Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
okula gitse emin ol kalkmaz....
abalmın oğlanlar sabahçı hafta içi zor kaldırıyor hafta sonu kendileri kalkıyolar ,:)))

ay yok anam bizim oğlan haftasonuda kalkmıyor babaya çekmiş uykuyu çok seviyor bizim herif her ortamda uyur mekan hiç farketmiyor eskiden otobüsle anneme giderdik yıldırıma oraya gidene kadar uyurdu yaaa delirirdim şimdi allahtan onu yapmıyor artık

MAŞALLAH OĞLUNA :)
minikte abisine çeksin inşallah...
bizim kızın uykusuzluğu bizemi çekti acaba bu durumda benim zillide hiç uyumuyor yaa.... bebekliğinden beri hep aynı...

açarız canım ama bu topikimiz burada öksüz kalmasın dedim ben. yada açarsa yine haksever açsın yine oradan devam edelim....
canım ne farkeder ha o ha sen aç bence:)
ya evet hadi açalım artık şu forumu gizli gizli görünmeyen yerlere :)
hepimiz rahat ederiz
sevcancım sende açabilirsin
konuyu ayakta tutanlardan biri sensin
ben zannetmiyorum ki hakseverin bunu sorun edeceğini

bende zannetmiyorum..
topiği ayakta tutan sevcan zatenn

Ebrusen geçmiş olsun inşallah çok ağrın olmaz
böbrek taşı düşüreni duydum hamileyken ama safra kesesini duymadım bu taşlar hamileliğimi bekler böyle...

ahilla cım gelmiş... hoş gelmiş....
nasıl yıkama yağlama işleri...
bu arada kaç tl den yıkıyorsunuz canım mt2 sini :))

valla maşalah yinuse sen de candan abla gibi dizdirmişsin herkesi tek tek :)) canlarım iki kişiyle görüşmeler halindeyiz şubeler için.birinin kendisi de ailesi de iş için hazır olduklarını söylüyorlar.iş diğerine kalıyor.o da tamam derse,bizim için mükemmel bir şey olacak.kendimize ait merkezimiz ve %50 hissesine sahip olduğumuz iki şubemiz olacak.kalan %50yi de diğer iki kişi eşit bölüşecek.ki o bile şuanda kazandıklarının en az 2 katına çıkaracak onları ama sabır lazım.tabi bi de kabul etmeleri.2. kişi kabul etmezse iki şubeye birden veda edebilirz çok dua edin ikisi de kabul etsin diye.mümkünse vakia suresini bu durum için niyetlenip okuyun.müslümanın müslümana ettiği dua en çabuk kabul olunan duadır :)

ve hakseverin 4444ünü salaten tüncina olarak cuma selasından hemen sonra hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı bir evladı olmasına niyetlenerek abdestle ve euzu besmeleyle başlayalım.şimdi ilk 500 yinuseden.başka okuyacak olan varsa perşembeye kadar haber versin ben de kalanını okucam herkesi de tek tek yazcam.bi de bu 4444 selaten tüncinanın okunmasının bi sonraki cuma selasına kadar bitmesi lazım.herkes ona göre bi sayı alsın.yinusecim Allah razı olsun arkadaşım,inşaallah Rabbim niyetini kabul eder,ilk 500 senin :)
yok mu arttıran yok mu arttıran
kızlar ya biriniz bana candan ablayı özet geçin bi de ebruseni.adları çok geçio ama bilgim yok.bi tatil olsak,şu geçmişi en baştan okucam

çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin.

o durum da kötü ya

baharım geldi kızlar akşam üzeri
hepinize selamı var
çok ısrar ettim kahve içmeye gelin içeri diye ama
eşinin namaz vakti gecikmiş
acele ediyorlardı
hem kayganasıda arabadaydı:):):)

eeeee belli oluyo mu hamileliği?çıkmış mı göbiş?

kızlar dün bahar doktora gidicekti haberiniz varmı doktor ne demiş hersey yolundamışmı merak ettim açılmam falan var diyordu

MAŞALLAH OĞLUNA :)
minikte abisine çeksin inşallah...
bizim kızın uykusuzluğu bizemi çekti acaba bu durumda benim zillide hiç uyumuyor yaa.... bebekliğinden beri hep aynı...

işallah canım da böyle de zor oluyor bu seferde gece uyumak bilmiyor büyük oğlan zorla yatırıyor babası bazen öbürü de böyle olursa gece kuşu artık ailecek otururuz gece valla ben sabah erken kalkmalarına razıyım gece erken yatsınlar yeterki
şevval gece de mi uyumuyor canım geç mi yatıyor :44:

Özgeye danışalım öğlen arası madem

sor bencede canım tabi ne farkeder ki ha sen ha o:44:

Allah hayırlısı ise naip etsin arkadaşım... Rabbim bol-helal kazanç versin,
Bende almak isterdim tefriciye hatta ben ezbere biliyorum onu abdest alıp iş yerinde öğlen bile okuyabilirdim ((
ama malesef hastayım şuan. haftayada ameliyata giricem yani mart ayım full kapalı geçecek Rabbim hayırlısıyla versin haksevercime bir bebek.
Marttan sonraya kalmasın isterim tefriciye tüp ükoyar koymaz başlansın ve hayırlı haberi alana kadarda bitsin isterim (

kızlar dün bahar doktora gidicekti haberiniz varmı doktor ne demiş hersey yolundamışmı merak ettim açılmam falan var diyordu

sahi sanah konuştuk, risk devam ediyormuş. Progestan vermiş eğer tekrar lekelenmen olursa hemen gel demiş....

Dua edelim bebeicklerimize kızlar....

hayat7681

gidicekmisin üçevlere canım.

gidicem canım, allahtan eltimle olan günümdeki arkadaş ev aldıda eltimle gidicez:)
yani alacak beni evimden malum arabasızım:)
eee eltimde araba varken bile 1 sene boyunca hep benim arabyla gittik güne o gelirdi bizim otoparka park ederdi arabasını,
inerdi arabadan benim arabaya doğru:) yinede hiç bişey demezdimm sen ben ne farkeder der dururdum.
1 değil 2 değil 3değil 10 ay benim arabayla gittik:)
geçen bebeğe benim arabayla gittik diye geldin kapıma beni almaya yerim seni
herkez senin gibi düşünceli olmuyor..
ee napim eltim diyorum olsun bişey olmaz diyorum ama bu sefer onunkiyle gidicez:)
binicem artık arabasına

maşallah canım Allah fesat kullarına bozdurmasın içinin kıpırtısını :) iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun aynen senin de söylediğin gibi.tşk ederim tatlımcım inşaallah nasip olur inşaallah :) yoksa o kadar borç yaptık nasıl öderiz :S

canım ya üzme canını ben eminim daha iyisi gelecek.

bak işte ne güzel demiş.duymiiim bi daha canım sıkkın cümlesini senden yoksa var ya

bende bu gece saat 4 te kalktım uyuyamadım bir daha ((( Allahım düşün düşün......

Birde gece 12 de uyumuştum... bu gün nasıl geçer merak ediyorum...
sen ne düşündün o kadar?

odunluk tüm erkeklerin doğasında var.sıkma canını...

canım şöyle bizimki...
gece 00:00 gibi uyuyor sabahta 10,30 gibi kalkıyor. bir daha uyumuyor :SS yolda arabada falansak uyuyor yarım saat semihadan çıktığımız günkü gibi, eğer böyle olursada gece 1 den çnce uyumuyor. nasıl büyücek bu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…