Canım Arkadaşlarım nasılsınız?Güzel dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun Allah sizlerin evladınıda bağışlasın.Ben Cuma günü doğum yaptım.Rüyada gibiydim.İnsan inanamıyor bu mutluluk herşeye değer.Bugünlerde uykusuzum geceleri nöbet başladı.Gündüzleri uyuyor hanımefendiNehirime baktıkça Allah'a ne kadar şükretsem azdır.Bu arada gelmek isteyenler buyurun gelin beklerim sevinirim.Dün akşam bebek ve eşi hayırlmaya geldiler sağolsunlar .Oğluşunu görünce benim prensesin ne kadar küçük olduğunu daha iyi anladım. Allah isteyen herkeze nasip etsin darısıda hakseverime tüm isteyenlere.Ayferciğim bende gelmek isterdim ama malum canım yeni olunca çıkamıyoruz Şimdilik iyiyiz biraz huysuzluk oluyor haliyle o kadarda olsun artık çekmeye razıyım
Sevcancığım seni aradım sanırım uyuyordun canım çok geçmiş olsun kurtuldun sende
Semihacığım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım ararım senide bugün
Haksever üzülme canım inşallh birşey olmaz.
Candan Ablacığım benim adıma haber ettiğin için çok teşekkürler.
Kızlar kızım uyumuşken bir bakayım dedim.Kayınvaldemde bende şuan kalıyor.Yoğun olunca anca bugün girebildim.Hepinizi öpüyorum en kısa sürede görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olunKızımda ellerinizden öper
yarın ihsaniye günüm var bu akşamdan hazırlık yapıcam biraz yoğunum,,
bugün biraz gezdim işler beni bekliyor yarın akşam uğrarım inşallah..
cumarteside sizleri bekliyorum..
herkeslere hayırlı cumalar...
karamukum senin de cuman mübarek olsun.
kızlar bu arada özge için çektiğimiz 4444 bugün bitti.
sizler de dua edin özge için :)
canımcım bende düngece tamamen bitirdim inş.kabul olması dileğiyle... bende kızım hastaydı
iki gündür giremedim ohooo ne kaynatmışlardır şimdi diyodum yine sayfalar boş kalmış sevcan olmayınca bu topik harbiden öksüz kalıyo yaa yine ahilla ayakta tutmaya çalışmış herzamnki gibi benide merak edip msj atmış tekrar sağolasın canım benim herşeye yetişiyo cansın sen can...
sevcanımda hastaneden çıktı atlattı allaha şükür ne çok seveni varmış nezamn arasam meşgul eee tatlı dilli olmanın sonuçları böyle olsa gerek....sevcancım tekrar büyük geçmiş olsun bunuda atlattık bak korkuların boşa çıktı artık sıra özgeyi hayırlısıyla bebişine kavuşturmakta dualarımız seninle canım...
dün hastaneden gelirken yolumun üstüydü merinos parka uğradık ohooo kadınlar yayılmış çimenlere çaylarını pasta böreklerini almışlar piknik yapıyolar çocuklarıda parkta oynuyo aslında havanın güzel olduğu gün bizde piknik yapalım orda hem özgeyede yakın olugu için oraya gelir daha önce eşi oraya göndermişti çünkü yine gönderir tahminimce banada yakın benim içinde avantaj olur kanımca:)))) ne dersiniz hanımlar...
hayatçım aslında bu hafta gelmeye kararlıydım sana ama hava yine bozdu haftasonuda böyleymiş hatta lodos varmış dolayısıyla benim evden çıkışım yatar yine nasip değilmiş size iyi oturmalar....
aslında bu sefer pazar olsa gelebilirdim ben de.hava soğuk ve kötü ya,dükkan açılmayacak belki de...
içten edilen her duanın kabulüne inanıyorum ben.Allah'a yöneliyoruz sonuçta,ellerimizi boş çevirmez ki :) eninde sonunda doldurur avucumuzu :)
evet canım,sevcan girmeyince kimse bizi merak edip girmiyor
canım benim çok geçmiş olsun prensese...ay nazar mı verdim ne? valla kötü bi niyetle bakmadım.bi ara özendim benim de kızım olsun diye ama hasetle değildi ki...çok geçmiş olsun tekrardan acil şifalar diliyorum.
