canım araba alım satımda sorun olmayacak gibi
arkadaşı galerici biz alırken sattığınız zamanda aynı paraya alırım demişti zaten,
benim eski arabayıda ona satmıştık..
yani 31e almıştık 31 ealacak bizden..
amannn benimki odun işte yada ben çok alınganım yada o çok kırıcı
araba sorun değil o aldığı arabayı zaten bana verecekti ağustos gibi,
onun istediği model ağustosta çıkıyor bu arabasından hiç memnun değil..
yani sorun araba değil gibi görünüyor
biraz sıkışık ya parasal anlamda ona sıkılıyor gecede baktım 5te aşağı inmiş adamı uyku tutmamış:)
bugün kahvaltı hazırlıyorum yemicem akşam yemeğine zor iknayla oturtuyorum..
sabır çekiyor kendi kendine ayy ben napıyosam:)
bana takıyor hep offluyor puffluyorrr hep laf sokuyorr
asıl ben sabır çekiyorum:)
bugünde ev görmeye gidicez arkadaşa 3 evlerden aldı evini,
ben ne derdindeyim sen ne derdindesiz diyor(
bugün aradım yine bilsin gideceğimi diye,
ne istersen onu yap diyor bir tavır bir tavır görende evsiz işsiz kaldı sanacak
tabi sıkıntısı arabayasa ama değil başka derdi var kalasın:18::18:
valla maşalah yinuse sen de candan abla gibi dizdirmişsin herkesi tek tek :)) canlarım iki kişiyle görüşmeler halindeyiz şubeler için.birinin kendisi de ailesi de iş için hazır olduklarını söylüyorlar.iş diğerine kalıyor.o da tamam derse,bizim için mükemmel bir şey olacak.kendimize ait merkezimiz ve %50 hissesine sahip olduğumuz iki şubemiz olacak.kalan %50yi de diğer iki kişi eşit bölüşecek.ki o bile şuanda kazandıklarının en az 2 katına çıkaracak onları ama sabır lazım.tabi bi de kabul etmeleri.2. kişi kabul etmezse iki şubeye birden veda edebilirzçok dua edin ikisi de kabul etsin diye.mümkünse vakia suresini bu durum için niyetlenip okuyun.müslümanın müslümana ettiği dua en çabuk kabul olunan duadır :)
ve hakseverin 4444ünü salaten tüncina olarak cuma selasından hemen sonra hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı bir evladı olmasına niyetlenerek abdestle ve euzu besmeleyle başlayalım.şimdi ilk 500 yinuseden.başka okuyacak olan varsa perşembeye kadar haber versin ben de kalanını okucam herkesi de tek tek yazcam.bi de bu 4444 selaten tüncinanın okunmasının bi sonraki cuma selasına kadar bitmesi lazım.herkes ona göre bi sayı alsın.yinusecim Allah razı olsun arkadaşım,inşaallah Rabbim niyetini kabul eder,ilk 500 senin :)
yok mu arttıran yok mu arttıran
kızlar ya biriniz bana candan ablayı özet geçin bi de ebruseni.adları çok geçio ama bilgim yok.bi tatil olsak,şu geçmişi en baştan okucam
çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin.
o durum da kötü ya
eeeee belli oluyo mu hamileliği?çıkmış mı göbiş?
kızlar dün bahar doktora gidicekti haberiniz varmı doktor ne demiş hersey yolundamışmı merak ettim açılmam falan var diyordu
gidicem canım, allahtan eltimle olan günümdeki arkadaş ev aldıda eltimle gidicez:)
yani alacak beni evimden malum arabasızım:)
eee eltimde araba varken bile 1 sene boyunca hep benim arabyla gittik güne o gelirdi bizim otoparka park ederdi arabasını,
inerdi arabadan benim arabaya doğru:) yinede hiç bişey demezdimm sen ben ne farkeder der dururdum.
1 değil 2 değil 3değil 10 ay benim arabayla gittik:)
geçen bebeğe benim arabayla gittik diye geldin kapıma beni almaya yerim seni
herkez senin gibi düşünceli olmuyor..
ee napim eltim diyorum olsun bişey olmaz diyorum ama bu sefer onunkiyle gidicez:)
binicem artık arabasına
sahi sanah konuştuk, risk devam ediyormuş. Progestan vermiş eğer tekrar lekelenmen olursa hemen gel demiş....
