Sevcan baharın yazdıklarını okuyunca onun adına çok sevindim, Allah daha iyi etsin, senin gibi benimde ilk aklıma gelen benim kaynanamın tavırları oldu. Allah bize de iyilikleriyle anmayı nasip eder inşallah ::)
Bu arada baharım üzülme Allah yardım eder de inşallah sağ salim alırsın kucağına.
Semiha cım sende üşenmedin m, o yolu gidip dönmeye :)
Anasini sevmiyince torunuda gozleri gormuyo bunlarin sanki ogunun cocugu degil tek gelinin cocugu benimkide bana kizgin olunca cocuklarida gormeye gelmez ozlemezdi bile ordan biliyorum...
Atesi okrsurugu yok canim ama sanirim vucut agrisi var huzursuz olduguna gore atesi olursa goturcem doktoruna irmak ipek doktoru o takip ediyo eltimde ona goturuyomus onu tavsiye etti onla basladik
Sevvalinde doktoru oymus sanirim gecmiste biyerde okumustum yanlismi hatirliyom yoksa memnunmusun sen...
Malesef ben tam olarak yenemedim :) biz geri dönücez .ötlerinin dibine :)
Seninde oglusunu allah bagislasin canim bulusma fotolawrinda gordum cok tatli masallah sana benziyo cok
Yeni anne olmusun... sendemi kv magdurusun senin konunda kiskancliktir kesin bunlar tek tip asker gibi cunku
Neyse agzin duali olsun iyilikleriyle anmayi nasib etsin gercekten cok guzl bir dua....
maşallah ne çok emmişş..kız nasıl veriyordun minibüsteeaay Hayat aklıma ne geldi bak. bizde ablamla 3 evlere ev görmeye gitmiştik bir arkadaşa şevval 6 aylık falandı ablamınkide 1 yaşında heykelden bindik otobüse ayyy benim zilli hiç sevmezdi arabayı biner binmez çığlığa başladı hiç susmadı ama o yol boyunca ne yaptıysam ettiysem susmadı... meme istiyor keyif yapacak hanım, otobüste kalabalık nası mememi çıkarayım adamlar tepemde.... Sonra adamın biri 3 evlere geldiğinde şoföre öffff aççç kapıyı, dayanamıcam artık, ayyyy daral geldi ne bu böyle diye söylene söylene inmişti
çokkk bilirim yolcu minübüslerinde, dolmuşlarda meme verdiğimi istersen verme susmazdı, zaten biraz büyüyünce dile gelmişti memeeeeeeeeeeeeeeee diye ağlıyodu o zamanda mecbur veriyodum.... şu çocuktan çektiğimi bir Allah bir ben bilirim.... yinede 21 aylık olana kadar emzirdimAllahıma bin şükür şimdi o kadar fenalığı yok evde kudurgan tek :)
canım bende 6 aydan sonra geceleri jimere gidiyordum ağrı kesici vurulmaya okadar ağrım oluyordu..tesekkür ederim ama cok zor günler geciriyorum sürekli ağrı hiç bişey yiyemiyorum hemen yediklerim rahatsız ediyor
3aylık hamile olsaydım ameliyat önerirdim diyor genel cerrah ama suan cok geç insallah safra kesem patlamaz ve sarılık olmam ağrım olunca medicalparka gidip serum taktırıyorum baska yapacak bişey yok zaman gecsinde bebeğime kavusayım
canım benim sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallah,prensesinle bizlere kırk uçurmaya geleceksin,Merhaba canlarım:)Hepinizi çok ama çokk özledim.Ne güzel kaynatmışsınız sayfalar taşmış durmuşÇok isterdim her zamanki gibi gelip yazmayı.Ama eşim bugünlerde internete girmemi istemiyor stres yapıyormuşum Saklıyor laptopu evde:18:Az önce kayınvaldemle birlikte geldiler yemek yemeye geldi eşim bende hazır o yemek yerken kaçamak yapayım dedim.Kızlar benim ne olacağım belli değil.Çok duygusallaştım deminden beri sürekli rüyamda bebek görmeye başladım Dua edinde sağ salim kavuşayım inşallah.Şu günleri atlatalımda prensesimle hepinizin ziyaretine gelicem inşallah.Sağ salim doğsun evimize geldinde bebeğim şerbetimi içmeye gelirsiniz Alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın.