benimkide tok gelicek miş çayıda koyarız karadayımıza bakarız bu akşam ohhh
​ebrusen nasıl gidiyor hamilelik?
siz ne güzel mini mini hanımlarsınız ya
45 kilolar 35 numara ayakkabılar
ben 35 numara ayakkabıyı en son orta okulda giydim galiba
çok şükür hamilelikle ilgili bi sorunum yok hersey yolunda ama safra kesemde taş varmış 3günde bi acildeyiz buzamana kadar kendini hissettirmeyen taş şimdi ben burdayım dedi daha hiç kilo almadım 26haftadayız serumlarla ağrım kesiliyor işde böyle
Aglicam simdi yaaaa gorumcemin dorde giden oglu 57 kilo 39 numara ayakkabi giyiyor.bizim gibi olmak avantaj mi dezavantaj mi sence
ne güzel yazmışsın hiç birimizi atlamadan, çok teşekkür ederim candan ablacım..
harikasın ya keşke bir öğretmen olsaydın nerde olsursan ol oğlumu sana gönderirdim:))
bitanesin sen bitaneee
minik kızınıda çok merak ediyorum ki ben köpeklerden çok korkarım ama eğitilmiş olduğu için sevebiliirm sanıırm:))
yok canım deme istemem
32 yaşım ama ruhum 20
ya bende takıntı var bana abla denildiği an yaşlandığımı hissettiriyor banadelimiyim ne
üzülme canım evelendikten sonra kilo alıyor insan bende 49 kiloyla evlendim şimdi 63ümAglicam simdi yaaaa gorumcemin dorde giden oglu 57 kilo 39 numara ayakkabi giyiyor.bizim gibi olmak avantaj mi dezavantaj mi sence
aleyküm selambaharım geldi kızlar akşam üzeri
hepinize selamı var
çok ısrar ettim kahve içmeye gelin içeri diye ama
eşinin namaz vakti gecikmiş
acele ediyorlardı
hem kayganasıda arabadaydı:):):)
Kızlar hazır konu açılmışken ben hepinizden yaşça küçüğüm ama isminizle hitap ediyorum. Rahatsız olan varsa söylesin abla derim :)
Çok güzel yazmışsın Candan abla. Ben öyle pinpirikli değilim bebeğimi birileri seviyo diye rahatsız olmam :) keşke alsaydın kucağına. :)
Günaydın güzel arkadaşlarım.... :)))
Yinusecim çok teşekkür ederim hakkımdaki düşüncelerin beni mutlu etti, ama ben o kadar güçlü değilim korkakım, ama sanırım ağrı eşiğim yüksek yani canım az değil....
Semiha ayakların 39-40 mı annnemm ne büyük kız... benim ayaklarım 36 :)
genelde çocukken giyilen rahat ayakkabı, ayakları büyütürmüş. Sen bahalı ayakkabımı giydin yoksam :))
Bu arada Tekrar iyi günlerde giysin berracık. Aynı etekten 4 tane aldım
Berraya ablamın kızına, buradaki ablanın kızına ve Şevvale. Zilloşların hepside beğenmişne mutlu bana. Bizimkide cumartesi gecesi etekle yatıcam dedi. Mert abin gelecek görürse alır dedim hemen sakladı
Hayatcım Günaydın :)
ooy ne etekmiş kıyamam:)Günaydın güzel arkadaşlarım.... :)))
Yinusecim çok teşekkür ederim hakkımdaki düşüncelerin beni mutlu etti, ama ben o kadar güçlü değilim korkakım, ama sanırım ağrı eşiğim yüksek yani canım az değil....
Semiha ayakların 39-40 mı annnemm ne büyük kız... benim ayaklarım 36 :)
genelde çocukken giyilen rahat ayakkabı, ayakları büyütürmüş. Sen bahalı ayakkabımı giydin yoksam :))
Bu arada Tekrar iyi günlerde giysin berracık. Aynı etekten 4 tane aldım
Berraya ablamın kızına, buradaki ablanın kızına ve Şevvale. Zilloşların hepside beğenmişne mutlu bana. Bizimkide cumartesi gecesi etekle yatıcam dedi. Mert abin gelecek görürse alır dedim hemen sakladı
Hayatcım Günaydın :)
kızlarr günaydın
dün gece topiğe bir gireyim bakıyım dedim anacım döktürmüşün valla oku oku bitmedi uykum geldi yazamadım
aklımda kaldığına gör hakseverciğim bu ay sonunda işlemlre başlıyormuşsunuz işallah yarabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı haberlerini alırız
ahilla canım sizde yeni bir şube açıyormuşsunuz hayırlı olsun canım allah bol kazançlariş rastlığı versin canım
bebekim kız abla da neymiş sen boşver ismimizle hitap et rahatsız olan yoktur canım bundan sanmıyorum
ayfercim canım günaydınsana daaaaaaaaa
ay bugün nedense allah bozmasın da acayip bir mutluluk var üstümde hani böyle insanın içi içine sığmaz ya aynen öyle hayır olsun işallah diyorum
günaydın canım
ay o kadarda mütevazi olma canım vallahi birkere maşallah çok atiksin kıpır kıpırsın konuşmalrında bile bunu hissettiriyosun insanın kanı kaynıyıveriyor kız sanaaaaaaaaa
ooy ne etekmiş kıyamam:)
günaydın canımmm
sanada günaydın canım
benimde aksine bugün canım çok sıkkın kendimi 5.kattan atasım var o derece canım sıkılıyorr offffffff((
araba gitti sayılır dün içini boşalttı eşim bugünde oğlumu servise verdik servisle gelip gidecek bakalım..
ama neden ya arabadan değildir ama vallah bugün canım çok sıkılıyor sanki kötü bişeyler olacak(
hissediyorum yaaaa((
sev beni,,, sev beni,
ooy ne etekmiş kıyamam:)
günaydın canımmm
sanada günaydın canım
benimde aksine bugün canım çok sıkkın kendimi 5.kattan atasım var o derece canım sıkılıyorr offffffff((
araba gitti sayılır dün içini boşalttı eşim bugünde oğlumu servise verdik servisle gelip gidecek bakalım..
ama neden ya arabadan değildir ama vallah bugün canım çok sıkılıyor sanki kötü bişeyler olacak(
hissediyorum yaaaa((
4 saatlik uykuylamı duruyorsunbende bu gece saat 4 te kalktım uyuyamadım bir daha((( Allahım düşün düşün......
Birde gece 12 de uyumuştum... bu gün nasıl geçer merak ediyorum...
seviyorum kız seniiiiiiiiiiiiiiiiiikanım fokurdadı vallhiiiiiiiiiiiii
canım benim pozitif düşün günün pozitif geçsin sen şimdi arabdan değil diyorsun da yine bilinçaltında canını sıkıyordur ama üzülme allah sağlık versin bak evine biran evvel geçince dersin iyiki gitmiş diye kendinizi toparlayınca yine alırsın canım bak ne güzel dışarda güneş var heryer günlük güneşlik bugün güzel bir gün hııııııııııııııkötü şeylet düşünmek yok hadi canlan bakıyımmm hooooppp hooppppppppp
4 saatlik uykuylamı duruyorsun
hava çok güzel evet..
canım arabanında etkisi vardır tabi ama ne bilim benim odunlada atıştık azcukk deli etti benii
araba için çok üzülmedim dedim eşimede ama bazen çok kırıcı oluyorr allahın odunuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?