Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
tamam demem, adaş diyeyim o halde eee nasılsınız bayanlar? nasıl geçiyo gününüz?
çok yoğun geçiyor.elemansızlıktan bütün erkek işlerine el attım.ıspanak da yemedim ama nerden bu temel reislik onu da anlamadım

canım bitkisel bişiler dene istersen.

biz de seni seviyoruz.çabucak sağlığına kavuş da gel :)

Farlutal reçetesiz verilio diye biliyorum ama... ben de kullanmıştım bi zamanlar polikistik over nedeniyle
geçmiş olsun...
komşumuza aldık 5 senelik evli bebeği olmuyor o kullanacak. ben diyorum o yazıyor sorun yok....
rabbim ona da hayırlısıyla hayırlı bi evlat verir inşaallah :)

yok canım ya ne öttürmesi
kalbini ferah tut ki kolay geçsin ameliyatın.moral tüm hastalıklarda önemli

canım nice ümitsizler çocuk sahibi oluyor da sen neden olamayasın ? sen ümidi kesme isteyerek derinden dua et.bak rabbim neler veriyor pko da bişi mi sanki bendekini bilseniz...rabbim ol der olur yaşa der yaşarsın kimse onun karşısında duramaz ne mucizeler vermiş.sen olacağına inan içini ferah tut.
yalnız kalmazsın ya,üzme kendini.bulursun arkadaş...

rabbim gönlünüze göre versin inşaallah :)

pkolu olunca genelde tombul olunuyor ondan sordum.

bende 165 cm 58 kg. :)
ya o kilolardan ben de istiyorum benim de boy 165 kilo 43 yıllardır 45in üstüne çıkamadım.
klasik türk kadını tipinin eksilerinde geziyorum

canımbenim,olacak kız biliyorum ben.eninde sonunda olacak verecek rabbim bi tane :)
hayırlısı olsun şimdiden

kızlar bize çok dua edin.iş yerini büyütüp şube açma girişimlerine başladık nişanlımla.yüzümüze gözümüze bulaştırmadan şubemizi de açabilelim diye dua edin nolur...

ayyyy ne mutlu.... Rabbim çığlıklarınızın sesini bizlere kadar duyursun inşallah :) Allahım lütfen yarabbim Özge kulununda göbüşüne bir bebiş gönder... Oda ben-biz gibin tırlatsın bebişiyle-bebişleriyle :)))))))))))))))))))

eee adetin bitince hemen gidicekmisin nasıl oluyor hadi çabucak başlasın adetin.

Saol canım benim bu akşam eczaneye uğrucam inşallah...

amaannn banada evlenince alırsın derlerdide inanmazdım hakkaten evlenince aldım kilo aldım ben.

kızlar bize çok dua edin.iş yerini büyütüp şube açma girişimlerine başladık nişanlımla.yüzümüze gözümüze bulaştırmadan şubemizi de açabilelim diye dua edin nolur...

maşallah Allah Ras getirsin. İşin içinde sen varsan yaparsınız.... Ne açıkgözsün sen....

yine orhangaziyemi açıyorsunun Bursaya açsaydınız :))

inşallah işyerinizi hemen acıp bol müşterilere kavuşursunuz canım ee cok para lazım düğün yapcaz daha inşallah açıcagınız semtte herkezin cocukları halıalrına bişiler dökerde halı yıkamaya veriray nasıl dua bu

hayırlısı olsun cnaım hakkınızda en güzeli olsun inşallah

saol canım adet olunca arıcam ben adet oldum dicem ertesi güne randövü vercekelr yavaş yavaş yumurta büyütücü ilaçlara başlıcaz hergün vurulcama ra ara kontroller olcak yumurtalar büyüyünce toplanıcak sonra eşimden sperm alıncak benim yumuşlarla birleştirilcek labaratuar ortamınca 3-5 güna rası bölünüp çoğamlası beklenicek 3veya 5.günü benim göbüşüme konulcak sonrada rabbime dua edicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hepberaberallahım çok heycanlıyım inşallah -olur çok ihtiyCIM VAR BUNA ÇOK

Ne biçim dua kız o. Benim halılarıma bişiy olmasın valla....
Senin çocuğun olsunda senin halılarına sıçsın..... doğsunda hele o kakalı popişini ısırıyım onun. ne varmış ta o kadar bekletmiş....

aaaaa böylemişmiş.... Hadi inşallah canım bi adet ol gerisi çorap söküğü gibi gelicek anladığım kadarıyla... Allahım inşallah yarabbim......

Önümüzdeki ay bu zamanlar kesin haberlerini alırız....

mart sonuna kadar belli olucak sanırım :18::18:cok heycanlıyım işlem yapıldıktan sonra izin alıcam kayınvaldemde yatıcam hiç kıpraşmadan o bebk orda durcak başka yolu yok allahım yüzümüzü güldürsün ben hiç kıpırdamasamda o oll demedikten sonra olmaz biliyorum da işte tedbirini aslıcam inşallahta allahın izniyle olsun artık hakettik canumm

bu arada duanada amin sıçsın valla 5 senelik evliyim da 1 kere halı yıkamaya verdim bi veledim olsunda sıçsın nolcek

çok sakınma :) Dediğin gibi olacağı varsa her şekilde olacak bak Baharınkine :))

çok sakınma :) Dediğin gibi olacağı varsa her şekilde olacak bak Baharınkine :))

aynen o bi efsane oldu benim için rabbim korusun onuda 9ayını doldurur inşallah saglıklı olsun prensesi cogu zamnını kacırdı bali son zmanalrını tatsın hamileligininsen bekle bekle hamileliğini tadamadan dogur rabbim ne büyük yaaa

merhaba hoşgeldin.... adın yabancı değil ama hatıorlayamadım yinede grupta yenimisin :)

ben çalışıyorum iyi olmaya çalışıyor günüm :)))

arada cee yapıp çıkıyorum çok aktif değilim normal hatırlamaman:)çalışanlar evde olmaya özenir evde olan çalışmaya..bende bi taraftan yemek yapıp bi taraftan buraya yetişiyorum:)

dimii... aman olsunda böyle olsun vallahi :))

arada cee yapıp çıkıyorum çok aktif değilim normal hatırlamaman:)çalışanlar evde olmaya özenir evde olan çalışmaya..bende bi taraftan yemek yapıp bi taraftan buraya yetişiyorum:)

aynen öyle:)) sabahtan beri evdeki işlerimi düşünüyorum evde olsaydım bunu yapardım şöyle gezerdim :) ev hanımı psikolojisinden hiç anlamam çünkü hiç ev hanımı olmadım...
sende 3 aylık evliymişsin :)) allah bir yastıkta kocatsın...
kaç yaşındaydın hangi semtte eviniz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…