mum benimde aklıma geldi ama bunun için odanın loş olması lazım :)))
bu ara pek bir iyim pskiyatrinin verdiği haplardan olabilir
ben hapları içeyim size yazayım kocanızın başını döndürünnnn
loş ayarını yaparım canım bende yatak odasına beraber gitmememiz gerek:))
o kapıyı açtığında ben yatakta mumlar yerde yanıyor olması gerek
ve ardayla talhaının uyuması gerek:::))
yada onları uyuttuktan sonra sesizce yatak odasına girip ayarları yapmam gerek:)
kalpli pasta yaptıracam seni seviyorum aşkım yazıcam:)
ben bu haplara devam edeyim:)))
psikolojik haplar isteksizlik yapıyor sanıyordum ben, sana ters etkimi yaptı, bana da versene o haplardan :) benim adam kaçacak yakında :)
canım sorma okadar isteksizlk yaptıki eşimi görmek bile istemiyordum ama haplar etki etmiyor artık demekki:))
yada ağzımda var içimde yok:))
geçmişte bi msjda uzun uzun açıklamıştım neler olduğunu. o kadar saçma bi sebepti ki....o msjı bulup sana özelden atarım az sonra.geçmişi okumak istedim vallahi biraz ertelicem :) siz bana özet geçin şekerler....
Ahillayı çok merak ettim aramadı o da. ne yaptınız canım, konu nedir bilmiyorum ama, umarım tatlıya bağlanmıştır.
eeee kızlar nevar neyok :))))
aranızdayım.... evde bilgisayarım vardı ama inanaın hiiiiiiiiiçç açamadım, çünkü Allah razı olsun gelenim gidenim çok oldu. yıllık izinlerde de böyleyim ben.... Ayferciminde çocuğu hasta olmuş yoksa o da gelirdi bir kez daha eminim muhabbettimiz olmaıd çünkü geldiğinde onunla çok....
dün akşamda misafirlerim vardı kalabalıktık işe gelcem diyede uyuyamadım hiç....
kısacası kızlar hemotoroidtiniz varsa ertelemeyin inanın ameliyat ve sonrası hiç zor değil....
tatil yerine işkence olmuş seninkievet sonrasında aramalara hiç dönemedim vallahi her gece yorgunluktan sızdım kaldım( sende kusura bakma...
Neyseki tatlıya bağlanmış umarım bir daha olmasın( nişanlılık dönemimde sorunlar illaki olur atlatılamayacak şeyler olmasın yeterki...
bak bak...hem sevcan yok diye girmeyin hem de şenleniyor mu ne diyor :))sevcancım mesajlara baktım gördüm evet canım kusura bakma okunmulş mesaj olduğu için göremedim sanırım
ardanın elimnde benim telefon hep çizgi film seyrediyor..
o açmış kapamış demekki
gelmek aklıma geldi canım ama bulaşıcı ardanınki ateş kusma ishal şimdi iyide olsa seninbkine bulaştırırdık,,
ben senin tatilden bişey anlamadım ya nasıl 10 gün geçti sanki daha 1 hafta iznin var gibi geliyor bana:))
sizide alamadım kızlar ama siz yazın gelmek istediğiniz günü ben o gün müsaitim demektir.
topik şenleniyormu neeeeee
valla açıkcası üzüldüm damada.zorlamanın alemi yok çünkü...kızlar ben kvalideme söylememiştim ameliyat olduğumu eşimde söylemedi. olduktan 3 gün sonra aradı rüyasında görmüş eviniz çok
kalabalıktı hayırdır dedi,(normalde hiç aramaz kendisi bende aramam hatta 3,5 ayı geçti gitmedim evlerine) dedim ameliyat oldum böyle böyle, bayabi söylendi haber vermediniz diye :) sanki söyleyesek arayacak, gelecek. neyse ertesi gün sabah 10 da geldi geçmiş olsuna kahvaltıya gidiyorlarmış kardeşine :)(bide bana gel diye ısrar ediyor sinir, ne yemek yiyebildim, ne oturabildim) eltim, annesi, teyzeside, geldi kaynım ve kaynanam :) Benim yanımda patavatsız teyzesi ne laflar söyledi kaynanmaDD
neyse kızlar benim güzel eltim şimdiden başlamış benim öcümü almaya15 milyarlık mobilya aldırmış, kaynım 11,500 tl ye indirmiş. İstanbuldan tuttuğu 450 tl lik kiralık, sıfır, evide beğenmemiş kaynanamın akrabasının eviydi :)) o yüzden uygundu kirası.
