Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
semiha gelmiş naptınız canım Berra ağlamadı inşallah... aman ben bile korkuyorum kız iğneden ( ameliyat olcamya iğne vuracaklar diye düşünüyorum ((

ayrıca doğumdan sonrada ağrım olduğu halde iğne yaptırmamıştım :)

kızlar yaaa yapılabiliyorsa grubu bizde buluşmalar kısmına taşıtsakya, Orası ziyaretçilere açık değil. Bence süper olur. kurucumuz Haksever ilgililere taşınma ricasını yapmanı, arz ederim.
ben geldim
aşıda berra çok ağladı
sinir etti beni
bende onu alıp geldim
mızmızlayıp duracak okuldada nasılsa...

Ablamı da alın aranıza :)

Açıkçası bozuldum kardeşler arasında böyle şeylerin lafı olmamalı durumu yoktur alamaz ama var olduğunu biliyorum ya o yüzden bozuldum...

diğeri desen ayrı amannn....

Sizinkiler daha beter ama Allahtan bizimkiler istemezler... Sizinkiler hem yüzsüz, hem arsız, hem açıkgöz, hem iş bilen hem hem hem :)) Sadakanız olsun ne diyim... Böyle avut kendini sende arkadaşım kocanın gözü açılmayacak daha belli...

Genelde erkekler ailelerine karsi verici oluyolar hemde karsilik beklemeksizin bu konuda ne ilk nede sonsun yani

Benimde tipki sevcan gib tam tersi abimin esi kizim dogdugunda bir cift corapla zibin getirdi

Komsular bile daha iyisini yaptilar okadar yani

Ben ailemdende bir cop gormedim varsa yoksa abime hersey farkinda olmadan kiz erkek evlat ayrimi yapiyolar yani canlari sagolsun esim herseye yetiyo ama tek basina mucadele veriyo benide calistirmiyo

Eltilerimin aileleri yagdiriyolar birine ev birine araba aldi aileleri esim onlari gordukce hernekadar dile getirmesede icinden geciriyomudur diye kendimce eziliyorum kiz evlat olunca elin adami yemesin mantigimi var anlamadim
Bu konuda asla tek bisi konusmam ailemle muhtac oldugumu dusunmesinler diye ama icten ice uzulmuyo degilim

Benim bir ogum bir kizim var asla ayirmiycam ikisinede hersey esit oylede olmali ama eski kusakta bu yok nedense erkek evlada brakiliyo mirasin cogu onlarda oyle gormus napalim diyip cikican isin icinden napcan ...

kızlar yaaa yapılabiliyorsa grubu bizde buluşmalar kısmına taşıtsakya, Orası ziyaretçilere açık değil. Bence süper olur. kurucumuz Haksever ilgililere taşınma ricasını yapmanı, arz ederim.
çok iyi olur katılıyorumm:13:
ben geldim
aşıda berra çok ağladı
sinir etti beni
bende onu alıp geldim
mızmızlayıp duracak okuldada nasılsa...
iğneden korkuyormu okadar canım yaa..
gelmiş canım hemen hemen hepsi
anne baba gelenler bile vardı...
bizim sınıfta birtek berra ağladı.
hatta müdüre falan bağırdı
olmucam çek elini falan diye :):):)

berraya bakın sizz:)

gelmiş canım hemen hemen hepsi
anne baba gelenler bile vardı...
bizim sınıfta birtek berra ağladı.
hatta müdüre falan bağırdı
olmucam çek elini falan diye :):):)

annnnnnaaaaammm one kız :))))
ne özgüven :)

oldu ama dimi sonunda...

oyy Berrayı düşünemiyorum müdüre bağırırken o sessiz kız... Zilli Zarife ne olacak :)))) (ablamın oğlu şevvale böyle diyor bende alıştım)

bende berrada çok kullanırım zilli zarifeyi:):):)
oldu oldu
zor oldu ama oldu :)

kızlar bebeki aradım bugün
eşime sormam gerekiyor dedi
sanırım gelemeyecek ama
öyle hissettim
sadece sevcan ve karamuk mu geliyor o zaman
:26:

ne üzücü bir şey hiç bir şey de değil insanın gözü de eşine karşı mahçup olduğuna üzülürsün daha çok...
Aslında zamanı gelince oğlun ilgilensin demek var ama, Allahtan korkan insanlarız
napalım bizede Allah versin :)

maksat görüşmek tabikide ama
kalabalık grup olunca tadı daha güzel çıkıyor kanısındayım

katılıyorummmmm şansları zorlasak...

Bu arada ablamında canı istiyor gelmek, dedi evi nerde semihanın korupark dedim, ohooo ordan geri gelene kadar misafirler kapıda kalır dedi yakın olsaydı vallahi gelirdim dedi. Onun da çok canı sıkılıyor evde. Çevresi kırklarelinde kaldı, eniştemde, oda hele çocuklar eşşekten düşmüş modundalar. Ablam çok girişkende değil birde. Akşam diyoki düşündümde bende katılsam sizin güne nasıl gidicem iki çocukla büyüğünü evde bıraksam olmaz benle gelse durmaz 11 yaşında ( yoksa oda istiyor bir şeyler yapmak hep evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…