Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Baharcım canım bugün aradığın için teşekkür ederim
öksürmekten konuşamadığım içinde ayrıca kusura bakma...

yarın ihsaniye günüm var bu akşamdan hazırlık yapıcam biraz yoğunum,,
bugün biraz gezdim işler beni bekliyor yarın akşam uğrarım inşallah..
cumarteside sizleri bekliyorum..

hayatım ben böyle gidersem eğer c.tesi gelemeyeceğim.
kusuruma bakma

herkeslere hayırlı cumalar...
karamukum senin de cuman mübarek olsun.

kızlar bu arada özge için çektiğimiz 4444 bugün bitti.
sizler de dua edin özge için :)

Adam, yeni aldığı arabasını yıkarken 6 yaşındaki oğlu
yerden bir taş alır ve arabaya bir şeyler yazar!
Çok öfkelenen BABA, Çocuğunun ne yazdığına bile
bakmadan oğlunun elini tutar, Vurur da vurur!
Hastanede, Elindeki sayısız kırık yüzünden çocuğun
parmaklarının hepsi alınır. Ameliyattan sonra çocuk, Oldukça üzgün olan babasını gördüğünde:
- "Baba, Parmaklarım ne zaman çıkacak?" diye sorar!
Adam soru karşısında biter ve yıkılır kalır. Arabasına
döndüğünde kafasını arabaya vurur da vurur. Sonra
gelir motor kaputuna oturur ve işte o zaman oğlunun
yazmaya çalıştıklarını görür: "SENİ SEVİYORUM BABA!"

Öfke ve Sevgide sınır yoktur. Her zaman güzel bir
yaşama sahip olmak için siz ikinciyi seçiniz!
Nesneler, kullanılmak üzere yapılmıştır. İnsanlar ise
Sevilmek için!

herkeslere hayırlı cumalar...
karamukum senin de cuman mübarek olsun.

kızlar bu arada özge için çektiğimiz 4444 bugün bitti.
sizler de dua edin özge için :)

canımcım bende düngece tamamen bitirdim inş.kabul olması dileğiyle... bende kızım hastaydı

iki gündür giremedim ohooo ne kaynatmışlardır şimdi diyodum yine sayfalar boş kalmış sevcan olmayınca bu topik harbiden öksüz kalıyo yaa yine ahilla ayakta tutmaya çalışmış herzamnki gibi benide merak edip msj atmış tekrar sağolasın canım benim herşeye yetişiyo cansın sen can...

sevcanımda hastaneden çıktı atlattı allaha şükür ne çok seveni varmış nezamn arasam meşgul eee tatlı dilli olmanın sonuçları böyle olsa gerek....sevcancım tekrar büyük geçmiş olsun bunuda atlattık bak korkuların boşa çıktı artık sıra özgeyi hayırlısıyla bebişine kavuşturmakta dualarımız seninle canım...

dün hastaneden gelirken yolumun üstüydü merinos parka uğradık ohooo kadınlar yayılmış çimenlere çaylarını pasta böreklerini almışlar piknik yapıyolar çocuklarıda parkta oynuyo aslında havanın güzel olduğu gün bizde piknik yapalım orda hem özgeyede yakın olugu için oraya gelir daha önce eşi oraya göndermişti çünkü yine gönderir tahminimce banada yakın benim içinde avantaj olur kanımca:)))) ne dersiniz hanımlar...

hayatçım aslında bu hafta gelmeye kararlıydım sana ama hava yine bozdu haftasonuda böyleymiş hatta lodos varmış dolayısıyla benim evden çıkışım yatar yine nasip değilmiş size iyi oturmalar....

içten edilen her duanın kabulüne inanıyorum ben.Allah'a yöneliyoruz sonuçta,ellerimizi boş çevirmez ki :) eninde sonunda doldurur avucumuzu :)
evet canım,sevcan girmeyince kimse bizi merak edip girmiyor

canım benim çok geçmiş olsun prensese...ay nazar mı verdim ne? valla kötü bi niyetle bakmadım.bi ara özendim benim de kızım olsun diye ama hasetle değildi ki...çok geçmiş olsun tekrardan acil şifalar diliyorum.

ben de aricam aricam eve hep geç gidiyoruz diye arayamıyorum.geç saatte aramak ayıp geliyor...
amin canımcım inşaallah özgenin de bi bebişi olur :)

aslında bu sefer pazar olsa gelebilirdim ben de.hava soğuk ve kötü ya,dükkan açılmayacak belki de...

aslında bu sefer pazar olsa gelebilirdim ben de.hava soğuk ve kötü ya,dükkan açılmayacak belki de...

ben güzel hava gözetiyorum gitmek için sende kötü hava tam zıt yani gitme durumumuz..... yaa sen geçen eleman aldık demiştin neoldu deneme süresi....

