okula gitse emin ol kalkmaz....
abalmın oğlanlar sabahçı hafta içi zor kaldırıyor hafta sonu kendileri kalkıyolar ,:)))
nasılsın karamuk
yumurcak nasıl?
iyim canım sağol sen nasılsın
yumurcakda iyi napsın aradım şimdi kahvaltı yapıyormuş abisiyle birlikte
iyiyim bende
oh oh afiyet olsun.
yarasın paşalara
ay yok anam bizim oğlan haftasonuda kalkmıyor babaya çekmiş uykuyu çok seviyor bizim herif her ortamda uyur mekan hiç farketmiyor eskiden otobüsle anneme giderdik yıldırıma oraya gidene kadar uyurdu yaaa delirirdim şimdi allahtan onu yapmıyor artık
canım ne farkeder ha o ha sen aç bence:)açarız canım ama bu topikimiz burada öksüz kalmasın dedim ben. yada açarsa yine haksever açsın yine oradan devam edelim....
ya evet hadi açalım artık şu forumu gizli gizli görünmeyen yerlere :)
hepimiz rahat ederiz
sevcancım sende açabilirsin
konuyu ayakta tutanlardan biri sensin
ben zannetmiyorum ki hakseverin bunu sorun edeceğini
canım ne farkeder ha o ha sen aç bence:)
bende zannetmiyorum..
topiği ayakta tutan sevcan zatenn
valla maşalah yinuse sen de candan abla gibi dizdirmişsin herkesi tek tek :)) canlarım iki kişiyle görüşmeler halindeyiz şubeler için.birinin kendisi de ailesi de iş için hazır olduklarını söylüyorlar.iş diğerine kalıyor.o da tamam derse,bizim için mükemmel bir şey olacak.kendimize ait merkezimiz ve %50 hissesine sahip olduğumuz iki şubemiz olacak.kalan %50yi de diğer iki kişi eşit bölüşecek.ki o bile şuanda kazandıklarının en az 2 katına çıkaracak onları ama sabır lazım.tabi bi de kabul etmeleri.2. kişi kabul etmezse iki şubeye birden veda edebilirzSlm kizlar nasilsiniz bakalim ben gelene kadar kimsecikler kalmamis benimde esim evdeydi bugun birazcik gezmelere gidelim dedik
Sevcanim oturmaniz guzel gecmis ohhh sefalar olsun hic sorma keske sansimi zorlayip gelseydim ikidir eltime yakalaniyorum cocuklari bildigin duz duvara tirmananlardan bayya yoruldum
Bide ameliyattan korkacak en son kisi olmalisin sen ki tek basina doguma giden kahramanimizsin avize bile takan supermenimizsin senin icin asi olmak gibi bisiy olsa gerek oyuzden icin ferah olsun sana sokmez
Zaten ogun dualarimiz seninle olcak olduda bitti masallah olcak okadarcik
Haksevercim seninde islemler basiyomus allah hayirlisiyla tamamina erdirsin ins. Her adiminda olumlu dusun hersey istedigin yonde gelisicek duanin 500 unu ben alirim hepberaber paylasalim toplu yapilan dualar bos cevrilmez mutlu yuvaniz bebisinizle taclanicak ins
Hayatcim araba meselesine hic uzulme insanin kendi evi gibi yok inan bizde burda kiradayiz ve kendi evimiz vardi buraya gelmeden kiraci olunca anladim ev sahibi olmanin kiymetini hem siz arabasiz kalmiyonuz esinin arabasida senin zaten millet varii yogunu satiyo ev sahibi olma ugruna
Anlattigin kadariyla cokda guzel ve lux olcakmis evin hayirlisiyla gec evinede hayirlamaya geliriz
Semiha agir misafirlerinin agzindan bal damliyo artik nasil bir agirlama yaptiysan memnuniyetlerini cok guzel ifade etmisler misafirperverlikte ustune yokmus neyse bidahaki sefer banada nasibo olur ins .evini gormekencokda berrenin yanaklarini sikmam lazim tas bebek gibi surati var dunya guzeli