1000 tl lik ev beğenmiş siteli güvenliklikaynım araya birini koymuş 750 tl ye indirmiş. ve bu isteklerinin karşısında hiç bir çeyiz eşyası getirmicekmiş beyaz eşyası yokmuş :) durumları uygun değilmiş evlendikten sonrada çalışmıcakmış birde kaynanam yaka silkmiş 5 dakika çocuk odasında kocamı yakalamış anlatmış hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççç üzülmedim Allahım daha beter etsin, Çok sevdim eltimi hatta
oyyyyyy nasıl oldu o öyle?nerden düşmüş ki bi yere de çarpmış olabilir.çok geçmiş olsun.sorun değil arkadaşım bende merak ettim :)) kontörsülüğede lanet etim :)) Ardanın iyi olmasına sevindim dahada iyi olur inşallah... çat kapıda yapmayı sevmem o yüzden çıkamadım iyiki de çıkmamışım, :)) o akşam yeğenimin yaş günüydü hediye almaya diye çıktım şu kaşmir mağazasına gittim, kardeşim aradı yoldayız size geliyoruz diye. onları aldım eve geçtim :) akşamda yaş gününe gittik :)
perşembe akşamıda az Şevvali metroya götüreyim oyuncaklara binsin dedim ablam arardı yoldayım sana geliyorum diye, eve vardık abimlerle annemler geldi :)))
metrodada duramadık ağlaya ağlaya çıkardım çocuğu...
Dün de şevval parkta düşmüş avcumun içi kadar yeri gözünün yanı tam yanık gibi yavrumun((
Akşamda misafirler gidince anne Ardalar gelsin diyodedim 4 çocuk kesmedi herhalde yavrum seni, özledin mi Ardayı dedim Özledim dedi Her lafın başında dudaklarını söveltip şımarık Arda diyodu herhalde dedi dün akşamki çocuklardan sonra gözünü sevdiğimin Ardası
yok canım kendi kocası ödeyince sıkar biraz öyle rahatlık.şimdi kayınpeder ödicek diye yapıyodur.istanbuldamı oturacaklar???
canım eltinde sonradan görme gibi geldi bana hem çeyizi beyaz eşyaları yok hem istediğini takır takır yaptıryor..
kv den alnasın senin kıymetini çocuğunu bırakıp işe gidiyorsun yükü eşinin omuzuna atmıyorsun,
eve katkıda bulunuyorsun birde evinizi ödüyorsunuz..
bence kv farkınadır herşeyin ama napsın işte aheste aheste çıkıyor bazı şeyler:)
eltinler ev sahibi olamaz kiracılığa devam bence..
istanbulda oturcaklar canım :) kaynım memurya.
ayyyy içimin yağları eridi Ayfer benim getirdiğim çeyizi oda getirecek sandı :))) avcunu yalayacak kaynımda bugünün yarını var 2 bin tl lik damatlık aldırayımda görsün onlar bir tek damatlık alacaklar zaten diyormuş :)))
kız öğretmen ama bırakacakmış öğretmenliği çalışmayı düşünmüyormuş yüksek lisans yapacakmış hatta İstanbulda otracakları iyi olmuş tamamlarmış artıkkaynamam dünyanın lafını saydı o gün alttan alttan
kız evet sonradan görme :) evleri Tövbe yarabbim köy evi gibiydi onu geçtim eski olabilir ama pisti birde((
kaynanam benim anamın ayaklarını öpsün canıma değsin....
kaynıma olan borcumuzuda hemen ödemeyi düşünüyoruz avans isticem buradan, inşallah alabirim, eşime dedim keşke daha çok olsada daha çok versek, kardeşim nasıl ödeyecek bu borcu dedim( o da diyoki sadece mobilya için bu para gitmiş daha fırın+çam. makinası, buzdolabı, tvsi var ( 5 yıllık kredi çekecekmiş kardeşim dedi, Üzüldüm ama anasına müstehak... Annemde çok üzülmüştür hayal kırıklığı dedim çok düşünüyorumyaaaa...
