benide bugün eşim zorla hastaneye götürdü
gece öksürmekten ve ciğerlerimin arısına uyuyamadım hiç
zatüreye çevirmeye başlamış hastalığım
bir sürü ilaçla eve geldik
slm kızalr saat 2bucukta zor geldim eve saat 8bucuktan beri fakültedeyim of offfffffffffffff
iğneleri yanlış tarif etmiş vurmam gereken dozda değil cok cok az vurmuşum iğneyi dogru düzgüna nalttı emşire neyseki problem olmaz üzülme dediler ama aksilik işte kötü başladı moralimi bozmayayım demiştim öyle işte bütün gün doktorda amf oldumbi türlü bakmıyolar ya saatlerce orda bekletiyolar allah devletin eline düşümesin
sonra anesteziden randövü almamı ciger filmi ekg istediler onalrı yaptırdım anesteziden randövü aldım 20sine verdi.......... iğnelerimi vurcam devam pazartesi gene gidicem............. doktor yolları taştan ben o yolarda perişan............ inşallah sonu hayırlı olu bunaldım kötü şeyler yazmak istemiyroum o yüzen susayım ben cok kötü başıma rıyo uyucam şimdi...........duş alıp bişiler yiyip uyuyayım eşim gleene kadar...... iğneye karşıda fobim var ömrüm den ömür gidiyo vurdurana kada reşimle 1 saat ay dur yapma öyle tutma nabıyosun nası tutuyosun adama dmeedigimi bırakmıyorum acımıyo ama igneye karşı bişey var bende kücüklügümden beri kan alınca bile tuhaf oluyorum durup öyle göbegime batırtamıyorum işte nabayım
hayırlısı olsun hakkımızda şu süreci bi atlatayım da güzel bişeyler duymaya ihtiyacım var
geçmiş olsun canım sevcanla bugün konuştum bende hastaneden cıkınca aradım iyiydi şükür rabbim şifa versin
benide bugün eşim zorla hastaneye götürdü
gece öksürmekten ve ciğerlerimin arısına uyuyamadım hiç
zatüreye çevirmeye başlamış hastalığım
bir sürü ilaçla eve geldik
canım moralini bozma bak Bahara nasıl da şappadanak anne oluverdi :) darısı senin başına
şimdi bişi anlamadım sen hastaneden çıkınca mı sevcan çıkınca mı aradın?
bugün hem işyerinde işim vardı hem bir arkadaşı dr.. götürdüm doruğa..
hemde sevcana uğrayım diye ardamı annanesine bıraktım,
sevcanı aradaım sabah 10 gibi yanına gelicem hastaneye dedim ama çıkıcam öğleye kadar dedi..
bende dayanamdım evine gittim:)
çok iyi maşallah ayakta karşıladı beni,eşide kahvemizi yaptı kahve içtik:)
ama çok iyi ya aman nazar değmesin biraz soluk yüzü tabi, kolaymı ameliyattan çıkmış ama beklediğimden daha iyi..
sizlere çokk selamları var hepinizi öpüyor tek tekk:)
bende öpüyorum sizi tek tek:))
bu arada cumartesi büyük ihtimal bendesiniz çünkü sevcancığım gayet iyi gibi inşallah dahada iyi olacak ve bana gelecek:))
Canım Arkadaşlarım nasılsınız?Güzel dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun Allah sizlerin evladınıda bağışlasın.Ben Cuma günü doğum yaptım.Rüyada gibiydim.İnsan inanamıyor bu mutluluk herşeye değer.Bugünlerde uykusuzum geceleri nöbet başladı.Gündüzleri uyuyor hanımefendiNehirime baktıkça Allah'a ne kadar şükretsem azdır.Bu arada gelmek isteyenler buyurun gelin beklerim sevinirim.Dün akşam bebek ve eşi hayırlmaya geldiler sağolsunlar .Oğluşunu görünce benim prensesin ne kadar küçük olduğunu daha iyi anladım. Allah isteyen herkeze nasip etsin darısıda hakseverime tüm isteyenlere.Ayferciğim bende gelmek isterdim ama malum canım yeni olunca çıkamıyoruz Şimdilik iyiyiz biraz huysuzluk oluyor haliyle o kadarda olsun artık çekmeye razıyım
Sevcancığım seni aradım sanırım uyuyordun canım çok geçmiş olsun kurtuldun sende
Semihacığım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım ararım senide bugün
Haksever üzülme canım inşallh birşey olmaz.
