Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Semihacim sevcan nasil sakinmiydi korkusunu atabilmismi canim yaa hastane ortami zaten ister istemez geriyo insani sakin olmak ne mumkun allah yardimcisi olsun demekten baska elimizden bisi gelmiyo..

sesi her zamanki gibi cıvıl cıvıl geliyordu ama heyecan var dedi...

Gecmis olsun canim saglik ocagiyla gecistirme bronsit cok cidi bi rahatsizlik annem cok cekti zamaninda tedavi olmadi kalici kaldi biran once tedevi yoluna git zaten belliydi sik sik grip olmandan en basit bir nezleyi bile agir atlatiyosun bronsit sozkonusu olunca...

Cok sanslisin baharin minnak prensesini ilk sen gorceksin ozaman bizim yerimizede kokla

sevcan olmusmu operasyonu acaba
arayamadım acıkcası merak ettım ıste o kadarmı yogun olur
yogunluktan aramıyor degılım sevcan musaıt olmadıgı ıcın :S
kolay atlatır ınsallah

evet bayağı eğlendik canım bayan bayana döktürüdk

sağol arkadaşım
hoşgeldin
özlettin kendini

sağolasın canım vallahi bende sizi özlüyorum ama napıyım bu aralar böyle işte çok yoğun

Sevcanı aradım şimdi
daha beklemedeymiş
allah yardımcısı olsun...

ben de sabah aradım daha hastaneye gitmemişti akşam evden ararım bakalım naptı oldu mu

canım benim selam söyle bizden de akşama ararım artık onu da
sana da çok geçmiş olsun ama ihmal etme önemli bişey bronşit kolay kolay geçmiyor o yüzden daha başındayken tedavini ol canım
bizim de küçük oğlan hastaydı yine 3 gecedir ayaktayız dün birde öyle işe geldim sallanıyodum resmen uykusuzluktan akşam doktora götürüdük yine bronşit başlangıcı varmış bahar geldiği için alerjik bronşit olabilir dedi şimdi bugün ilaçlı buhar makinesi aldık onu kullanıyoruz perşembe kontrole gidicez bakalım ne diyecek

slm kızlar
yeni geldim bugün sabah baharla konuştum bebeşi iyimiş topuk kanı almışlar nufüs kagıdı almaya gidiyoruz dedi yerim ya cok mutluydu bendahada mutluyum yemin ederim hiç kimsenin hamleligine bu akdar sevinmedim tek umudum oldu beniim nedense sevinç kaynagım oldu bu olay umudum oldu rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin anzarlardan korusunnn

sevcanı aradım şimdi ablası cıktı ameliyata girdi dedi bende nasıl dedim heycandan daha görmedik dedi kadıncagız oda hayırlısıyla kurtulsun inşallah biran önce iyileşsin yarın gene ararım artık yada akşama:44: yani şuan ameliyattaymış kızlar dua edin

bana gelince yorucu günler yarın doktora gidicem yine izin aldım müdüreyede bi ameliyat olucam bakıcakalr sorun ne diye dedim tüp bebek dmeedim şimdi olmazsa felan yani ne bilim kötü olurum gidemem diye söylemek istemiyorum....bikaç kontrolüm var sonra ameliyat olucam gelemicem 1 hafta felan dedim söledim kutuldum ık pıkk etti ama öyle iştee

çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

of pöf sana da bi an önce bi bebiiş gelsin artık inşaallah.

karamuk oğluna çok geçmiş olsun.

ben gidiyim biraz daha halı yıkıyım.görüşürüz şimdilik herkese iyi akşamlar

kızlar sevcanla konuştum yeni çıktım ameliyattan dedi inanmadım vallah:)
dedim kız sen ameliyat olmadın galibaa, yok kız yeni çıktım dedi annesi ablaları yanındaymışş..
ay nasıl cıvıl cıvıl geliyordu sesi maşallah ya..sanki hiç ameliyattan çıkmış gibi değil,
tabi belden aşağımı hissetmiyorum dedi..
bende dedim 2 saat sonra bidaha ararım seni,
ozaman bakalım sesin nasıl gelecek dedim naraları atacam dedii:))
bu gece zor bir gece olacak onun için eminim, allah yardımcısı olsun inşallah rahat uyuyabilir ağrısız
sizlere çokkkkkkk selamı varr..

