Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

problem olmazdı :) ama olsun... ne var ne yok.... yaz sen....

ben diğer topiğe uğrucam bi koşu...

canım ben o akşam çok geç gördüm ara diye msj yazdığını
sonra sana msj attım geç saatte sen bana geri dönmüşsün ama ben yorgunluktan uyuyakalmışım.
ertesi akşam da müsait olursan ödemeli atar mısın diye msj yolladım.sen atmayınca geleni gideni olmuştur dinleniyordur diye arayamadım.zaten tatlıya bağlanmasına rağmen 3 4 günde anca kendime gelebildim gerçi tam gelemedim ama ...

evet sonrasında aramalara hiç dönemedim vallahi her gece yorgunluktan sızdım kaldım ( sende kusura bakma...

Neyseki tatlıya bağlanmış umarım bir daha olmasın ( nişanlılık dönemimde sorunlar illaki olur atlatılamayacak şeyler olmasın yeterki...

sağol canım arda daha iyi ama çok iştahsız
canım bana cumrtesi uygun olmuyor malaesef talhaının kursundan dolayı
hafta içi daha uygun bana..
senin izin alma durumun olmuyormu yoksa??

o da geçer yavaş yavaş işallah canım toparlandıkça
yok canım bu aralar hele mümkün değil hafta içi izin almam hatta bu cumartesi bile işe gelicem muhtemelen

canım benim hoşgeldin aman topiğe bir ışık geldi sanki sen gelince şekercimmmm tekrardan geçmiş olsunnnnn allah başka derteler göstermesin canım benim

sevcancım mesajlara baktım gördüm evet canım kusura bakma okunmulş mesaj olduğu için göremedim sanırım
ardanın elimnde benim telefon hep çizgi film seyrediyor..
o açmış kapamış demekki
gelmek aklıma geldi canım ama bulaşıcı ardanınki ateş kusma ishal şimdi iyide olsa seninbkine bulaştırırdık,,
ben senin tatilden bişey anlamadım ya nasıl 10 gün geçti sanki daha 1 hafta iznin var gibi geliyor bana:))
sizide alamadım kızlar ama siz yazın gelmek istediğiniz günü ben o gün müsaitim demektir.

topik şenleniyormu neeeeee

kızlar ben kvalideme söylememiştim ameliyat olduğumu eşimde söylemedi. olduktan 3 gün sonra aradı rüyasında görmüş eviniz çok
kalabalıktı hayırdır dedi,(normalde hiç aramaz kendisi bende aramam hatta 3,5 ayı geçti gitmedim evlerine) dedim ameliyat oldum böyle böyle, bayabi söylendi haber vermediniz diye :) sanki söyleyesek arayacak, gelecek. neyse ertesi gün sabah 10 da geldi geçmiş olsuna kahvaltıya gidiyorlarmış kardeşine :)(bide bana gel diye ısrar ediyor sinir, ne yemek yiyebildim, ne oturabildim) eltim, annesi, teyzeside, geldi kaynım ve kaynanam :) Benim yanımda patavatsız teyzesi ne laflar söyledi kaynanma DD

neyse kızlar benim güzel eltim şimdiden başlamış benim öcümü almaya 15 milyarlık mobilya aldırmış, kaynım 11,500 tl ye indirmiş. İstanbuldan tuttuğu 450 tl lik kiralık, sıfır, evide beğenmemiş kaynanamın akrabasının eviydi :)) o yüzden uygundu kirası.
1000 tl lik ev beğenmiş siteli güvenlikli kaynım araya birini koymuş 750 tl ye indirmiş. ve bu isteklerinin karşısında hiç bir çeyiz eşyası getirmicekmiş beyaz eşyası yokmuş :) durumları uygun değilmiş evlendikten sonrada çalışmıcakmış birde kaynanam yaka silkmiş 5 dakika çocuk odasında kocamı yakalamış anlatmış hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççç üzülmedim Allahım daha beter etsin, Çok sevdim eltimi hatta

Son düzenleme:

sorun değil arkadaşım bende merak ettim :)) kontörsülüğede lanet etim :)) Ardanın iyi olmasına sevindim dahada iyi olur inşallah... çat kapıda yapmayı sevmem o yüzden çıkamadım iyiki de çıkmamışım, :)) o akşam yeğenimin yaş günüydü hediye almaya diye çıktım şu kaşmir mağazasına gittim, kardeşim aradı yoldayız size geliyoruz diye. onları aldım eve geçtim :) akşamda yaş gününe gittik :)

perşembe akşamıda az Şevvali metroya götüreyim oyuncaklara binsin dedim ablam arardı yoldayım sana geliyorum diye, eve vardık abimlerle annemler geldi :)))
metrodada duramadık ağlaya ağlaya çıkardım çocuğu...

