aynı yaştayız deseneAdım Zehra Eşim bursalı ama sanki eşim değil ben bursalıyım evliyim lise mezunuyum ev hanımıyım 23 yaşındayım
Ne kadarlık evlisin canımmm ??aynı yaştayız deseneçok memnun oldum tanıştığımıza. benim de durumum aynı ben de bursalı değilim, eşim bursalı ama 5 senedir aynı şehirde yaşayınca kendimi bursalı gibi hissetmeye başladım
dün kaynanamı tokiye yolladı bizimki.eve gitmedim,onlara gittim yemek yapayım diye.ama bu arada regl günüm ve ben o dönemleri çok sancılı atlatıyorum.beni uzattı kanepeye mutfaktan suyunu almayan adam sucuklu yumurta pişirdi çayı demledi sofrayı kurdu beni de kucaklayıp mutfağa götürdüsonra yedik yemeğimizi topladı sofrayı bulaşıkları yıkıcak dedim ben yıkarım diye.o tv izlerken ben de bulaşıkları yıkayıp mısır patlattım.çayı çok sever bi çay daha demledim öle cici cici oturduk reklamda dedim ki işte bundan bahsediyordum annen olsa seni mutfağa sokmazdı ben de o enfes yumurtadan yiyemezdim seni mızmız seniiiiii dedi dıdıkladı öle işte iyi bi akşamdı.azcık da mutluluk yazayım dedim kem küm
kısasa kısas yaptım azıcık fırsat kolluyodum kaçırırmıyım hiç tam zamanıydı:))
sevcan bu topiğin gülü yaaa bitane o:)) onun pozitifliği günümü güzel geçirtiyo:)) enerjisini bir çırpıda yayıyo buraya:))
dün çok güzel gelişmeler olmuş çifte kumrular sizii:)) yanlız yaşamanın tadı öyle güzel işte hah ben sana tamda bunu demek istemiştim geçenki yazımda başbaşa yaşamanın güzelliğini göstere göstere işle kafasına bak dünkü tam oturmuş nişanlınında bilinç altına yavaş yavaş yerleşiyodur ile getirmediğine bakma sen umut vermiyo kendince:))kv olsa nerdeeee seni kucağına alıp götürcek sana hizmet etçek bunlar kv görseydi zaten sinirinden kısmi felç geçirirdi:))bu tiplerin en gıcık oldukları şeydir biricik oğullarının bu tarz yaklaşımları sana iyi davranmasına bile sinir olur höyt höyt davransa zevk alır :))sinsi sinsi alttan güler hatta:)) dua edelimde böyle böyle yola gelsin müstakbel eşin üğüne daha var zamanımız bol :))
ayrı eviniz olursa mutluluğunuz tıpkı dünkü gibi olucak kv bir yasarsanız allah korusun düşünmek bile istemiyorumm:) yok yok olcak bu iş sen içini ferah tut
buarada özele baktım yoktu bekliyorum meraklandırmasaydın biz meraklı hatunlarız napalım:))
O senin güzelliğin şekerim :) sende bize iyi uyum sağladın. Dikkat ettiysen yeni gelenlerle çok muhabbet olmuyordu :) Sözüm meclisten dışarı.
ama sen sabrettin, girdin hem aramıza hem gönlümüze....
eee ne demişler azimle şaaapan mermeri deler...
Korkmaaa bende Ameliyat oldummmmm 3,5 Saat Ameliyatım Sürmüş Uyuttular Çok Değişikti. Korkulacak bişi yok. Ameliyat Olmadan Önce Çok Korkuyodum. Ameliyat Önlüğünü Giydim Ne korku kaldı ne Keder Hepsi Uçtu gitti üzerimden. Ameliyat haneye Soktular kalbime aparatlar takılırken Rabbime Dua ettim Allahım Bütün günahlarımı sen bağışla ölüm ve keder sendedir. Rabbim hakkımda en hayırlısı neyse onu nasip eyle. Yanına İmanlı bi Şekilde gelmeyi nasip eyle dedim. ve havle ve kuvvete illa billahil aliyyil azim 7 Kere O Sırada doktorlar hazırlık yapıyolardı. iĞNE yaptı bayan Doktor gitmişim. Bi gözlerimi açtım kafam sargı içinde Ne ağırı çektim nede sızı :)))
Evet Ciddi bir Ameliyattı Kulak Zarım patlamıştı Beyin Damarlarım a İltihap dolmuş Onlar Temizlendi boşaltıldı ve Kulak zarı Dikildi. Sağ Kulağım komple kesmiş ler ameliyatta Sonra dikmişler. Doktor Ciddi Ucunda Ölümde var dedi ama cesaret edip ameliyat oldum. Çünkü Ameliyat olmasaydım felç olabilirdim. Ama Rabbime Şükürler olsun Sağlığımı bana bağışladı :))))
tamam o halde. adım Ayfer, 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim. Görüklede oturuyorum he bide Uludağ mezunuyumtekrardan hoşbuldum. buluşma mı? güzel fikir ya baya faalsiniz anlaşılan
Adım Zehra Eşim bursalı ama sanki eşim değil ben bursalıyım evliyim lise mezunuyum ev hanımıyım 23 yaşındayım
tamam o halde. adım Ayfer, 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim. Görüklede oturuyorum he bide Uludağ mezunuyumtekrardan hoşbuldum. buluşma mı? güzel fikir ya baya faalsiniz anlaşılan
hoşbuldummm. Rabbim Herkese sağlık sıhhat versinn :) nasılsın haksever ?
