Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin..cookk hayırlı bi evlat olsunn

selam kızlar ben geldim
berruşun ikindi kahvaltısına katıldım
45 dk yol git
45 dk yol gel
10 dk da bitti kahvaltı
gör .ötüm yolları oldu benimkisi)

kızlar bahar nete giremeyecekmiş madem,biz de telefon yoluyla yanında olduğumuzu hissettirelim,ne dersiniz?
baharın numarasını bilen bi arkadaş bana özel mesajla numarayı yollayabilir mi?

ay geçmişi okudum ama
hiç birşey kalmadı aklımda
baharım gelmiş hoşgelmiş
üzme be canım kendini
sağ salim kucağına alacaksın allahın izniyle
içini ferah tut
dualarımdasın hep

ahilla canım sizde şirketi büyütüyormuşsunuz
canım hakkınızda hayırlısı olsun
rabbim helalinden bol kazançlar versin...

kızlar bahar nete giremeyecekmiş madem,biz de telefon yoluyla yanında olduğumuzu hissettirelim,ne dersiniz?
baharın numarasını bilen bi arkadaş bana özel mesajla numarayı yollayabilir mi?

ben baharın mesajını görür görmez aradım ama
ulaşamadım canım
sanada özelden atarım ben

tşk ederim canım.iki kişiden birinin daha evet demesiyle olacak inşaallah.
dualarıyla yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza tşk ediyoruz :)

ben baharın mesajını görür görmez aradım ama
ulaşamadım canım
sanada özelden atarım ben

tamam canım bekliyorum msjı :)

baharı aradım
selamı var hepinize
kayganası ondaymış
dolap içi düzenliyorlarmış :)

selam kızlar ben geldim
berruşun ikindi kahvaltısına katıldım
45 dk yol git
45 dk yol gel
10 dk da bitti kahvaltı
gör .ötüm yolları oldu benimkisi)

soğuk sularıda içtinmi? :)
otobüs falanda bekledin sanırım yoksa çok uzak olmasa gerek değil mi? yürüseydin daha yakın olmazmıydı canım...
koruparkın arkası demiştin çünkü bebeklede evleriniz yakındı sanırım 15 dakika diyordunuz bilmediğimden soruyorum merak ettim beni gerdi de şekerim :))

pööfffff gidiyim de azcık çalışayım.
he bu arada KIZLAR 4444 SATIYORUM YİNUSE 500 ALDI CUMAYA KADAR SATMAYA DEVAM EDECEĞİM BAŞKA ALAN YOK MU?

kadınında kafaya taş düştü :) maşallah Allah bozmasın...
benimkinin kötü kaygana olduğunu bir kez daha anlamış oldum ohhh iyiki gitmiyom ona

Haha yine kaynanaya dokundurtmusun sevcan eee hakedene demisler

Baharin bebisi geliyoya kaynanasida hevesinendir iyiligi daha bebis dogmadan nelere kadir oluyo masum melek onlar nasilsin bugun sevcancim yine kaynatmisiniz

Benimde islerim anca bitti kizim grip olmus dungece hic uyutmadi aglamasindan anladim zaten bugun bir surprizle lkarsilasacagimi burnu akiyo hapsiriyo burnundanda nefes almakta zorlaniyo oksuruk yok simdilik aferin plus var on icirmem yeterlimik acaba en azindan agrisi varsa keser ins oksuruk baslamaz bi basladimi bitmiyo...

Bugun cok miz miz koca
Gun onla ugrastim

ee napayım bütün oklar onu gösteriyo :)
bende bebiş doğurdum hemde kayganamın 3 oğlundan sonra ilk torun ve kız ama hiç oralı olmadılar üstüne beddua etti

aman neyse tadımı kaçıramıcam.

çok geçmiş olsun bebeğine canım üzüldüm yaa...
ateşi falan varsa birde çok huysuzsa bence antibiyotiksiz geçmez sağlık ocağına çıkarsaydın en azından.
yavrum yaa kıyamadım. ıhlamur falan verdinmi? bol bol sıvı ver mamada yemez şimdi o.

Sevcan baharın yazdıklarını okuyunca onun adına çok sevindim, Allah daha iyi etsin, senin gibi benimde ilk aklıma gelen benim kaynanamın tavırları oldu. Allah bize de iyilikleriyle anmayı nasip eder inşallah ::)

Bu arada baharım üzülme Allah yardım eder de inşallah sağ salim alırsın kucağına.

Semiha cım sende üşenmedin m, o yolu gidip dönmeye :)

ister istemez düşünüyor insan :) sende bendensin, ama biz onları yendik aldık kaçtık oğullaırnı onlar kendi dertelerine yansınlar...
:))

Anasini sevmiyince torunuda gozleri gormuyo bunlarin sanki ogunun cocugu degil tek gelinin cocugu benimkide bana kizgin olunca cocuklarida gormeye gelmez ozlemezdi bile ordan biliyorum...

Atesi okrsurugu yok canim ama sanirim vucut agrisi var huzursuz olduguna gore atesi olursa goturcem doktoruna irmak ipek doktoru o takip ediyo eltimde ona goturuyomus onu tavsiye etti onla basladik
Sevvalinde doktoru oymus sanirim gecmiste biyerde okumustum yanlismi hatirliyom yoksa memnunmusun sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…