Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ımmm ev toplantısı yapılıyor demek :) ben cafede falan sandım :)

evet şimdilik ev buluşmaları ama ara ara avmlerde falan da buluşuluyor.ben de yeniyim henüz hiçbirini yakından görmedim ama çok iyi insanlar :)
(şiiiiii topik sakinleri reklamınızı yapıyorum)
haksever sesin çıkmıyor yoksa sen de mi gittin yoksa yinuse sende mi???????? böööööööööööööööööööööööööööö beni burda bi başıma koydular böööööööööööö

bi dahaki buluşma keşke avm.de olsa belki biz de tanışma fırsatı buluruz o zaman :) ben de çok isterim çünkü yakından tanımayı :)

nerdesin bakim sen kader arkadaşım topikte cerit atıyordum

hayatım bende gitmedim merak etme koru parkın ordaymış semihanın evi yol çok büyüdü gözümde cesaret edemedim uzak diye...artık bidahaki sefere ne yapıp edip katılcam bakalım bir nasib olmadı...benimde sevgili eltim geldi yine çocuklarıyla canım çıktı çook yaramazlar yaaa evi darma duman ettiler beynimin nevri döndü anca gittiler evi topladım anca kendime geliverdim açtım pc yi seni topikte yanlız braktığım için üzgünüm ...aksi gibi hakseverde uğramamış ...

özel msjını aldım face özelden yazdım cvp birara açtığında okursun...

buarada bugün keyfin yerinde allah mutluluğunu arttırsınn :)))))

Selam kızlar buluşma sonrasında giren olmamış :)
Ben yokken ne kadar çok kişi katılmış, geçmişi okumasam başka topikteyim sanıcam

Selam kızlar buluşma sonrasında giren olmamış :)
Ben yokken ne kadar çok kişi katılmış, geçmişi okumasam başka topikteyim sanıcam

şimdi geldim canım bende
geldi mi senin misafirinde
yetişebildin mi daha doğrusu

güzel bir buluşma oldu kendi adıma söyleyeyeim
evime gelip evimi gönlümü neşelendirdiğiniz için
çk teşekkür ederim sevgili arkadaşlarım
her zaman beklerim

o halde sen neden gitmedin bugün? :/
Cunku ben uzagim ve cts gunleri de calisiyorum...

Gecen sefer de eltin gelmisti di mi.sorma ya kimsecik yok.kendi kendime yazdim durdum.allahtan ayfer vardi fa
ceten de yarin yazarim cvbi.
Evet nesem yerindeydi cok sukur.kac gundur kotu olaylar ustusteydi.ben kucuk seylerle yikilan ya da havaya ucan biriyim.bugun de ucustaydim cok sukur ;-)

Geldi canım geldi. Direk onu almaya gittim sizden çıktıktan sonra.

Benim içinde çok güzel bi buluşma oldu. Bisürü emek vermişsin hazırlık yapmışsın ellerine sağlık :)
Bende herzaman beklerim hepinizi :)

aaa cidden mi? ismimiz çok nadir kullanıldığı için adaş bulduğumda çok seviniyorum ben de :) yaşın kaç peki adaş?
32 yaşım canım..2 çocuk annesiyim:)
haftaya cumartesi ben de giderim belki :) nerde buluşacaklar bu hafta? :)
bundan sonra bendeler canım:)
hakseverde gelmedi yinusede canım birde sen eksiktin..

inşallah canım bizde bekleriz..
çok güzel ağırladın bizi çok güzel mamalar yapmışsın bize böreğin tadı damağımda kaldı:)
herşey için çokkk teşekkür ederimm..
evinde çok güzel allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin..
sağlıklı mutlu günlerde oturun inşallah..

kızlar bundan sonra bendesiniz hatırlatayım:))
16 martta yani..
sevcan 12.sinde ameliyat olacak ben gelirim derse 16sında olsun,
gelemem derse 1 hafta ertleriz sevcan için:))
mutlu pazarlar öptüm sizi..

aa birde baharımı unuttum ya bak baharda eksiktii..
bana gelir inşallah..

fire çokmuş desene...karamuk gelmiş miydi?sevcanınn ablası da geldi mi?

ayy teşekkür ederim tatlım
ben ne yaptım ki
asıl zahmeti sizler verdiniz
onca yolu teperek :)

kısmetse geleceğim.
Sevcana sormak lazım
gerekirse tabiki ertelenebilir..

fire çokmuş desene...karamuk gelmiş miydi?sevcanınn ablası da geldi mi?

karamuk geldi canım
karamuk sevcan dilek ve hayatım vardı...

günaydınlarrr
bugün en erkenci benim:)
arda biraz rahatsız diye ben çıkmadım eşim bıraktı oğlumu okula
nasıl öksürüyor ya ciğerden hemen dr. götürmeyim dedim
semihadan sonra akşama as merkeze gitmiştik, orada dondurma aldı kocam ona istedi diye işte sonucu(

ya sevcancım sen topik açsana ziyaretçilerin gelemeyeceği biryere??
hemen bugün açalım artık:)

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
iyi haftalar
öncelikle semihacım çok güzel bir gündü herşey için çok sağol canım ellerine kollarına ve o güzel yüreğine sağlık
ayfercim canım arda paşamıza da çok geçmiş olsun canım işallah iyileşir hemen ballı limon falan yapsaydın iyi gelir boğazalrına yumuşatır canım

Yerim Ardamı ekmek şarkısını söylüyor demek, söylesin söylesin şimdiden alışsın ekmek almaya :)))

BU ARADA YİNUSE CANIM O MESAJINI GÖRMEMİŞTİM BEN SENİN KUSURA BAKMA... :)

kızımın maşallahı var evde hiç susmuyor :) misafirliktede uslu oluyor :))) ağzını bıçak açmıyor, evde çok dağıtkan, misafilikte sakin :))) maşallah diyeyim :)
daha söylediği bir çok şarkı var aslında :)

tamam o halde. adım Ayfer, 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim. Görüklede oturuyorum he bide Uludağ mezunuyum tekrardan hoşbuldum. buluşma mı? güzel fikir ya baya faalsiniz anlaşılan

Bir Ayfer daha tekrar hoş geldin aramıza :)

:))) yap canım yapp.. Ben seni de çok sevdim yaa :)) ne güzel genişledi arkadaş çevrem burada :))
yinusede öyle sizi tanımak istiyorum :))

gelseydin keşke çok güzeldi :) alırdık senide yoldan.
hem eltingildende kurtulmuş olurdun... Ama ona da laf anlat bizi nereden tanıdığını dimi

canım vallahi ben 2 güne iyi olurum diyorum ama herkes o kadar kolay sanma diyor.
Siz bence benim için ertelemeyin yakınız nasıl olsa ben iyi olursam çıkar gelirim....

Çok geçmiş olsun canım benim.... Kız ne dondurması Şevval de istiyor ama ben almıyorum
(
çok öksürüyorsa götür doktora bekleme bence...

ya sevcancım sen topik açsana ziyaretçilerin gelemeyeceği biryere??
hemen bugün açalım artık:)

açmasına açarız canım ama, özge yazdım demişti yöneticilere, bizlerde linki verip özel mesaj atalım mı. Buluşmalar kısmına taşınmasını rica ediyoruz diye.
Bu başlık devam etsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…