Valle ben uzattım ayaklarımı peteğin üzerine keyif yapıorum evde kimsecikler yok tadını çıkarıyorum. uyumuştum rahatladım biraz keyfim yerine geldiherzamnki gibim yorgun ve argınım nasıl olimm :)) anca bitti yemek arkası toplama işim sen nasılsın
İnşallah canım inşalalh:)yok canım spinal anesteziyle olucam :) yeni popoma kavuşucam....
kör olası hemoroittttt geldi sonunda başa
Afiyet olsun canımben yaptım numaramı
kaptım akşam yemeğinde pizzayı
gerçi benimki numara değil gerçeğin ta kendisiydi ya:):):)
Hoşgeldiniz aramıza Allah mesut etsinben de aranıza yeni katılanlardanım. bursada yaşıyorum, 5 aylık evliyim :)
Gözünüz aydın ne güzel hasretinizi dinidirin gelince gezersinizHaftaya Cumartesi Bursadayım canlar 2 ay kadar kalıcammmmm Çok Özledim Yeşil Bursamıııı :) o yüzden çok sevincliyim....
Sevilmezmi maneviyat dolu yerlerİznik.. Ama ben Bursa Merkez Çekirge yıldırım o taraflarını çok seviyorum Tophanesine Uluçınarına hayranımmm... En büyük hayalim bursa merkezde oturmak..
Sağol canımkızlar bahar selam söyledi çarşıya gidiyorlarmış :) alışverişekayganasıyla...
kocası hadi çabuk demiş gruba girememiş :))
Aferin ona şimdiden çocuğa muhabbetinimi yapıyorkızımla amcası arasında geçen dialog telefonda :))
kızım : ben büyünce polişş olaaacağımmmmm, Çapkamı takıııppp, Düdüğümü çalışacağıııımmmm......
amcası... Sen gelin olucan gelin!düğün var bi kaç aya
Kot kafa ne olacak, ibre 230 sanırsam... aklı fikri düğünde.
A.s canıms end eyarın çok selam söle benden hepsineöyledir tizesiiiii....
kızlar semihada selam söyledi bugünde misafirleri varmış giremem sanırım. bekliyorum yarın dedi.
karamukçum semihanın nosu varmı. sende yada yarın beni de arayabilirsin tarif için.
kızlar dü akşam oğlumla sınav hakkında konuştum..
hani şu saat 3te anafende olacak sınav hakkında..
