Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

günaydın ablacım çok teşekkür ederim kendimi bi silkeledim sayende

tabi inşallah ayarlayalım uygun bigün

günadın canım

tv de hep görüyoruz ama insan böyle canlı görünce olayları kazaları cok etkileniyo nedense insan ölümü ensesinde hissediyo dimi yani bana öyle oluyo başkasının aileden biri ölse allah rahmet eylesin diyosun sabır versin ama senin hep konuştugun birlikte zaman geçirdigin bi akraban ölünce ölüm sana yakın geliyo rabbim sabır versin sende düşünme cok takma kafana

ben işe gidiyoyummmmmmmmmmmmmmmmhazırlanmam lazımda

Bence yeterince silkeleyememişim galiba. :)

Sen daha burada mısın?

Bu arada şu anda benim de acilen kendimi silkelemem lazım çünkü saat tahminimden çok daha hızlı ilerlemiş. :)

Ben de kaçtım, sizlere iyi sohbetler kızlar...

canım benim için öyle güzel şeyler söylemişsin ki :) tşk ederim
candan ablayla sohbet fırsatım olmadı ama yazdığı mesjdan ne kadar ilgili dikkatli ve kelimeleere hakim biri olduğu belli.

o gün zaten hastaydı.o zamanlarda zaten çekilmez oluyor.kafası kütük gibi...bi de en sevdiği ablasıyla çok düşkün olduğu annesi ikisi bi arada nasıl gaz verdilerse...neyse ki bi şekilde olumlu sonuçlandı :)

senin için güzel bi gün şeklinde başlaması çok hoş.umarım öyle de devam eder :) Allah merhuma rahmet eylesin.

benden de çok çok slm söyleyin bahara

günaydın canım sana da
evet canım aynen öyle insan biranda düşünüyor ölümü valla allahım ailesine sabır versin

canım benim için öyle güzel şeyler söylemişsin ki :) tşk ederim
candan ablayla sohbet fırsatım olmadı ama yazdığı mesjdan ne kadar ilgili dikkatli ve kelimeleere hakim biri olduğu belli.

günaydın ahilla sana da canım
biz de sevcan da tanışmıştık çok fazla sohbet edemedik candan abla ile ama gerçekten çok iyi çok tatlı bir insan ve gerçekten de çok ilgili birisi kesinlikle kimseyi atlamaz tek tek herkese söyleyecek bir lafı vardır işallah başka zaman uzun uzadıya sohbet imkanımız olur

evet kesinlikle öyle biri.ben de nasip olur da tanışırım inş

Canım eşim yok yanımda muğlaya çalışmaya gitri bende geziyorum. Bol boll

Canımm bende yıllar sonra yürüye bildim bi fırsat geçti elime değerlendirdim

günaydın bursanın güzelleri
nasılsınız bakalım...
bugün saat 7 de benim minnakım uyandı yatakta babası ile cilveleşti
sonra hooop ananeyi boyladı bende işe geldim...
şimdi aradım annemin başörtüsünü veriyormuş eline appa gidelim demek istiyor
sizde ne var ne yok bakalım...

Allah yavrunu sana bağışlasın canımmm

Canımm bende yıllar sonra yürüye bildim bi fırsat geçti elime değerlendirdim
nasıl yani yıllar sonra yürüyebildin? değerlendir tabisi de canım.ben gezmeye pek gidemiyorum ya iş nedeniyle,geziyorum diyene hemen kendi payımı da veriyorum

gez canım ne güzel işte...Bana da gel :)
bende hepinizle görüşmek istiyom len beni de alın aranıza.

canım bi özet geç bakim kendini
ben de hepsini görmek istiyorum.araya alınmak bişi değil de gidebilmek bişi...ben gidemiyorum

En son sabah yürüyüşünü 15 yaşında yaptım bide dün yaptım xanım.bugün doğum günüm diye kalktım yürüdüm onunda
Zevkini alamadım annem yok babam yok kardeşlerim yok kocam yok yanımda

bende isterim görüşmek tanışmak. Bi ayarlama yaparız kısmet olursa canımm

ben arada giriyordum önceden ama şimdi hergün bakıyorum :)
25 yaşındayım evliyim ve 1 yaşında kızım var.
Muhasebeciyim..
Gürsuda otuyuruyorum :)

başkaaaa sormak istediğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…