Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun...
ballı limon veriyorum bende
ve geceleri çok sık öksürüyorsa ve genizleri tıkalıysa cold mix kullanıyorum
çok şükür ilaçsız atlatıyoruz her seferinde

hayırlısı be canım
insan alışınca tabiki üzülür ama
ucunda ev var neticede
zahmetsiz rahmet olmuyor derler
eşin alır en kısa zamanda yenisini inşallah

offf ne yaptın sen bacım öyle
allah kolaylık versin...

günaydın kızlar
bugün bizde 8 de ayaktaydık
kahvaltı yaptık
evi sildim süpürdüm
akşama yemeğimi koydum ocağa
bugün berra nın toplantısı var
beraber gideceğiz okula

bu arada bahar aradı
bugün kayınvalidesine gelecekmiş
banada uğrayabailir...

günaydın canım :)))

sende yoğunmusun ben bin yandan uğraşıyorum bi yandan size yetiyorum...

aynen canım ya cumartesi olmayınca pazartesiye iş birikiyor

ooo sen bayağı dağılmışın hayatım yaa allah kolaylık versin canım ama sonunda çok güzel bir oda olacağına eminim şevval çok mutlu olacak

günaydın canım sana da ooo bayağı erkencisin bugün sen işleri de bitirmişin bahar gelirse selam söyle canım

çok geçmiş olsun canım ya...bence dondurmadan değilo öksürük 2 gündür bende de var ve çok fena.sanki ciğerlerim sökülüyor ve öksürürken resmen boğazım yanıyor.

sevcan ben sana söyliyim büyümelerini beklemeyin kız gidici

şevvalin uyuması üzerine:) arda arabada öptü,
şebbar şebbar uyan diye kısık sesle öpüverdi

ahanda demiştim sana sevcan kız gidici diye eh siz de bu işi uzatmayın artık , malum hayırlı işler uzatılmaya gelmez ay sabah sabah çok güldüm.çok yaşayın çok

canım benim Allah ev nasip edecekse arabayı da verir.sen üzülme.sadece şimdilik biraz sabır.
umarım ev de gönlünüze göre bi ev olur.araba da ardından pat diye geliverir :)

yaaaaaa o kadar giderseniz gezmelere sonuç bu benim de bugün dükkanda bi yığın işim var.belki çıkınca tekrar giremem.pts günü buranın pazarı bi sıkışık oluyor dükkan...neyse,iş olsun da gerisi önemli değil.

arabana bozuk ya moralin ondandır.takma canım.biz ne sıkıntıları aştık bilsen.30 000 şimdi bana komik geliyor borç olarak.siz de atlatırsınız kısa sürede.hem bak eşinin beklediği para da varmış.belki gerek bile kalmaz.ya da araban satılır ama o para gelince arabana geri kavuşursun.kimbiir belki yenisi eskisinden de iyi olur

maşallah sabahtan bitirmişsin tüm işlerini :) yeni öğretmeni mi toplantı yapıyor?çok slm söyle bahara :) acaba karnı şişmiş midir?ayyyyy çok süper ya,bi de canlı canlı tebrik edersin hepimizin yerine :)

iki gündür kimse yoktu topikte cirit oynuyordum bak nasıl döküldünüz yine şimdi ben kaçıyore çok çalışıyore işleri bitiriyore sonra koşa koşa geri geliyore çok yazmayın he sonra okuması zor oluyore hepinizi görüşürüz

ayy canım çok alışmıştım bu arabama
daha iyisi gelmez eminim:))
yinede belli olmaz kocama doğum günümde birtane kürüstür alabilir:))

oyy bebekim sen nasılsın :)) burada görmek ne güzel seni... misafirin napıyor uyuyormu? :)

ne güzel vakit geçiriyorsunuzdur halacığınla :)

hee bakcam ben ona bakcam :)
İyiyim canım sağol sen nasılsın :) Misafirimle internetten bişeylere bakıyorduk onun bilgisayarından, hazır girmişken size de bi bakayım dedim :)

Ooo iş çıkarmışsın başına :) geçmiş olsun. Şevval de büyüdü tabi istekleri de büyüyo :)

ya bu arada sevcan bebek günaydın canalrım yaa bi günaydın diyemedim sizeee
Sana da günaydın canım :)

günaydın canım iyi haftalar
hadi sana kolay gelsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

İyi bir hafta olsun dileklerimle, hepinize merhaba.

İnşallah herkes çok çok iyidir.

Bu arada, hafta sonu sizlerle birlikte olamamak adına, gerçekten çok üzgünüm.

Tabii ki sizleri de çok seviyordum zaten ve görüp tanımış olduktan sonra daha da çok sevmeye başladım.

Bundan dolayı da ayrıca çok memnun ve mutluyum.

Lakin, tüm bunlara rağmen gerçeği söylemem gerekirse;

Cumartesi günü sizlerle birlikte olamamaktan ziyade, asıl minik bebekle, Arda'yla, Berra'yla, Şevval'le ve Karamuk'un oğluyla birlikte olamamak benim için sizlerle birlikte olamamaktan çok daha üzücü tarafıydı, diyebilirim...

