Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ziyaretçiler gelemeyecek dimi ozaman
hemen açılsın ya

ballı limonu nasıl veriyorsunuz 1 tatlı kaşığı bala 2 3damla limonmu??
karamuk hiç vermedim ben biraz zor yer ama denicem ,
keyfi yerinde öyle hasta falan değil sadece çok kötü öksürüyor
sağol canım.

Ayfer :)) ayy hala Şevvale gülüyorum...

Kızlar Arda Semihada dudaklarını uzatmış, Şevvalin peşinde geziyor öpmek için

Tabi Şevvalin öpme kotasını o gün komşu oğlu Kıvanç doldurduğu için Şevval izin vermiyor, kaçıyor...
Bende kızım Öpsün hadi Arda dedim,
Şevvalden gelen cevap; ama annneeee caşten yanaaaaammm yok

şevvalin uyuması üzerine:) arda arabada öptü,
şebbar şebbar uyan diye kısık sesle öpüverdi

canım şöyle, umarım içer

yarım limon sık 1 yada 2 yemek kaşığı bal koy karıştır. Aslında karabirberde koysan iyi ama içmez sanırım.

bakarsın tadına balını fazla koyarsın olmadı (

bugün biraz hüzünlüyüm arabam satılabilir kızlar
ev aldığımız adam sıkıştıryor biraz 30 nakit istiyor bu hafta,
eşimde zor durumda ama satacak galiba
olsun sağlık olsun öneceden arabammı vardı:)))
bakalım bugün yarın belli olacak..

şevvalin uyuması üzerine:) arda arabada öptü,
şebbar şebbar uyan diye kısık sesle öpüverdi

gördüm gördüm :)) ayy bunlar büyüceklerde adam olcaklar
ne masumlar, bebiklerim yaaa...
Şevvalde eve gelince eteği giydi gece tabi :)
çıkarmıcam bunla uyucam diye ağladı, ne etekmiş arkadaş dedim. Anne Ardanın mı bu Hayır tabikide dedim, benim dedi ağladı Arda...

Üzüldüm canım Allah yardım etsin. Ardacığa da geçmiş olsun. Dikkat et Sevcanın damadına :)

aaa hadi yaa ( zor olur arabaya alışkın olunca ( ama ucunda ev sahibi olmak var canım. Arabaya alışkın olunca ne yapıp edip insan alıyor bir dört teker (
üzülme Allah daha iyilerini nasip eder inşallah...

Belki idareten uygun fiyatlı masraf çıkarmayan bir araba alırsınız yine ((

Üzüldüm canım Allah yardım etsin. Ardacığa da geçmiş olsun. Dikkat et Sevcanın damadına :)

oyy bebekim sen nasılsın :)) burada görmek ne güzel seni... misafirin napıyor uyuyormu? :)

ne güzel vakit geçiriyorsunuzdur halacığınla :)

hee bakcam ben ona bakcam :)

sağolasın canım
bakıyorum bakıyorum:))

inşallah canım daha kesin değil ama ben gözümden çıkardım eşim kolay kolay demezdi satabilirim diye
arkadaşından almıştık galerici ona geri verirse hemencik satılmış olacak
hemen alamaz ama alrıım diyor bakalım

ayyy kızlar evimin halini görseniz bütün halılar ayakta, Şevvale oda yapıcamya uyduruktan onunla uğraştım akşam 6 tan sonra (( orta sehpamında alt camını kırdım, ellerim çizik içinde tvyi o kıç kadar salona soktum koltukların yerlerinideğiştirdim bayabi işim var evde yer yerinden oynadı 4-5 makina katlancak ütülencek çamaşır var.... var oğlu var.

canım yiyebileceği balı ocakta yenebilecek sıcaklıkta ısıtıyosun sonra içine limon sıkıyosun o da bala göre ayarla limonu da sonra onu aç karnına ver sabahalrı ılık ılık iyi geliyor

İnsan üzülür seni anlıyorum ee bu durumda okula nasıl gidip geleceksin
eşinin arabası mı sana kalacak...
bu müteahhitte ne alaka para istiyor ne bileyim bilmediğimden soruyorum plansız bir ödeme mi? kooperatif usulü sanki hiç hoşuma gitmedi 30 da az para değil (

ooo baya iş almışsın canım kendine..
benimde ütülenceklerim var offf bugün canım bişey yapmak istemiyor ya(
ardacığımda oynuyor keyfi yerinde maşallah ballı limonu içiremedim ama dolven verdim ağrısı varsa keser biraz
ama boğzaım acımıyor diyor
ya neden canım bişey yapmak istemiyor bugün,
heryer heryerde ama kalkmak istemiyorum hiç(

aa canım benim üzüldüm yaa ama olsun elinizin sıkışıklığı gitisn de yine alırsınız ama alışınca da zor olacak senin için canım

ya bu arada sevcan bebek günaydın canalrım yaa bi günaydın diyemedim sizeee

Dolvenin antibiyotik özelliğide var iyi gelir canım.

Ayy cnaım yap işlerini çocuğun duruyorken, sonra kucak kucak deyip durunca insan neden yapmadım diyor :))

canım ilk peşinat vermiştik sonra aylık düzenli para verecektik anahtar teslimine kadar kalınıda anahtar tesliminde verecektik..
ama eşim ön bloğu istemişti diyte söylemiştim ya, adamda haklı olarak 30 milyar fark istedi..
tamam öndeki bizim artık içini istediği gibi yaptıryor eşim mutfağın duvarları kırıldı mutfak büyütüldü,
ne bilim üst kata yatak odası yapıyoruz ebebyn banyosu ilave oldu bunların hepsi hazırlanıyor..
ama ortada sözleşme yok yani bizim hala f blok gözüküyor c bloğu almamız içinde yani sözleşme olması içinde adam 30 nakit bekliyor
eşim talhayı okula bırakacak, abiminde çocukları aynı okulda olduğu için abimde akşamları alıcak
abime iş düştü
neyse aslında eşimin beklediğ para var az ama adamı susturacakj kadar bir para ama oda gelmiyor o gelirse arabam kalıcak gibi,
ama eşlim bugün anahtarlarımı aldı
aa canım benim üzüldüm yaa ama olsun elinizin sıkışıklığı gitisn de yine alırsınız ama alışınca da zor olacak senin için canım

zor olacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…