sağol canım
ama ben işte maalesef doktorlarla pek alakalı değilim
evde yapıyorum kendimce birşey
biraz fazla uzuyor yıpranıyorum ama
sevmiyorum işte doktor muhabbetini...

kızlar Sevcanı aradım bende
ameliyattan çıkmış çok şükür
ama uyuyormuş
ablası çıktı
tam kendine gelmedi daha demişti
şimdide pek keyfini bozmak rahatsız etmemek
için arayamıyorum
sabah ararım artık
çok şükür oldu bitti ya
ağrı sızıda kolay atlatılır inşallah...

kızlar iyi akşamlar
bende saat sekiz gibi görüştüm sevcanla çok şükür iyi geçmiş ameliyat pek bişeyy hissetmedim dedi ama tabi bacakları daha uyuşukmuş kendine gelmemiş ama sesi yine herzamanki ki cıvıl cıvıl maşallah çok şükür kurtuldu bu dertten de
ahillacım canım çok sağol geçmiş olsun dileklerin için

İnanmıyorum Bahar doğum yapmış öyle mi ? Şok oldum. Çok sevindim.
Ama kızlar hepinize çok kırıldım. Netim yok hiçbişeyden haberim olmuyo. Bi taneniz de arayıp haber vermemiş. Aşk olsun...

bende bu saatlerde arıcaktım
bu yorumu gorunce aramadım
uyusunkı spinalın etkısı bıttıgınde acıyı hıssetmesın dıye ınsallah kolay atlatmıstır:2:

günaydın canımcım nasılsın?

günaydın sana da canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bugün bakalım yoğunmusun yine bugün bizim şuan sakin gibi duruyor bir müşteri gelecekti onu bekliyoduk ama yarın gelecekmiş yarın artık koşturmaca olur

bugün yıkama kısmı şimdilik yoğun değil,paket kısmı da öyle gbi görünüyor.tamamen kuru halı sayımız çok az.ara ara paket yapıyorum.sanırım bugün pek yoğun olmayacak :)
bi de eleman başvurumuz oldu.deneme süreci içn aldık.hafta sonunda belli olacak kalıcı mı gidici mi olduğu.senin de kaç gündür yoğundu işin.bugün biraz dinlenmiş olursun :)

sevcanı dün gece aradım sesi pekbi yorgun geliyordu.şimdi arasam mı diye düşünüyorum.bi gün kalacaktı ya,belki de çıkış işlemleriyle uğraşıyorlardır.en iyisi yine akşama aramak...

evet bugün sakin ama birikmiş işlerim vardı onalrı toparlamayı çalışıyorum şuan
ben de bugün aramadım daha dediğin gibi çıkış işlemleri falan oluyordur diye akşam üzeri ararım ya da akşama

selam kızlar
Sevcancığımın sesini bir türlü duyamadım
ya aradığımda telefon meşguldü
yada ben aradığımda o duymadı.
çok meraktayım

benide bugün eşim zorla hastaneye götürdü
gece öksürmekten ve ciğerlerimin arısına uyuyamadım hiç
zatüreye çevirmeye başlamış hastalığım
bir sürü ilaçla eve geldik

Allahtan pek kuru halı yok dedim...1oo metrekarenin üstünde paket yaptım yine...
ben de akşama ararım...

benide bugün eşim zorla hastaneye götürdü
gece öksürmekten ve ciğerlerimin arısına uyuyamadım hiç
zatüreye çevirmeye başlamış hastalığım
bir sürü ilaçla eve geldik

çok geçmiş olsun ya...ilaçlarını düzenli kullan da bi an önce iyileş bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…