Hepsi birbirinden tatlılar Maşallah ve Allah tüm çocukları ve gençleri korusun, anne ve babalarına bağışlasın inşallah.

Şevval' imin ;
O çekingen çekingen duruşları var ya, ah bir de siz Onu tek başınayken ya da kalabalık olmayan ve yanında kendini yabancı hissetmediği zamanlarını bir görseniz, inanamazsınız... Üstelik ben de yabancı biri olmama rağmen, Sevcan'da sizden sonra biraz daha kalmıştım ya işte o zaman sanki eski kız gitti, yerine bambaşka bir kız geldi. Ay çekirge gibi, koltukların üzerlerinde, ordan oraya. Ben zaten ay düşecek, ay çarpacak demekten başka bir şey yapamadım... O derece yani. :) Bilmiş küçük cadı.

Küçük bebeğimizi ise:
O gün de hiç sevemedim aslında. Yavrum benim, o kadar huzurlu, sakin ve sessizdi ki, olur da huzursuzluk duymasın ve annesi de rahat rahat oturabilsin düşüncesiyle kucağıma bir kere bile almak istemedim, hatta koklayamadan uzaktan uzaktan sevdim Onu da.

Arda'cığım deseniz;
Zaten apayrı. Yakışıklım benim. Onun da en ilgimi çeken yönü, yarım yarım ve kaydırarak konuşması, hoşnut olmadığı şeyi söylerken hafif hafif burnunu buruşturması ve tüm mimiklerini bu yönde ve çok iyi kullanabiliyor olmasına bayıldım, bayıldım. Poiiş ahbası, bu poişş aahbası gibi söylüyordu, Şevval'de hiç konuşmadan usulcacık kendi kitabındaki polis arabasını gösteriyordu sadece usulcacık. :)

Berra'ya gelince;
Çok ama çok beğendim. Diğerleri daha küçük oldukları için, bazı hususların daha bariz ortaya çıkması için henüz erken sayılabilir.
Ancak Berra biraz daha büyük olduğu için, onda daha farklı şeyler de gözlemledim. Bence gerçekten farklı bir çocuk ve başta - kendini gayet güzel ifade edebiliyor olması- yine aynı şekilde -bence özgüveninin çok çok gelişmiş olması- çok ama çok hoşuma gitti.
Pek çok erişkinin dahi bilemediği, kendinde keşfedemediği, eksikliğini farkedemediği ve bir insan için hayatının tüm evrelerinde çok ama çok önemli olan unsurlar olduğu için, özellikle çok üzerinde durdum Berra'nın bu yönünün. Kaldı ki; ilgili ve meraklı olması yönü, bilgisini ortaya koymaktan hiç kaçınmıyor olması gibi özellikleri de dikkatimi çekti. Onun gelecekteki halini hayal ettiğimde, tüm bunlar beni bir kadın olarak da çok mutlu ediyor ayrıca. :)

Karamuk'un büyük oğlunu;
Sadece geldiklerini haber vermek üzere geldiğinde ve sadece beş on saniye görebildim. Maşallah, çok karizmatik bir genç olacak büyüdüğünde.
Çünkü daha şimdiden öyle. :) Bir de yanlış görmediysem eğer, çene gamzesi var değil mi? az da olsa, hatta belki de epey farkedilir ise de onu kestiremiyorum, çünkü zaten merdivende hafif gölgeli ve tam çıkış kalabalığında ve çok çok kısa süre gördüm çocuğu. Buna rağmen, çene gamzesi benim sempati duyduğum şeylerden biri olduğu için -farkında olarak veya olmayarak algıda seçici davrandığım bir husus - eğer böyle bir şey ilgimi çekmişse, muhtemelen az da olsa vardır mutlaka diyebiliyorum. :)
Küçüğe gelince;
Onunla ilgili tek hatırladığım ve uzun süre unutamayacağım kadar hoşuma giden şey, kucağımda kolunun altından tuttuğumda -resmen amortisör takılmış gibi- sınırsızca ve sürekli dizlerinin üzerinde o kadar uzun süre zıplayıp durması idi. O kadar çocuk geçmiştir elimden, bu konuda ben -Onun kesinlikle rakipsiz olduğunu ve bir şampiyon olduğunu- söyleyebilirim. :)

Çocuklarla ilgili bölümleri yazarken, kendimden geçmiş ve yüzüm sürekli (tabir -i caiz ise) ağzım kulaklarımda şekilde yazıyor olduğumu da şu an farketmiş bulunuyorum hayretle... :)

Zaten bir çocuk görmeye koyayım, her seferinde -bir daha görünceye kadar- işte aynen böyle buram buram burnumda kokuyorlar sürekli ve çok özlüyorum...

Cumartesi günü, aslında son anda gelişen bir durum olmasaydı, normal programımı saat en geç 15:00 itibariyle sizlerle olmak yönünde yapmıştım, ta ki onbeş gün öncesinden... Ama kısmet değilmiş... İşim saat 17:00 ye doğru ancak sonuçlandı. Ben de eve geldim direk...