Dün de şevval parkta düşmüş avcumun içi kadar yeri gözünün yanı tam yanık gibi yavrumun ((
Akşamda misafirler gidince anne Ardalar gelsin diyo dedim 4 çocuk kesmedi herhalde yavrum seni, özledin mi Ardayı dedim Özledim dedi Her lafın başında dudaklarını söveltip şımarık Arda diyodu herhalde dedi dün akşamki çocuklardan sonra gözünü sevdiğimin Ardası

istanbuldamı oturacaklar???
canım eltinde sonradan görme gibi geldi bana hem çeyizi beyaz eşyaları yok hem istediğini takır takır yaptıryor..
kv den alnasın senin kıymetini çocuğunu bırakıp işe gidiyorsun yükü eşinin omuzuna atmıyorsun,
eve katkıda bulunuyorsun birde evinizi ödüyorsunuz..
bence kv farkınadır herşeyin ama napsın işte aheste aheste çıkıyor bazı şeyler:)
eltinler ev sahibi olamaz kiracılığa devam bence..

istanbulda oturcaklar canım :) kaynım memurya.

ayyyy içimin yağları eridi Ayfer benim getirdiğim çeyizi oda getirecek sandı :))) avcunu yalayacak kaynımda bugünün yarını var 2 bin tl lik damatlık aldırayımda görsün onlar bir tek damatlık alacaklar zaten diyormuş :)))
kız öğretmen ama bırakacakmış öğretmenliği çalışmayı düşünmüyormuş yüksek lisans yapacakmış hatta İstanbulda otracakları iyi olmuş tamamlarmış artık kaynamam dünyanın lafını saydı o gün alttan alttan

kız evet sonradan görme :) evleri Tövbe yarabbim köy evi gibiydi onu geçtim eski olabilir ama pisti birde ((
kaynanam benim anamın ayaklarını öpsün canıma değsin....
kaynıma olan borcumuzuda hemen ödemeyi düşünüyoruz avans isticem buradan, inşallah alabirim, eşime dedim keşke daha çok olsada daha çok versek, kardeşim nasıl ödeyecek bu borcu dedim ( o da diyoki sadece mobilya için bu para gitmiş daha fırın+çam. makinası, buzdolabı, tvsi var ( 5 yıllık kredi çekecekmiş kardeşim dedi, Üzüldüm ama anasına müstehak... Annemde çok üzülmüştür hayal kırıklığı dedim çok düşünüyorumyaaaa...

arda kurban olsun sana şevvalim:)) arda çok huysuz ama çok fenalaştı hastalıktan sonra huy değişirya:))

allah yardımcısı olsun kaynına ama nasıl söz geçiremiyor daha şimdiden..
durumum yok okadar kira veremem diyebilir,o kadar mobilyaya para veremem diyebilir,
ağzı var dili yok adamın heralde çok ezdiricek karısı gibi geliyor..

Ardam bitane yaa maşallah erkek çocukları genelde daha fena olurlar Arda sakin geliyor bana gerçekten :)

Evet ağzı var diliyok sürekli o görür deyip duruyomuş bende şimdi gösteremeyen ne zaman gösterecek Allah aşkına dedim :)))
çookkk iyi oluyor kaynanam kaynım için şöyle yapar yumruğunu vurur bir bağırır, şimdiden kıza onu giyme bunu giyme annemi ara diyormuş diyodu kıvanıyodu al sana bakkkk ohhh canıma değsin.... gideriz onlarada bu zamanlarda kp hastaymış...

kızlar bu çarşamba yani ayın 27.sinde eşimin doğum günü var,
her sene klasık olarak hediye alıp kutluyorum ama farklı bişeyler yapmak istiyorum..
bana fikir verin hadi güzel farklı fikirlerinize çok ihtiyacım var çünkü kafamda hiçbişey yok(

eşime karşı sinirliyken senin bu soruyu sorman cuuuk diye oturdu
her sene kutluyormuşsun madem bu sene değişiklik olsun
kutlama diyesim geldi
(tabi bu şuan ben eşime sinirli olduğum için geçerli:)

sevcan hoşgeldin hayatım
atlattın bitti çok şükür
vee aramızdasın...

Yeni iç çamaşırı al... Ardayı annene bırak. Eşini ara çok hastayım, fenayım yetiş de. Eve girer girmez de saldır sana hastayım aşkıııııııııııımmm dersin

sevcan ailenize gelen gelininizinde maşallahı var
bu ne görgüsüzlük bu ne utanmazlık
ama emin ol böylesi her zaman iyisi olur
her zaman mükemmeli olur

Yeni iç çamaşırı al... Ardayı annene bırak. Eşini ara çok hastayım, fenayım yetiş de. Eve girer girmez de saldır sana hastayım aşkıııııııııııımmm dersin

ne çok fantazileriniz var sizin yahu
benim asla yapamayacağım şeyler:)

sevcan hoşgeldin hayatım
atlattın bitti çok şükür
vee aramızdasın...

evet canım çok çok şükürler olsun :) özledim vallahi sizleri....
ne var ne yok :) Berram nasıl? kocana neden uyuz oldun :)
Senin verdiğin cevaba göre, bende kocamı çok mu özlemiş oluyorum hiçte öyle birşey yok ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…