Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Adım Zehra Eşim bursalı ama sanki eşim değil ben bursalıyım evliyim lise mezunuyum ev hanımıyım 23 yaşındayım
aynı yaştayız desene çok memnun oldum tanıştığımıza. benim de durumum aynı ben de bursalı değilim, eşim bursalı ama 5 senedir aynı şehirde yaşayınca kendimi bursalı gibi hissetmeye başladım

Ne kadarlık evlisin canımmm ??

oo maşallah size ama ketum kaynananla bunlar çok nadir olur biz seni dolduruyo gb olmuyoruz dimi yani sonuçta yanlız bi kadın eşininde birlikte yaşamak için haklıs ebebleri var ama amaaa ya ev ev üstüne olmuyo ya örenekler o kadar çokki ki senin kaynanan öyle masum masum oturan tonton bi yaşlı değil maşallah tirpleri afrası tafrası bitmiyo eşin senlemi ilgilencek onlamı çok zor cok hakkında en güzeli en hayırlısı olsun tatlım sen kötü olmadan rabbim öyle bi kapı açsınki o kendisi sizle yaşamak istemesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amma kötüyüz hee kız kabule tmişken bizim yüzümüzden caycak ama bende sinir oldum kaynanatörüne nabımm

azmine hayranım bebek

hg aramıza çok geçmiş olsun rabbim bida ciddi hastalıklar göstermesin

tamam o halde. adım Ayfer, 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim. Görüklede oturuyorum he bide Uludağ mezunuyum tekrardan hoşbuldum. buluşma mı? güzel fikir ya baya faalsiniz anlaşılan

Adım Zehra Eşim bursalı ama sanki eşim değil ben bursalıyım evliyim lise mezunuyum ev hanımıyım 23 yaşındayım

bende ocakta 24 üme girdim hayla alışamadım 89luyum ..adım özge..anaokulu öğretmeniyim 5bucuk seneyi geçti evleneli 17-18 gb evlendim işte..lise mezunuyum dışardan üniversiteye başladım geçen sene evlendiğimden beri çalışıyorum bi gecen sene ara vermiştim bu sene gene başladım memnun oldum hg niz aramıza benim kocacım biraz gıcıklık ediyo katılamıyorum buluşmalara salmıyo bizim evin yakınında piknik yaptık geçen yaz oraya komşularımla gitmiştim arkadaşları yüzyüzede görme şansım oldu hepsini çok seviyorum iyi ve kötü günümüzü paylaşıp dertlerimizi omuzlayıp hafifletiyoruz sevincimizi paylaşıp gülüyoruz seviyorum hepsini hgniz yeniden sıcak topiğimize

hoşbuldummm. Rabbim Herkese sağlık sıhhat versinn :) nasılsın haksever ?

hoşbuldummm. Rabbim Herkese sağlık sıhhat versinn :) nasılsın haksever ?

herzamnki gibim yorgun ve argınım nasıl olimm :)) anca bitti yemek arkası toplama işim sen nasılsın

herzamnki gibim yorgun ve argınım nasıl olimm :)) anca bitti yemek arkası toplama işim sen nasılsın
Valle ben uzattım ayaklarımı peteğin üzerine keyif yapıorum evde kimsecikler yok tadını çıkarıyorum. uyumuştum rahatladım biraz keyfim yerine geldi

yok canım spinal anesteziyle olucam :) yeni popoma kavuşucam....

kör olası hemoroittttt geldi sonunda başa
İnşallah canım inşalalh:)
ben yaptım numaramı
kaptım akşam yemeğinde pizzayı
gerçi benimki numara değil gerçeğin ta kendisiydi ya:):):)
Afiyet olsun canım
ben de aranıza yeni katılanlardanım. bursada yaşıyorum, 5 aylık evliyim :)
Hoşgeldiniz aramıza Allah mesut etsin
Haftaya Cumartesi Bursadayım canlar 2 ay kadar kalıcammmmm Çok Özledim Yeşil Bursamıııı :) o yüzden çok sevincliyim....
Gözünüz aydın ne güzel hasretinizi dinidirin gelince gezersiniz
İznik.. Ama ben Bursa Merkez Çekirge yıldırım o taraflarını çok seviyorum Tophanesine Uluçınarına hayranımmm... En büyük hayalim bursa merkezde oturmak..
Sevilmezmi maneviyat dolu yerler
kızlar bahar selam söyledi çarşıya gidiyorlarmış :) alışverişe kayganasıyla...

kocası hadi çabuk demiş gruba girememiş :))
Sağol canım Gittik geldik ama bendeki heyecan gitgide artıyor.Beni aldı bir telaşe.Allah yardım etsin ama içimde korku endişe var uyku düzenim bozuldu şimdiden.Pzartesi doktora gideceğim.Yarın gelmeyi isterdim kızlar ama.Bugün bile mecbur kalmasam gitmezdim çarşıya.Hazırlıklar oldukça beni korku ve heyecan sardı dualarınızı eksik etmeyin.Bebeğim sağ salim sağlıklı hayırlı dünyaya gelsin
Aferin ona şimdiden çocuğa muhabbetinimi yapıyor
A.s canıms end eyarın çok selam söle benden hepsineTelafi edeceğim inşallah.Ama malum hem ben böyle,hem evde hazırlık bir sürü iş varAllah yardımcımız olsun.Dualarınızı eksik etmeyin

