Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

gelseydi memnun olurdum ama şans işte
olsun getirsin büyük çocuğuda ne var
biraz sıkılır ama olsun

şekerler selam nasılsınız
sevcancım evet canım bugün çok yoğunum masama hiç uğrayamadım şimdi biraz geldim hemen size bakıyım dedim
gördüğüm kadarı ile bu gidişle sevcan ile ben olucam kısmetse bir aksilik olmazsa işallah
neyse öpüyorum sizi bugün giremem heralde tekrar yarın konuşuruz yine

ben çıkıyorum kızlar
umarım planlar değişirde
dahada kalabalıklaşırız
iyi akşamlar hepinize...

gelseydi memnun olurdum ama şans işte
olsun getirsin büyük çocuğuda ne var
biraz sıkılır ama olsun

tekrar söylücem bakalım... kızlar sen gelme ablan gelsin diyolar dicem :)))

tahmin ettim canım Allah kolaylık versin ay sonu birde...

iyi akşamlar kızlar size.

hoş geldin canım sen ne güzel hatunmuşsun öyle bakiiiimmmm

maşallahın var gerçekten. Oğlun biraz babaya benziyor sanırım. kızı kimseye benzetemedim henüz küçük olduğundan olsa gerek :)

evet canım oglum babasının kopyesı kızımda benim kücüklük fotolarıma cok benziyo sanırım büyüdükçe ben olma yolunda ilerliyo allah evlatlarımızın her anını görmemızı nasıb etsın inş.

kızlar yaaa yapılabiliyorsa grubu bizde buluşmalar kısmına taşıtsakya, Orası ziyaretçilere açık değil. Bence süper olur. kurucumuz Haksever ilgililere taşınma ricasını yapmanı, arz ederim.

sonuna kadar katılıyorum sevcan bu fıkrıne çok güzel düşünmüşün ziyaretçilere acık olunca çok rahat yazamıyorum herşeyi bunun bir çaresı yokmudur diye geçiriyodum içimden hay aklınla bin yaşa iyorum haksever bir el at artık bende oyluyorum bu fikrini sayımız artsın barı baska yokmu katılan :))

buarada ailemı sormusun yok onlar memleketteler sevcancım biz yanlızız burda birde eltim var onlar zaten yıllarddır burdalardı...

Bir eşinden bir senden :) ne güzel :)))
Amin inşallah Allahım acılarını göstermesin bizleride başlarından eksik etmesin de görelim :) zaten onlar için yaşamıyormuyuz....

hıımm zor yaa aileden ayrı ( ama olsun bizi kardeşin kabul et
Eltinle aran nasıl bari

aynen canım şu koç erkeklerıne bir çozüm bulmalıyız kafa kafaya verip elbet bir çıkış yolu buluruz:))

ben senin fotolarına bakalı çook oldu hatta ilk baktığımda yorum yapmıstım iki çocuk sahibi olduguna inanmaya bin sahit lazım diye bide büyük oğlun bayaa büyük yası

çok erken yasta evlendin sanırım hayatcım yıllar geçmiş evleneli siz hala cicim ayında gibi görünüyosunuz ask kokuyo evliliğiniz masaaaaaaaaalaaaahhhh

bak maşallah dedim benim nazarım değmez ona göreee haaa

yinuse ses ver
gelebilirmisinki?
tanışalım

canım aslında bidahaki görüşmeye ne yapıp edip gidicem diyodum ama koru parkın ordaymış sanırım evin yol gözümde büyüyo biraz uzak kaçıyo bana ama bakalım nasip hava güzelse ogün nasip yolları tam bilmediğim için cesaret edemiyorum bakalım planınız değişmezde gelmeye karar verirsem yazarım sana ama çok gelemeyen varmış yaaa ertelesenizmi kii :))

zaten sizi sanki 40 yıldır tanıyo gibiyim öyle sıcak geldiniz bana ben kkya yıllardır üyeyim ama kolay kolay yazmazdım okurddum sadece sizleri tanıdıktan sonra hep bu topikteyim çok kafa dengim buldum bide:))

eltimle aramız iyi sevcancım birbirimize uyum sağlamaya çalışıyoruzz:)) tanıstığımız zaman detaylı anlatırım

bende kaçtım kızlar mutfaga geçiyorum malum yemek eşim 7:30da geliyo çok geç kaldım 3 çeşit yemeği hazır olmassa vurur beni mıy mıy şey neolcakkk:))

hasta numarasımı yapsam yaaa:))) yok yok kıyamam ona yaaa bütün gün çalışıyo hakediyo benim kocamm çoook seviyorum onuuuu:)))

tabi tabi belli eltinde üye buraya, kocanda geçmişi okuyo yap yalakalığını PPPPP

neyse kızlar İYİ AKŞAMLAAAAAAAAAAAARRR.....

kızlar yaaa yapılabiliyorsa grubu bizde buluşmalar kısmına taşıtsakya, Orası ziyaretçilere açık değil. Bence süper olur. kurucumuz Haksever ilgililere taşınma ricasını yapmanı, arz ederim.

tamam canım bi özel msj atayım yöneticilere oluyosa deneyelim

kızlar aranızza yeni katıldım bende bursa inegöllüyüm 1 yıllık evliyim 9 aydr bebeğimiz olmuo benide kabul edin aranıza

hg aramıza canım oyy daha erken bu akdar panik yapma inşallah gelir meleğin hemen hiç doktora gittinmi neler yaptırdın bakim oan göre yönlendiririm ben seni

oki canım aldım emanetini sahip cıakrım artıkın gonyalıyım deme kuzum gel sende sanada yer var burda aynen baharın şoku hayla üzerimde nabıyo acaba heycandan insan yerinde duramaz yaa heycan korku telaş hepsi varr bende seni seviyoreee

ben yaptım numaramı
kaptım akşam yemeğinde pizzayı
gerçi benimki numara değil gerçeğin ta kendisiydi ya:):):)

aaa görmedim hangi fotoma yazdın acaba:)talhada açıyor direk benim face açılıyor
neyse bakarım birazdan:)
ben de aranıza yeni katılanlardanım. bursada yaşıyorum, 5 aylık evliyim :)

hoş geldin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…