Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
slm kızalr saat 2bucukta zor geldim eve saat 8bucuktan beri fakültedeyim of offfffffffffffff

iğneleri yanlış tarif etmiş vurmam gereken dozda değil cok cok az vurmuşum iğneyi dogru düzgüna nalttı emşire neyseki problem olmaz üzülme dediler ama aksilik işte kötü başladı moralimi bozmayayım demiştim öyle işte bütün gün doktorda amf oldum bi türlü bakmıyolar ya saatlerce orda bekletiyolar allah devletin eline düşümesin

sonra anesteziden randövü almamı ciger filmi ekg istediler onalrı yaptırdım anesteziden randövü aldım 20sine verdi.......... iğnelerimi vurcam devam pazartesi gene gidicem............. doktor yolları taştan ben o yolarda perişan............ inşallah sonu hayırlı olu bunaldım kötü şeyler yazmak istemiyroum o yüzen susayım ben cok kötü başıma rıyo uyucam şimdi...........duş alıp bişiler yiyip uyuyayım eşim gleene kadar...... iğneye karşıda fobim var ömrüm den ömür gidiyo vurdurana kada reşimle 1 saat ay dur yapma öyle tutma nabıyosun nası tutuyosun adama dmeedigimi bırakmıyorum acımıyo ama igneye karşı bişey var bende kücüklügümden beri kan alınca bile tuhaf oluyorum durup öyle göbegime batırtamıyorum işte nabayım

hayırlısı olsun hakkımızda şu süreci bi atlatayım da güzel bişeyler duymaya ihtiyacım var

benide bugün eşim zorla hastaneye götürdü
gece öksürmekten ve ciğerlerimin arısına uyuyamadım hiç
zatüreye çevirmeye başlamış hastalığım
bir sürü ilaçla eve geldik

geçmiş olsun canım sevcanla bugün konuştum bende hastaneden cıkınca aradım iyiydi şükür rabbim şifa versin

canım moralini bozma bak Bahara nasıl da şappadanak anne oluverdi :) darısı senin başına
şimdi bişi anlamadım sen hastaneden çıkınca mı sevcan çıkınca mı aradın?

bugün hem işyerinde işim vardı hem bir arkadaşı dr.. götürdüm doruğa..
hemde sevcana uğrayım diye ardamı annanesine bıraktım,
sevcanı aradaım sabah 10 gibi yanına gelicem hastaneye dedim ama çıkıcam öğleye kadar dedi..
bende dayanamdım evine gittim:)
çok iyi maşallah ayakta karşıladı beni,eşide kahvemizi yaptı kahve içtik:)
ama çok iyi ya aman nazar değmesin biraz soluk yüzü tabi, kolaymı ameliyattan çıkmış ama beklediğimden daha iyi..
sizlere çokk selamları var hepinizi öpüyor tek tekk:)
bende öpüyorum sizi tek tek:))
bu arada cumartesi büyük ihtimal bendesiniz çünkü sevcancığım gayet iyi gibi inşallah dahada iyi olacak ve bana gelecek:))

canım moralini bozma bak Bahara nasıl da şappadanak anne oluverdi :) darısı senin başına
şimdi bişi anlamadım sen hastaneden çıkınca mı sevcan çıkınca mı aradın?

ben bugün hastaneden çıkınca aradım canım düna ramıştım ameliyatta demişti ablası bugün anca doktordan cıkınca aradım ..inşallah bozmucam şimdi daha iyiyim bunaldım hastanede koca gün oncan iyim canım merak etme

hayatımmmmmmmmmmmmmmmmmm puff bende gelcem ya

eşi kahve mi yaptı maşallahnerden buldunuz bunları ya

sende topalncakalar hıı hadi bakalım hayırlısı olsun nabalımm:26:

ben kacıyorum az uzanayım benimki gelir birazdan

bahar gercekten cok sanslı 2gün bebeği küvezde kalmış sonucda prematüre doğmuş sayılır
arkadasımın bebeği bugün 13.gün küvezdeymiş annem söyledi 32haftalık doğmuş ciğer gelişimi tamamlanmadığından nefes alamıyormus makinelerle nefes alıyormus
çok üzüldüm aradım baharın bebeğini anlattım umut oldu bizede dedi 1950gram doğmuş kilosuda haftasına göre gayet iyi aslında izmir ege üniversitesindelermiş
allah yardımcıları olsun baharın bebeğide toparlasın kendini büyüsün insallah

Arkadaşlar merhaba yogun iş temposundan sohbetlerinize pek katılamıyorum(((

Hazır bu topik bursalı arkadaşlara aitken söylemek istedim...Oğluma tenteli salıncak aldım fakat sıpacık binmedi 2 3 kez binmiştir binmemiştir evimde küçük yer kaplıyor yeni duruyor isterseniz size verebilirim 120 tl ye aldım 80 tl ye veriyorum elden teslim edebilirim bilginize maksat eğer sizlerde çocuklarınıza alacaksanız uygun fiyata işiniz görülsün...

iyi sohbetler...Bana özelden ulaşabilirsiniz pek takip edemiyorumda...

