Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ben de hasta olunca huysuzlanırım :)) çok geçmiş olsun.

söledim bile kuzum ben

evde net yok ya işe başlamadı gelba daha:44:

hafta içi ben gelemem ki canım okuldayım
ona arkadaş tarifesinden fiyat açarız.halıları verirken ben özgenin görümcesiyim desin

dışarı cıkartsan az belki dıaşrda yer bişiler insanın canı istemiyo hastayken bişide dıaşrda yemek tatlı gelir belki:44:
bence de mantıklı...

sıkı giyin canım üşütme kendini ciddi anlamda soğuk bugün yada ben çok üşüyorum:))
kombi 70te o derece soğuk dışarısı:)
güle güle git gel görüşürüz...

kesinlikle çok soğuk...ben suya giremedim bugün
tüm iş nişanlımla elemanımıza kaldı.üzerimde iki mont var...
ya evsiz barksızlar ne alemde???

Sevcan abla düzelince toparlanır sabır etcez biraz

ya bir türlü arayamadım onu...çok ayıp oldu ama her elime telefonu aldığımda ya müsait değilse ya rahatsız edersem deyip geri koyuyorum.

semiha da karamuk da ayfer de neredeyse yok meydanda...yinuse de kayıplarda...

ya bir türlü arayamadım onu...çok ayıp oldu ama her elime telefonu aldığımda ya müsait değilse ya rahatsız edersem deyip geri koyuyorum.semiha da karamuk da ayfer de neredeyse yok meydanda...yinuse de kayıplarda...
Sevcan abla mütevazi insana benziyor sorun olmaz :) sevcan abla toplar takımı

ahillacım nasılsın yine topiğin sana kaldığını tahmin ettiğimden bir bakıyım dedim yanılmamışım bende kızı anca uyuttumda pc açabildim uyanıkken asla hiçbişi yaptırmıyo hep kendisiyle ilgilencem hanım efendinin seninde çocukların olunca anlarsın bizi vaktin kalıyomu bişeyee:))

işyerindesin sanırım sizinde nişanlınla haftasonunuz yok bizim gibi yaşasın yanlız değilim

merhaba kızlar
uzun zaman oldu yazmayalı
ne var ne yok diyeceğim ama kimsecikler yokki

sanırım herkes benim gibi, kendi derdiyle uğraşıyor...

çok geçmiş olsun hayatım çocuk hasta olunca hiçbişeyin anlamıda tadıda kalmıyo allah yardımcın olsun

zaten çocuklar hastalanınca huy değiştirirlermiş ardacığında huysuzluğu normal yani yemiyo diye üzülme hastayken yememesiyle bişicik olmaz düzelince gelir iştahı tekrar geçmiş olsun allah çocuklarımıza hastalık vermesin onlar can can:))

merhaba kızlar
uzun zaman oldu yazmayalı
ne var ne yok diyeceğim ama kimsecikler yokki

sanırım herkes benim gibi, kendi derdiyle uğraşıyor...

aynen canım herkesin dünya telaşesi devam ediyo herzamn vakit ayıramasakta kopmuyoruz en azından oda güzel heleki çocuklu olunca pc açmak bile zor oluyo sen neler yaptın bronşitin düzeldimi iyileştinmi birazda olsa:))

iyileştim atlattım çok şükür...
yılda iki kere muhakkak tekrarlıyor bu hastalığım

canım benim sağolasın çok şükür yavaşl yavaş atlatıyoruz bugün bişeyler yedi babsıda azcıuk gezdirdi bizi biraz daha iyi allahıma şükür..

baharcımda merak etmiş ardayı aradı sağolsun..
ama allahıma şükür düzelmeye başladık:)

tanışma işini biraz ciddiye alın da tanışalım kızlar

valla ilk mesajın bana o kadar soguk ve uzak geldiki şahsen ben senle tanışasım gelmedi.... bi selam yazar insan bi kendini tanıtır... biz uzun zmaandır birbirimizi tanıyoruz uslubumuz ciddiyetsizlikten değil samimiyetten bu şekilde SICAK... tanışmayalım biz sizle kalsın selametle

hayatım iyileşmenize sevindim

semihacım sende iyileştin sanırım

ben görümcemdeyim dün akşam burda kaldık gemlikte bu gecede mudanyaya geçelim diyorum eşim hastada erkek işte ileşemiyo güyaa annesini görsün onun ilacı onun ilgisi ileştiriyo bitekgörsün anasınıda iyleşsin yoksa zaten bişeyi yok benim kafamın tası atıcak artık

yarında ordan geçerim ben bursaya okula

kızlar sevcan yok diye şikayet edip durmayın gelince bol bol öperiz

ihillam sen nasılsın attlım

ayran senin nikinide görünce canım kebabla ayran cekiyo iyimi

sevcanın izni ne zaman bitiyor acaba yarın bir arayım bakalım..

bende bu ayran nici nereden geldi merak ediyorum:)))
eşinede geçmiş olsun canım seninki nazlı anlaşlaın:)
benimki yine hasta olur ama ne yatar ne naz yapar aman nazar değmesin:))

Son düzenleme:

bilmemki ben bilmiyorum yani cok nazlı cok aslında cidden hasta olabilir yediğini cıkarı her aksam 3 aksamdır yani bi gidelimde sihirli elleriyle ileştirsin kayınvaldem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…