Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bende isterim görüşmek tanışmak. Bi ayarlama yaparız kısmet olursa canımm

ayran aslında ikimiz görüşebiliriz.sen iznikten bursaya giderken orhangazi üzerinden geçmen yeterli :))

ya arkadaşım ben de ne sandım :)) deli kız...olur oolur onların da yanında olduğu yürüyüşlerin de olur

ben arada giriyordum önceden ama şimdi hergün bakıyorum :)
25 yaşındayım evliyim ve 1 yaşında kızım var.
Muhasebeciyim..
Gürsuda otuyuruyorum :)

başkaaaa sormak istediğiniz

ben snradan katılanlardan biri olarak pek geçmişi okuma fırsatını elde edemedim.okursam teeeeee geçmiştekilere bile yorum yaparım

Ben gelirim canım o tarafa benim için sorun değil bulusabiliri

bayanlar 4444 okuyacağız.yine cuma selasından sonra başlanacak.alan olursa kim kaç tane aldığını bana yazar mı?

sevcana mesajımı ıleten olmadımı

canım benim için öyle güzel şeyler söylemişsin ki :) tşk ederim
candan ablayla sohbet fırsatım olmadı ama yazdığı mesjdan ne kadar ilgili dikkatli ve kelimeleere hakim biri olduğu belli.

bayanlar 4444 okuyacağız.yine cuma selasından sonra başlanacak.alan olursa kim kaç tane aldığını bana yazar mı?

aynen canım yazaken ne kadar duyarlı biri oldugu zaten anlaşılıyorda hani dersin d
üşünüp yazıyo diye ama inan konuşması dahada güzel ve akıcı

canım kime okuyoruz bunu ben alırım 500tane okuyabilirim mi ki acaba bi dagıt bakalım kalanı paylaşırız senle kuzummm ben okumaya başlıyım yarından itibaren okudukkça söylerim

çok tşk ederim canım benim.bana okucaz.çok istediğim bişi var.hayırlısıysa Rabbim versin diye güçlü bi dua istiyorum ve bundan daha güçlüsü olamaz :) tamam canım. çok sağol.cuma selasından sonra başlarsın

Selam kızlar nasılsınız bugün hava çok güzel iznik mükemmel
Sabah 7:30 da yürüyüş yaptım kendime geldim sizler napıyosunuz
Sabah yürüyüşü kadar sağlıklı olanı yoktur ama üşenende çokturSabah sabah yürümeye .En güzelini yapıyorsun bol yürüyüşler

Kolay değil ölümün nerde ne zaman geleceği belli olmaz Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

Kızlar nasılsınız?Kimsecikler girmemiş çok fazla?Sevcan, Semiha, Bebek nasıl oldunuz kızlar toparlandınızmı inşallah iyisinizdir.
Hakseverciğim beklerim canım.Bugünde misafirim vardı eşimin okuldan arkadaşı kendisi fotoğrafçılıkta yapmış aynı zamanda.Kızım bugün bol bol poz verdi teyzesi resimlerini çekti.Bir bakayım dedim topiğe özledim sizlerle sohbeti

Bende üşengeçlik yoktur severim yürüşleerini saolbgel beraber yürüyelim

senin kız manken ya da fotomodel mi olacak ne :) baksana şimdiden poz vermelere başlamış
biz de seni özledik...

Bende üşengeçlik yoktur severim yürüşleerini saolbgel beraber yürüyelim

canım ya kusura bakma cepten cvp veremedim msjım bitti :S
isviçrede iznikli bi arkadaşım var,gelin verdik izniğe.o gelince o tarafa gidiyoruz.
halı almak içinse kastın boyalıcaya kadar geliyoruz da iznikten hiç aramadılar şimdiye dek.
sana yıkama videosunun linkini vereceğimi söylemiştim.ilk linkte halı koltuk battaniye falan onların yıkanışı özetle var:
Orhangazi Halı Yıkama Gar-Mak Tam Otomatik Halı Yıkama Makinası - YouTube
bu linkte de halı yıkama detaylı var:
Orhangazi Halı Yıkama - YouTube

küçük bi not:videodaki şahıs bizzat nişanlım olur :))

Allah nişanlını sana bağışlasın canım merak etme reklam yaparız komşumuz halısını yıkatcak konusurum tel numaranı veririm canım istersen

Canimcim ben alirim 500 adet allah gonlunde ne varsa oldursun inss. Yanliz yarin gunduz bir arkadasa ev ziyaretine gitmem gerekiyo aksama baslasam olurmuki...