Ahilla sana gelince islerinizi buyutmusunuz hadi yine iyisin patronice olma yolunda hizla ilerliyosun artik bizide tanimassin parayi buluncasubeleri cogaltiyomusunuz ohhh misss emeklerinin karsiligini aliyosunuz hemde en ihtiyaciniz oldugu donemde merkezede bir sube aciverinde bizde musterin olalim allah daha cok bol kazanclar nasib etsin ins. Sen ugur getirdin isyerinize agzindan dua eksik olmayan arkadasim nisalin cok sansli
Buarada candan ablanin yazisini okudum bayildim bayildim her datayi degerlendirmis dunyada boyle insanlar kaldimi dedirtiyo gercekten altindan yuregi var cok sanslisiniz candan ablayla tanisan hanimlar ins bizede nasib olur ondan cok sey ogrenilesi ablamizi tanimak
Bu denli cocuk sevgisi barindiran biri zaten dunya iyisidir herkesin hayranligini sevgisini kazanmis ne mutlu ona
Neyse kizlar ben kacar kizimi uyutucam yarin muhabbetinize katilirim ins bu saatlerde in cin top oynyo topikte durmaninda anlami yok hepiniz allaha emanet olun
çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin.çok şükür hamilelikle ilgili bi sorunum yok hersey yolunda ama safra kesemde taş varmış 3günde bi acildeyiz buzamana kadar kendini hissettirmeyen taş şimdi ben burdayım dedi daha hiç kilo almadım 26haftadayız serumlarla ağrım kesiliyor işde böyle
o durum da kötü yageçmiş olsun
kilo almamanada maşallah diyorum.
ben ilk 2 ay 6 kilo almıştım
çok şükür sonradan 16 kiloyla bitirmiştim hamileliğimi...
valla canım ortası en iyisi ama sen büyük istersin ben küçük
ben 39-40 numara giyiyorum
bu sene kuzenimin düğününe ayakkabı bulamamıştım mesela
özel yaptırmıştım
baharım geldi kızlar akşam üzeri
hepinize selamı var
çok ısrar ettim kahve içmeye gelin içeri diye ama
eşinin namaz vakti gecikmiş
acele ediyorlardı
hem kayganasıda arabadaydı:):):)
MAŞALLAH OĞLUNA :)
minikte abisine çeksin inşallah...
bizim kızın uykusuzluğu bizemi çekti acaba bu durumda benim zillide hiç uyumuyor yaa.... bebekliğinden beri hep aynı...
Özgeye danışalım öğlen arası madem
valla maşalah yinuse sen de candan abla gibi dizdirmişsin herkesi tek tek :)) canlarım iki kişiyle görüşmeler halindeyiz şubeler için.birinin kendisi de ailesi de iş için hazır olduklarını söylüyorlar.iş diğerine kalıyor.o da tamam derse,bizim için mükemmel bir şey olacak.kendimize ait merkezimiz ve %50 hissesine sahip olduğumuz iki şubemiz olacak.kalan %50yi de diğer iki kişi eşit bölüşecek.ki o bile şuanda kazandıklarının en az 2 katına çıkaracak onları ama sabır lazım.tabi bi de kabul etmeleri.2. kişi kabul etmezse iki şubeye birden veda edebilirzçok dua edin ikisi de kabul etsin diye.mümkünse vakia suresini bu durum için niyetlenip okuyun.müslümanın müslümana ettiği dua en çabuk kabul olunan duadır :)
ve hakseverin 4444ünü salaten tüncina olarak cuma selasından hemen sonra hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı bir evladı olmasına niyetlenerek abdestle ve euzu besmeleyle başlayalım.şimdi ilk 500 yinuseden.başka okuyacak olan varsa perşembeye kadar haber versin ben de kalanını okucam herkesi de tek tek yazcam.bi de bu 4444 selaten tüncinanın okunmasının bi sonraki cuma selasına kadar bitmesi lazım.herkes ona göre bi sayı alsın.yinusecim Allah razı olsun arkadaşım,inşaallah Rabbim niyetini kabul eder,ilk 500 senin :)
yok mu arttıran yok mu arttıran
kızlar ya biriniz bana candan ablayı özet geçin bi de ebruseni.adları çok geçio ama bilgim yok.bi tatil olsak,şu geçmişi en baştan okucam
çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin.
