Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Seninde oglusunu allah bagislasin canim bulusma fotolawrinda gordum cok tatli masallah sana benziyo cok

Yeni anne olmusun... sendemi kv magdurusun senin konunda kiskancliktir kesin bunlar tek tip asker gibi cunku

Neyse agzin duali olsun iyilikleriyle anmayi nasib etsin gercekten cok guzl bir dua....

aa evet bende ona götürüyordum uzun zamandır gitmiyoruz ama, yine aşı vs olduğunda götürüyorum.
Dolven ver bak onun antibiyotik özelliğide var.

aynen öyle anneyi sevmeyince çocuğu da sevmiyorlar hoş çocuğumun onların sevgisine hatta hiç bişeysine ihtiyacı yok insan ne yaparsa kendine yapar umrumda değil hiç birşey.

Malesef ben tam olarak yenemedim :) biz geri dönücez .ötlerinin dibine :)

kesin kararınızı verdinizmi? umarım akıllanmıştır diyeceğim ama akıllanacak insan iyi insandır iyi insan öncesinde kötülük yapmayan insandır... Kocan ayrılmak istedi ayrıldınız şimdi dönmek istiyor döneceksiniz ama arada sen kötü olacaksın daha bilenmiş olacaklar sana....

koca g....tlüler. DEFOLUN HAYATIMIZDAN Bİ YAAAAAAAAAAAAAAAA!

annesi gibi oda minnak bir şey yaa hele gerçekte görsen lokum diye yersin... MAŞALLAH....

Yinuse Sağol canım Amin :)

Sevcan, aynen dediğin gibi ben ordan oraya ordan oraya sürüklenip duruyorum ve aradaki tek kötü benim. Allah'a havale ettim bende. Çekebildiğim yere kadar çekerim, sonrası malum....
Bu arada sana da iyi akşamlar canım.

maşallah ne çok emmişş..kız nasıl veriyordun minibüsteebiz suat beye dr. kontrolümüze gitmiştik arda daha 2 aylık var yok,
nasıl ağlıyor acıktı tabi sıra bekle bekle gelmez çocuk delirdi, eşime diyorum şu arada emzireyim kimse yok burda hayır diyor başka bişey demiyor
ay dedim ne vijdan var sende sonra benimki o sinirle başladı sekretere bağırmaya 12 dediniz 1oldu daha hala bekliyoruz bu nasıl bir iştiir ya dedi bağırdı bağırdı durdu çocuğumda aç aç beklemiştide o geldi aklıma:) senin eşin nasıl müsade etti bakim:))
canım bende 6 aydan sonra geceleri jimere gidiyordum ağrı kesici vurulmaya okadar ağrım oluyordu..
allahım yardımcın olsun..sorunsuz geçsin bundan sonra hamileliğin..
canım benim sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallah,prensesinle bizlere kırk uçurmaya geleceksin,
duygusallığa gelince ben her gece ağlardım illa bişey bulurdum ağlayacak,normal yani duygusal olman..
bir gece canım proftirol istedi eşimde bulamamış terminale bile bakmış yok
eve geldi dedim ver çabuk yok dedii bulamadım ayy ben ağla anam ağlaa
eşimde şokk hayatım yok ya napim hereye baktım bulamadım dedi:18::18:
çikolata alayım ozamn dedi yok dedim istemem ay ne ağlamıştım ogece
naz yap canım canın istesede istemesede sen iste süründür biraz geceleri dışarı yolla aşerdim de azcukk naz yap sana yakışır
gerçi ben naz yapmamıştım ama şimdiki aklım olsa alasını yapardım:))
selam kızlar ben geldim
berruşun ikindi kahvaltısına katıldım
45 dk yol git
45 dk yol gel
10 dk da bitti kahvaltı
gör .ötüm yolları oldu benimkisi)
oo afiyet olsun canım neden 45dk yol ya, nereye gittiniz kahvaltıya??
kızlar bahar nete giremeyecekmiş madem,biz de telefon yoluyla yanında olduğumuzu hissettirelim,ne dersiniz?
baharın numarasını bilen bi arkadaş bana özel mesajla numarayı yollayabilir mi?
buyurun sevcan 2 geldi aramıza:)) duyarlı arkadaşlarım benim her biriniz harikasınız..çok düşüncelisin ahilla tebrik ediyorum senii
kadınında kafaya taş düştü :) maşallah Allah bozmasın...
benimkinin kötü kaygana olduğunu bir kez daha anlamış oldum ohhh iyiki gitmiyom ona
ohh bende iyiki iyiki
ister istemez düşünüyor insan :) sende bendensin, ama biz onları yendik aldık kaçtık oğullaırnı onlar kendi dertelerine yansınlar...
:))
benimki zaten sevmezdi pek, bende alınca oğlunu iyi oldu