dedim manyak ne günü bugün günlerden ne dedi cuma dedi aaaaaaaa
bende bir çığlık koptu hemen gidiyorum daha banyo yapıcam öptüm sizi:))[/QUOTE]
Gözün aydın canım iyi gezmeler yerimede eğlenin
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
Ne güzel yer gök duayla diye boşa denmemiş.Çok geçmiş olsun
tamam o halde. adım Ayfer, 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim. Görüklede oturuyorum he bide Uludağ mezunuyum tekrardan hoşbuldum. buluşma mı? güzel fikir ya baya faalsiniz anlaşılan
Bizler buluştukça dahada yakın olduk Allah bozmasın güzel arkadaşlıklarımız var.Aramıza sizide bekleriz
selam kızlar
yeni gelenler hoşgeldiniz arkadaşlar
yoğun bir gün geçirdim ama güzeldi
yarın içinde heyecanlıyım
güzel olacağına eminim...
geç kalmadan çıkın çıkın gelin :):):)

Canım nasılsın?Yarın için kusura bakma lütfen.Bugün çarşıya çıktık kayınvaldemlerle çarşıdaydık.Çok gezmedim ama sonuçta birşeylerde bakmam lazımdı.Ağrım var biraz kasılma gibi korkar oldum.inşallh bunu telafi edeceğim.İyi eğlenceler öpüyorum sizleri görüşürüz

uzun zamandır en çok güldüğüm şey bu oldu çok sağol ya hemen yolluyorum dişi canavarımı

maşallah :) hep böyle mutlu olun :)
sağol canım benim :)

anladım zaten :) evet ya maşallah her yere yetişiyor.
canım ben de biliyorum da bizimki babası hastanelik olduğunda askerdeymiş gelememiş.sonra komalık olmuş adamcağız izne gelmiş ama görüştürmemişler.izni bitip geri dönmüş ve babasını göremeden kaybetmiş.hep sorardı bana arkadaşken ''BABAM BENİ BURAYA ATIP GİTTİLER KİMSE BENLE İLGİLENMİYOR'' diye düşünmüştür di mi diye.içine işlemiş ve gerçekten ailesine çok düşkün.şimdiden bana bile çok düşkün.o yüzden diyemiyorum ayrı ev diye ama kendi de görüyo işte yava yavaş neyin ne olduğunu :)
kuzum hemen anlatıyorum.dün geri geleemedim yıkama makinesinin servisinden geldiler derken iki makine siparişi verdik azcık tornacılık oynadık falan derken bi baktım saat 9.kaygana arıyor gelin beni alın saat kaç oldu diye.dükkanı anca o şekilde kapadık.

ayyy saol, tedirginim ama hayatımda ilk kez operasyon olucam. Allah daha beterlerinden korusun artık.
canım korkma bişi olmıcak.iyileşip geleceksin Allahın izniyle.

bu arada annem bana pijama almış hastanede giyerim diye :))))
yoktu iyi oldu anne dedim. :) gecelik çokta pijama azdı
senin gibi cilveli hatundan aksi beklenemez zaten.
sanırım benim de eşofmanım dolu olacak

çok çok geçmiş olsun.Allah bi daha öyle ciddi sağlık problemleri vermesin inşaallah.

yaaaaaaaa biz de çok kardeşiz sevcan.millet evde oynayacak insan ararken biz birbirimizle oynardık.çok kardeş olmanın avantajı da burda.ayrancım büyüdüğünüzü hiç sanmıyorum :) yaramaz kızlar hep yaramaz kalıyor şekil a 1 yazıyı yazan arkadaş

hoşbuldum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. valla muhabbetiniz baya iyi ne yalan söyleyeyim özendim size :)

öncelikle sevcan ve ayfer yani hayat :d ben ablayım ben mmayısta 28 yaş da bitiyor ama siz tecrübede ablasınız evli hatunlar olarak.

evet çok faaller ha bire buluşuyorlar hem de cts cts gidemeyenleri çatlatıyorlar.bugün buluşmadalar girmezler biz de topiğe bekçilik yaparız.

hayatım tabi ki cici cici oturduk.dizisi varken ses bile istemeyen bi adam klasik tr erkeği

yok hakseverim olur mu öyle şey...ben sadece haklı sebepleri var diye olmaz diyemedim.yerine kendimi koydum.tamam dedim.ama ne bileyim kadının böyle çıkacağını
bi yerim ağrıyo desem gençsiniz bu yaşta ne ağrısı diyo hemen.sonuçta halı yıkama işi bayan işi değil.yeri geliyor o ağır halıları 2şer 3 er kucaklayıp kaldırıyorum hem de ıslakken...
bi yerlerim ağrımasın da napsın.hakkını yiyemem nişanlım da bi susar iki susr lafı gediğine koyar.o da sen 13ünden beri doktorlardan gelmiyorsun 28 yaşında işi ağır belim ağrımış diyo nesi var gayet normal doktor yüzü gördüğü de yok diyo.3 kere aynı cümleyi duydu hatun bi daha o konuda laf yok.
ya uslu uslu duran tonton kaynanalardan olsa,tatlı dil kullansa zaten ben kırma taraftarı değilim eyvallah derim de durmuyo ki

duana da en içten aminlerimi kocaman kocaman yolladım.umarım kabul olur

haftaya cumartesi ben de giderim belki :) nerde buluşacaklar bu hafta? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…