kabul edin aranıza
selam kızlar nasılsınız bursalılar bende gonyalıyam ama neyse
haksever sana dediğim kız burda özlem_ahmet ona burdan bi yardınmcı olsan:2:
tamammı kuzum seni seviyoremm
ha bu arada bahara çok ama çok sevindim yani duyuncaz şok oldum desem yeri maşallah alahhım koruduktan sonra gerisi boş hayırlısı ile al kucağına inşallah darısı bizlere
hepinizi öptüm arkadaşa toktor tavsiyesi lütfennn
bende kaçtım kızlar mutfaga geçiyorum malum yemek eşim 7:30da geliyo çok geç kaldım 3 çeşit yemeği hazır olmassa vurur beni mıy mıy şey neolcakkk:))
hasta numarasımı yapsam yaaa:))) yok yok kıyamam ona yaaa bütün gün çalışıyo hakediyo benim kocamm çoook seviyorum onuuuu:)))
ben yaptım numaramı
kaptım akşam yemeğinde pizzayı
gerçi benimki numara değil gerçeğin ta kendisiydi ya:):):)
canım msj kutun dolu
aaa görmedim hangi fotoma yazdın acaba:)talhada açıyor direk benim face açılıyoraynen canım şu koç erkeklerıne bir çozüm bulmalıyız kafa kafaya verip elbet bir çıkış yolu buluruz:))
ben senin fotolarına bakalı çook oldu hatta ilk baktığımda yorum yapmıstım iki çocuk sahibi olduguna inanmaya bin sahit lazım diye bide büyük oğlun bayaa büyük yası
çok erken yasta evlendin sanırım hayatcım yıllar geçmiş evleneli siz hala cicim ayında gibi görünüyosunuz ask kokuyo evliliğiniz masaaaaaaaaalaaaahhhh
bak maşallah dedim benim nazarım değmez ona göreee haaa
ben de aranıza yeni katılanlardanım. bursada yaşıyorum, 5 aylık evliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?