Malesef ben tam olarak yenemedim :) biz geri dönücez .ötlerinin dibine :)
nasıl ya kv yanınamı dönüyorsun ayy yanlışmı anladım
iyi akşamlar kızlar.

iyi akşamlar canım yarın görüşrüz

kızlar ya bişey diyecem benmi çok detaycıyım anlamadım
şimdi eltim geldi beni almaya öne oturacam aaa bir baktım çocuğunu yanına koymuş oto koltuğuna
neyse arkaya oturdum ama kendimi kötü hissettim yani ben aynısını asla yapmam çok düşünceliyim o konuda..
birde bana ordanmı gircez burdanmı diye soruyor yolu görmüyorumki doğru düzgün,,
tamam normalde oturtabilir ama ne bilim beni alacak yani biliyor arkaya koyabilirdi..
birde benim oğlumun otokoltuğunu görünce ben zaten delleniyom:18::18:
bu arada eşim tokmuş amaninn çok sevindim bende tok geldim eve zaten talhanın istediğini yaptım hiçç bir işim kalmadı..
ama çok ütüm var ya ne zaman yapıcam hiç canım isemiyor
birde hafif yamuk masam yapamıyom zaten
neyse kızlar görüşürüzz

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım görmeyeli. uzun bir aradan sonra medeniyete kavuştum nihayet. eee buluşma ayarlandımı birdaha. neler yapıyorsunuz. biraz özet lütfen. sevgiler iyi geceler.

oohh ne güzel
benimkide tok geleceğim dediği zaman dünyalar benim oluyor
yemek seçen biride değil ama
şu yemek muhabbeti beni sinir ediyor
hergün ne pişireceğim derdi geriyor beni

aynen benimde derdim o sanki evde herkez çok değişik şeyler yapıyoda biz hep aynı şeyleri iyyomuşuz gb geliyo bana sanırım herkez aynı

aman sen şimdiden kabul etme bu kadını hatta aynı aaprtmanda bile olmayın ben huy kaptım bundaan

saol canım hayırlısı olsun inşallah rabbim biliyo ya eşimde bende çok umutlandık öyleki her gün anıyoruz bana tuhaf tuhaf bakıp gülüyo sonrada olcak dimi diyoiçim eriyo anlatamam inşallah olur baba olmasını istiyorum hemde çok çok yakışıcak aşkıma her erkek gbdualarınız benim için çok degerli allah razı olsun sizlerede evlatlarınızla hep güldürsün yüzünüzü çok saolun

oyy kıyamam yaa hamilelikte bütün gizli hastalıkalr çıkarmış zor geçiyo demek hamilelik rabbim hayırlısıyla kurtarsında tedavini olursun geçer inşallah onun bitkisel iyi gelen şeylerde var ama böbrekte taşı maydonoz suyula düşürdü benim kayınpederim bide balıkların kulaklarının arkasında mı ne taş gb bişi oluyomuş onu suda bekletip suyunu içiyolarmış sanırım yanlış demiş olmim ben öyle anlamıştım kayınpederim onalrla geçirdi ameliyat olcaktı geçti..ama maydonoz felan yaramaz hamilelere doktorun daha iyi bilir tabi acil şifalar dilerim canım az kaldı inşallah:18:

canımm minnak annem nasılsın paşamız nasıl ben hiç telefon kullanmayı bilmiyorum ya hep aklımdasın aslında :44:arıcam seni

ben bu arada hakseverciğimi atladım sanırım
tedavi üreci başlıyor sanırım
rabbim gönüllerine göre zorlamadan yıldırmadan versin...

evet canım başlıcaz inşallah az kaldı dualarını bekliyorum bu sefer olur inşallah

pööfffff gidiyim de azcık çalışayım.
he bu arada KIZLAR 4444 SATIYORUM YİNUSE 500 ALDI CUMAYA KADAR SATMAYA DEVAM EDECEĞİM BAŞKA ALAN YOK MU?