ben de aricam aricam eve hep geç gidiyoruz diye arayamıyorum.geç saatte aramak ayıp geliyor...
amin canımcım inşaallah özgenin de bi bebişi olur :)
ben güzel hava gözetiyorum gitmek için sende kötü hava tam zıt yani gitme durumumuz..... yaa sen geçen eleman aldık demiştin neoldu deneme süresi....
eleman kalıcı olursa çıkma durumun değişcekmi peki:)
hiç sorma heee bende düşündüm bunu bizi kimse merak etmiyo sanırım bizde protestomu etsek acaba :)) girmeme grevi yapalım bakalım kaçgün dayanabilcez:))
senin nazarın değmez dedimya canım :)) seninde olcak bıcır bıcır bir kızın herle bir yuvanı kur şu düğününü yapalım o günlerde gelcek....kızımın kusması vardı çok kötü ne yerse çıkarıyodu serum taktılar hastanede 1 gece kaldık bayaa zor 2 gün geçirdim çok moralim bozuktu çocuklar hastayken çok etkileniyorum psikolojikman çöküyorum 2 günde 5 kilo vermişimdir ama iyiye döndüya enerjim geri geldi ...allah herkesin çocuğuna sağlık versin gerisi boş...
hahahayy ilahi güldürdün benii:))zaten ne zaman gezmiyorsun ki...oh hayat sana güzel :) şimdi anladım neden nickini hayat yaptığını
canım bugünde telde konuştuğumuz gibi iptal ettik:))Baharcım canım bugün aradığın için teşekkür ederim
öksürmekten konuşamadığım içinde ayrıca kusura bakma...
hayatım ben böyle gidersem eğer c.tesi gelemeyeceğim.
kusuruma bakma
hay ağzına sağlık..Adam, yeni aldığı arabasını yıkarken 6 yaşındaki oğlu
yerden bir taş alır ve arabaya bir şeyler yazar!
Çok öfkelenen BABA, Çocuğunun ne yazdığına bile
bakmadan oğlunun elini tutar, Vurur da vurur!
Hastanede, Elindeki sayısız kırık yüzünden çocuğun
parmaklarının hepsi alınır. Ameliyattan sonra çocuk, Oldukça üzgün olan babasını gördüğünde:
- "Baba, Parmaklarım ne zaman çıkacak?" diye sorar!
Adam soru karşısında biter ve yıkılır kalır. Arabasına
döndüğünde kafasını arabaya vurur da vurur. Sonra
gelir motor kaputuna oturur ve işte o zaman oğlunun
yazmaya çalıştıklarını görür: "SENİ SEVİYORUM BABA!"
Öfke ve Sevgide sınır yoktur. Her zaman güzel bir
yaşama sahip olmak için siz ikinciyi seçiniz!
Nesneler, kullanılmak üzere yapılmıştır. İnsanlar ise
Sevilmek için!
canım iptal ettik sevcanlada konuştıum bugün gelirim ama çok oturamam dedi birde semihada rahatsoız o yüzden iptal yani,dün hastaneden gelirken yolumun üstüydü merinos parka uğradık ohooo kadınlar yayılmış çimenlere çaylarını pasta böreklerini almışlar piknik yapıyolar çocuklarıda parkta oynuyo aslında havanın güzel olduğu gün bizde piknik yapalım orda hem özgeyede yakın olugu için oraya gelir daha önce eşi oraya göndermişti çünkü yine gönderir tahminimce banada yakın benim içinde avantaj olur kanımca:)))) ne dersiniz hanımlar...
hayatçım aslında bu hafta gelmeye kararlıydım sana ama hava yine bozdu haftasonuda böyleymiş hatta lodos varmış dolayısıyla benim evden çıkışım yatar yine nasip değilmiş size iyi oturmalar....
nerde bu millet ya?
karamuk da ortalarda yok?
ayfer yine geziyordur da...
