Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım benim başla da ne zaman olursa artık :)) ama haftaya cuma selasına kadar bitirmemiz lazım :)) müsait olduğum ilk an atarım ne için olduğunu dün de girmeseydin topiğe arayacaktım nerelerdesin diye.hatta aramak için telefonu elime aldım ama önce topiğe girim dedim.baktım yazmışın rahat bırakayım gece gece dedim :)

yaaaa bizi çatlattılar şimdi devam edemiyolar yaşaşııııııııııınnnn kötülük

KUZUM SENLE NİŞANLINMI NE COK BENZİYOSUNUZ KIZ KARDEŞ GB MAŞALLAH HHHHHHHHHHHHHHHHHH

yok canım videodaki bayan yeğeni,ablasının kızı.ben ne yazık ki bi deri bi kemik bişiyim he bi de kkara

ay yavruma kıyamam yaaaaaaaa...çok çok geçmiş olsun.
araban iiçin de hayırlısıyla o konu da hallolur ve sen arabana kavuşursun inşaallah

günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese

allahım işallah dualrınızı kabul etsin dileklerin de tez zamanda olsun işallah canım
izledim videolarınızı ordaki bayan sen misin şimdi ?

sana da hayırlı cumalar canım benim.yok ben değilim o,nişanlımın yeğeni.

anladım canım şaşırdım ben de zaten görünce çünkü face de kapalı fotğrafalrın vardı o nedenle sordum canım

Of kızlar bugün kafamı kal.dıramıyorum çok kötüyüm üzerimde ağırlık var

anladım canım hayırlısı olsun artık borç ödensin de araba yine alınır nasıl olsa canım üzülme
sen de ne vardı modeli ne otomatikmiydi ne kadar istiyor eşin ?

ford focus canım c max modelinden otomatik dizel sarruflu..
yani bana göre çok güzel:)
32 ye almıştık sanıırm yada 31 tam emin değilim ama 31 istiyoruz..
hayırlısı bakalım..
ya birde işin kötü tarafı 100bin kilometreyi aşkın eşim hem elinden çıkarmak istiyor hem borç için..
çünkü kilometresi çok
alabilidğim en yakın zamanda alıcam diyor:)
bende doğum günüme alırsın diyorumm yook canım okadarda değil daha geç olabilir diyor:)
hayırlısı bakalım..

anladım canım şaşırdım ben de zaten görünce çünkü face de kapalı fotğrafalrın vardı o nedenle sordum canım
:)) özge de ben sanmış ama özgenin facei olmadığı için resimlerimi de göremedi :)

geçmiş olsun.

her şeyin herkes için en hayırlı olanını versin Allah :)

geçmiş olsun canım evlat hasta olunca insan eriri ya kıyamam ben ona cokta düşüyo lar hemencik nanakalr kırmızı oluyo huysuz oluyolar kıyamam acil şifalar diliyorum canım

geçmiş olsun

kimse yok muuuuuuuuuuuu?

ben varım seversen
çay var içersen

selam kızlar nasılsınız bakim?

ben toparlandım sayılır ağrılarımı saymazsak sanırıma det olana kadar çekicem bunu hamdolsun diyelim...

bugün toplantım vardı sabahtan beri oraydım yeni geldim eşimde gemlikte görümcemelr dükkan actılar onların dükkanı kalebodur yapıcaktı oraya gitti bende birazdan oraya gidicem kalırız herelde bu geceaslında pazarada gitmem lazımpuff hiç iş bitmiyo

toynaklarımı uzatıp yatmak istiyorum yahuu

ahilla banada yaz faceni ben eşiminkinden bakarım sana aslında eşiminkine ekleyebilirim sizi sorun omassa size zaten eşimden çok ben kullanıyorum

ya bu arada benim tarifemin günü doldu o yüzden arayamıyoyum sevcanı nie gelmedi hala topiğe :44:
ve bahara gidicek miyiz bi karar verelim

görüşüz kızlarrrrrrr

oy oy sevmem mi içmem mi :)) aaaaa senin görümcengil gemlikteydi di mi?bizim dükkan gemlikten de halı alıyor.görümcene söyle haber olsun :)
sen de sıkma canını.geçer o ağrılar da...senin canın sağolsun verir Rabbim ona da bi çözüm :))

:)) özge de ben sanmış ama özgenin facei olmadığı için resimlerimi de göremedi :)

geçmiş olsun.

her şeyin herkes için en hayırlı olanını versin Allah :)
AMİN CANIM SAĞOLASIN..
kimse yok muuuuuuuuuuuu?

sağol canım benim

bahara gidelim canım ben ardayı almıcam zaten malum bebeği hasta yapmayalım(
anneme bugün dedim ben bakarım dedi sağolsun..
ne zaman gidelim bana hafta içi çok uygun hafta sonu talhanın kursu oluyorya(
mesela bu çarşamba olabilir ne dersiniz??
sevcan niye açmıyorki ya açsın şu kk yı aaaa dövecem onu çok geziyor..
yada yatıyor:)))

offf kızlar arda beni bunaltıyor ya(
2 gündür bişey yemiyor dr.a söylesem getirin serum bağlayalım diyecek
bütün gün su içiyor onuda çıkarıyorr.offf birde huysuzki sormayın..
abisini döve döve içi çıktı..
herşeye ağlıyor hiçççç çekilmiyor yaaa huyu değişti çocuğumun, zaten fenaydı dahada çekilmez oldu..
allahım şifa versinde huysuz olsun napayım razıyım herşeye
annemler abimler bendeydi geçmiş olsuna geldiler sabah,,biraz önce gittiler..
bende ütülerimi bitridim annem burdayken çok şükür rahatladım..
en vazgeçemediği süt ama onu bile istemiyor(
bakalım olmadı yarın acilde alıcaz soluğu ve serumu yiyecek başka çaresi yok(
bu arada havalar ne kadar soğudu ya uludağ bembeyaz oldu kış geri geldi..

söledim bile kuzum ben

evde net yok ya işe başlamadı gelba daha:44:

hafta içi ben gelemem ki canım okuldayım

dışarı cıkartsan az belki dıaşrda yer bişiler insanın canı istemiyo hastayken bişide dıaşrda yemek tatlı gelir belki:44:

ben çıkıyorum kızalr arıyolar gel gel diye
görüsürüzzzzzzzzzzzzz

söledim bile kuzum ben

evde net yok ya işe başlamadı gelba daha:44:

hafta içi ben gelemem ki canım okuldayım

dışarı cıkartsan az belki dıaşrda yer bişiler insanın canı istemiyo hastayken bişide dıaşrda yemek tatlı gelir belki:44:

özür dilerim ya ben kendime göre program yaptım
bende hafta sonu gidememki,talhanın kursu 2de 2:30da bitiyor off çok geç olur ben gitsem zaten 1 saatilk yol,
olmadı ayrı ayrı gidecez:))
ay canım hava çok soğuk çıkaramamki(

Son düzenleme:

sıkı giyin canım üşütme kendini ciddi anlamda soğuk bugün yada ben çok üşüyorum:))
kombi 70te o derece soğuk dışarısı:)
güle güle git gel görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…