Sevcan, mailini okudum. Zaten bir şekilde buraya yazmayı istiyordum, özellikle Cumartesi'den sonra.
Bugün biraz zor olur, araya sıkıştırılmış birşey olmasın düşüncesiyle, bunu gece geç saatlerde yaparım diye ertelemiştim.

Senin mailini de biraz geç gördüm ve hemen ardından ve sadece buraya yazmak amacıyla forumdayım şu an.

Mailinede, kendi içeriği bakımından ayrıca cevap yazacağım bir iki satır da olsa. :)

Aaa ! Şimdi aklıma bir başka şey daha geldi...

Hayat'cığım, ben tamamen unuttum. Ama kesin şimdi bulacağım onu, çünkü masa üstünde bir dosyanın içinde kopyası duruyor, iki kez üst üste posta kutundaki doluluk nedeniyle sana ulaştıramadığım mesaj. :) Hoş aman aman birşey de değil , Ardacığımın sevimli hallerinin yukarıda da belirttiğim şeyleri işte, ama dediğin gibi madem yazılıp gönderilememiş ve halen bir yerde duruyorsa yine de onu da göndereyim bari sana aklıma gelmişken.

Şimdi yine üçüncü defa, tekrar özel mesajların dolu olduğu için gönderemiyormuşum bir de... :)

Evet kızlar, şimdilik bu kadar. Aslında sadece o gün sizlerle olmayı çok istediğimi ve birlikte olamadığım için hakikaten üzgün olduğumu belirtmek için yazmaya başlamıştım.

Fakat, dediğim gibi söz asıl üzgün olduğum ufaklıklara gelince de böyle kendime hakim olmak biraz zor oldu. Üstelik, zaman anlamında boş olsam veya kendime çok zor olan kısıtlamayı getirmesem, her biri için ayrı ayrı böyle kocaman kocaman sayfalar yazabilirim, Onları her düşündüğümde. Varın ötesini siz tahmin edin artık...

Havalar biraz daha ısındığında - yeşil alanlardan bir yerde - de buluşma planı yaparız. Onlar açısından da çok daha iyi olacaktır bu.
Çünkü Covcovu tanıştıracağım ve çocuklar da benim olacak o gün. Biz hep beraber olurken, sizler de rahat rahat sohbetinizi edersiniz. :)

Sizleri seviyorum ama sadece terazinin diğer kefesine çocukları koyunca, üzgünüm ama Onların olduğu taraf epey daha bir ağır çekiyor. :)

En kısa sürede görüşmek üzere diyorum hepinize. Geriye dönük bakabilmek mümkün değil ama buna rağmen, kalabalıklaşmaya başladığımız fark edilebiliyor. Yeni katılan arkadaşların da her birine ve bundan sonra katılacaklara da şimdiden olmak üzere, ben de hoşgeldiniz diyorum.

Sevgimle

ne güzel ben de 23 yaşındayım ama olsun :) abla derim sana istersen :) Allah çocuklarını analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. :)

candan abla selam yine herkesi geçmeden tek tek yazmışsın güzel sözlerin için teşekkür ederim hepsi senin gönlünün güzelliği ablacığım

ne güzel yazmışsın hiç birimizi atlamadan, çok teşekkür ederim candan ablacım..
harikasın ya keşke bir öğretmen olsaydın nerde olsursan ol oğlumu sana gönderirdim:))
bitanesin sen bitaneee
minik kızınıda çok merak ediyorum ki ben köpeklerden çok korkarım ama eğitilmiş olduğu için sevebiliirm sanıırm:))
ne güzel ben de 23 yaşındayım ama olsun :) abla derim sana istersen :) Allah çocuklarını analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. :)

yok canım deme istemem
32 yaşım ama ruhum 20
ya bende takıntı var bana abla denildiği an yaşlandığımı hissettiriyor banadelimiyim ne

Deme kız öylee ayyyy kimselere veremicem galiba :)))
Rabbim o günleri göstersinde inşallah....

Kolay gelsin canım çok çalış çok kazan para size çok lazım olacak...
sen merak etme ben hereyer yeterim canikom bu işler ekstradan çıktı normalde evim düzenlidir.

çok muhacır gördüm seni :))

ayy canım çok alışmıştım bu arabama
daha iyisi gelmez eminim:))
yinede belli olmaz kocama doğum günümde birtane kürüstür alabilir:))

Bizimki gibi bir külüstür alırsınız en olmadı :). Evin olacak arabanda iyi model olmayıversin işini görsün hiç üzülme arkadaşım...

tek tek tek tek okudum mesajını. hoşgeldin Ablam, hafta sonu seninle olamamak üzücüydü kısmet değilmiş.

Şevvali iyi anlatmışsın, kızlar hep sakin yanlarını gördüler hatta o gün sen düşecek dedikçe ben düşmez düşmez atlar o dedim durdum :)
Ayrıca diğer minikler içinde tespitlerin çok güzel olmuş katılıyorum hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…