- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Ben Doğruyu Söylediğim için sürekli Dokuz köyden kovulurum :)) Alıştım ban yemeye :) bi suçumda yokk (Ayran)
Farlutal reçetesiz verilio diye biliyorum ama... ben de kullanmıştım bi zamanlar polikistik over nedeniyle
selam kızlar ben toplantıya gidip geldim
sadece kendini tanıttı :)
çok güzel tanımış olduk kendilerini
asıl toplantı 12 mart :18:
​adet söktürücüyü reçetesiz veriyorlar diye biliyorum ben
komşumuza aldık 5 senelik evli bebeği olmuyor o kullanacak. ben diyorum o yazıyor sorun yok....
evet maalesefAllah Seni :))) aman aman iyi boşver takıl kimseden habersiz....
Geçmiş olsun...sende demi var pko
Çok sevindim kesin akşam alırım artık...
Kendini tanıtmak için çağırmıştı zaten :) haftaya yine gidicen he, ben ameliyattaykene
ayy aman sevindim ben bekarken almak istemiştim vermemişlerdi :) bu akşam gideyim de alayım...
Allah yardımıcısı olsun, Tez zamanda kucağı dolsun :)
Allah yardımıcısı olsun, Tez zamanda kucağı dolsun :)
Teşekkür ederim canımm ama biraz zor laparoskopi istedi doktorum tüp bebek tedavisi diyor. hiç ümitle bakmıyorum.
Ayran yani zehra benim komşum oda evini taşıyor bursaya taşıyacak eşyasını evine gitti yalnız kalacağım
sen yine çok cesartelisin be güzelim
öttüremezler seni merak etme
ben olsam çoktan ötmeye başlardım ya neyse
canım çok kıymetli
ve çok evhamlı bir yapım var
kazen yakalamasın seni:)
kahve demişken bende yapim bitane:) battı balık yan gidermiş:)
öttürmezler canım ya allah kourusn
yinede tedbir olsun diye refakatçı istiyorlardır..
allah korur canım o gün sana dualar edecez burdan;:)
afiyet olsun....
Ayy çok sağolun canım arkadaşlarım benim...
Edin valla yaa çok ihtiyacım var... Çocuklu olunca insan hemen iyi olmak istiyor
rabbim istedikten sonra neden olmasın.
rabbim sizede nasip eder inşallah bir bebek
evet maalesefdoğum kontrol de kullandım bi süre... çoğu bayanda var bu sorun ne yazık ki...
Teşekkür ederim canımm ama biraz zor laparoskopi istedi doktorum tüp bebek tedavisi diyor. hiç ümitle bakmıyorum.
Ayran yani zehra benim komşum oda evini taşıyor bursaya taşıyacak eşyasını evine gitti yalnız kalacağım
bizim Bursalı arkadaşımız bahar27 de. geçen hafta hamile olduğunu öğrendik onun eşinde azospremi vardı kendisi pkolu zaten, gittikleri doktorlar hep tüp bebek dediler ama Allahın rahmetinden sual olunmaz, ol deyince oluverir.Hiç üzülme umutsuz olma.
Evet Ayran kısa sürede olsa Bursada kalacaksonra Muğlaya gidecek eşinin yanına bizimlede çok kalamayacak olsun eşiyle olsunda... Selam söyle bu arada...
ben çıkıyorum kızlar
hoşçakalın...
Aleyküm selam. evet eşinin iş sebebi ile gidicek eşi bursadan kopmak istemiyor Bursaya dönüş yapacaklar belli bir süre sonra.zehra da çocuk tedavisi görüyordu yazık tedaviisi onunda yarım kalacak.
Allaha bıraktım.. rabbim ne zaman kısmet ederse artık. ben eşim için istiyordum. bebekleri çok sever
Hayırlısı olsun ikiniz içinde.
Ama tedavisi yarım kalmaz orada devam eder.
yok boyum 165 kilom 54 :) senin?evet ama ümitsiz olmayın, son günlerde çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın süpriziyle karşılaştık, oda pkolu üzülmeyin, hayırlısıyla olur :)
kilo var mı peki.
yok boyum 165 kilom 54 :) senin?
pkolu olunca genelde tombul olunuyor ondan sordum.
bende 165 cm 58 kg. :)
klasik, Türk standartlarına uygun bayanlarız işteyok boyum 165 kilom 54 :) senin?
sağol canım sana da iyi haftalar :) hepimize çok kolay gelsin.canım çıktı azcık mola verdik.günaydın canım iyi haftalar
hadi sana kolay gelsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
Deme kız öylee ayyyy kimselere veremicem galiba :)))
Rabbim o günleri göstersinde inşallah....
Kolay gelsin canım çok çalış çok kazan para size çok lazım olacak...
sen merak etme ben hereyer yeterim canikom bu işler ekstradan çıktı normalde evim düzenlidir.
çok muhacır gördüm seni :))
Bizimki gibi bir külüstür alırsınız en olmadı :). Evin olacak arabanda iyi model olmayıversin işini görsün hiç üzülme arkadaşım...
tek tek tek tek okudum mesajını. hoşgeldin Ablam, hafta sonu seninle olamamak üzücüydükısmet değilmiş.
Şevvali iyi anlatmışsın, kızlar hep sakin yanlarını gördüler hatta o gün sen düşecek dedikçe ben düşmez düşmez atlar o dedim durdum :)
Ayrıca diğer minikler içinde tespitlerin çok güzel olmuş katılıyorum hepsine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?