Sağol canım teşekkür ederimSLMMM BEN GELDİMMMM BİLİYORUM ÇOK İHMAL ETTİM BURAYI ARTIK HERGÜN GİRMEYE ÇALIŞACAĞIM
BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTI MI?
SEVCANCIM GEÇMİŞ OLSUN ÇOK....
BAHAR GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN NE GÜZEL YAAA GEÇEN YIL BENDE BU ZAMANLAR LOHUSAYDIM...
HERKESE ÇOK ÇOK SLM...
İnşallah canım buyurun beklerim.Kısmet olursa babası izin verirse geliriz teyzesisenide bekliyorum artık vallah bul bir yolunu gel,kayınvalidenlemi gelirsin görümcenlemi bilmem ama gelmelisin artık eminim sen olunca dahada güzel geçecek görüşmemiz:))
yerim ben onuu ayy inşallah gelicez sevcanla da konuştuk çok görmek istiyoruz nehirciği..
sen kırk uçurmaya gelicen canım, şimdi otur evinde azcukk lohusalığının tadını çıkar yat dinlen:)
demekki benim çocuklarımın ikiside çok zekilerr:))) çünkü her ikisinide 2 yaşına kadar uykusuz geçirdim tüm gece zırlarlardı:))
şimdi iyiler maşallah arda 1 kere kalkıyor yine aman okadar olsun artık..
Ohh ne güzel kurtları dökmüşsünüz canımişletme birinci sınıf geçtim okuyorum alın beni işe çocukalrdna kaçasım geldi bugün koca gün gamgam oynadık yaakulaklarım da hayla bombom bommmmmmm ooooooooooooooooooooo seksi leydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam kızalr
Baharcım canım bugün aradığın için teşekkür ederim
öksürmekten konuşamadığım içinde ayrıca kusura bakma...
Canım rica ederim ne demekAşkolsun kusur olurmu kendine dikkat et canım tekrardan geçmiş olsun öpüyorum
hayatım ben böyle gidersem eğer c.tesi gelemeyeceğim.
kusuruma bakma
hahahayy ilahi güldürdün benii:))
canım bugünde telde konuştuğumuz gibi iptal ettik:))
hay ağzına sağlık..
canım iptal ettik sevcanlada konuştıum bugün gelirim ama çok oturamam dedi birde semihada rahatsoız o yüzden iptal yani,
en kısa zamanda gelirsiniz inşallah..
yok kız günahımı almışın bak:))
bugün gün bendeydi yani baya yoğundum, koşturmaca geçti günüm ardayıda annanesine bırakmıştım şimdi aldım oğlumu geldim evime,talhada bursa sporun maçına gittiler dedesiyle, eşimde azcukk geç gelecekmiş evdeyiz yani:)))
bi ara bakalım nerelerde?dün de yoktu bugün de yokaa karamuk hiç girmemiş yaa hayırdır inşallah..
acaba arasammı yarın iptal diye yada okurmu burayı bilemedim..
selam canalrım şuan yogun bir baskıa ltında yazıyorum 9da geldim eve:18::18:toplantı avrdı malum
eşimi doyurdum çayını verdim meyvesini sizede yazım dedim 2 dakka hemen yatıcaz sabah 6da kalkıyoruz bida yatmıyoruz
yenusecim kzıına acil şifalasr diliyorum o hastalıklada bana okudugun duan içinde cok saol allah razı olsun
ahilla canım hemencik evlende seninde tatlı bi kızın olsun
sevcanım daha dogrulamadı galba gelirdi yoksa evde pc yokmu onların:44:
hayatim sende de ne gün var kız nasıl yetişiyosun onalra bana pasta poça tarifleri ver sende coktur her seferinde nabıyosun onca misafire
baharım prenses nasıl tatlı anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekız şçle kutlama yapcaktık yaa bebek mevliti yapcakmısın cnaım 40ı cıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?