çok yoğun geçiyor.elemansızlıktan bütün erkek işlerine el attım.ıspanak da yemedim ama nerden bu temel reislik onu da anlamadımtamam demem, adaş diyeyim o haldeeee nasılsınız bayanlar? nasıl geçiyo gününüz?
canım bitkisel bişiler dene istersen.ulen ben yazıyorum göndere basamadan bir bakıyorum benim önüme geçmiş herkes
Ayran neden ban yedin :) burdasın ama yazamıyorsun
kızlar yaa ne yapıcam ben, benim adetim yine leke gibi başladı, kesin gene cumaya kadar böyle devam edecek cumadan sonrada başlar artık, salıya kadarda bitmez.... Eczaneye gidip söktürücü istesem reçetesiz verirler mi? hoş ben gidene kadar eczane meczane kalmıyor ama nöbetçi ararım artık.
bitmicek gibihepte böyle olur normalde cumartesi gelmesi lazımdı istemessin erken gelir Tövbe yaa sinir oluyorum....
Canım zaten sakın kimse gelmesin hastaneye ben 1 de hastanede olucam 3,00-3,30 gibi olurmuşum, ertesi günde çıkıcam zaten. Hepiniz çoluklu çocuklusunuz, hastaneye sokmayın bebelerinizi, sizin düşünüp gelmek istemeniz bile beni çok mutlu etti gelirseniz kesin ağlarım
evime gelirsiniz inşallah...
SİZLERİ SEVİYORUM
geçmiş olsun...Farlutal reçetesiz verilio diye biliyorum ama... ben de kullanmıştım bi zamanlar polikistik over nedeniyle
rabbim ona da hayırlısıyla hayırlı bi evlat verir inşaallah :)komşumuza aldık 5 senelik evli bebeği olmuyor o kullanacak. ben diyorum o yazıyor sorun yok....
Bende doğum yaptığımda sizi tanıyor olsaydım herhalde gelecektiniz diye düşünüm yemin ederim :))
ben Gelirdim kesin doğum yaptığında ama
kim kalacak bilmiyorum henüz gönüllü yok :) eşim kıza bakacak orası kesin izinli oda o hafta :) ama sanırım annem kalır aslında kimseye gerek yok BENCE ama doktor refakatçin olsun dediben bu kadar kolay sanıyorumya kesin öttürrcekler beni orda :)))
canım nice ümitsizler çocuk sahibi oluyor da sen neden olamayasın ? sen ümidi kesme isteyerek derinden dua et.bak rabbim neler veriyor pko da bişi mi sankiTeşekkür ederim canımm ama biraz zor laparoskopi istedi doktorum tüp bebek tedavisi diyor. hiç ümitle bakmıyorum.
Ayran yani zehra benim komşum oda evini taşıyor bursaya taşıyacak eşyasını evine gitti yalnız kalacağım
Aleyküm selam. evet eşinin iş sebebi ile gidicek eşi bursadan kopmak istemiyor Bursaya dönüş yapacaklar belli bir süre sonra.zehra da çocuk tedavisi görüyordu yazık tedaviisi onunda yarım kalacak.
Allaha bıraktım.. rabbim ne zaman kısmet ederse artık. ben eşim için istiyordum. bebekleri çok sever
ya o kilolardan ben de istiyorum benim de boy 165 kilo 43pkolu olunca genelde tombul olunuyor ondan sordum.
bende 165 cm 58 kg. :)
selam kızlar malum cumartesi ablamdaydım ordanda mudanyaya kayınvaldeme geçtim hafta sonu ordaydık bu sbahta 7de yollara döküldüm 9da fakültede randövüm vardı cünkü doktor muane etti işte bi sorun yok dedi yumurtalıklar temiz büyük kist felan yok dedi adet ol ilaçalrınıda al gel başlayalım dedi...bikaç güne adet olurum başlıyo heycanlı süreç 2 ay 1 ay 20 gün 10 gn derken geldi bile sayılı gün çabuk geçermiş mart sonuna dogruda güzel haberler veririm size inşallah inşallah bizimde yuvamızda mutluluk çığlıkları atılır anamızın babamızın duasının hürmetine inşallah olur rabbim şifasını burda gizlemiştir inşallah ne diyim öyle bi ruh halindeyimki anlatılmaz doktorum çok iyi inşallah iyi sonuç olur dualarınıza ihtiyacım var hepinizden allah razı olsun
selam kızlar malum cumartesi ablamdaydım ordanda mudanyaya kayınvaldeme geçtim hafta sonu ordaydık bu sbahta 7de yollara döküldüm 9da fakültede randövüm vardı cünkü doktor muane etti işte bi sorun yok dedi yumurtalıklar temiz büyük kist felan yok dedi adet ol ilaçalrınıda al gel başlayalım dedi...bikaç güne adet olurum başlıyo heycanlı süreç 2 ay 1 ay 20 gün 10 gn derken geldi bile sayılı gün çabuk geçermiş mart sonuna dogruda güzel haberler veririm size inşallah inşallah bizimde yuvamızda mutluluk çığlıkları atılır anamızın babamızın duasının hürmetine inşallah olur rabbim şifasını burda gizlemiştir inşallah ne diyim öyle bi ruh halindeyimki anlatılmaz doktorum çok iyi inşallah iyi sonuç olur dualarınıza ihtiyacım var hepinizden allah razı olsun
çok yoğun geçiyor.elemansızlıktan bütün erkek işlerine el attım.ıspanak da yemedim ama nerden bu temel reislik onu da anlamadım
canım bitkisel bişiler dene istersen.
