Semihacim sevcan nasil sakinmiydi korkusunu atabilmismi canim yaa hastane ortami zaten ister istemez geriyo insani sakin olmak ne mumkun allah yardimcisi olsun demekten baska elimizden bisi gelmiyo..
bende bugün Bahara gidecektim
oda aradı sabah
topuk kanı için doktora gideceklermiş
bende zaten sabah kalktığımda daha bir rahatsızdım
gidemedim yani anlayacağınız bahara
okulda toplantı vardı
ordan dönüşte sağlık ocağına uğradım
bronşit olmuşum :S
ne kadar güzel,çok mutlusun :) bunu görünce ben de ççok mutlu oldum.inşaallah cumaya bitecek dualar.zaten müslümanın kendine değil de başka bir müslümana ettiği dua daha çabuk kabul olunur :)
bizim şube işinde yalova şimdilik yattı.gemlik için de adam ikna olmuş durumda.yasal araştırmalar da bitince broşür dağıtımına başlıcaz inşaallah :)
gördüm canım faceden kutlamanızı :) maşallah epey eğlenmişsinizdir :)
sağol arkadaşım
hoşgeldin
özlettin kendini
Sevcanı aradım şimdi
daha beklemedeymiş
allah yardımcısı olsun...
bende bugün Bahara gidecektim
oda aradı sabah
okulda toplantı vardı
çok geçmiş olsun dikkat et kendine.bende bugün Bahara gidecektim
oda aradı sabah
okulda toplantı vardı
slm kızlar
yeni geldim bugün sabah baharla konuştum bebeşi iyimiş topuk kanı almışlar nufüs kagıdı almaya gidiyoruz dedi yerim ya cok mutluydu bendahada mutluyum yemin ederim hiç kimsenin hamleligine bu akdar sevinmedim tek umudum oldu beniim nedense sevinç kaynagım oldu bu olay umudum oldu rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin anzarlardan korusunnn
sevcanı aradım şimdi ablası cıktı ameliyata girdi dedi bende nasıl dedim heycandan daha görmedik dedi kadıncagızoda hayırlısıyla kurtulsun inşallah biran önce iyileşsin yarın gene ararım artık yada akşama:44: yani şuan ameliyattaymış kızlar dua edin
bana gelince yorucu günler yarın doktora gidicem yine izin aldım müdüreyede bi ameliyat olucam bakıcakalr sorun ne diye dedim tüp bebek dmeedim şimdi olmazsa felan yani ne bilim kötü olurum gidemem diye söylemek istemiyorum....bikaç kontrolüm var sonra ameliyat olucam gelemicem 1 hafta felan dedim söledim kutuldum ık pıkk etti ama öyle iştee
Gecmis olsun canim saglik ocagiyla gecistirme bronsit cok cidi bi rahatsizlik annem cok cekti zamaninda tedavi olmadi kalici kaldi biran once tedevi yoluna git zaten belliydi sik sik grip olmandan en basit bir nezleyi bile agir atlatiyosun bronsit sozkonusu olunca...
Cok sanslisin baharin minnak prensesini ilk sen gorceksin ozaman bizim yerimizede kokla
kızlar Sevcanı aradım bende
ameliyattan çıkmış çok şükür
ama uyuyormuş
ablası çıktı
tam kendine gelmedi daha demişti
şimdide pek keyfini bozmak rahatsız etmemek
için arayamıyorum
sabah ararım artık
çok şükür oldu bitti ya
ağrı sızıda kolay atlatılır inşallah...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
günaydın canımcım nasılsın?
bugün yıkama kısmı şimdilik yoğun değil,paket kısmı da öyle gbi görünüyor.tamamen kuru halı sayımız çok az.ara ara paket yapıyorum.sanırım bugün pek yoğun olmayacak :)günaydın sana da canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bugün bakalım yoğunmusun yine bugün bizim şuan sakin gibi duruyor bir müşteri gelecekti onu bekliyoduk ama yarın gelecekmiş yarın artık koşturmaca olur
bugün yıkama kısmı şimdilik yoğun değil,paket kısmı da öyle gbi görünüyor.tamamen kuru halı sayımız çok az.ara ara paket yapıyorum.sanırım bugün pek yoğun olmayacak :)
bi de eleman başvurumuz oldu.deneme süreci içn aldık.hafta sonunda belli olacak kalıcı mı gidici mi olduğu.senin de kaç gündür yoğundu işin.bugün biraz dinlenmiş olursun :)
sevcanı dün gece aradım sesi pekbi yorgun geliyordu.şimdi arasam mı diye düşünüyorum.bi gün kalacaktı ya,belki de çıkış işlemleriyle uğraşıyorlardır.en iyisi yine akşama aramak...
evet bugün sakin ama birikmiş işlerim vardı onalrı toparlamayı çalışıyorum şuan
ben de bugün aramadım daha dediğin gibi çıkış işlemleri falan oluyordur diye akşam üzeri ararım ya da akşama
benide bugün eşim zorla hastaneye götürdü
gece öksürmekten ve ciğerlerimin arısına uyuyamadım hiç
zatüreye çevirmeye başlamış hastalığım
bir sürü ilaçla eve geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?