Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
yinuse canım senin klavyende ı harfi basmıyormu??
ay merak ettim ya:)
anladınız siz onu
ay çok fenayım yaaaaaaaa

önce dedim ne alaka ne diyor bu ayfer :) döndüm bi de baktım aaaaaaaaaaaaa doğru söylüyor :))
ne fenasın kız sen...dikkate bak hele nasıl da gördün onu orada?

ya niye kimse yok?herkeste birbirinin cep telefonu var kimse ondan girmiyor di mi foruma
bana da verin bakim o numaraları

evet canım 500 alıyorum nezamnn başlancağınıda bildirirsin...

hiç sorma şu ziyaretçiler varya kesin onlar nazar değdirdi oku oku bitmiyodu şimdi sinek avlıyoz en iyisi bide nazar duası okutalım:))yine haftasonu bekçileri ikimizmi kaldık ahilla ben seni yanlız brakmam merak etme:)) bu hafta eltimde gelmedi bu hafta buluşma yokya gelmıycegi tuttu haftaya buluşma olursa kesin gelir gitmeme engel çıkıcakya :)) hepsinin numaraları var tabi birbirine onlar zırt pırt buluşuyolar sende senin bıt bıt nişanlını ikna etde buluşmalara teşrif ediver:))

hııı sevcanın nosu var bende geçmiş olsun için aramak istersen özelden atarım sana okişşş....

şimdi çıkçam ara ara bakçam sende ara ara gir bu topiğe tekrar biz can vercez ahillacım pes atmek yokkk

aşk olsun canım yanlış anladın:)
espri yapmak istedim ben yaa(
espri anlyaşım çok geniş benim kahretsin:))
yaz yinusem yaz bana neden yazmıcan aaaaaaa

aşk olsun canım yanlış anladın:)
espri yapmak istedim ben yaa(
espri anlyaşım çok geniş benim kahretsin:))
yaz yinusem yaz bana neden yazmıcan aaaaaaa

Bende saka yaptim alinmadim canim espiri yaptigini anladim zaten son cumlede benim espirimdi yani
Bari bari sen gir boyle hayatim arada topige kimsecikler kalmadi sevcan gitti herkes dagildi

Ahillayla ben kedi kendimize yaziyoz deli gibi

hemen başlamamız gerek yinuse.1444 tanesini de ben halledicem nasipse :)
nazar duasını da 1444 bitince okuruz
bi sen varsın zaten haftasonları kalıcı olan bi de ben.
ben katılamadan sen de gitme bari
valla bu aralar işler öyle bi hızlandı ki maşaallah,eleman da yok.ben kendim diyemem gidiyim die...
tamam canımcım yolla bakim sen o numarayı.
bi de sevcan pts mi salı mı ameliyat olacak bak karıştırdım günleri :S

Bende saka yaptim alinmadim canim espiri yaptigini anladim zaten son cumlede benim espirimdi yani
Bari bari sen gir boyle hayatim arada topige kimsecikler kalmadi sevcan gitti herkes dagildi

Ahillayla ben kedi kendimize yaziyoz deli gibi

aaaaaaa hayret hayat evde mi kalmış hem de hafta sonu ama ama ama nası olmuş o öyle...

kız yinuse nerdesin bakim sen?ben geldim yine kimsecikler yok

[h=2]Sevdiğin Kadar Sevilirsin - Can YüCEL[/h] Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin
Yaşadıklarını Kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;
Ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün
Gülebildiğin kadar mutlusun
üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,
Sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir Gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin
işte budur hayat!
işte budur yaşamak
Bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin
Kadar
Sevilirsin

sabahtan çıktım birazcıkk sonra geldimm yok kız çok gezmiyom da adım çıkmış 9a inmez 8e misali:))

ahilla canım pazartesi olacak diye biliyorum ben..

sabahtan çıktım birazcıkk sonra geldimm yok kız çok gezmiyom da adım çıkmış 9a inmez 8e misali:))

ahilla canım pazartesi olacak diye biliyorum ben..