Dua edelim bebeicklerimize kızlar....
günaydın canlar
7,30 da kalktık yine
sanki acelemiz var
berra uyku konusunda
bana hiç çekmemiş
aynı eşim bana kalsa
3 gün 3 gece uyuyabilme
kapasitesine sahibim
MAŞALLAH OĞLUNA :)
minikte abisine çeksin inşallah...
bizim kızın uykusuzluğu bizemi çekti acaba bu durumda benim zillide hiç uyumuyor yaa.... bebekliğinden beri hep aynı...
günaydın hoşgeldin canımmm işallah hayırlısı ile şubenizi açarsınız işallahh o ikişi de kabul eder ortaklığı allahım iş rastlığı versin gönlünüze göre versin canım
valla canım ben de almak isterdim ama kuran bilmiyorum o ayrı bir sorun zaten evde de hiç vaktim olmuyor bebiş biryandan diğer oğlan biyandan yoksa ne olcak ki hep beraber okunup bitirilir
hadi ya ondan haberim yok canım bugün de hiç girmedi zaten noldu acaba :44: bu arada sana da geçmiş olsun işallah çok zorlmaz hamileyken safra kesen canım
hoşbulduk canımcım.geçmişi okuya okuya geliyorum anca gördüm yazını kusura bakmaahilla cım gelmiş... hoş gelmiş....
nasıl yıkama yağlama işleri...
bu arada kaç tl den yıkıyorsunuz canım mt2 sini :))
amin canım inşaallah.Allah hayırlısı ise naip etsin arkadaşım... Rabbim bol-helal kazanç versin,
Bende almak isterdim tefriciye hatta ben ezbere biliyorum onu abdest alıp iş yerinde öğlen bile okuyabilirdim((
ama malesef hastayım şuan. haftayada ameliyata giricem yani mart ayım full kapalı geçecek Rabbim hayırlısıyla versin haksevercime bir bebek.
Marttan sonraya kalmasın isterim tefriciye tüp ükoyar koymaz başlansın ve hayırlı haberi alana kadarda bitsin isterim(
sahi sanah konuştuk, risk devam ediyormuş. Progestan vermiş eğer tekrar lekelenmen olursa hemen gel demiş....
gidicem canım, allahtan eltimle olan günümdeki arkadaş ev aldıda eltimle gidicez:)
yani alacak beni evimden malum arabasızım:)
eee eltimde araba varken bile 1 sene boyunca hep benim arabyla gittik güne o gelirdi bizim otoparka park ederdi arabasını,
inerdi arabadan benim arabaya doğru:) yinede hiç bişey demezdimm sen ben ne farkeder der dururdum.
1 değil 2 değil 3değil 10 ay benim arabayla gittik:)
geçen bebeğe benim arabayla gittik diye geldin kapıma beni almaya yerim seni
herkez senin gibi düşünceli olmuyor..
ee napim eltim diyorum olsun bişey olmaz diyorum ama bu sefer onunkiyle gidicez:)
binicem artık arabasına
maşallah canım Allah fesat kullarına bozdurmasın içinin kıpırtısını :) iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun aynen senin de söylediğin gibi.tşk ederim tatlımcım inşaallah nasip olur inşaallah :) yoksa o kadar borç yaptık nasıl öderiz :S
canım ya üzme canını ben eminim daha iyisi gelecek.
bak işte ne güzel demiş.duymiiim bi daha canım sıkkın cümlesini sendenyoksa var ya
sen ne düşündün o kadar?
odunluk tüm erkeklerin doğasında var.sıkma canını...
ben kaçar banyoya gireyim öptüm sizi:))
canım şöyle bizimki...
gece 00:00 gibi uyuyor sabahta 10,30 gibi kalkıyor. bir daha uyumuyor :SS yolda arabada falansak uyuyor yarım saat semihadan çıktığımız günkü gibi, eğer böyle olursada gece 1 den çnce uyumuyor. nasıl büyücek bu bilmiyorum.