Çok takılamıyorum malesef.Sevcancığım ciciler için çok zahmet etmişsin tekrardan teşekkür ederim canım çok sağol İnşallah ameliyatında iyi geçer.Semihacığıma gittim dün ama içeriye giremedim.Akşam olmuştu zaten çarşı dönüşü uğrayım dedim.Bunu sayma zaten şu günleri atlayımda kızımla gelirim inşallh oturmaya teyzesi Hayat canım arabanımı satacaksın benmi yanlış anladım.Hayırlısı olsun hakkında Allah daha iyisini nasip etsin.Bebekciğim seni burada görmek ne güzel internetmi bağlattın canım Hakseverciğim Allah yüzüne baksın canım tez zamanda seninde güzel haberini alırız inşallah.Ebrusen geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine Karabuk Ahilla ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız Yeni gelenler olmuş sanırım hoşgeldiniz Kızlar sizleri özlediğim için 5 dk da olsa bir bakayım dedim.İnşallah en kısa sürede görüşürüz.Benim için lütfen dua edin,dualarınızı bekliyorum.Allah'a emanet olun görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
oo afiyet olsun canım neden 45dk yol ya, nereye gittiniz kahvaltıya??selam kızlar ben geldim
berruşun ikindi kahvaltısına katıldım
45 dk yol git
45 dk yol gel
10 dk da bitti kahvaltı
gör .ötüm yolları oldu benimkisi)
buyurun sevcan 2 geldi aramıza:)) duyarlı arkadaşlarım benim her biriniz harikasınız..çok düşüncelisin ahilla tebrik ediyorum seniikızlar bahar nete giremeyecekmiş madem,biz de telefon yoluyla yanında olduğumuzu hissettirelim,ne dersiniz?
baharın numarasını bilen bi arkadaş bana özel mesajla numarayı yollayabilir mi?
ohh bende iyiki iyikikadınında kafaya taş düştü :) maşallah Allah bozmasın...
benimkinin kötü kaygana olduğunu bir kez daha anlamış oldumohhh iyiki gitmiyom ona
benimki zaten sevmezdi pek, bende alınca oğlunu iyi olduister istemez düşünüyor insan :) sende bendensin, ama biz onları yendik aldık kaçtık oğullaırnı onlar kendi dertelerine yansınlar...
:))
nasıl ya kv yanınamı dönüyorsun ayy yanlışmı anladımMalesef ben tam olarak yenemedim :) biz geri dönücez .ötlerinin dibine :)
iyi akşamlar kızlar.
oohh ne güzel
benimkide tok geleceğim dediği zaman dünyalar benim oluyor
yemek seçen biride değil ama
şu yemek muhabbeti beni sinir ediyor
hergün ne pişireceğim derdi geriyor beni
bööööööööööööööööben eve gidince yemekten sonra sızar kalırım bööööööööööööööööö zaten kumam da askerden geldi.nişanlımı bi süreliğine unuttum
Haksevercim seninde islemler basiyomus allah hayirlisiyla tamamina erdirsin ins. Her adiminda olumlu dusun hersey istedigin yonde gelisicek duanin 500 unu ben alirim hepberaber paylasalim toplu yapilan dualar bos cevrilmez mutlu yuvaniz bebisinizle taclanicak ins
çok şükür hamilelikle ilgili bi sorunum yok hersey yolunda ama safra kesemde taş varmış 3günde bi acildeyiz buzamana kadar kendini hissettirmeyen taş şimdi ben burdayım dedi daha hiç kilo almadım 26haftadayız serumlarla ağrım kesiliyor işde böyle
Kızlar hazır konu açılmışken ben hepinizden yaşça küçüğüm ama isminizle hitap ediyorum. Rahatsız olan varsa söylesin abla derim :)
Çok güzel yazmışsın Candan abla. Ben öyle pinpirikli değilim bebeğimi birileri seviyo diye rahatsız olmam :) keşke alsaydın kucağına. :)
ben bu arada hakseverciğimi atladım sanırım
tedavi üreci başlıyor sanırım
rabbim gönüllerine göre zorlamadan yıldırmadan versin...
pööfffff gidiyim de azcık çalışayım.
he bu arada KIZLAR 4444 SATIYORUM YİNUSE 500 ALDI CUMAYA KADAR SATMAYA DEVAM EDECEĞİM BAŞKA ALAN YOK MU?
kızlar ya bişey diyecem benmi çok detaycıyım anlamadım
şimdi eltim geldi beni almaya öne oturacam aaa bir baktım çocuğunu yanına koymuş oto koltuğuna
neyse arkaya oturdum ama kendimi kötü hissettim yani ben aynısını asla yapmam çok düşünceliyim o konuda..
birde bana ordanmı gircez burdanmı diye soruyor yolu görmüyorumki doğru düzgün,,
tamam normalde oturtabilir ama ne bilim beni alacak yani biliyor arkaya koyabilirdi..