o durum da kötü ya
eeeee belli oluyo mu hamileliği?çıkmış mı göbiş?
kızlar dün bahar doktora gidicekti haberiniz varmı doktor ne demiş hersey yolundamışmı merak ettim açılmam falan var diyordu
hayat7681
gidicekmisin üçevlere canım.
maşallah canım Allah fesat kullarına bozdurmasın içinin kıpırtısını :) iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun aynen senin de söylediğin gibi.tşk ederim tatlımcım inşaallah nasip olur inşaallah :) yoksa o kadar borç yaptık nasıl öderiz :Skızlarr günaydın
dün gece topiğe bir gireyim bakıyım dedim anacım döktürmüşün valla oku oku bitmedi uykum geldi yazamadım
aklımda kaldığına gör hakseverciğim bu ay sonunda işlemlre başlıyormuşsunuz işallah yarabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı haberlerini alırız
ahilla canım sizde yeni bir şube açıyormuşsunuz hayırlı olsun canım allah bol kazançlariş rastlığı versin canım
bebekim kız abla da neymiş sen boşver ismimizle hitap et rahatsız olan yoktur canım bundan sanmıyorum
ayfercim canım günaydınsana daaaaaaaaa
ay bugün nedense allah bozmasın da acayip bir mutluluk var üstümde hani böyle insanın içi içine sığmaz ya aynen öyle hayır olsun işallah diyorum
canım ya üzme canını ben eminim daha iyisi gelecek.ooy ne etekmiş kıyamam:)
günaydın canımmm
sanada günaydın canım
benimde aksine bugün canım çok sıkkın kendimi 5.kattan atasım var o derece canım sıkılıyorr offffffff((
araba gitti sayılır dün içini boşalttı eşim bugünde oğlumu servise verdik servisle gelip gidecek bakalım..
ama neden ya arabadan değildir ama vallah bugün canım çok sıkılıyor sanki kötü bişeyler olacak(
hissediyorum yaaaa((
bak işte ne güzel demiş.duymiiim bi daha canım sıkkın cümlesini sendenCanım Allah hayırlara çıkartsın(( kötü bir şey olacağını düşünme iyi düşün iyi olsun inan....
Birde arabanın gittiğine üzülme, evine bir adım daha yaklaştığına sevin... Ev borcunu düşündükçe arabana bindiğine üzülecektin emin ol, çünkü biz düşünceli, insanlarız, gamsız değiliz. Ev alırken az daha konut kredisini fazla kullanırsınız yine güzel bir araba alırsınız sana... Eşinin arabası var Allahtan...
sen ne düşündün o kadar?bende bu gece saat 4 te kalktım uyuyamadım bir daha((( Allahım düşün düşün......
Birde gece 12 de uyumuştum... bu gün nasıl geçer merak ediyorum...
4 saatlik uykuylamı duruyorsun
hava çok güzel evet..
canım arabanında etkisi vardır tabi ama ne bilim benim odunlada atıştık azcukk deli etti benii
araba için çok üzülmedim dedim eşimede ama bazen çok kırıcı oluyorr allahın odunuuuu
işallah canım da böyle de zor oluyor bu seferde gece uyumak bilmiyor büyük oğlan zorla yatırıyor babası bazen öbürü de böyle olursa gece kuşu artık ailecek otururuz gece valla ben sabah erken kalkmalarına razıyım gece erken yatsınlar yeterki
şevval gece de mi uyumuyor canım geç mi yatıyor :44:
sor bencede canım tabi ne farkeder ki ha sen ha o:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?