canım benim leke geldi yani akşam namazından itibaren kılmadım 2 güne sökülür adetim yani ben okuyamam ama kayınvaldeme görümceme veririm ben bu benim için olanmı :44:istersen önce sizin iş niyetine okuyalım sonra bana okuruz 1-2 hafta sonra belli olcak benim ki çünkü yani iğneleri felan kullancaz ya o yüzden bende adet olcam okumamış olurum böyle

canım ya düşünmüyolar yada kulaklarının üstüne yatıyolar bu tip insanlar nabıcaksın boşuna takma kafana olmuş olan yani oturtmuş öne sen geçmişsin arkaya canını sıktıgına degermi sende onu arkaya atarsın böyle içine atıp yada takıp kendini üzdügüne degmez aynısını yap bikere anlasın anlamıyosada boşver bende sen gb çok detaycıyımda bakıyorum bazen dag daga küsmüş dagın haberi yok kendi kendimi yıpratıyorum işte eşte arkadaşlarda olsun bende böyleyim çok detaycıyız sanırım boşuna üzüyoruz kendimizi

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım görmeyeli. uzun bir aradan sonra medeniyete kavuştum nihayet. eee buluşma ayarlandımı birdaha. neler yapıyorsunuz. biraz özet lütfen. sevgiler iyi geceler.

oo hg canım..ben özet geçeyim sana evet buluşmalar devam ediyo..ben calışıyorum ayrıca tüp bebeğe başlıyoruz bikaç güne ,baharım durup dururken 6bucuk aylık hamile ve kızı olcanı ögrendi onun heycanı var içimizde,bebekimiz dogum yapmıştı zaten biliyosundur cok cici arkadaşlar katıldı aramıza ...ee daha ne olsun hepimiz iyiyiz şükür önümüzde yeni heycanalr baharın dogumu,benim tedavim ve sevcanın küçük bi operASyonu var yeni totoş taktırcak kendisi şakira totosu

AK kadin
Evi siler süpürür durur. Camlar, kapılar, duvarlar pırıl pırıldır. Bal dök yala, ama işte o kadar. Başka bir şey arama... Kapıda "Kirli ayaklarınla girme. Daha yeni temizledim, sakın kirleteyim deme.
Usandım şu evin kirinden, pasından" diye bağırır. Kocası azıcık itiraz edecek olsa, "Başkaları gibi eve temizlikçi kadın almıyorum, gene de yaranamıyorum" diye sızlanır.

PAK kadin
İkide bir banyo yapar, çamaşır yıkar. Kocasına, "Kirli elbiselerinle oraya oturma. Eve girer girmez banyoya! Şu pis şeyleri hemen çıkar; Akşama kadar çamaşır, ütü beni yordu, şimdi bir de seninle uğraşamam" der. Ona göre, sadece yıkamak, ütülemek hüner…

LAK LAK kadin
Uyanır uyanmaz hemen başlar mesaiye. Yan komşuya günaydın demeye gider, oradan alt kata damlar. Akşama dek yüz kapının ipini çeker. Ayaklı gazetedir. Çene çalmayı çok sever. Lak lak etmekten yemek yapmayı unutur. Kocasını, "Bu akşam da peynir, ekmek, zeytin falan yiyiverelim. Üstüne de mis gibi çayları içtik mi ohhhh!" diye avutur. Adam, "Her akşam böyle diyorsun. Midem sulu yemeğe hasret kaldı be!" diye diklenmeye kalkarsa, " Bunu da bulamayanlar var, şükret haline" der, yani zeytin yağı gibi üste çıkar ve onu susturur.

YAK kadin
İçi seni yakar, dışı beni. Süslenir, püslenir, alımı çalımıyla erkeklerin gönlünü yakar. Aynanın önünde, "onu mu giysem bunu mu?" derken ocaktaki yemeği yakar. Bütün parasını giyime kuşama harcar. Böylelerine "süs biberi" derler, "Adamcağızın başını yaktı" diye eleştirilirler. Bir sigara yakar, vitrinlere bakar. Ocağı açık bıraktığını unutur, dükkan dükkan gezerken evi bile yakar!

BAK kadin
Evdeki kiri, tozu görmez ama sokaktan kimler gelip geçiyor, komşulara kimler girip çıkıyor, hepsini görür. Bir gürültü duysa, bakmak için hemen koşar. Televizyon ekranına, vitrinlere bakmaya bayılır. Bir eve gittiği zaman kadının giydiği giysilerden, evde ki eşyalara kadar her şeye bakar, yorum yapar. Tabi ki de bir de aynaya bakar, kendini inceler.