o haplardan bende bir donem kullanmistim mutluluk hormonu salgiliyoleyla oluyosun icmeye devam et ama bagimlilik yapmasin bende oyle yapmisti sonra braktim baskada evlendikten sonra hic icmedim malum emzirme donemlerim ikiser yil surunce
doguwm gunune gelince bencdede manevi ve seksepalite dolu bipsiler ap malum erkekler anca onla mutlu olur bide kalplerine giden yol midelerinden geciyobu durumda duygusal ve sevgi dolu sozler icerikli mektup romantoik en sevdigi yemek final yatak odasi ozetom bu kisaca sevcanrin onerisi superdi goya bana kadinlik ogret diyo kendi herseyin alasini biliyo masallah kandiriikci seni
o haplardan bende bir donem kullanmistim mutluluk hormonu salgiliyoleyla oluyosun icmeye devam et ama bagimlilik yapmasin bende oyle yapmisti sonra braktim baskada evlendikten sonra hic icmedim malum emzirme donemlerim ikiser yil surunce
doguwm gunune gelince bencdede manevi ve seksepalite dolu bipsiler ap malum erkekler anca onla mutlu olur bide kalplerine giden yol midelerinden geciyobu durumda duygusal ve sevgi dolu sozler icerikli mektup romantoik en sevdigi yemek final yatak odasi ozetom bu kisaca sevcanrin onerisi superdi goya bana kadinlik ogret diyo kendi herseyin alasini biliyo masallah kandiriikci seni
geçmişte bi msjda uzun uzun açıklamıştım neler olduğunu. o kadar saçma bi sebepti ki....o msjı bulup sana özelden atarım az sonra.
tatil yerine işkence olmuş seninki
valla bizimki ne yazık ki atlatılmayacak şey...anne!!!atsan atılmaz satsan satılmaz...
bak bak...hem sevcan yok diye girmeyin hem de şenleniyor mu ne diyor :))
yinuse çekelim mi bu ayferin kulacıklarını :))
valla açıkcası üzüldüm damada.zorlamanın alemi yok çünkü...
ama kayganana ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olsun
çok mu fenayım ne
oyyyyyy nasıl oldu o öyle?nerden düşmüş ki bi yere de çarpmış olabilir.çok geçmiş olsun.
yok canım kendi kocası ödeyince sıkar biraz öyle rahatlık.şimdi kayınpeder ödicek diye yapıyodur.
gerçekten adamcağız için kötü ama...Allah hakkında hayırlısını versin ne diyim...
sevgi dlou mektup güzell evet tuttum bunu:))
yatağımın baş ucuna koyarım:)
vawww sende az değilsin sende bizdensinn:)
sevcana bakma ayak yapıyor,,yoksa varya neler neler biliyordur o
bana da kayganam için kimseye karışmaz ağzı var dili yok denildi...ama işte...Ardam bitane yaa maşallah erkek çocukları genelde daha fena olurlar Arda sakin geliyor bana gerçekten :)
Evet ağzı var diliyok sürekli o görür deyip duruyomuşbende şimdi gösteremeyen ne zaman gösterecek Allah aşkına dedim :)))
çookkk iyi oluyor kaynanam kaynım için şöyle yapar yumruğunu vurur bir bağırır, şimdiden kıza onu giyme bunu giyme annemi ara diyormuş diyodukıvanıyodu al sana bakkkk ohhh canıma değsin.... gideriz onlarada bu zamanlarda kp hastaymış...
aşk kavanozu yapkızlar bu çarşamba yani ayın 27.sinde eşimin doğum günü var,
her sene klasık olarak hediye alıp kutluyorum ama farklı bişeyler yapmak istiyorum..
bana fikir verin hadi güzel farklı fikirlerinize çok ihtiyacım var çünkü kafamda hiçbişey yok(
hayırdır anlat bakim...eşime karşı sinirliyken senin bu soruyu sorman cuuuk diye oturdu
her sene kutluyormuşsun madem bu sene değişiklik olsun
kutlama diyesim geldi
(tabi bu şuan ben eşime sinirli olduğum için geçerli:)
Yeni iç çamaşırı al... Ardayı annene bırak. Eşini ara çok hastayım, fenayım yetiş de. Eve girer girmez de saldırsana hastayım aşkıııııııııııımmm dersin
sevcan ailenize gelen gelininizinde maşallahı var
bu ne görgüsüzlük bu ne utanmazlık
ama emin ol böylesi her zaman iyisi olur
her zaman mükemmeli olur
iyi akşamlar canım...İyi akşamlar kızlar size :)
oo sevcanım hg canım totoşun harika görünüyo
benim tedavi iptal oldu cnaım çok yumurta büyüdüğü için durdurdualr tedaviyi adet olunca gene gidicem boşver unutmaya çalışıyorum zaten
ben bi duş alıyım geliyorum
hayatımm sende benim açtıgım konulardan bak eşime hazırladıgım süpriz dogum gününün resimleri var ordabelki bi fikir olurr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bahara ni zman gidiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
oo sevcanım hg canım totoşun harika görünüyo
benim tedavi iptal oldu cnaım çok yumurta büyüdüğü için durdurdualr tedaviyi adet olunca gene gidicem boşver unutmaya çalışıyorum zaten
ben bi duş alıyım geliyorum
hayatımm sende benim açtıgım konulardan bak eşime hazırladıgım süpriz dogum gününün resimleri var ordabelki bi fikir olurr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bahara ni zman gidiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bence öyle dicek erkek kör olmalı :)hahahahaha
kocama sorsan alacağın cevap
"içi seni yakar dışı beni":18:
tabi ki haklıysan özür dileteceksin.ama uzatmayın çok fazla,bir de kırıcı olmayın.normalde inatlaşmayı küs kalmayı sevmem ama
bu konuda haklıyım
hem küs kalıp naz yapanlardan neyim eksik
sıra bende bu sefer
o gelecek kapıma yalvaracak :):)
bence süründürsün :)
heh şöyle naz yap az... Anlasın haklılığını hemen yelkenleri düşürme :)
evde çocuk oluncada hiç küs olunmuyor ama neyse... :)
ben diyorum yatağa yatınca anlar küstüğümü görür o :)) ohhooo adam benden önce uyuyor :) ertesi gün de unutuyorum neye kızdığımı....
