Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
mum benimde aklıma geldi ama bunun için odanın loş olması lazım :)))

loş ayarını yaparım canım bende yatak odasına beraber gitmememiz gerek:))
o kapıyı açtığında ben yatakta mumlar yerde yanıyor olması gerek
ve ardayla talhaının uyuması gerek:::))
yada onları uyuttuktan sonra sesizce yatak odasına girip ayarları yapmam gerek:)
kalpli pasta yaptıracam seni seviyorum aşkım yazıcam:)
ben bu haplara devam edeyim:)))

Son düzenleme:

kızım işte büyük okuldayken, küçüğüde annene devretmişken yap :)) çok hastayım kalkamıyorum gel doktora götür dersin, tabi işine aşık adam gelince sana köteği göstermesse iyi
ama unutlumaz bir heycan olur :)

banada ver, bana da, bana da..........

psikolojik haplar isteksizlik yapıyor sanıyordum ben, sana ters etkimi yaptı, bana da versene o haplardan :) benim adam kaçacak yakında :)

canım sorma okadar isteksizlk yaptıki eşimi görmek bile istemiyordum ama haplar etki etmiyor artık demekki:))
yada ağzımda var içimde yok:))

bu ara pek bir iyim pskiyatrinin verdiği haplardan olabilir
ben hapları içeyim size yazayım kocanızın başını döndürünnnn

o haplardan bende bir donem kullanmistim mutluluk hormonu salgiliyo leyla oluyosun icmeye devam et ama bagimlilik yapmasin bende oyle yapmisti sonra braktim baskada evlendikten sonra hic icmedim malum emzirme donemlerim ikiser yil surunce

doguwm gunune gelince bencdede manevi ve seksepalite dolu bipsiler ap malum erkekler anca onla mutlu olur bide kalplerine giden yol midelerinden geciyo bu durumda duygusal ve sevgi dolu sozler icerikli mektup romantoik en sevdigi yemek final yatak odasi ozetom bu kisaca sevcanrin onerisi superdi goya bana kadinlik ogret diyo kendi herseyin alasini biliyo masallah kandiriikci seni

geçmişte bi msjda uzun uzun açıklamıştım neler olduğunu. o kadar saçma bi sebepti ki....o msjı bulup sana özelden atarım az sonra.

tatil yerine işkence olmuş seninki
valla bizimki ne yazık ki atlatılmayacak şey...anne!!!atsan atılmaz satsan satılmaz...

bak bak...hem sevcan yok diye girmeyin hem de şenleniyor mu ne diyor :))
yinuse çekelim mi bu ayferin kulacıklarını :))

valla açıkcası üzüldüm damada.zorlamanın alemi yok çünkü...
ama kayganana ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olsun
çok mu fenayım ne

oyyyyyy nasıl oldu o öyle?nerden düşmüş ki bi yere de çarpmış olabilir.çok geçmiş olsun.

yok canım kendi kocası ödeyince sıkar biraz öyle rahatlık.şimdi kayınpeder ödicek diye yapıyodur.

gerçekten adamcağız için kötü ama...Allah hakkında hayırlısını versin ne diyim...

sevgi dlou mektup güzell evet tuttum bunu:))
yatağımın baş ucuna koyarım:)
vawww sende az değilsin sende bizdensinn:)
sevcana bakma ayak yapıyor,,yoksa varya neler neler biliyordur o

ahh cnaım sanırım bende geçti yada geçiyor :)) içimden hiç gelmiyor artık...

Bu arada geçenlerde ablam dolabımı açmış kıyafetlerimi koymak için askıdaki geceliklerimi görmüş bakmış bakmış durmuş, girer girmez kulağıma yapıştı napıyomuşum len ben bu kadar geceliği

İnşallah evlendikten sonra daha beterleriyle karşılaşma canım benim, nişanlıyken bir derece atılabiliyor fena ana ama evlenince hiç atılmıyor nişanlıyken postayı aldıysan çok çok iyi düşün arkadaşım ((

parkta yüz üstü düşmüş koşarken yerler yumuşak taşlardan ama nasıl sürttüyse artık yanık gibi izi var inşallah geçer çabucak

Eltime alınanlarıda kendileri ödeyeceklermiş kayganak öyle diyor :) bana yapmadı zaten ona yaparsa hakkım kat kat haram olsun....
eeee kaynımda şöyle ahlaklı böyle güzel ayet okuyor ....... deyip duruyordu pek bi karpuzları kabarıktı ama o gün bizdeyken hiç kızın yüzüne bile bakmadı :))) bizim gardolabı göstererek bak 3 kapılı bak sürgülü dedi :)) kız 5 kapı diye tutturmuşta....