birde benim oğlumun otokoltuğunu görünce ben zaten delleniyom:18::18:
bu arada eşim tokmuş amaninn çok sevindim bende tok geldim eve zaten talhanın istediğini yaptım hiçç bir işim kalmadı..
ama çok ütüm var ya ne zaman yapıcam hiç canım isemiyor
birde hafif yamuk masam yapamıyom zaten
neyse kızlar görüşürüzz
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım görmeyeli. uzun bir aradan sonra medeniyete kavuştum nihayet. eee buluşma ayarlandımı birdaha. neler yapıyorsunuz. biraz özet lütfen. sevgiler iyi geceler.
kızlar ya bişey diyecem benmi çok detaycıyım anlamadım
şimdi eltim geldi beni almaya öne oturacam aaa bir baktım çocuğunu yanına koymuş oto koltuğuna
neyse arkaya oturdum ama kendimi kötü hissettim yani ben aynısını asla yapmam çok düşünceliyim o konuda..
birde bana ordanmı gircez burdanmı diye soruyor yolu görmüyorumki doğru düzgün,,
tamam normalde oturtabilir ama ne bilim beni alacak yani biliyor arkaya koyabilirdi..
birde benim oğlumun otokoltuğunu görünce ben zaten delleniyom:18::18:
bu arada eşim tokmuş amaninn çok sevindim bende tok geldim eve zaten talhanın istediğini yaptım hiçç bir işim kalmadı..
ama çok ütüm var ya ne zaman yapıcam hiç canım isemiyor
birde hafif yamuk masam yapamıyom zaten
neyse kızlar görüşürüzz
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar.
Hayat, evet şimdi değil ama bi süre sonra kaynanamların üstüne daire yapıp oraya taşıncaz büyük ihtimalle,(Allah korusun :) )
Haksevercim iyiyim sağol Paşam da iyi. Bende arıycam da bu aralar biraz dolu dolu geçiyo, vaktim olmuyo. Ama aklımdasın. Dualarım da seninle, inşallah Rabbim sana da anneliği nasip eder...
haklısın üzülmekte ben olsam bende bozulurdum canım sen öyle olmadıgın için karsındakinın yaptığıa dokunur dogal olarak bende benim incelik gösterdiğim şeyi karşımdakınden göreöessem acaip soğurum o kişiden yaptığı saygısızlık resmen keşke herkes sen ben gibi olsa amaa nerdeeee çok sinir olurum böyle bencil insanlara bende eltimden çekiyorum bu konularda mesela ben onun çocuklarına evi yıksalar yapmayın etmeyin demem hayatta sesimi bile yükseltmem ama benim ogluma hiç suçu yokken bağırır oğlumda eğer başını yavrum ki benim oglum çok usludur hayatta bağrılmayı gerektircek bişi yapmaz ama o hakkı görüyo kendinde o bağırınca benim ciğerim parçalanıyo ama bişiyde diyemiyorum ama sabrımın taşmasına az kaldı yakında patlıycam o olcak ... aile içi olunca kötülük çıkmasın diye sabrediyosun işte başkası olsa mesafe koyarsın gelip gitmessin ama akraba olunca oda olmuyo dayanıyorum koca hatrı diye .... seninde sabrın ondandır seni anlıyorum sallamıycaksın yapıcak bişi yok...
canım siz daha yeni taşınmadınızmı tekrarmı taşıncaksınız taşınma işine okadar çok yoruldumki birdaha cesaret edemem heralde yakınlarda...bide hazır kaynanadan uzak yere taşınmışken tekrar oraya dönme gibi bir hata yapmasan başka yolu yokmu bunun birarada olunca huzurlu olma olasılığı hiç yokk...inş. bir engel çıkarda taşınmassınız...sanada yaparız topluca dua kurtulursun inş. gitmekten:)))
oooo bahar ve senin adına çok sevindim canım yaa. sanada tez zamanda nasip olur inş. bebek canım gözünaydın. güle güle büyüt bebeciğini. sevcan ne iş anlamadım ne totosu yahuuu. işe başlamanada sevindim haksever. nerde başladın nasıl gidiyor.
haksevercim benim malesef böbrek taşı değil safra kesesi taşı yani düşen bi taş değil böbrek taşı düşüyor safra kesesi taşı ise ameliyatla alınıyor komple safra kesesini alıyorlar yani ameliyattan başka çarem yok
haksever ne işin var kız bu saatte??
hayırdır okuldanmı girdin yoksamm hııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?