dedim çok igrmek istiyorsan girebilirsin ama istemiyorsan girme dedim:)
yupiiii diye çığlık attı lütfen anne girmek istemiyorum dedi:))
sonra eşime dedim talha sınava girmek istemiyormuşd edim tamam ya ısrar etme herzamanki gibi dedi:)
yok dedim ya ısrar etmiyorum zaten bende cumartesi arkadaşa gitmek istiyorudum dedim:))
eşimde hıı belli oldu niye ısrar etmediğin dedi
uzun lafın kısası GELİYORUMMMMMMMMM
ama 3ten sonra inşallah:))
Allah mutluluğunuzu bozmasın canımdün kaynanamı tokiye yolladı bizimki.eve gitmedim,onlara gittim yemek yapayım diye.ama bu arada regl günüm ve ben o dönemleri çok sancılı atlatıyorum.beni uzattı kanepeye mutfaktan suyunu almayan adam sucuklu yumurta pişirdi çayı demledi sofrayı kurdu beni de kucaklayıp mutfağa götürdüsonra yedik yemeğimizi topladı sofrayı bulaşıkları yıkıcak dedim ben yıkarım diye.o tv izlerken ben de bulaşıkları yıkayıp mısır patlattım.çayı çok sever bi çay daha demledim öle cici cici oturduk reklamda dedim ki işte bundan bahsediyordum annen olsa seni mutfağa sokmazdı ben de o enfes yumurtadan yiyemezdim seni mızmız seniiiiii dedi dıdıkladı öle işte iyi bi akşamdı.azcık da mutluluk yazayım dedim kem küm
Ne güzel yer gök duayla diye boşa denmemiş.Çok geçmiş olsunKorkmaaa bende Ameliyat oldummmmm 3,5 Saat Ameliyatım Sürmüş Uyuttular Çok Değişikti. Korkulacak bişi yok. Ameliyat Olmadan Önce Çok Korkuyodum. Ameliyat Önlüğünü Giydim Ne korku kaldı ne Keder Hepsi Uçtu gitti üzerimden. Ameliyat haneye Soktular kalbime aparatlar takılırken Rabbime Dua ettim Allahım Bütün günahlarımı sen bağışla ölüm ve keder sendedir. Rabbim hakkımda en hayırlısı neyse onu nasip eyle. Yanına İmanlı bi Şekilde gelmeyi nasip eyle dedim. ve havle ve kuvvete illa billahil aliyyil azim 7 Kere O Sırada doktorlar hazırlık yapıyolardı. iĞNE yaptı bayan Doktor gitmişim. Bi gözlerimi açtım kafam sargı içinde Ne ağırı çektim nede sızı :)))
Bizler buluştukça dahada yakın olduk Allah bozmasın güzel arkadaşlıklarımız var.Aramıza sizide bekleriztamam o halde. adım Ayfer, 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim. Görüklede oturuyorum he bide Uludağ mezunuyumtekrardan hoşbuldum. buluşma mı? güzel fikir ya baya faalsiniz anlaşılan
selam kızlar
yeni gelenler hoşgeldiniz arkadaşlar
yoğun bir gün geçirdim ama güzeldi
yarın içinde heyecanlıyım
güzel olacağına eminim...
geç kalmadan çıkın çıkın gelin :):):)
Kız Zaten Uykusuzum 3 saatlik uyku ileyim 3 günden beride gece kuşuyum Sen onu bana havale et tam bi gıcık bi insan tipi oldum bende onu gıcık edeyimmmgözlerim şiş kocaman altı morarmış bi şekil dolaşıorum belki korkar
sağol canım benim :)maşallah :) hep böyle mutlu olun :)
kısasa kısas yaptım azıcık fırsat kolluyodum kaçırırmıyım hiç tam zamanıydı:))
sevcan bu topiğin gülü yaaa bitane o:)) onun pozitifliği günümü güzel geçirtiyo:)) enerjisini bir çırpıda yayıyo buraya:))
dün çok güzel gelişmeler olmuş çifte kumrular sizii:)) yanlız yaşamanın tadı öyle güzel işte hah ben sana tamda bunu demek istemiştim geçenki yazımda başbaşa yaşamanın güzelliğini göstere göstere işle kafasına bak dünkü tam oturmuş nişanlınında bilinç altına yavaş yavaş yerleşiyodur ile getirmediğine bakma sen umut vermiyo kendince:))kv olsa nerdeeee seni kucağına alıp götürcek sana hizmet etçek bunlar kv görseydi zaten sinirinden kısmi felç geçirirdi:))bu tiplerin en gıcık oldukları şeydir biricik oğullarının bu tarz yaklaşımları sana iyi davranmasına bile sinir olur höyt höyt davransa zevk alır :))sinsi sinsi alttan güler hatta:)) dua edelimde böyle böyle yola gelsin müstakbel eşin üğüne daha var zamanımız bol :))
ayrı eviniz olursa mutluluğunuz tıpkı dünkü gibi olucak kv bir yasarsanız allah korusun düşünmek bile istemiyorumm:) yok yok olcak bu iş sen içini ferah tut
buarada özele baktım yoktu bekliyorum meraklandırmasaydın biz meraklı hatunlarız napalım:))
canım korkma bişi olmıcak.iyileşip geleceksin Allahın izniyle.ayyy saol, tedirginim ama hayatımda ilk kez operasyon olucam. Allah daha beterlerinden korusun artık.