kuaföre de git :) hediyeye hiç gerek kalmaz bi taşla 3-5 kuş....
vaaaaaayyy...yavyum ya bana da öğretin bişilerbiz eğer kavgalıysak bak ben napıyorum:)
konuşmak bizim için daha zor oluyor dahada celalleşiyoruz,
ama mesajla olay birazda olsa tatlıya bağlanıyor..
mesela şuan senin yerinde olsam eşime,,
anladınmı hatanı yazardım..
cvp olarak
hayır yazarsa iş vahim demektir..
kem küm yaparsa biraz pişman olmuş demektir..
biraz daha mesaja devam ederim içimdeki ne varsa dökerim
oda bana karşılık olarak ılımlı yaklaşırsa bir adım atarım..
özür bekliyorum derim, yoksa sorunun neyse birdaha olmayacak affetmem yazarım..
peki aşkım özür dilerim derse..
peki aşkım deyip cvp yazarım sonra konu cinselliğe gelir
gelirde gelirr bir bakmışın üzüldüklerin ağladıkların mutluluk olarak gelir sana..
ama küs kalmayın canım..
hatasını anlamıştır oda senden tırsıyordur gibi geldi bana:))))))))
ya diyene bak hele...köpeğin olayım Ayfer bana birazcık kadınlık öğret
maşallah diyorum bu arada :)
hosgeldin sevcancim sukur aramiza dondun sensiz cok durgundu topik can amarisin sen buranin sagligina kavustugun icin cok sevindim allah birdaha hastane yoluna dusurmesin....
eltinede sastim kaldim bune ozguven o
sen bisi getirme herseyi iste kraliyet sarayindanmi geliyo saniyo kendini eee ceken erkek olduktan sonra neden yapmasin kayninda kilibiklarin basiymis bune yaa ben esimden oyle seyler isteseydim aninda atardi nisani bi biz bulamadik boyle parmaginda oynatilan koca yada biz beceriksiziz oynatamiyoz bilmiyorum artik vallaa sinir oldum ben niye yaptiramiyom diyeeekiskandimmi nee
alemsin yaaa ne guldurdun oyle bi gulmusumki esim yan odada neoldu diye kosarak geldi neye guldun oyle bende okuycam diye tutturdu sayfayi kapatana kadar anam agladi ama kurtardim okutmadim
seninki kaçarsa benim nişanlı sıfatıma bakmaz herhaldepsikolojik haplar isteksizlik yapıyor sanıyordum ben, sana ters etkimi yaptı, bana da versene o haplardan :) benim adam kaçacak yakında :)
İnşallah evlendikten sonra daha beterleriyle karşılaşma canım benim, nişanlıyken bir derece atılabiliyor fena anaama evlenince hiç atılmıyor nişanlıyken postayı aldıysan çok çok iyi düşün arkadaşım ((
parkta yüz üstü düşmüş koşarken yerler yumuşak taşlardan ama nasıl sürttüyse artık yanık gibi izi var inşallah geçer çabucak
Eltime alınanlarıda kendileri ödeyeceklermiş kayganak öyle diyor :) bana yapmadı zaten ona yaparsa hakkım kat kat haram olsun....
eeee kaynımda şöyle ahlaklı böyle güzel ayet okuyor ....... deyip duruyordu pek bi karpuzları kabarıktı ama o gün bizdeyken hiç kızın yüzüne bile bakmadı :))) bizim gardolabı göstererek bak 3 kapılı bak sürgülü dedi :)) kız 5 kapı diye tutturmuşta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?