TAK kadin
Mücevheri pek sever. Kollarına bilezikler, boynuna kolyeler, kulağına küpeler takar. Aklı fikri altın gümüş takılardadır. Birini çıkarır öbürünü takar. Bazen de üçünü beşini bir arada takar ama kendisi kimseyi takmaz.

SOKAK kadin
Gezmeyi çok sever. Sabah evden bir çıkar sokak sokak dolaşır, turistik sosyetik yerlere gider. Sokakta tanıştığı insanlarla hemen kaynaşır. Eve girmeyi canı istemez. Orada bile pencereden sokağa bakar durur. Güzel havalarda parklarda, sokak kapısının önünde oturur. Bıraksalar sokakta yatar. Böylelerini ya koca kendisini, ya da kendisi kocasının başından atar. Bu tür kadınlara halk arasında "sokak süpürgesi" derler.

ATAK kadin
Erkeklerin kadınları ezdiği inancındadır. İkide bir de onlara çatar, "Bizi köle gibi kullanıyorsunuz" diye suçlar, oysa kendisi kocasının parasını yer, vaktini kadın derneklerinde, toplantılarda, panellerde geçirir, evine hiç bakmaz. Kocası biraz söylenecek olsa, "Zaten siz erkekler hep böylesiniz. Bizleri eve zincirlerle bağlamak istersiniz" der, ondan bir hediye almadan barışmaz.

BATAK kadin
Ali´nin külahını Veli´ye, Veli´nin külahını Aliye giydirir. Erkek gibidir veresiye alışveriş eder. Borç takmadığı esnaf yoktur. Yakalanacağını anlayınca mekan değiştirir. Koca taksit ödemekten illallah eder.

VAH kadin
Hem dışarıda hem evde çalışır. İşten gelir gelmez dış kıyafetini çıkarmaya vakit bulamadan mutfağa girer, yemeğe, bulaşığa el atar. Salatayı yapar, sofrayı kurar, kocasının önüne koyar, akşam da onun gönlünü yapmaya çalışır. Cumartesi - pazarın keyfini çıkaramaz. tatil yapamaz. Evi temizler, çamaşır yıkar, her tarafı siler süpürür, çocuğa bakar ama gene de kimseye yaranamaz. Kocası kendisini soğuklukla suçlar, hısım akraba, hiç bizi arayıp sormuyorsun der. Konu komşu burnu büyük, kimseyi beğenmiyor diye dedikodu eder. Tam bir oh çekip oturduğu sırada kocası bir bardak su ister. "Kalk kendin al" dese suç olur.

HAK kadin
Evini Cennetten bir köşe olarak düşünür ve öyle olması için emek verir. Eşinin dünyada geçici olan dış güzelliğine değil, ebedi olan manevi güzelliğine ve iç alemine muhabbetini sarf eder. Kendi bakımına, eşine, çocuklarına ve evine karşı titizdir. Kuddüs isminin tecellisini yansıtır. Bulunduğu ortamı ısıtan bir yapısı vardır. Pozitiftir ve mütevazidir. Herkese karşı güler yüzlü, hoş kelam sahibidir. Eşinin yükünün hafiflemesi için, evde huzur ve sevgi dolu bir ortam oluşturur. Ailede karşılıklı hürmet ve muhabbet söz konusudur.

slm kızlar bu sıtatırları yazarkene sizler belkide uykuda,belkide dizi başında,çocuk çolugunuzlasınız..nasıl bi giriş bu allahım yarabbim

kıslar konunun taşınması için bu bölümün sorumlusuna yazdım taşınmazsa yeni bi konu açarız başkasının açmasıda mühim değil sorun etmem asla önemli olan birlikte olmamız yani burayı ben açtımda noldu vesile olmuş oldum birbirimizi tanıdıksorun yok yani ama buranın anlamı var benim için o yüzden bi cevap bekeleyelim eger olmazsa açalım uygun yere topik

