bence oalbilir::)
borcun tamamını vermicez canım ama yarısından çoğunu vericez gibi, yani ortalama 105 kadar verilmişti,
95 kalmıştı ama blok değiştirince 30 daha eklendi
120 kaldı 60 tl kredi çekebilirkalanını bakalım nasıl yapacak kardeşinden dahil olmak üzere beklediği para var onlarda gelirse biraz fazla verebilir..
benim araba eninde sonunda gidecek ama bakalım ne zaman:18::18:
adamda haklı istemekte çünkü baştan söyledi eşime ön cepheyi alırsan kalanı peşin olur demişti..
eşimde o daireye sahip olmayı kafasına koyduğu için kabul etti..
blok değiştirmeseydik aylık 2000 tl ödememiz vardı kalan para ise anahtar tesliminde verilecekti hemde 30 daha az olacaktı
sağlık olsun
hımm bende diyorum bebeğin halasıyla netin ne işi var diye:))
eee napalım kızlar :) konumuz yine eski yerine gelmiş :)
benim konuyu da kapatmışlar :))) Allahım yarabbim yaa, ne var yani... Ziyaretçiler ziyaretçi olmadan üye olarak girsinler kk ya dimi :))
hakkımız yok mu diğerleri gibi daha güzel sohbet etmeye.
canım sıkıldı kızlar :))
hoşçakalın...
slm kızlar ben elimden geleni yaptım başka bi topikte sorun olmazdı ama onuda kapamışlar :44:bende anlamadım böyle genel sohbetler geyik bölümüne acılıyo zaten başka bölüme açsak konu dışı diyip banalrlar bizi :18: bide hani buluşmalarda ben buluşma topiği acıyodum rahat konuşulsun resim eklensin diye hatırlıyomusun sevcan işte ben ziyaretçiler görmesin diye açıyodum neysem kaldık gene burda aman niden korkuyonuz kkyı bulcakalrda konuyu bulcakalrda oooooooooooooooooooo imkansızdan biraz kolay
ben iyim adet olmaya çalışıyorum
bugün kuaföre gittim saçımın kırıkalrını aldırdım kat attırdım kakküllerimi kısalttırdım öyle işte eve geldim tenhada sıkıştırıldımgüzel olmuşum gözlerinden anladım eve girdim kırmızı çorap mini etek siyah bogazlı kazak ve ve ev botlarımı giydim ee saçlarda değişiklik olunca eşim öyle yorgun yorgun girdi içeri yemek hazırmıııııııııııııııııı dedi sonra beni gördü sonra sonraaaaaaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
Gunaydinlar canciklarim
herkesin kadinlar gunu kutlu ve de mutlu olsun.
Karamukum seninki de kutlu olsun.
Benden once davranmissin ;-)
günaydın canımcım seninde
hadi dedim işlerim yoğunlaşmadan kutlayıvereyim sonra birdaha zor oluyor girmem
bakalım bir de bugün erken çıkmak istiyorum çıkabilirisem saat 4 gibi çıkıcam
selam kızlar
kadınlar günümüz kutlu olsun...
kahvaltı bugün eşimdendi...
bu arada ben yine grip ılmuşum
boğazlarım ağrıyor,ciğerlerim dökülüyor sanki
hiç halim yok
biraz yatacağım...
merhaba kızlar bende yoğunum malum önümüzdeki hafta olmucam.
kadınlar gününüz kutlu olsun...
eşiminde yaş günü. ama ben adamı aramadım bile((
Ah ahillacim yirtti kendini nerdesiniz diye hem onca ise yetisiyo hem buraya herkes senin kadar maharetli degil kuzumalooooooo kimse yok mu
geçmiş olsun da kendine azcık dikkat et üşütme sıkı giyin.selam kızlar
hiç halim yok
biraz yatacağım...
eşinin doğum günü kutlu olsun da senin gibi düşünceli bi hatun nasıl olur da aramaz eşini...merhaba kızlar bende yoğunum malum önümüzdeki hafta olmucam.
Gecmis olsun canim ohh kadinlar gunu hediyesini vermis esin sen neden bukadar sik hastalaniyosun yaa kendine daha iyi bakmalisin en iyi ilac istirahat yorma kendini
Canim seninde kutlu olsun esininde dogum gunu kutlu olsun aramadin haa o seni aramamis olsaydi kucuk kiyamet kopmustu ama dimi ah biz kadinlar
Ah ahillacim yirtti kendini nerdesiniz diye hem onca ise yetisiyo hem buraya herkes senin kadar maharetli degil kuzum
allah arazı olsun canım sağolasın..Bence 30 fazla olsun on cephe olsun araba almiyosunki sikilinca degistir icinize sinsinde parasi odenir ...
Anlattigin kadariyla bayaa bir lux allah iyi gunlerde oturmanizi nasib etsin canim..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
Gunaydinlar canciklarim
herkesin kadinlar gunu kutlu ve de mutlu olsun.
Karamukum seninki de kutlu olsun.
Benden once davranmissin ;-)
selam kızlar
hiç halim yok
biraz yatacağım...
merhaba kızlar bende yoğunum malum önümüzdeki hafta olmucam.
yinuse canım senin klavyende ı harfi basmıyormu??
ay merak ettim ya:)
anladınız siz onu
ay çok fenayım yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?