Canimcim ben alirim 500 adet allah gonlunde ne varsa oldursun inss. Yanliz yarin gunduz bir arkadasa ev ziyaretine gitmem gerekiyo aksama baslasam olurmuki...
Bende birkacgundur giremedim carsida islerim vardi disardaydim cikmisken cocuklari parkta oynattim eve gelene kadar yemek saati geldi dkenn bir firsat bulamadim ama pekte kaynatmamisiniz gecmisi okumak kolay oldu herzamanki ibi ahillam herkese el atmis masallahbenide merak etmis sagolsun canim benim
Buarada neymis bu cok istedigin sey benim merakli melahat oldugumu bilmiyomusun ozelden ativer cooookk ozelse baska tabisiiiii anlayisla karsilarim
Bahara gitme plani yapmisiniz bende cok istiyorum mucize minik prensesi gormeyi ama cok uzak bana yaaa gozum yemiyo kucuk cocukla off...
Bide hasevercim merinos parkta piknik yapalim demistim seninde rahatlikla gelebilmen acisindan yakinsinya ama yorum apmamisin bu fikrmi bir degerlendir istersen canim nasil olur...
Kizlar ben yarinda giremiycem tee yildirima gitcem donusum aksami bulur aksamada hherkes dagilmis oluyo malummm
Buara ayferde hic girmemis hadi sevcan hasta sen nerelerdesin bakimm bu haftasonu bulusmayok sanirsam kimse bisi yazmamis ama olmasa sevinirim ben yine musait degilim eltim geliyo haftasonu klasik olaraktan... hani gune basliycaktiniz noldu yalanmi oldu yoksammm..
Neyse ben kacar kocisten kacak girdim beni bekliyo
Buarada aillacim isyeri videosu atmisin henuz bakamadim tabletten baglanmiyo yarin aksama bakcam merakda ettim ama napiyim hadi hepiniz allaha emanet olun canlarim
canım benim başla da ne zaman olursa artık :)) ama haftaya cuma selasına kadar bitirmemiz lazım :)) müsait olduğum ilk an atarım ne için olduğunu
yaaaa bizi çatlattılar şimdi devam edemiyolar
KUZUM SENLE NİŞANLINMI NE COK BENZİYOSUNUZ KIZ KARDEŞ GB MAŞALLAH HHHHHHHHHHHHHHHHHH
yok canım videodaki bayan yeğeni,ablasının kızı.ben ne yazık ki bi deri bi kemik bişiyim
arabam bu hafta gidecekti hatta dün gitti bende gezdim gezdim oğlumu hasta yaptım
çok hasta dün acilde aldık soluğu boğaz enfeksiyonu başilmaış bademcikler bembeyaz dedi dr. şişmiş dedi
2 gündür kusmadığı yer kalmadı evde ne bataniye ne koltuk ne halı hep kustu hepp
offff çokta iştahsız ya kafayı yiyecem yanından kalkınca ağlıyor hep onunla oturacam.
faceden oyun açtırıyor bana bütün gün oynuyoz eşleştirme oyunu o bana gösteriyor ben oynuyorum..
kapatınca ağlıyor deli gibi(
ateşimiz 39.8 lere çıktı ama akşamdan beri ateşimiz yok çok şükür tabi sabah sabah yine kustu
birşey yemiyor su içiyor bütün gün onuda çıkarıyor böyle giderse serum takılacak(
allahım şifa versin oğluma.. şimdide yanımda oyun aç diye ağlıyor((
şuruplarda tok karınına ama ben aç halinle veriyorum,çünkü bişey yemiyor(
neyse kızlar çok geçmişi okuyamadım öptüm sizii..
ay yavruma kıyamam yaaaaaaaa...çok çok geçmiş olsun.
araban iiçin de hayırlısıyla o konu da hallolur ve sen arabana kavuşursun inşaallah
günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese
allahım işallah dualrınızı kabul etsin dileklerin de tez zamanda olsun işallah canım
izledim videolarınızı ordaki bayan sen misin şimdi ?
sana da hayırlı cumalar canım benim.yok ben değilim o,nişanlımın yeğeni.