sevgi dlou mektup güzell evet tuttum bunu:))
yatağımın baş ucuna koyarım:)
vawww sende az değilsin sende bizdensinn:)
sevcana bakma ayak yapıyor,,yoksa varya neler neler biliyordur o

yok kız günahımı almayın :)

yüzyüze olsaydık daha güzel sürpriz önerilerinde bulunabilirdim ama :)

oo sevcanım hg canım totoşun harika görünüyo

benim tedavi iptal oldu cnaım çok yumurta büyüdüğü için durdurdualr tedaviyi adet olunca gene gidicem boşver unutmaya çalışıyorum zaten

ben bi duş alıyım geliyorum

hayatımm sende benim açtıgım konulardan bak eşime hazırladıgım süpriz dogum gününün resimleri var orda belki bi fikir olurr

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bahara ni zman gidiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bana da kayganam için kimseye karışmaz ağzı var dili yok denildi...ama işte...
genelde zaten öyle anaları asıp kesiyor diyorsa o erkek kılıbık çıkıyor.
benim kayganam nişanlım için er örgü giymez diyordu ben yaptım giyiyo

aşk kavanozu yap

eşime karşı sinirliyken senin bu soruyu sorman cuuuk diye oturdu
her sene kutluyormuşsun madem bu sene değişiklik olsun
kutlama diyesim geldi
(tabi bu şuan ben eşime sinirli olduğum için geçerli:)
hayırdır anlat bakim...

Yeni iç çamaşırı al... Ardayı annene bırak. Eşini ara çok hastayım, fenayım yetiş de. Eve girer girmez de saldır sana hastayım aşkıııııııııııımmm dersin

sevcan ailenize gelen gelininizinde maşallahı var
bu ne görgüsüzlük bu ne utanmazlık
ama emin ol böylesi her zaman iyisi olur
her zaman mükemmeli olur

aynen...benim eltime babası sağken düğününü yapmışlar,ev sıfır verilmiş,traktör falan tamamıyla verilmiş.tarla bağ bahçe desen cabası...3 4 metre altın zincir yapılmış 15 tane bilezik yapılmış kalın bi sett takımı alınmış.
terzi yengesi varmış gelinliğini ona diktirmiş istemeiş aldırmamış.
bizim her şeyimizi kendimiz yapcaz.ev yok kiradayız.altınları bile sahte almayı düşünüyoruz.bi tek gelinliği dedim aldırcam.
kayganam bunu biliyordu.kalktı annemin yanında;''bizim saliha çok iyiydi bu alışverişte bize hiç bişi aldırmadı.gelinliği bile teyzesi dikti'' demez mi?annem de altın muhabbetimizi biliyor.deli oldu annem ben de müthiş kırıldım.haksız mıyım?

İyi akşamlar kızlar size :)
iyi akşamlar canım...

ilk fırsatta bakıcam:))
çalışanlar çoğunlukta olduğüu için herkez cumartesi gitmek ister:)
ama ben ya gelemicem yada oğlumu o gün kursa göndermicem nehiri görmek istiyorum biran önce:))

aaa öylemi hakkında hayırlısı olsun canım... Bilmiyordum inan... bir dahaki aya inşallah yine denersiniz....

Evet totişim harika essahtan
kocan izin verdiya artık kafamızın içine edersin

hahahahaha
kocama sorsan alacağın cevap
"içi seni yakar dışı beni":18:
bence öyle dicek erkek kör olmalı :)

normalde inatlaşmayı küs kalmayı sevmem ama
bu konuda haklıyım
hem küs kalıp naz yapanlardan neyim eksik
sıra bende bu sefer
o gelecek kapıma yalvaracak :):)
tabi ki haklıysan özür dileteceksin.ama uzatmayın çok fazla,bir de kırıcı olmayın.
sonra içerde bi yerde bşiler kalıyor...

kuaföre de git :) hediyeye hiç gerek kalmaz bi taşla 3-5 kuş....

belki asıl hediyeyi 9 ay 10 gün sonra başında kırmızı kurdelayla verirsin

vaaaaaayyy...yavyum ya bana da öğretin bişiler
kendimi kütük hissettim valla

köpeğin olayım Ayfer bana birazcık kadınlık öğret

maşallah diyorum bu arada :)
ya diyene bak hele...

bu ara pek bir iyim pskiyatrinin verdiği haplardan olabilir
ben hapları içeyim size yazayım kocanızın başını döndürünnnn

eeee ben neapcam bendeki koca değil ki nişanlı???
bana göre de bişiler yazarsın artıkın :26:

psikolojik haplar isteksizlik yapıyor sanıyordum ben, sana ters etkimi yaptı, bana da versene o haplardan :) benim adam kaçacak yakında :)
seninki kaçarsa benim nişanlı sıfatıma bakmaz herhalde ben çok kütük kalmışım

bepantene krem sürsene çok iyi bi krem kesin faydası olur.iz de bırakmıyor o.
yok canım söz verdi bana ayrı ev için.sonradan ben salaklık yapıp vicdan muhasebesinde yan çizmezsem...
kayganan sen de isteme diye de söylememiş olabilir.
valla ne diyim,sonları hiç hayır gelmedi bana.Allah yardımcıları olsun ve sonlarını hayırlı yazsın inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…