Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım erkek milleti yediremez öyle kendine maddi açıdan sıkışık kalmayı
odur derdi.biraz sakin ol semihanın da dediği gibi.üstüne de pek düşme.
ama gözlemle...o zaten gelip kendi açılacaktır.

günaydın hoşgeldin canımmm işallah hayırlısı ile şubenizi açarsınız işallahh o ikişi de kabul eder ortaklığı allahım iş rastlığı versin gönlünüze göre versin canım
valla canım ben de almak isterdim ama kuran bilmiyorum o ayrı bir sorun zaten evde de hiç vaktim olmuyor bebiş biryandan diğer oğlan biyandan yoksa ne olcak ki hep beraber okunup bitirilir

kızlar dün bahar doktora gidicekti haberiniz varmı doktor ne demiş hersey yolundamışmı merak ettim açılmam falan var diyordu

hadi ya ondan haberim yok canım bugün de hiç girmedi zaten noldu acaba :44: bu arada sana da geçmiş olsun işallah çok zorlmaz hamileyken safra kesen canım

bende tam onu soracaktım neyseki berabermişsiniz...

Bende yardım etmeyi çok severim ama eltimde olsa susistimal hissettiğimde bırakırdım artık.... onunki benzin yakıyor seninki su tabi... uyuz olurum bu denli sinekten yap çıkaran küçük hesapçılara....

sahi sanah konuştuk, risk devam ediyormuş. Progestan vermiş eğer tekrar lekelenmen olursa hemen gel demiş....

Dua edelim bebeicklerimize kızlar....

insallah bir sorun olmaz gebeliğimin basında benim lekelenmem olmadığı halde tedbir amaclı 3ay progestan kullandım keske hamileliği erken farkedilseydi daha dikkatli olurdu rahim filmi çektirmezdi zaten o rahim filmi çekenin sucu cok bence gebelik testi yapmadan kocaman bebeği ultrosonda görmeden nasıl yapar hiç aklım almıyor bebeğe bi zarar verse nasıl ödeyecek hesabını kac yıldır bebek sahibi olmayı bekliyor bahar hastaneye ve doktora dava acmak lazım

günaydın canlar
7,30 da kalktık yine
sanki acelemiz var
berra uyku konusunda
bana hiç çekmemiş
aynı eşim bana kalsa
3 gün 3 gece uyuyabilme
kapasitesine sahibim

maşallah yaaaa valla öyle uyuyabilenleri çok kıskanmışımdır.ben hep geç yatıp erkenden kalkarım.
sanki biri zorluyor uyan da uyan diye.gündüz de uyuyamam

MAŞALLAH OĞLUNA :)
minikte abisine çeksin inşallah...
bizim kızın uykusuzluğu bizemi çekti acaba bu durumda benim zillide hiç uyumuyor yaa.... bebekliğinden beri hep aynı...

sevcan kızın da senin gibi uyursan hayatı kaçırırsın uyuma hayatı yakala diyordur :))

aay Hayat aklıma ne geldi bak. bizde ablamla 3 evlere ev görmeye gitmiştik bir arkadaşa şevval 6 aylık falandı ablamınkide 1 yaşında heykelden bindik otobüse ayyy benim zilli hiç sevmezdi arabayı biner binmez çığlığa başladı hiç susmadı ama o yol boyunca ne yaptıysam ettiysem susmadı... meme istiyor keyif yapacak hanım, otobüste kalabalık nası mememi çıkarayım adamlar tepemde.... Sonra adamın biri 3 evlere geldiğinde şoföre öffff aççç kapıyı, dayanamıcam artık, ayyyy daral geldi ne bu böyle diye söylene söylene inmişti

çokkk bilirim yolcu minübüslerinde, dolmuşlarda meme verdiğimi istersen verme susmazdı, zaten biraz büyüyünce dile gelmişti memeeeeeeeeeeeeeeee diye ağlıyodu o zamanda mecbur veriyodum.... şu çocuktan çektiğimi bir Allah bir ben bilirim.... yinede 21 aylık olana kadar emzirdim Allahıma bin şükür şimdi o kadar fenalığı yok evde kudurgan tek :)

tesekkür ederim ama cok zor günler geciriyorum sürekli ağrı hiç bişey yiyemiyorum hemen yediklerim rahatsız ediyor
3aylık hamile olsaydım ameliyat önerirdim diyor genel cerrah ama suan cok geç insallah safra kesem patlamaz ve sarılık olmam ağrım olunca medicalparka gidip serum taktırıyorum baska yapacak bişey yok zaman gecsinde bebeğime kavusayım

ahilla cım gelmiş... hoş gelmiş....
nasıl yıkama yağlama işleri...
bu arada kaç tl den yıkıyorsunuz canım mt2 sini :))
hoşbulduk canımcım.geçmişi okuya okuya geliyorum anca gördüm yazını kusura bakma
bugün biraz durgun.şimdilik çok bişi yok.dün yıkanan halıların yarısı bugün teslim edilecek,onları hazırlıcam.
şimdilik azcık da halı var yıkanacak.nişanlım gelnce yıkıcaz inşaallah...öyle işte.
metrekare fiyatı şuanda 3 tl ama burası onu bile kaldırmakta zorlanıyor.bunun farkında olduğumuz için de zam yapamıyoruz