bana gelince bugün cocukları emir sultan hz.ne götürdük ordanda orhangazi osmangazi türbelerine gittikbilmiyorum ama üstümden tır geçmiş gbyim bu hafta konumuz manevid eğerlere saygıydı cami ve türbelerde nasıl davranılması gerektigini anlatıldı güyaaçocuk bu işte nolcak orhangazi türbesini 10tur attılar bende dedim ''orhangazi osmangazi koca osmanlıyı kurmuşlar siz 2 dakkada yıkcaksınız ''güvenlik bile güldüama nabım mustafa mustafa diye bugün ömrüm tükendi 4 mustafa vardı 2 sınıf gittik bütün mustafalarmı böyle olur aman allahım he bide önmer faruklar isim analizi yaptım gece gece

neyse ben yatar allaha emanet olun hepicinizi öptüm

oooo bahar ve senin adına çok sevindim canım yaa. sanada tez zamanda nasip olur inş. bebek canım gözünaydın. güle güle büyüt bebeciğini. sevcan ne iş anlamadım ne totosu yahuuu. işe başlamanada sevindim haksever. nerde başladın nasıl gidiyor.

haksevercim benim malesef böbrek taşı değil safra kesesi taşı yani düşen bi taş değil böbrek taşı düşüyor safra kesesi taşı ise ameliyatla alınıyor komple safra kesesini alıyorlar yani ameliyattan başka çarem yok

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar.

Hayat, evet şimdi değil ama bi süre sonra kaynanamların üstüne daire yapıp oraya taşıncaz büyük ihtimalle,(Allah korusun :) )

Haksevercim iyiyim sağol Paşam da iyi. Bende arıycam da bu aralar biraz dolu dolu geçiyo, vaktim olmuyo. Ama aklımdasın. Dualarım da seninle, inşallah Rabbim sana da anneliği nasip eder...

haklısın üzülmekte ben olsam bende bozulurdum canım sen öyle olmadıgın için karsındakinın yaptığıa dokunur dogal olarak bende benim incelik gösterdiğim şeyi karşımdakınden göreöessem acaip soğurum o kişiden yaptığı saygısızlık resmen keşke herkes sen ben gibi olsa amaa nerdeeee çok sinir olurum böyle bencil insanlara bende eltimden çekiyorum bu konularda mesela ben onun çocuklarına evi yıksalar yapmayın etmeyin demem hayatta sesimi bile yükseltmem ama benim ogluma hiç suçu yokken bağırır oğlumda eğer başını yavrum ki benim oglum çok usludur hayatta bağrılmayı gerektircek bişi yapmaz ama o hakkı görüyo kendinde o bağırınca benim ciğerim parçalanıyo ama bişiyde diyemiyorum ama sabrımın taşmasına az kaldı yakında patlıycam o olcak ... aile içi olunca kötülük çıkmasın diye sabrediyosun işte başkası olsa mesafe koyarsın gelip gitmessin ama akraba olunca oda olmuyo dayanıyorum koca hatrı diye .... seninde sabrın ondandır seni anlıyorum sallamıycaksın yapıcak bişi yok...

canım siz daha yeni taşınmadınızmı tekrarmı taşıncaksınız taşınma işine okadar çok yoruldumki birdaha cesaret edemem heralde yakınlarda...bide hazır kaynanadan uzak yere taşınmışken tekrar oraya dönme gibi bir hata yapmasan başka yolu yokmu bunun birarada olunca huzurlu olma olasılığı hiç yokk...inş. bir engel çıkarda taşınmassınız...sanada yaparız topluca dua kurtulursun inş. gitmekten:)))

arkadaşım olsa sokardım lafı ama elti olunca çokta sokamıyorsun kocanın hatrı için..
ama ahtım var aynısını yapıcam ardayı öne koymayacm ama eşyalarımı öne koyucam yer yok diyecem anlasın hatasını:))

iyi gidiyo çok yogun geçiyo bütün gün okul eve gel evin işi yemek felan hafta sonuda zaten hafta içinden yogun geçiyo yani anlıcan üzülcek ağlıcak düşüncek vaktim olmuyo o açıdan iyi ama yoruldum bebek gelsinde pamuklara sarılıp yatıcam bütün gün

oyy kıyamam canım yaa hamilelikte cıkmasıda daha kötü hayırlısı olsun inşallah anne olmak hiç kolay değilmiş diyorum hep annemin hakkını mı yiyorum acaba diyorum ama o soguk bana bende yaklaşamıyoum iştesanırım böyle sürüp gidevcek bayramdan bayrama elini öperek isterdim kucagında seven bi anne kayınvaldem öyle işte ben sogukum yoksa alır kucana sever eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…