hoşbulduk canımcım.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...günaydın hoşgeldin canımmm işallah hayırlısı ile şubenizi açarsınız işallahh o ikişi de kabul eder ortaklığı allahım iş rastlığı versin gönlünüze göre versin canım
valla canım ben de almak isterdim ama kuran bilmiyorum o ayrı bir sorun zaten evde de hiç vaktim olmuyor bebiş biryandan diğer oğlan biyandan yoksa ne olcak ki hep beraber okunup bitirilir
hadi ya ondan haberim yok canım bugün de hiç girmedi zaten noldu acaba :44: bu arada sana da geçmiş olsun işallah çok zorlmaz hamileyken safra kesen canım
tesekkür ederim ama cok zor günler geciriyorum sürekli ağrı hiç bişey yiyemiyorum hemen yediklerim rahatsız ediyor
3aylık hamile olsaydım ameliyat önerirdim diyor genel cerrah ama suan cok geç insallah safra kesem patlamaz ve sarılık olmam ağrım olunca medicalparka gidip serum taktırıyorum baska yapacak bişey yok zaman gecsinde bebeğime kavusayım
hadi yaa ay allahım sağlıcakla alsın kucağına bebişini hayılrısı ile allahım korusun o meleği annesinin de yüzünü güldürüsn
ay bin nolacak canım sen hep taşımışın ya onu bırak o da seni taşısın şimdi eltin de az uyanık değilmiş yani canım hadi 1 değil 2 değil insan birkerede benimki ile gidelim diye teklif eder yaa
amin canım amin işallah cümlemizin allahım sizinde işinizde kolaylık versin tez zamanda sonuçlansın işallah canım
hadi bizde öptük iyi gezmeler sana
oo seninki çok iyi kızım bizimki 12 de yatsa şükredicem biz 3 e kadar oturalım o da oturacak zorla yatırıyoruz şimdi bereket hafta sonu artık havuza gidiyor bir de kurus da başlayacak mecburen erken kalakcak ve mecburen erken yatacak
kızlar ebn bi yemek yiyip geleyim görüşrüz sonraaaaaaa
kızlar ebn bi yemek yiyip geleyim görüşrüz sonraaaaaaa
Anlaştık o zaman kimseye abla demiyorum :)
Merhaba canlarım:)Hepinizi çok ama çokk özledim.Ne güzel kaynatmışsınız sayfalar taşmış durmuşÇok isterdim her zamanki gibi gelip yazmayı.Ama eşim bugünlerde internete girmemi istemiyor stres yapıyormuşum Saklıyor laptopu evde:18:Az önce kayınvaldemle birlikte geldiler yemek yemeye geldi eşim bende hazır o yemek yerken kaçamak yapayım dedim.Kızlar benim ne olacağım belli değil.Çok duygusallaştım deminden beri sürekli rüyamda bebek görmeye başladım Dua edinde sağ salim kavuşayım inşallah.Şu günleri atlatalımda prensesimle hepinizin ziyaretine gelicem inşallah.Sağ salim doğsun evimize geldinde bebeğim şerbetimi içmeye gelirsiniz Alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın.Çok takılamıyorum malesef.Sevcancığım ciciler için çok zahmet etmişsin tekrardan teşekkür ederim canım çok sağol İnşallah ameliyatında iyi geçer.Semihacığıma gittim dün ama içeriye giremedim.Akşam olmuştu zaten çarşı dönüşü uğrayım dedim.Bunu sayma zaten şu günleri atlayımda kızımla gelirim inşallh oturmaya teyzesi Hayat canım arabanımı satacaksın benmi yanlış anladım.Hayırlısı olsun hakkında Allah daha iyisini nasip etsin.Bebekciğim seni burada görmek ne güzel internetmi bağlattın canım Hakseverciğim Allah yüzüne baksın canım tez zamanda seninde güzel haberini alırız inşallah.Ebrusen geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine Karabuk Ahilla ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız Yeni gelenler olmuş sanırım hoşgeldiniz Kızlar sizleri özlediğim için 5 dk da olsa bir bakayım dedim.İnşallah en kısa sürede görüşürüz.Benim için lütfen dua edin,dualarınızı bekliyorum.Allah'a emanet olun görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?