aynen öyle:)) sabahtan beri evdeki işlerimi düşünüyorum evde olsaydım bunu yapardım şöyle gezerdim :) ev hanımı psikolojisinden hiç anlamam çünkü hiç ev hanımı olmadım...
sende 3 aylık evliymişsin :)) allah bir yastıkta kocatsın...
kaç yaşındaydın hangi semtte eviniz :)
canım benim evlenmiş doğum yapmış iki ablam var önümde.mesela büyük olan tek doğum yaptı 33 yaşında 47 kilo.küçük ablam 2 doğum yaptı 5 aylık hamile olmasına rağmen şuanda 49.3 kiloamaannn banada evlenince alırsın derlerdide inanmazdım hakkaten evlenince aldım kilo aldım ben.
inşallah canlarım inşallah hayırlı olur.gemlik ve yalovaya açılacak.yetişemeyip rezil olmaktan korkuyorum.bi sürü yatırım yaptık borçları ödeyememekten korkuyorum.offfffffff dualarınıza muhtacız .maşallah Allah Ras getirsin. İşin içinde sen varsan yaparsınız.... Ne açıkgözsün sen....
yine orhangaziyemi açıyorsunun Bursaya açsaydınız :))
inşallah işyerinizi hemen acıp bol müşterilere kavuşursunuz canım ee cok para lazım düğün yapcaz dahainşallah açıcagınız semtte herkezin cocukları halıalrına bişiler dökerde halı yıkamaya verir ay nasıl dua bu
hayırlısı olsun cnaım hakkınızda en güzeli olsun inşallah
saol canım adet olunca arıcam ben adet oldum dicem ertesi güne randövü vercekelr yavaş yavaş yumurta büyütücü ilaçlara başlıcaz hergün vurulcama ra ara kontroller olcak yumurtalar büyüyünce toplanıcak sonra eşimden sperm alıncak benim yumuşlarla birleştirilcek labaratuar ortamınca 3-5 güna rası bölünüp çoğamlası beklenicek 3veya 5.günü benim göbüşüme konulcak sonrada rabbime dua edicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hepberaberallahım çok heycanlıyım inşallah -olur çok ihtiyCIM VAR BUNA ÇOK
aynen o bi efsane oldu benim için rabbim korusun onuda 9ayını doldurur inşallah saglıklı olsun prensesi cogu zamnını kacırdı bali son zmanalrını tatsın hamileligininsen bekle bekle hamileliğini tadamadan dogur rabbim ne büyük yaaa
aynen öyle:)) sabahtan beri evdeki işlerimi düşünüyorum evde olsaydım bunu yapardım şöyle gezerdim :) ev hanımı psikolojisinden hiç anlamam çünkü hiç ev hanımı olmadım...
sende 3 aylık evliymişsin :)) allah bir yastıkta kocatsın...
kaç yaşındaydın hangi semtte eviniz :)
canım benim evlenmiş doğum yapmış iki ablam var önümde.mesela büyük olan tek doğum yaptı 33 yaşında 47 kilo.küçük ablam 2 doğum yaptı 5 aylık hamile olmasına rağmen şuanda 49.3 kiloumutsuzum yani biz ne yazık ki anne tarafına çekmişiz.kız kardeşim baba tarafına çekmiş 16o boyunda 58 kilo.peh biz de kemik kemik geziyoruz ortalıkta
inşallah canlarım inşallah hayırlı olur.gemlik ve yalovaya açılacak.yetişemeyip rezil olmaktan korkuyorum.bi sürü yatırım yaptık borçları ödeyememekten korkuyorum.offfffffff dualarınıza muhtacız .
halı yıkamacıya edilecek en güzel duacanım adet dönemim bitsin ilk cuma 4444 başlıcam sana
çalışan anne baba çocuğu olduğum için hep ev hanımı gibiydim sanıırm buda benim uzmanlık alanım yinede part time yaptığım işler oldu:)ama ben hayranlık duyuyorum çalışan evli kadınlara bide üstüne anne olanlara..maşallah size:)ben merkezde değilim canım İnegöl ilçesindeyim..bi ayağımız bursada akrabalar vs.26 yaşında taze evliyim..teşekkür ederim iyi dileklerin için:)
canım benim evlenmiş doğum yapmış iki ablam var önümde.mesela büyük olan tek doğum yaptı 33 yaşında 47 kilo.küçük ablam 2 doğum yaptı 5 aylık hamile olmasına rağmen şuanda 49.3 kiloumutsuzum yani biz ne yazık ki anne tarafına çekmişiz.kız kardeşim baba tarafına çekmiş 16o boyunda 58 kilo.peh biz de kemik kemik geziyoruz ortalıkta
inşallah canlarım inşallah hayırlı olur.gemlik ve yalovaya açılacak.yetişemeyip rezil olmaktan korkuyorum.bi sürü yatırım yaptık borçları ödeyememekten korkuyorum.offfffffff dualarınıza muhtacız .
halı yıkamacıya edilecek en güzel duacanım adet dönemim bitsin ilk cuma 4444 başlıcam sana
bence böylesi iyi oldu bahar için.belki de doktor en başında riski söylicekti kadıncağız da korkudan aklını kaybeecek hale gelecekti.akıllı kız olacak belli :) baksana anneyi en az üzecek şekilde geliyor.aferin :)
yine buluşma ve gezme kokuları geliyor burnuma.kız sevcan yemekleri yakma kokuları ta buraya geliyor demedim mi sana
Allah bir yastıkta kocatsın.yaf herkes küçük evlenmiş ben niye o kadar beklemişim :44:
İnşallah çok güzel olur işleriniz, Allahım hayırlı uğurlu etsin... hemde 2 şube açacaksınız he, artık yalova ve gemlik yolları taştan yaparsın :)) benim iş yerimde gemliğe yakın sayılır beklerim ona göre :))
Demekki sizin aileden gelen bir şey aman sende ne yapıcan kiloyu Allah aşkına...