senin gibi cilveli hatundan aksi beklenemez zaten.bu arada annem bana pijama almış hastanede giyerim diye :))))
yoktu iyi oldu anne dedim. :) gecelik çokta pijama azdı
Korkmaaa bende Ameliyat oldummmmm 3,5 Saat Ameliyatım Sürmüş Uyuttular Çok Değişikti. Korkulacak bişi yok. Ameliyat Olmadan Önce Çok Korkuyodum. Ameliyat Önlüğünü Giydim Ne korku kaldı ne Keder Hepsi Uçtu gitti üzerimden. Ameliyat haneye Soktular kalbime aparatlar takılırken Rabbime Dua ettim Allahım Bütün günahlarımı sen bağışla ölüm ve keder sendedir. Rabbim hakkımda en hayırlısı neyse onu nasip eyle. Yanına İmanlı bi Şekilde gelmeyi nasip eyle dedim. ve havle ve kuvvete illa billahil aliyyil azim 7 Kere O Sırada doktorlar hazırlık yapıyolardı. iĞNE yaptı bayan Doktor gitmişim. Bi gözlerimi açtım kafam sargı içinde Ne ağırı çektim nede sızı :)))
Evet Ciddi bir Ameliyattı Kulak Zarım patlamıştı Beyin Damarlarım a İltihap dolmuş Onlar Temizlendi boşaltıldı ve Kulak zarı Dikildi. Sağ Kulağım komple kesmiş ler ameliyatta Sonra dikmişler. Doktor Ciddi Ucunda Ölümde var dedi ama cesaret edip ameliyat oldum. Çünkü Ameliyat olmasaydım felç olabilirdim. Ama Rabbime Şükürler olsun Sağlığımı bana bağışladı :))))
Dört 2 Kız 2 Erkek...3 Ümüzde Çok yaramazdık Hele Bennn Mahalle Kaıpya toplanırdı. Babam Her gün birilerinin ya camını yaptırırdı yada doktora götürürdü. Benim bi ufağımla aramızda 4 yaş var erkek Onunla yapmadığımız yaramzlık kalmamıştır. Zillere basar kaçardık milletin camına taş atar kaçardık cam kırıldı camdan aşşağı ya su dökerdik neler neler... Şimdi büyüdükk :)))
hoşbuldum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. valla muhabbetiniz baya iyi ne yalan söyleyeyim özendim size :)
oo maşallah sizeama ketum kaynananla bunlar çok nadir olur biz seni dolduruyo gb olmuyoruz dimi yani sonuçta yanlız bi kadın eşininde birlikte yaşamak için haklıs ebebleri var ama amaaa ya ev ev üstüne olmuyo ya örenekler o kadar çokki ki senin kaynanan öyle masum masum oturan tonton bi yaşlı değil maşallah tirpleri afrası tafrası bitmiyo eşin senlemi ilgilencek onlamı çok zor cok hakkında en güzeli en hayırlısı olsun tatlım sen kötü olmadan rabbim öyle bi kapı açsınki o kendisi sizle yaşamak istemesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amma kötüyüz hee kız kabule tmişken bizim yüzümüzden caycak ama bende sinir oldum kaynanatörüne nabımm
azmine hayranım bebek
hg aramızaçok geçmiş olsun rabbim bida ciddi hastalıklar göstermesin
bende ocakta 24 üme girdim hayla alışamadım 89luyum ..adım özge..anaokulu öğretmeniyim 5bucuk seneyi geçti evleneli 17-18 gb evlendim işte..lise mezunuyum dışardan üniversiteye başladım geçen sene evlendiğimden beri çalışıyorum bi gecen sene ara vermiştim bu sene gene başladım memnun oldum hg niz aramıza benim kocacım biraz gıcıklık ediyo katılamıyorum buluşmalara salmıyobizim evin yakınında piknik yaptık geçen yaz oraya komşularımla gitmiştim arkadaşları yüzyüzede görme şansım oldu hepsini çok seviyorum iyi ve kötü günümüzü paylaşıp dertlerimizi omuzlayıp hafifletiyoruz sevincimizi paylaşıp gülüyoruz seviyorum hepsini hgniz yeniden sıcak topiğimize
henüz 5 aylık :) sen?Ne kadarlık evlisin canımmm ??
aaa cidden mi? ismimiz çok nadir kullanıldığı için adaş bulduğumda çok seviniyorum ben de :) yaşın kaç peki adaş?bende ayfer vayyy adaşım gelmiş:)
haftaya cumartesi ben de giderim belki :) nerde buluşacaklar bu hafta? :)öncelikle sevcan ve ayfer yani hayat :d ben ablayım ben mmayısta 28 yaş da bitiyorama siz tecrübede ablasınız evli hatunlar olarak.
evet çok faaller ha bire buluşuyorlar hem de cts cts gidemeyenleri çatlatıyorlar.bugün buluşmadalar girmezler biz de topiğe bekçilik yaparız.
haftaya cumartesi ben de giderim belki :) nerde buluşacaklar bu hafta? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?