Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bende emine 6 yıllık evliyim 26 yaşındayım 11 aylık bir kızım var bursalıyım
hoş geldin emine bacım nasılsın neler yapıyorsun anlata bakalım..
hayaaaaaaattt nerdesin bakim sen?
anama gittiydimm azcukksonra işyerine geçiverdimmve geldim:)
gezmededir muhtemelen
yok pek gezmek sayılmaz ya:))
Allah Allah bi arayım bakim arabasıda yokki annesine gitmiştir desem....
vallah arabam varmı yokmu bende anlamadım:))canım bu arada önce aradığını görmedim konuştukya kapattıktan sonra baktım meğer daha öncede aramışsın ama işyerinde seslerden duymadım(
Kızlar artık sizi burdan takip edemiycem halam gidiyo :)
Arada telefondan haberleşiriz artık :)
Öptüm hepinizi kendinize cici bakınbeni unutmayın :)

kız sen halandamıydın ki ben anlamadım halanla ne ilgisi var??
evinde netin yokmu?

kızlar arabam satıldı gözüyle bakıyordum ama 3 gündür otoparkta duruyor,
anahtarı eşim almıştı galerici arkadaş gelip alacak dedi..
arabanın içini topladı eşim ıvır zıvırı aldı ama arabayı almaya gelemedi bir türlü arkadaşı:)
bu sabahta kahvaltıda eşim kredi çekicem senin arabanda borca yetmiyor zaten dedi,
adam kalanının tamamını istiyor dedi..
şimdilk araban dursun bakalım gerekmedikçe satmayız dedi sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim:)
belki 1 ay sıonra belki 2 ay sonra satılabilir dedi:)
kısa süreliğinede olsa arabama kavuştum:)
son durum bu
kredi çekicek şimdi benim koca, allah hayırlsıyla ödemeyi nasip etsin:))

evet kızlar ziyaretçi olarak giriliyor

haksevercim seni yanlış anlamış yöneticilerimiz galiba:44::44::44:

Sayın topik müdavimleri,

topiğiniz geyik bölümüne geri taşınmıştır, siteyi ziyaretçilerinde okuduğunun bilincindesiniz bu sebeple konunuzu taşıtmak yerine sonradan rahatsızlık duyacağınız paylaşımlar(fotoğraf, özel konuşma vb.) yapmaktan kaçınınız.
Lütfen yazışmalarınıza bu topiğinizde devam ediniz.

hayırlı olsun.
bence iyi olmuş
nasıl olsa ev için sonrasında kredi çekecektiniz
biraz erken olmuş ama
en azından araban duruyor elinde...

haydaaa...
gerekçeniz kabul edilmemiş kızlar

demekki kabul edilmemiş:2:
ozaman ne yapıcaz özel konularımızı özelden paylaşıcaz:)

demekki kabul edilmemiş:2:
ozaman ne yapıcaz özel konularımızı özelden paylaşıcaz:)

evet canım kabul edilmemiş mecburen artık öyle olacak

hayırlısı olsun canım allahım yüzünüzü kara çıkarmasın olsun bunda da vardır bir hayır biran evvel borcunuzu ödemeye başlamış olursunuz

hayırlı olsun.
bence iyi olmuş
nasıl olsa ev için sonrasında kredi çekecektiniz
biraz erken olmuş ama
en azından araban duruyor elinde...

haydaaa...
gerekçeniz kabul edilmemiş kızlar

evet ya neden se kabul edilmemiş :26:

canım halası gelmişti ya ona bilgisyaraıyla gelmiş gidiyormuş onu dedi :)

Ben geldimm.selamin aleyküm

hoş geldiiin, taşıdın mı bakalım evini :))

Hayırlısı olsun Canım. Eşinde hiç stamak taraftarı değeilmiş :) borcun tamamı dediğiniz nedir full hepsi içinmi kredi çekiceksiniz ne alaka ama oran yüksek olmayacakmı anlamadım ben :S neyse evi üstünüze alırkende konut kredisi çeker bu kredinizi kapatırsınız avantajlı olursa çünkü deli para faiz ödersiniz.

Son düzenleme:
eee napalım kızlar :) konumuz yine eski yerine gelmiş :)

benim konuyu da kapatmışlar :))) Allahım yarabbim yaa, ne var yani... Ziyaretçiler ziyaretçi olmadan üye olarak girsinler kk ya dimi :))
hakkımız yok mu diğerleri gibi daha güzel sohbet etmeye.

canım sıkıldı kızlar :))

hoşçakalın...

Son düzenleme:
eee napalım kızlar :) konumuz yine eski yerine gelmiş :)
bizde benim açtığım konudan mı devam edelim? Haksever napalım :)
bence oalbilir::)

borcun tamamını vermicez canım ama yarısından çoğunu vericez gibi, yani ortalama 105 kadar verilmişti,
95 kalmıştı ama blok değiştirince 30 daha eklendi
120 kaldı 60 tl kredi çekebilir kalanını bakalım nasıl yapacak kardeşinden dahil olmak üzere beklediği para var onlarda gelirse biraz fazla verebilir..
benim araba eninde sonunda gidecek ama bakalım ne zaman:18::18:
adamda haklı istemekte çünkü baştan söyledi eşime ön cepheyi alırsan kalanı peşin olur demişti..
eşimde o daireye sahip olmayı kafasına koyduğu için kabul etti..
blok değiştirmeseydik aylık 2000 tl ödememiz vardı kalan para ise anahtar tesliminde verilecekti hemde 30 daha az olacaktı
sağlık olsun

hımm bende diyorum bebeğin halasıyla netin ne işi var diye:))

Slm kizlar nasilsiniz yeni acilan topik yalanmi oldu simdi amaan neyse hayirlisi madem ziyaretcilersiz olmuyo burdan deva edilsin ozamn bence nede olsa ilk goz agrimiz coguluk ne diyosa artik o olsun

Hayatcim arabanin satilmamasina sevindim olsun iki ay iki aydir bakarsin tamamen vazgecer esin satmaktan ozamana kadar ohh miss.. bence sevinmelisin ..

Bende bugun kahvaltidan sonra parka cikardim cocuklari benim kucuk cadi kumlarda batirdi kendini kucucuk boyu var turlu turlu huyu var yerden bitme boyuyla parki zapdetti herseye kendi bincekmis butun cocuklari indiriyo abisi cok uslu bu kime cekti bilmem biseydende korkmuyo yoksa eve geldik banyoya attim yorgunlukta vardi sizdi simdi bende anca acabildim pc...

Sevcancim biz sevdikmi tam severiz sonrada yapisir brakmayiz sikiyosa at yakandan artik gecmisola minnak tavsanlarada bayildim cuk oturmuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…