Candan Ablacığım benim adıma haber ettiğin için çok teşekkürler.
Kızlar kızım uyumuşken bir bakayım dedim.Kayınvaldemde bende şuan kalıyor.Yoğun olunca anca bugün girebildim.Hepinizi öpüyorum en kısa sürede görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olunKızımda ellerinizden öper
geceleri durmayan bebeğe dırdır derler burda.bir de derler ki gecesi dırdır olan bebek zeki olur :)
ben bugün hastaneden çıkınca aradım canım düna ramıştım ameliyatta demişti ablası bugün anca doktordan cıkınca aradım ..inşallah bozmucam şimdi daha iyiyim bunaldım hastanede koca gün oncan iyim canım merak etme
hayatımmmmmmmmmmmmmmmmmm puff bende gelcem ya
senide bekliyorum artık vallah bul bir yolunu gel,kayınvalidenlemi gelirsin görümcenlemi bilmem ama gelmelisin artık eminim sen olunca dahada güzel geçecek görüşmemiz:))eşi kahve mi yaptı maşallahnerden buldunuz bunları ya
sende topalncakalar hıı hadi bakalım hayırlısı olsun nabalımm:26:
yerim ben onuu ayy inşallah gelicez sevcanla da konuştuk çok görmek istiyoruz nehirciği..Canım Arkadaşlarım nasılsınız?Güzel dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun Allah sizlerin evladınıda bağışlasın.Ben Cuma günü doğum yaptım.Rüyada gibiydim.İnsan inanamıyor bu mutluluk herşeye değer.Bugünlerde uykusuzum geceleri nöbet başladı.Gündüzleri uyuyor hanımefendiNehirime baktıkça Allah'a ne kadar şükretsem azdır.Bu arada gelmek isteyenler buyurun gelin beklerim sevinirim.Dün akşam bebek ve eşi hayırlmaya geldiler sağolsunlar .Oğluşunu görünce benim prensesin ne kadar küçük olduğunu daha iyi anladım. Allah isteyen herkeze nasip etsin darısıda hakseverime tüm isteyenlere.Ayferciğim bende gelmek isterdim ama malum canım yeni olunca çıkamıyoruz Şimdilik iyiyiz biraz huysuzluk oluyor haliyle o kadarda olsun artık çekmeye razıyım
Sevcancığım seni aradım sanırım uyuyordun canım çok geçmiş olsun kurtuldun sende
Semihacığım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım ararım senide bugün
Haksever üzülme canım inşallh birşey olmaz.
Candan Ablacığım benim adıma haber ettiğin için çok teşekkürler.
Kızlar kızım uyumuşken bir bakayım dedim.Kayınvaldemde bende şuan kalıyor.Yoğun olunca anca bugün girebildim.Hepinizi öpüyorum en kısa sürede görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olunKızımda ellerinizden öper
demekki benim çocuklarımın ikiside çok zekilerr:))) çünkü her ikisinide 2 yaşına kadar uykusuz geçirdim tüm gece zırlarlardı:))geceleri durmayan bebeğe dırdır derler burda.bir de derler ki gecesi dırdır olan bebek zeki olur :)
yarın ihsaniye günüm var bu akşamdan hazırlık yapıcam biraz yoğunum,,
bugün biraz gezdim işler beni bekliyor yarın akşam uğrarım inşallah..
cumarteside sizleri bekliyorum..
bir de benim iş yerime iki adet muhasebe elemanı alınacak ilgilenenler gelsin :d
gürsu da iş yerim gürsu kestel çevresi tercihtir.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?