amin canım inşaallah.
canım sen iyi ol gel de bi kez daha okuruz o zaman sen de alırsın bi 500 :)) nasipse 8 martta cuma selasından hemen sonra başlıcaz ve 15 martta cuma selası okunmadan bitircez.
ikinciyi de tüp konunca başlar bitiririz inşaallah :)

sahi sanah konuştuk, risk devam ediyormuş. Progestan vermiş eğer tekrar lekelenmen olursa hemen gel demiş....

Allahım herkeslerin çocuklarını bebeciklerini korusun ya...kimseninkine zeval gelmesin inşaallah ...

hadi yaa ay allahım sağlıcakla alsın kucağına bebişini hayılrısı ile allahım korusun o meleği annesinin de yüzünü güldürüsn

ay bin nolacak canım sen hep taşımışın ya onu bırak o da seni taşısın şimdi eltin de az uyanık değilmiş yani canım hadi 1 değil 2 değil insan birkerede benimki ile gidelim diye teklif eder yaa

amin canım amin işallah cümlemizin allahım sizinde işinizde kolaylık versin tez zamanda sonuçlansın işallah canım

ben kaçar banyoya gireyim öptüm sizi:))

hadi bizde öptük iyi gezmeler sana

oo seninki çok iyi kızım bizimki 12 de yatsa şükredicem biz 3 e kadar oturalım o da oturacak zorla yatırıyoruz şimdi bereket hafta sonu artık havuza gidiyor bir de kurus da başlayacak mecburen erken kalakcak ve mecburen erken yatacak

hoşbulduk canımcım.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Allahım niyetini kabul etsin inşaallah bak ne güzel okumak istemişsin en azından :)
Allah razı olsun :)

çok zor bi durum.geçmiş olsun,şifalar dilemekten başka bişigelmiyor ne yazık ki elimden...

ayy sorma benim kız 6. aydan 11. i ayına kadar saat kaçta yatarsa yatsın yani gecei 12-1 yinede 3 te kalkardı sabah 7,30 a kadar ayyy resmen çöktüm o aylarda ben hep işe başlamış olmama yordum, nedne böyle yaptım bilmiyorum...

çok zor insanın bünyesi kaldırmıyor :)) şimdi yine iyi çok şükür...

Merhaba canlarım:)Hepinizi çok ama çokk özledim.Ne güzel kaynatmışsınız sayfalar taşmış durmuşÇok isterdim her zamanki gibi gelip yazmayı.Ama eşim bugünlerde internete girmemi istemiyor stres yapıyormuşumSaklıyor laptopu evde:18:Az önce kayınvaldemle birlikte geldiler yemek yemeye geldi eşim bende hazır o yemek yerken kaçamak yapayım dedim.Kızlar benim ne olacağım belli değil.Çok duygusallaştım deminden beri sürekli rüyamda bebek görmeye başladımDua edinde sağ salim kavuşayım inşallah.Şu günleri atlatalımda prensesimle hepinizin ziyaretine gelicem inşallah.Sağ salim doğsun evimize geldinde bebeğim şerbetimi içmeye gelirsinizAlıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın.Çok takılamıyorum malesef.Sevcancığım ciciler için çok zahmet etmişsin tekrardan teşekkür ederim canım çok sağolİnşallah ameliyatında iyi geçer.Semihacığıma gittim dün ama içeriye giremedim.Akşam olmuştu zaten çarşı dönüşü uğrayım dedim.Bunu sayma zaten şu günleri atlayımda kızımla gelirim inşallh oturmaya teyzesiHayat canım arabanımı satacaksın benmi yanlış anladım.Hayırlısı olsun hakkında Allah daha iyisini nasip etsin.Bebekciğim seni burada görmek ne güzel internetmi bağlattın canımHakseverciğim Allah yüzüne baksın canım tez zamanda seninde güzel haberini alırız inşallah.Ebrusen geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğineKarabuk Ahilla ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınızYeni gelenler olmuş sanırım hoşgeldinizKızlar sizleri özlediğim için 5 dk da olsa bir bakayım dedim.İnşallah en kısa sürede görüşürüz.Benim için lütfen dua edin,dualarınızı bekliyorum.Allah'a emanet olun görüşmek üzere hepinizi öpüyorum

Anlaştık o zaman kimseye abla demiyorum :)

ne ablasıymış o :)))

Senide bur da görmek ne güzel.
Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına al inşallah canım. dünde gördün mü bebişini :))
ayyy hele doğsun bir hemen gelicem ben :))) diğer kızlarda gelir kesin... kızıma kardeş geliyor. Zilloş ne olacak
ayyy yiyicem totişini... :)) isim düşündünüzmü canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…