Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Ben Doğruyu Söylediğim için sürekli Dokuz köyden kovulurum :)) Alıştım ban yemeye :) bi suçumda yokk (Ayran)

Allah Seni :))) aman aman iyi boşver takıl kimseden habersiz....

Farlutal reçetesiz verilio diye biliyorum ama... ben de kullanmıştım bi zamanlar polikistik over nedeniyle

Geçmiş olsun... sende demi var pko
Çok sevindim kesin akşam alırım artık...

selam kızlar ben toplantıya gidip geldim
sadece kendini tanıttı :)
çok güzel tanımış olduk kendilerini
asıl toplantı 12 mart
:18:

​adet söktürücüyü reçetesiz veriyorlar diye biliyorum ben

Kendini tanıtmak için çağırmıştı zaten :) haftaya yine gidicen he, ben ameliyattaykene

ayy aman sevindim ben bekarken almak istemiştim vermemişlerdi :) bu akşam gideyim de alayım...

komşumuza aldık 5 senelik evli bebeği olmuyor o kullanacak. ben diyorum o yazıyor sorun yok....

Allah yardımıcısı olsun, Tez zamanda kucağı dolsun :)

evet maalesef doğum kontrol de kullandım bi süre... çoğu bayanda var bu sorun ne yazık ki...

rabbim istedikten sonra neden olmasın.
rabbim sizede nasip eder inşallah bir bebek

sen yine çok cesartelisin be güzelim
öttüremezler seni merak etme
ben olsam çoktan ötmeye başlardım ya neyse
canım çok kıymetli
ve çok evhamlı bir yapım var

umarım ((
Ben normalde kan aldırmaktanda korkardım eşşek kadardım ağlardım hep...

Hamileyken 1 günde 6 kez kan aldırdım son 3 ay zaten günde 4-5 kez iğne yaptım insülin küçük bir şey ama, her gün değişik yerlerimden yapıyordum çok acıyordu aynı yer olunca...

Dedim Allahım ömür boyu kullanmak zorunda kalmayım, Kullananlara sabır ver, Kanser olan insanlara hele yavrulara sabır ver iyi olsunlar, onlar ne acılar çekiyor kimbilir dedim, düşündükçe üzüldüm o yüzden biraz sanırım korkularımı yendim...

bizim Bursalı arkadaşımız bahar27 de. geçen hafta hamile olduğunu öğrendik onun eşinde azospremi vardı kendisi pkolu zaten, gittikleri doktorlar hep tüp bebek dediler ama Allahın rahmetinden sual olunmaz, ol deyince oluverir.Hiç üzülme umutsuz olma.

Evet Ayran kısa sürede olsa Bursada kalacak sonra Muğlaya gidecek eşinin yanına bizimlede çok kalamayacak olsun eşiyle olsunda... Selam söyle bu arada...

Aleyküm selam. evet eşinin iş sebebi ile gidicek eşi bursadan kopmak istemiyor Bursaya dönüş yapacaklar belli bir süre sonra.zehra da çocuk tedavisi görüyordu yazık tedaviisi onunda yarım kalacak.

Allaha bıraktım.. rabbim ne zaman kısmet ederse artık. ben eşim için istiyordum. bebekleri çok sever

Hayırlısı olsun ikiniz içinde.

Ama tedavisi yarım kalmaz orada devam eder.

selam kızlar malum cumartesi ablamdaydım ordanda mudanyaya kayınvaldeme geçtim hafta sonu ordaydık bu sbahta 7de yollara döküldüm 9da fakültede randövüm vardı cünkü doktor muane etti işte bi sorun yok dedi yumurtalıklar temiz büyük kist felan yok dedi adet ol ilaçalrınıda al gel başlayalım dedi...bikaç güne adet olurum başlıyo heycanlı süreç 2 ay 1 ay 20 gün 10 gn derken geldi bile sayılı gün çabuk geçermiş mart sonuna dogruda güzel haberler veririm size inşallah inşallah bizimde yuvamızda mutluluk çığlıkları atılır anamızın babamızın duasının hürmetine inşallah olur rabbim şifasını burda gizlemiştir inşallah ne diyim öyle bi ruh halindeyimki anlatılmaz doktorum çok iyi inşallah iyi sonuç olur dualarınıza ihtiyacım var hepinizden allah razı olsun

pkolu olunca genelde tombul olunuyor ondan sordum.

bende 165 cm 58 kg. :)

bende pkoluyum boyum 1*60 kilom 52-54 arası hatta bugün doktordan cıktım bi doktor uzmanlıgını pkolu hasalar üzerine yapıyormuş bana sorular sorabilirmiyim kan örneginizi alabilirmiyim dedi tabi dedim tıppa benimde katkım olsunkan verdim sordu cevapladım ben dedim kilom 56 yok artık okadar yoksunuz siz dedi bilmem 52 56 arası gelip gidiyorum dedim hemen tarttı beni

günaydın canım iyi haftalar
hadi sana kolay gelsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
sağol canım sana da iyi haftalar :) hepimize çok kolay gelsin.canım çıktı azcık mola verdik.

hayırlısıyla o günler de gelir hem de öyle bi çabuk gelir ki aaaa ne zaman büyüdü dersin
her yere yettiğini biliyorum canımcım.ekstra işler her zaman çıkıyor.bizim işler de mart ayıyla beraber hızlanıyor malum bahar geliyor ve insanlar bahar temizliği yapıyor.mayıstan sonra sadece akşamları girebilirim herhalde.
he arada sırada muhacırlığım arada sırada çingenliğim lazlığım çerkezliğim kürtlüğüm falan filan hepsi tutuyor.:
ahhhhhhhhhhhhhh yorulmuşum yazamıyorum,kolum ağrımış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…