Hadi ordan gezmiyormus hic gulesim yoktu koptum aksam aksam.
Pts gunu ona da sifa duasi okuyalim o zaman.
Bi de su numaralari bekliyorum hala.

ahilla ve yenusecim alalh razı olsun burdan diyebilcem bu ama hergün dua ediyorum çok saolun

slm kızlar bugün gittim doktora muane etti ve ilaçlarımı anlattı 100uniteyle başlıcam bakalım salı akşamına kadar vurucam 4 kez oluyo sonra çarsamba kontrole gidicem allahımmmmmmmmmmmmmmmmm çok heycanlıyım ilk iğnemi vurundum eşime vurduruyorum :))iğne görünce bayılan biri olarak 5 saniye daha ay uyy yapsam bayılacaktım vurduk hiç acımıyo göbekten vuruluyo iğneler:18:çok heycanlıyım umutluyum ve pozitif olmaya çalışıyorum evrene güzel mesajlar gönderip güzellikler bana gelsin istiyorum çünkü bu süreçte hep mutlu ve olumlu olucammmmmmmmmmmmmmmmmeğer beni boynu bükük görürsenizşaplagı atın kafama

hepinizi çok seviyorum bugün bütün gün uyudummmmmmmmmmmmmmm çok dinlenik ve huzurluyum nedense

Hadi ordan gezmiyormus hic gulesim yoktu koptum aksam aksam.
Pts gunu ona da sifa duasi okuyalim o zaman.
Bi de su numaralari bekliyorum hala.

eee ben yarın başlıyıommı ozamn okumaya hangi gün başlıycaz gerisini nasıl tamamlıycan peki hepsinı dagıttınmı

bensevcanın nosunu atçaktım unuttum aklımdayken atıyım du...

canım hayırlısıyla allah tamamına erdirsin ins. pozitif başlaman çok iyi olmuş sonuda pozitif biticek inş. haksevercim dualarımız seninle biz başladık bile allah kabul etsin inş..mutluluk saçmaya devam sakın bozma kendini sonra bizimde şevkimiz kırılır bak haaa ona göre:)

hadi bakalım hayırlısı olsun.şaplak konusunda canını hiç sıkma ben burdayım sen yeterki istiyorum de :)))

salı gunu kızlar sevcanın ameliyatı 12 mart demisti:))
hımmm tşk ettim canımcım.he yinuse,senin numaranı da sevcandan mı alim sen mi verirsin

canım yinusem özgeciğin kine hemen başlıyoruz da sevcana 100 kere ya Allah ya Şafi deyip şifa isminden şifa isticez o kadarcık.onu da pts günü bile okusak olur.çabucak okunuyor çünkü.
kalan 1444ün 100 tanesini karrdeşim okucak.1344 tanesi de benim :)

hadi bakalım hayırlısı olsun.şaplak konusunda canını hiç sıkma ben burdayım sen yeterki istiyorum de :)))

hımmm tşk ettim canımcım.he yinuse,senin numaranı da sevcandan mı alim sen mi verirsin

Ayy hakkatten kendi nomu niye yazmadim ozelden atiyorum sende at ozaman buarada sevcan yokken topigin can damari sensin canim bu durumda sevcani mudur senide mudur yardimcisi ilan ediyorum ben giremesemde sen illaki renklendiriyosun hee sende bu azim varken sevcanin ayagini kaydirip mudur olmayasin zaten isyerindede genel mudursun alisiksin

Selam hayirli geceler. Sonunda taşındım bursa dayım sevcan ablayı çok merak ediyorum ameliyat olacaktı iyidir insallah çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir ona bol bol dua ediyorum

Son düzenleme:
Merhaba herkese. Yeni başlayacak olan haftaya Nehir bebeğin haberiyle başlamanız için size de yazayım en iyisi.

Gözünüzaydın hanımlar. Teyze olmuşsunuz...

Size bir başka topkteki yazımı alıp kopyaladım aşağıya... Çünkü şimdi kapatmak zorundayım, misafirim gelmek üzere. Bu kadarcık haberdar edeyim, sonrasında zaten siz haberleşirsiniz Bahar'la...

Anne Perşembe günü sancılanmış, gece hastaneye yatmış. Bebek, Cuma günü dünyaya gelmiş. Bu gün akşam üzerine doğru evlerindeydim zaten onlar da hastaneden yeni çıkmışlar.

Çok tatlı çok maşallah. Çene gamzesi var. :) Minicik, tatlı mı tatlı bir kız.

Dedesi kulağına ezanıyla adını koydu, bana da kısmet oldu orada bulunmak. Anne biraz yorgun ve bitkin tabii ki. Bir de dudakları falan çok çatlamış üst dudağında uçuk türü epey çatlakları ve kabarıkları vardı dudaklarında annenin, bunun dışında genel durum itibariyle anne de bebek de çok iyi durumdalar.

Önce Allah'a sonra da bebeğin babaannesine emanet ettiğimde çok iyiydiler ben yanlarından ayrılırken. :)

Hepinize iyi bir hafta diliyorum...

Bu arada, minik kızın adı "Nehir".

Adıyla yaşasın, analı babalı büyüsün, bahtı açık olsun inşallah...

Hepinize sevgimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…