Rabbim sanada dua edenler çıkarsın güzel yüreklim....
oyy canım çok tatlısın yaa birlikte okunuyo o sanırım dimi kayınvaldemler görümcemler ablam annem herkez okur biz bikere yapmıştık kısmet olmadı bida yapalım kimin duasının kabul olca belli mi olur inşallah canım senin adetin bitsin benimkide bitince beraber yapalım o mzna olurmu hergün meryem suresi ve yasinde okuyorum 41 tamamlancak sanırım tedavi sonuna kadar allahım hepsinin duasını birlikte toplarız oyy çok teşekkür ederim çok değerlisiniz< benim için içim gidiyo her buluşmada hep sizinle aklım yanis en yoksun ama burdakilerle yani ne bilim herşeyimi paylaştıgım kişilersiniz burda o yüzden kıymetlisiniz benim için
amin canım teşekkür ederim..geç kaldın bile diyenler oldu bana:)sen kaç yaşında evlendin?
evet birlikte de okunabilir.ben tek de okuyabilirim.annem kardeşim ablamlardan da yardım isticem halamla teyzem de el atar.herkes 500 okusa biter çabucak :) içini ferah tut.derdinden olan birinin duası daha çabuk olurmuş.halam da 25 yıllık evli ve çocuğu yok.en içten o dua eder.5 kez denedi ama nasip işte.doktorlar ona çok şaşırıyodu doğal yolla nası olmadı imkansız diye vermeyen vermeyince olmuyor işte...
ben de anneme bile söylemediklerimi size anlattım,sizler de değerlisiniz
ben 28i de bitircem mayısta ve hala nişanlıyım.ekimde de düğünüm olacak nasipse...
bence böylesi iyi oldu bahar için.belki de doktor en başında riski söylicekti kadıncağız da korkudan aklını kaybeecek hale gelecekti.akıllı kız olacak belli :) baksana anneyi en az üzecek şekilde geliyor.aferin :)
yine buluşma ve gezme kokuları geliyor burnuma.kız sevcan yemekleri yakma kokuları ta buraya geliyor demedim mi sana
tşk ederim arkadaşım :) ben yine kaçar yine halı yıkıcaz bitmedi bugün maşallah sabah beri yıkıyor makine :) görüşürüz yine
evet birlikte de okunabilir.ben tek de okuyabilirim.annem kardeşim ablamlardan da yardım isticem halamla teyzem de el atar.herkes 500 okusa biter çabucak :) içini ferah tut.derdinden olan birinin duası daha çabuk olurmuş.halam da 25 yıllık evli ve çocuğu yok.en içten o dua eder.5 kez denedi ama nasip işte.doktorlar ona çok şaşırıyodu doğal yolla nası olmadı imkansız diye vermeyen vermeyince olmuyor işte...
ben de anneme bile söylemediklerimi size anlattım,sizler de değerlisiniz
ben 28i de bitircem mayısta ve hala nişanlıyım.ekimde de düğünüm olacak nasipse...
bir bakayım dedimm oo ne lak lak yapmışsınız heee..
neyse kızlar ben bakıp çıkayım dedim sofra hazırlıcam öptüm sizi
bir bakayım dedimm oo ne lak lak yapmışsınız heee..
benimkide tok gelicek miş çayıda koyarız karadayımıza bakarız bu akşam ohhh
yaaaaaa öyle gezerseniz öyle olur...kıskanıyoruz herhalde arkadaşım gezebilen var gezemeyen var...:)) ne gezmesi kız hafta sonu gezdiğimin acısı fitil fitil çıkacak bu hafta içi
tşk ederim arkadaşım:)kolay gelsin canım:)
ay o bedeni işte ben her şeyde arıyorum.ayaklarda küçük 35 numara.burada büyük bi sorun.hiç unutmam bigün turistleri gezdirirken sandaletteki iplerden biri koptu yenisini alcam diiye bütün çanakkaleyi gezdim yok 35 numara yazlık ayakkabı yk kışılk bile yok şok oldum şoksaol canım bu arada bende nişanlandıgımda 43 kiloydum şimdi 52 oldum evlilik yarıyo bünye meselesi tabiki evlenince şişip şişip kocman olanlarda var yiyip yiyip zayıf olmak bence bi nimet kilonun kime faydası var saglıklı olduktan sonra ama kıyafet konusunda haklısın çok iyi bilirim o hissi ben nişanlıydım yeni yeni kapandım hiç etegim yoktu hani pantolon tunik öyle takılıyodum hadid edik etek alalım bitane babasının yanına felan öyle gidimanam ara ara yoke tek bulamıyoruz boy yok kişlo yok totoş yok göbek yok 36 olmuyo yaş 17 34 bile olmadı boydan olmadı oda nabalım nabalım ablamların orda tuhafiye vardı çocuk eşyaları satıyo 124 beden bilen bilir çocuk bedenleri öyle o beden etek almıştık hiç unutmam en renksizi en süssüzü ne diye araştırmıştık
kolay gelsin canım afiyet olsun.biz hala dükkandayız ve ben çok acıktım...iş çok yoğundu.anca bitti.maşallah 150-200 metrekare halı geldi yıkandı.bi 100 metrekare kadarı da paketlendi evlere dağıtıma gitti.sezon açıldı saanırım.bundan sonra durmayız.şu şube muhabbetinde adamlarla da bi anlaşabilirsek....bir bakayım dedimm oo ne lak lak yapmışsınız heee..
benimkide tok gelicek miş çayıda koyarız karadayımıza bakarız bu akşam ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?