- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ben geldimkızlar yaaa yapılabiliyorsa grubu bizde buluşmalar kısmına taşıtsakya, Orası ziyaretçilere açık değil. Bence süper olur. kurucumuz Haksever ilgililere taşınma ricasını yapmanı, arz ederim.
evet aynen öyle bende hiç altta kalamam oda kalmaz:)) öyle kavga ede ede 13 seneyi deviriyoruz:))
ama çokkkkkkkkkk seviyrum kocişimii
hahaaayy bende aynısını yazacaktım sonra dedim kızı rahat vermemiştir:))
canım umi plazada izmir yolunda, fiyat bilmiyorum ben doğum yaptığımda jimerdeydi şimdiki fiyatlar biraz çok 200 duymuştum ama net bilmiyorum..
hemde ne inatlarrr ahh arkadaşım ahhh bir ara dertleşelim şu koçlar hakkında ahilla sen ben:))
ayıp etmiş sizin gelinde karşılığı bu olmamalı kimse karşılığını vermiyor malesef
biizmkiler ise sömürmek derdinde ankaraya gideceğimizi biliyor kardeşi ya hergün arıyor eşimi,
siparişleri veriyordur adım gibi eminim:18::18:
sabır sabır çekiyorum offf sinirlerim zıplıyor ondan bahsedince
kız benimkilerede bak azcukkkben seninkilere bakmıştım haksızlıkk:)))))))))
bende evde tatilde orda burda açık dışarda kapalı:)))
ben geldim
aşıda berra çok ağladı
sinir etti beni
bende onu alıp geldim
mızmızlayıp duracak okuldada nasılsa...
aaa hadi yaa korkmuşdur daha küçük ama((
herkesin annesi gelmiş mi?
ayyy yaa bu kadarda iyi niyetli olunmaz....
eşin yokken söyle sende. Halaları yeğenlerini düşünmüyor ama biz yeğenimizi çok seviyoruz de...
aahhh onun gibi abi bende olacaktı...
bizde de durum tam tersi. bende kardeşim evlenirken küçük yardımlar ettim ev eşyası falanonlar da bana yapsın diye almadım ama, insan zor zamanında destek bekliyor hele ki kardeşinden örn bir avize alabilirdi, bi banyo paspası alabilirdi....
onlarsa benim evime 10 tl lik bir süs eşyası getirdi, gelinimiz verdicanı sağolsunda. Kendi kardeşi düğününde 20 tl taktı ablasına, diğerleri gelmedi zaten, kaçtı diye onlara yağdırırken bize cimrilik yapması koydu.
zahmet oldu yaa saol arkadaşım. çok iyisin..
çok iyi olur katılıyorumm:13:kızlar yaaa yapılabiliyorsa grubu bizde buluşmalar kısmına taşıtsakya, Orası ziyaretçilere açık değil. Bence süper olur. kurucumuz Haksever ilgililere taşınma ricasını yapmanı, arz ederim.
iğneden korkuyormu okadar canım yaa..ben geldim
aşıda berra çok ağladı
sinir etti beni
bende onu alıp geldim
mızmızlayıp duracak okuldada nasılsa...
gelmiş canım hemen hemen hepsi
anne baba gelenler bile vardı...
bizim sınıfta birtek berra ağladı.
hatta müdüre falan bağırdı
olmucam çek elini falan diye :):):)
çok iyi olur katılıyorumm:13:
iğneden korkuyormu okadar canım yaa..
berraya bakın sizz:)
gelmiş canım hemen hemen hepsi
anne baba gelenler bile vardı...
bizim sınıfta birtek berra ağladı.
hatta müdüre falan bağırdı
olmucam çek elini falan diye :):):)
annnnnnaaaaammm one kız :))))
ne özgüven :)
oldu ama dimi sonunda...
oyy Berrayı düşünemiyorum müdüre bağırırken o sessiz kız... Zilli Zarife ne olacak :)))) (ablamın oğlu şevvale böyle diyor bende alıştım)
Genelde erkekler ailelerine karsi verici oluyolar hemde karsilik beklemeksizin bu konuda ne ilk nede sonsun yani
Benimde tipki sevcan gib tam tersi abimin esi kizim dogdugunda bir cift corapla zibin getirdi
Komsular bile daha iyisini yaptilar okadar yani
Ben ailemdende bir cop gormedim varsa yoksa abime hersey farkinda olmadan kiz erkek evlat ayrimi yapiyolar yani canlari sagolsun esim herseye yetiyo ama tek basina mucadele veriyo benide calistirmiyo
Eltilerimin aileleri yagdiriyolar birine ev birine araba aldi aileleri esim onlari gordukce hernekadar dile getirmesede icinden geciriyomudur diye kendimce eziliyorumkiz evlat olunca elin adami yemesin mantigimi var anlamadim
Bu konuda asla tek bisi konusmam ailemle muhtac oldugumu dusunmesinler diye ama icten ice uzulmuyo degilim
Benim bir ogum bir kizim var asla ayirmiycam ikisinede hersey esit oylede olmali ama eski kusakta bu yok nedense erkek evlada brakiliyo mirasin cogu onlarda oyle gormus napalim diyip cikican isin icinden napcan ...
bende berrada çok kullanırım zilli zarifeyi:):):)
oldu oldu
zor oldu ama oldu :)
kızlar bebeki aradım bugün
eşime sormam gerekiyor dedi
sanırım gelemeyecek ama
öyle hissettim
sadece sevcan ve karamuk mu geliyor o zaman:26:
((((( ayy olurmu yaa neden böyle oldu ((
karamukta hiç girmedi bugün yoğun herhalde...
maksat görüşmek tabikide ama
kalabalık grup olunca tadı daha güzel çıkıyor kanısındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?