Canım Arkadaşlarım nasılsınız?Güzel dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun Allah sizlerin evladınıda bağışlasın.Ben Cuma günü doğum yaptım.Rüyada gibiydim.İnsan inanamıyor bu mutluluk herşeye değer.Bugünlerde uykusuzum geceleri nöbet başladı.Gündüzleri uyuyor hanımefendiNehirime baktıkça Allah'a ne kadar şükretsem azdır.Bu arada gelmek isteyenler buyurun gelin beklerim sevinirim.Dün akşam bebek ve eşi hayırlmaya geldiler sağolsunlar.Oğluşunu görünce benim prensesin ne kadar küçük olduğunu daha iyi anladım.Allah isteyen herkeze nasip etsin darısıda hakseverime tüm isteyenlere.Ayferciğim bende gelmek isterdim ama malum canım yeni olunca çıkamıyoruz Şimdilik iyiyiz biraz huysuzluk oluyor haliyle o kadarda olsun artık çekmeye razıyım
Sevcancığım seni aradım sanırım uyuyordun canım çok geçmiş olsun kurtuldun sende
Semihacığım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım ararım senide bugün
Haksever üzülme canım inşallh birşey olmaz.
Candan Ablacığım benim adıma haber ettiğin için çok teşekkürler.
Kızlar kızım uyumuşken bir bakayım dedim.Kayınvaldemde bende şuan kalıyor.Yoğun olunca anca bugün girebildim.Hepinizi öpüyorum en kısa sürede görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olunKızımda ellerinizden öper

geceleri durmayan bebeğe dırdır derler burda.bir de derler ki gecesi dırdır olan bebek zeki olur :)

SLMMM BEN GELDİMMMM BİLİYORUM ÇOK İHMAL ETTİM BURAYI ARTIK HERGÜN GİRMEYE ÇALIŞACAĞIM
BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTI MI?
SEVCANCIM GEÇMİŞ OLSUN ÇOK....
BAHAR GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN NE GÜZEL YAAA GEÇEN YIL BENDE BU ZAMANLAR LOHUSAYDIM...

HERKESE ÇOK ÇOK SLM...

bir de benim iş yerime iki adet muhasebe elemanı alınacak ilgilenenler gelsin :d
gürsu da iş yerim gürsu kestel çevresi tercihtir.
:13:

eşi kahve mi yaptı maşallahnerden buldunuz bunları ya

sende topalncakalar hıı hadi bakalım hayırlısı olsun nabalımm:26:
senide bekliyorum artık vallah bul bir yolunu gel,kayınvalidenlemi gelirsin görümcenlemi bilmem ama gelmelisin artık eminim sen olunca dahada güzel geçecek görüşmemiz:))
yerim ben onuu ayy inşallah gelicez sevcanla da konuştuk çok görmek istiyoruz nehirciği..
sen kırk uçurmaya gelicen canım, şimdi otur evinde azcukk lohusalığının tadını çıkar yat dinlen:)
geceleri durmayan bebeğe dırdır derler burda.bir de derler ki gecesi dırdır olan bebek zeki olur :)
demekki benim çocuklarımın ikiside çok zekilerr:))) çünkü her ikisinide 2 yaşına kadar uykusuz geçirdim tüm gece zırlarlardı:))
şimdi iyiler maşallah arda 1 kere kalkıyor yine aman okadar olsun artık..

yarın ihsaniye günüm var bu akşamdan hazırlık yapıcam biraz yoğunum,,
bugün biraz gezdim işler beni bekliyor yarın akşam uğrarım inşallah..
cumarteside sizleri bekliyorum..

yarın ihsaniye günüm var bu akşamdan hazırlık yapıcam biraz yoğunum,,
bugün biraz gezdim işler beni bekliyor yarın akşam uğrarım inşallah..
cumarteside sizleri bekliyorum..

zaten ne zaman gezmiyorsun ki...oh hayat sana güzel :) şimdi anladım neden nickini hayat yaptığını

bir de benim iş yerime iki adet muhasebe elemanı alınacak ilgilenenler gelsin :d
gürsu da iş yerim gürsu kestel çevresi tercihtir.
:13:

işletme birinci sınıf geçtim okuyorum alın beni işe çocukalrdna kaçasım geldi bugün koca gün gamgam oynadık yaa kulaklarım da hayla bombom bommmmmmm ooooooooooooooooooooo seksi leydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

selam kızalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…