Bende birkacgundur giremedim carsida islerim vardi disardaydim cikmisken cocuklari parkta oynattim eve gelene kadar yemek saati geldi dkenn bir firsat bulamadim ama pekte kaynatmamisiniz gecmisi okumak kolay oldu herzamanki ibi ahillam herkese el atmis masallah benide merak etmis sagolsun canim benim

Buarada neymis bu cok istedigin sey benim merakli melahat oldugumu bilmiyomusun ozelden ativer cooookk ozelse baska tabisiiiii anlayisla karsilarim

Bahara gitme plani yapmisiniz bende cok istiyorum mucize minik prensesi gormeyi ama cok uzak bana yaaa gozum yemiyo kucuk cocukla off...

Bide hasevercim merinos parkta piknik yapalim demistim seninde rahatlikla gelebilmen acisindan yakinsinya ama yorum apmamisin bu fikrmi bir degerlendir istersen canim nasil olur...

Kizlar ben yarinda giremiycem tee yildirima gitcem donusum aksami bulur aksamada hherkes dagilmis oluyo malummm

Buara ayferde hic girmemis hadi sevcan hasta sen nerelerdesin bakimm bu haftasonu bulusmayok sanirsam kimse bisi yazmamis ama olmasa sevinirim ben yine musait degilim eltim geliyo haftasonu klasik olaraktan... hani gune basliycaktiniz noldu yalanmi oldu yoksammm..

Neyse ben kacar kocisten kacak girdim beni bekliyo

Buarada aillacim isyeri videosu atmisin henuz bakamadim tabletten baglanmiyo yarin aksama bakcam merakda ettim ama napiyim hadi hepiniz allaha emanet olun canlarim

olur inşallah canım havalar düzelsinde yani ben kesin diyemiyorum hiçbi zman geçen oldugunda gelmiştim çooooooooooooooooooook isterim önce bahara gidelim de

KUZUM SENLE NİŞANLINMI NE COK BENZİYOSUNUZ KIZ KARDEŞ GB MAŞALLAH HHHHHHHHHHHHHHHHHH

arabam bu hafta gidecekti hatta dün gitti bende gezdim gezdim oğlumu hasta yaptım
çok hasta dün acilde aldık soluğu boğaz enfeksiyonu başilmaış bademcikler bembeyaz dedi dr. şişmiş dedi
2 gündür kusmadığı yer kalmadı evde ne bataniye ne koltuk ne halı hep kustu hepp
offff çokta iştahsız ya kafayı yiyecem yanından kalkınca ağlıyor hep onunla oturacam.
faceden oyun açtırıyor bana bütün gün oynuyoz eşleştirme oyunu o bana gösteriyor ben oynuyorum..
kapatınca ağlıyor deli gibi(
ateşimiz 39.8 lere çıktı ama akşamdan beri ateşimiz yok çok şükür tabi sabah sabah yine kustu
birşey yemiyor su içiyor bütün gün onuda çıkarıyor böyle giderse serum takılacak(
allahım şifa versin oğluma.. şimdide yanımda oyun aç diye ağlıyor((
şuruplarda tok karınına ama ben aç halinle veriyorum,çünkü bişey yemiyor(
neyse kızlar çok geçmişi okuyamadım öptüm sizii..

günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese

allahım işallah dualrınızı kabul etsin dileklerin de tez zamanda olsun işallah canım
izledim videolarınızı ordaki bayan sen misin şimdi ?

ay canım benim yaa kıyamam çok geçmiş olsun paşama allah tez zamanda şifa versin hastayken huy değiştiryorlar hemen çok mızmız oluyorlar aman iyileşşin yeterki de kuzum napıcaksın nazına katlanacaksın tekrar çok çok geçmiş olsun canım yaa
arabam gitti derken yani satılcaktı ya satıldımı yoksa canım :26:

canım çarşamba günü eşimle gaelrici arkadaşı almaya geldi arabamı..
şuan dükkanda satılık olarak gözüküyor arabam,
eşim 1 ay içinde satılırsa satılacak satılmazsa geri alırım diyor çünkü 1 ay içinde ödeme yapması lazım..
kredi çekicek vs..şuan acil olarak satılıkta yani..

anladım canım hayırlısı olsun artık borç ödensin de araba yine alınır nasıl olsa canım üzülme
sen de ne vardı modeli ne otomatikmiydi ne kadar istiyor eşin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…