Evet canım bugünden yağmur başladı haftaya kısmet olursa daha uygun olur bencedecanım çarşamba yoğun kar yağışı geliyormuş...
önlem almak istedik.
haftaya salı günü için kaderim gün belirledi yukarıda yazdığı mesajla.
uyan uymayan bildirim yapar
Doğum gunün kutlu olsun, eşinle sevdiklerinle nice uzun yıllara canım kaç yasına girdin bakim
Canım bende ardami alabilirim kayinvaldem gelirse yada anneme de bırakabilirim,
Bana pek rahat vermezde
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun29 yaşındayım canım yaşlanıyoruz artık napalım
Merhaba, hoş geldin..
Tabi getir ya biz hepimiz ilgileniriz tatlı kızlatamam getiririm o zaman
bizimkininde canına minnet.
çıtır abalalrın onla ilgilenmesi:)
Canım benim çok teşekkür ederim aminnn.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahcanımmm doğum günün kutlu olsun allah eşinle ve sevdiklerinde nice mutlu yıllar nasip etsin yeni yaşın uğur getirsinn
Canım ya sende gelsen iyi olurdu iş güç olunca mecburen gelemiyorsun pazar günüde çoğumuzun eşi sanırım evde olunca gelemeyebilirler ama uygun bir zman olursa görüşürüz seninlede sıkma canınıben tek pazar boşum cnm
gelemem o zaman ben siz buluşursunuzz banada anlatırsınız artık
ooo, planlar yapılıyor ama artık bana uymayacak
doğumuma bugünden itibaren 9 günüm kaldı kızlar, bundan sonra siz bana dua edin de sağ salim evladımı kucağıma alabileyim.
buluşursanız da bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın
selam canlarım kusura bakmayın bakamıorum buraya çoooooooooook özledim sizi neler olmuş neler
canımcım kardeşim ilişkin bitmiş üzüldüm hakkında hayırlısı olsun dualrımdasın canım benim
buluşmaya gelince benim kocik kesin izin vermez bikaç secenek sunmuşsunuz kent meydanı daha iyi degilmi hem sanki ulaşımın en kolay oldugu yer büytün otobüslerde metroda oraya gidiyo tabi siz daha iyi bilirsiniz yani nasıl uyuyosa öle olsun ama bu hafta dahada soguklar geliyo sanırım olmaz buluşma yazın bi piknik yapsak ayy çok isterim yaaa
ya kızlar nerelerdesiniz?
Canım merhaba topik boş evet sohbet olunca iyi oluyor
özledim sohbeti...
selam canlarım kusura bakmayın bakamıorum buraya çoooooooooook özledim sizi neler olmuş neler
canımcım kardeşim ilişkin bitmiş üzüldüm hakkında hayırlısı olsun dualrımdasın canım benim
buluşmaya gelince benim kocik kesin izin vermez bikaç secenek sunmuşsunuz kent meydanı daha iyi degilmi hem sanki ulaşımın en kolay oldugu yer büytün otobüslerde metroda oraya gidiyo tabi siz daha iyi bilirsiniz yani nasıl uyuyosa öle olsun ama bu hafta dahada soguklar geliyo sanırım olmaz buluşma yazın bi piknik yapsak ayy çok isterim yaaa
Günaydın kizlar
Cumanız mübarek olsun,.
Günaydın kizlar
Cumanız mübarek olsun,.
Ne olsun canim iyiz, sen neler yapıyon
Buluşma iptal oldu gibi hissettim,
Hayırlısı olsun yapacak bişey yok,
Topik uyanın ya bu ne sessizlik
Ne olsun canim iyiz, sen neler yapıyon
Buluşma iptal oldu gibi hissettim,
Hayırlısı olsun yapacak bişey yok,
Topik uyanın ya bu ne sessizlik
Ayy ne bileyim kızlar,yaz gelsin buluşuruz diye okuyunca eee yazada
3,4 ay olunca dedim ahaa buluşma yok
Yoksa benmi yanlış okudum
İşte bu gacilar yazmışseviyorumm seni yaaa ne iyi dedin
evet evet piknik yapalım bende hastanedeyim gelemem
kıss kaderim şükür ki bu sayfada denk geldim biriyle
hep tek yazıp çıkmak zorunda kalıyoruz
nasılsın bacım?
sevgililer gününüz kutlu muetlu huzurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?