aaa görmedim hangi fotoma yazdın acaba:)talhada açıyor direk benim face açılıyor
neyse bakarım birazdan:)
hoş geldin canım..
ben de aranıza yeni katılanlardanım. bursada yaşıyorum, 5 aylık evliyim :)
hoşbuldum :) ama sohbet baya koyu burda, ben fransız kalıyorum. sadece bakıyorum
canım benim o senin zekiliğin :))Sana daha once nekadar zeki oldugunu soylemismiydim canimnasilda bir cirpida anladin gecmisi okumakta takili kaldigimi anca bitti
Benimde esim koc burcu kiskanclik onda inat onda encokda inadinan cekiyorum dedigi dedik kiskancliginanda cok cektim ama cocuk olduktan sonra duruldu
Sen dun moralim bozuk dedin kv nde degilmis noldu merak ettim keske o olsa demisin kv icin ozamn merakim iyice depresti noldu paylasmak istermisin konuya aninda el atariz kizlarla ayakli terapistleriz bizhemde bedevasinda yaa
evet aynen öyle bende hiç altta kalamam oda kalmaz:)) öyle kavga ede ede 13 seneyi deviriyoruz:))
ama çokkkkkkkkkk seviyrum kocişimii
hahaaayy bende aynısını yazacaktım sonra dedim kızı rahat vermemiştir:))
hemde ne inatlarrr ahh arkadaşım ahhh bir ara dertleşelim şu koçlar hakkında ahilla sen ben:))
bende evde tatilde orda burda açık dışarda kapalı:)))
Genelde erkekler ailelerine karsi verici oluyolar hemde karsilik beklemeksizin bu konuda ne ilk nede sonsun yani
Benimde tipki sevcan gib tam tersi abimin esi kizim dogdugunda bir cift corapla zibin getirdi
Komsular bile daha iyisini yaptilar okadar yani
Ben ailemdende bir cop gormedim varsa yoksa abime hersey farkinda olmadan kiz erkek evlat ayrimi yapiyolar yani canlari sagolsun esim herseye yetiyo ama tek basina mucadele veriyo benide calistirmiyo
Eltilerimin aileleri yagdiriyolar birine ev birine araba aldi aileleri esim onlari gordukce hernekadar dile getirmesede icinden geciriyomudur diye kendimce eziliyorumkiz evlat olunca elin adami yemesin mantigimi var anlamadim
Bu konuda asla tek bisi konusmam ailemle muhtac oldugumu dusunmesinler diye ama icten ice uzulmuyo degilim
Benim bir ogum bir kizim var asla ayirmiycam ikisinede hersey esit oylede olmali ama eski kusakta bu yok nedense erkek evlada brakiliyo mirasin cogu onlarda oyle gormus napalim diyip cikican isin icinden napcan ...
Eşim İznikli Gölün Orda oturuyoruz Halil ergünün evinin tam arkasında villalarda...
hoşgeldin canımcım :)ben de aranıza yeni katılanlardanım. bursada yaşıyorum, 5 aylık evliyim :)
hoşbuldum :) ama sohbet baya koyu burda, ben fransız kalıyorum. sadece bakıyorum
canım benim o senin zekiliğin :))
demek ki hepsi aynı koçların.ben kendimi inat zannederdim benimki benden inat çıktı.
nişanlım bi konuşma anında bi cümle kurdu,çok kırıldım.hala da kırgınım.özelden yazarım sana
al bizden de o kadar ben de hiç alttan alamam hele de haklıysam haksızsam zaten geri vites atarım ama haklıysam kessen dönmem.
sizler evli insanlar olarak sanırım en çok benim anlatacağım şey olur.eeeeee topiği kim açıyor
kesinlikle erkekler ailelerinin tarafını daha çok tutuyorlar.sanki biz kimin için annemizi babamızı kardeşimizi evimizi düzenimizi bırakıp gidiyorsak?adamların el üstünde tutması gerekirken yok anam onlar inada kendi ailelerine destekler.şaka gibi...
darkaydı sanırım di mi?
hoşgeldin canımcım :)
he he :)) ben de ilk başlarda öyleydim.bikaç gün takıl bak bişicik kalmıyor
Günaydınnn kızlar........
Ayyy bu hafta fulll her akşam bir yerdeydim her akşamda kocam mesaideydi :))))
ayy aman kesin benim yemekler bozulmuştur... Dolaptan alıp çöpe dökecek bir müsrif aranıyor(((
Sevcan bursadamı ikamet ediyorsun ???
İznik.. Ama ben Bursa Merkez Çekirge yıldırım o taraflarını çok seviyorum Tophanesine Uluçınarına hayranımmm... En büyük hayalim bursa merkezde oturmak..evet Bursa Yıldırımda
sen hangi semte geliyorsun :) İznikteydiniz sanırım...
İznik.. Ama ben Bursa Merkez Çekirge yıldırım o taraflarını çok seviyorum Tophanesine Uluçınarına hayranımmm... En büyük hayalim bursa merkezde oturmak..
olur valla Değiştirelimm :)) Misarifim olarak ta gelebilirsin canım benim kapım her zaman açıktır. Göle karşı mangal keyfi yaparız :)))iznikte çok güzel hele göle karşı bir evi Bursanın hiç bir şeyine değişmem ben....
Gel yer değiştirelim :))
olur valla Değiştirelimm :)) Misarifim olarak ta gelebilirsin canım benim kapım her zaman açıktır. Göle karşı mangal keyfi yaparız :)))
kızımla amcası arasında geçen dialog telefonda :))
kızım : ben büyünce polişş olaaacağımmmmm, Çapkamı takıııppp, Düdüğümü çalışacağıııımmmm......
amcası... Sen gelin olucan gelin!düğün var bi kaç aya
Kot kafa ne olacak, ibre 230 sanırsam... aklı fikri düğünde.
takıl bize yetişirsin canım fransız kalınacak bişey yok kocalardan çocuklardan dert yanıyoruz:))hoşbuldum :) ama sohbet baya koyu burda, ben fransız kalıyorum. sadece bakıyorum
kızımla amcası arasında geçen dialog telefonda :))
kızım : ben büyünce polişş olaaacağımmmmm, Çapkamı takıııppp, Düdüğümü çalışacağıııımmmm......
amcası... Sen gelin olucan gelin!düğün var bi kaç aya
Kot kafa ne olacak, ibre 230 sanırsam... aklı fikri düğünde.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
allahım bu hafta bitsin artık diyorum ya offf çok yoruldum bu hafta hergün yoğundu
hoşgeldin canım ayy daha taze gelinmişsin allah mesut etsin
ayyy sevcan sabah sabah güldürüdn beni yerim ben onu şevvali laflara bak konuşmaya bak bilmiş cadı
takıl bize yetişirsin canım fransız kalınacak bişey yok kocalardan çocuklardan dert yanıyoruz:))
ayy kafanı kaldırımadın işten gülüm... bugünde ben öyleyim((
Hee çocuğunda şarkısını yarıda kesti 3-4 ayda bir konuşuyorlar önceden iki lafın biri bulamadın amcana kızdı şimdi düğün, düğünden sonra ne olacak merak ediyorum...
vayy bilmişş şeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?