eleman kalıcı olursa çıkma durumun değişcekmi peki:)

hiç sorma heee bende düşündüm bunu bizi kimse merak etmiyo sanırım bizde protestomu etsek acaba :)) girmeme grevi yapalım bakalım kaçgün dayanabilcez:))

senin nazarın değmez dedimya canım :)) seninde olcak bıcır bıcır bir kızın herle bir yuvanı kur şu düğününü yapalım o günlerde gelcek....kızımın kusması vardı çok kötü ne yerse çıkarıyodu serum taktılar hastanede 1 gece kaldık bayaa zor 2 gün geçirdim çok moralim bozuktu çocuklar hastayken çok etkileniyorum psikolojikman çöküyorum 2 günde 5 kilo vermişimdir ama iyiye döndüya enerjim geri geldi ...allah herkesin çocuğuna sağlık versin gerisi boş...

canım sorma eleman konusu tam bi hezimet...bi arkadaş önermişti,kütük ama söz dinler demişti.öğrenme algısı çok düşük.2 gündür hala makineye halı atıp makineden halı çıkarmayı öğrenemedi ...
eleman kalıcı olursa,yaz sezonu çok zor olur çıkmam ama kış sezonunda mutlaka çıkabilirim :)

:)) ilahi yinuse,sen çok yaşa e mi :)) hadi greve mi demem lazımbu durumda
ya ne bilim öyle çocukcağız hastalanınca kendimden bilesim geldi...çok çok geçmiş olsun tekrar.Allah bi daha hastalık vermesin.benim için ettiğin iyi duaya da çok sevindim.Allah razı olsun :)

zaten ne zaman gezmiyorsun ki...oh hayat sana güzel :) şimdi anladım neden nickini hayat yaptığını
hahahayy ilahi güldürdün benii:))
Baharcım canım bugün aradığın için teşekkür ederim
öksürmekten konuşamadığım içinde ayrıca kusura bakma...

hayatım ben böyle gidersem eğer c.tesi gelemeyeceğim.
kusuruma bakma
canım bugünde telde konuştuğumuz gibi iptal ettik:))
hay ağzına sağlık..
canım iptal ettik sevcanlada konuştıum bugün gelirim ama çok oturamam dedi birde semihada rahatsoız o yüzden iptal yani,
en kısa zamanda gelirsiniz inşallah..
nerde bu millet ya?
karamuk da ortalarda yok?
ayfer yine geziyordur da...

yok kız günahımı almışın bak:))
bugün gün bendeydi yani baya yoğundum, koşturmaca geçti günüm ardayıda annanesine bırakmıştım şimdi aldım oğlumu geldim evime,talhada bursa sporun maçına gittiler dedesiyle, eşimde azcukk geç gelecekmiş evdeyiz yani:)))

aa karamuk hiç girmemiş yaa hayırdır inşallah..
acaba arasammı yarın iptal diye yada okurmu burayı bilemedim..

Sağol canım teşekkür ederimDemek sende lohusaydın bu zamanlar iyi ne güzel
İnşallah canım buyurun beklerim.Kısmet olursa babası izin verirse geliriz teyzesi
Ohh ne güzel kurtları dökmüşsünüz canım

selam canalrım şuan yogun bir baskıa ltında yazıyorum 9da geldim eve:18::18:toplantı avrdı malum

eşimi doyurdum çayını verdim meyvesini sizede yazım dedim 2 dakka hemen yatıcaz sabah 6da kalkıyoruz bida yatmıyoruz

yenusecim kzıına acil şifalasr diliyorum o hastalıklada bana okudugun duan içinde cok saol allah razı olsun

ahilla canım hemencik evlende seninde tatlı bi kızın olsun

sevcanım daha dogrulamadı galba gelirdi yoksa evde pc yokmu onların:44:

hayatim sende de ne gün var kız nasıl yetişiyosun onalra bana pasta poça tarifleri ver sende coktur her seferinde nabıyosun onca misafire

baharım prenses nasıl tatlı anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekız şçle kutlama yapcaktık yaa bebek mevliti yapcakmısın cnaım 40ı cıkınca

herkese günaydınlar da nerelere kayboldunuz anlamadım ki?

gül tabi Allah hep güldürsün :) ya gezmeye gitmemişin ama gezenleri toplamışın.yine aynı kapıya çıkar

aa karamuk hiç girmemiş yaa hayırdır inşallah..
acaba arasammı yarın iptal diye yada okurmu burayı bilemedim..
bi ara bakalım nerelerde?dün de yoktu bugün de yok

ne baskısı hayırdır?
amin canım inşaallah :)
ya ben bi türlü arayamadım hala sevcanı da baharı da...
sadece msj attım ikisine de...artık bu akşam denerim aramayı...

selam kızlar
hava ne kadar çok soğudu öyle
bende hastalığı tam atmış değilim

yinuse kızına geçmiş olsun
ufak çocuklarda çok zor oluyor hastalık
acil şifalar
umarım biraz daha toparlamıştır kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…