biz de seni seviyoruz.çabucak sağlığına kavuş da gel :)
ya o kilolardan ben de istiyorum benim de boy 165 kilo 43yıllardır 45in üstüne çıkamadım.
klasik türk kadını tipinin eksilerinde geziyorum
canımbenim,olacak kız biliyorum ben.eninde sonunda olacak verecek rabbim bi tane :)
hayırlısı olsun şimdiden
kızlar bize çok dua edin.iş yerini büyütüp şube açma girişimlerine başladık nişanlımla.yüzümüze gözümüze bulaştırmadan şubemizi de açabilelim diye dua edin nolur...
kızlar bize çok dua edin.iş yerini büyütüp şube açma girişimlerine başladık nişanlımla.yüzümüze gözümüze bulaştırmadan şubemizi de açabilelim diye dua edin nolur...
ayyyy ne mutlu.... Rabbim çığlıklarınızın sesini bizlere kadar duyursun inşallah :) Allahım lütfen yarabbim Özge kulununda göbüşüne bir bebiş gönder... Oda ben-biz gibin tırlatsın bebişiyle-bebişleriyle :)))))))))))))))))))
eee adetin bitince hemen gidicekmisin nasıl oluyor hadi çabucak başlasın adetin.
inşallah işyerinizi hemen acıp bol müşterilere kavuşursunuz canım ee cok para lazım düğün yapcaz dahainşallah açıcagınız semtte herkezin cocukları halıalrına bişiler dökerde halı yıkamaya verir ay nasıl dua bu
hayırlısı olsun cnaım hakkınızda en güzeli olsun inşallah
saol canım adet olunca arıcam ben adet oldum dicem ertesi güne randövü vercekelr yavaş yavaş yumurta büyütücü ilaçlara başlıcaz hergün vurulcama ra ara kontroller olcak yumurtalar büyüyünce toplanıcak sonra eşimden sperm alıncak benim yumuşlarla birleştirilcek labaratuar ortamınca 3-5 güna rası bölünüp çoğamlası beklenicek 3veya 5.günü benim göbüşüme konulcak sonrada rabbime dua edicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hepberaberallahım çok heycanlıyım inşallah -olur çok ihtiyCIM VAR BUNA ÇOK
Ne biçim dua kız o. Benim halılarıma bişiy olmasın valla....
Senin çocuğun olsunda senin halılarına sıçsın.....doğsunda hele o kakalı popişini ısırıyım onun. ne varmış ta o kadar bekletmiş....
aaaaa böylemişmiş.... Hadi inşallah canım bi adet ol gerisi çorap söküğü gibi gelicek anladığım kadarıyla... Allahım inşallah yarabbim......
Önümüzdeki ay bu zamanlar kesin haberlerini alırız....
Ne biçim dua kız o. Benim halılarıma bişiy olmasın valla....
Senin çocuğun olsunda senin halılarına sıçsın.....doğsunda hele o kakalı popişini ısırıyım onun. ne varmış ta o kadar bekletmiş....
aaaaa böylemişmiş.... Hadi inşallah canım bi adet ol gerisi çorap söküğü gibi gelicek anladığım kadarıyla... Allahım inşallah yarabbim......
Önümüzdeki ay bu zamanlar kesin haberlerini alırız....
mart sonuna kadar belli olucak sanırım :18::18:cok heycanlıyım işlem yapıldıktan sonra izin alıcam kayınvaldemde yatıcam hiç kıpraşmadano bebk orda durcak başka yolu yok allahım yüzümüzü güldürsün ben hiç kıpırdamasamda o oll demedikten sonra olmaz biliyorum da işte tedbirini aslıcam inşallahta allahın izniyle olsun artık hakettik canumm
selam bursanın güzel kadınları..nasıl geçiyo gününüz:)
çok sakınma :) Dediğin gibi olacağı varsa her şekilde olacak bak Baharınkine :))
merhaba hoşgeldin.... adın yabancı değil ama hatıorlayamadım yinede grupta yenimisin :)
ben çalışıyorum iyi olmaya çalışıyor günüm :)))
aynen o bi efsane oldu benim için rabbim korusun onuda 9ayını doldurur inşallah saglıklı olsun prensesi cogu zamnını kacırdı bali son zmanalrını tatsın hamileligininsen bekle bekle hamileliğini tadamadan dogur rabbim ne büyük yaaa
arada cee yapıp çıkıyorum çok aktif değilim normal hatırlamaman:)çalışanlar evde olmaya özenir evde olan çalışmaya..bende bi taraftan yemek yapıp bi taraftan buraya yetişiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?