- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ne çok fantazileriniz var sizin yahu
benim asla yapamayacağım şeyler:)
evet canım çok çok şükürler olsun :) özledim vallahi sizleri....
ne var ne yok :) Berram nasıl? kocana neden uyuz oldun :)
Senin verdiğin cevaba göre, bende kocamı çok mu özlemiş oluyorumhiçte öyle birşey yok ama :)
eşime karşı sinirliyken senin bu soruyu sorman cuuuk diye oturdu
her sene kutluyormuşsun madem bu sene değişiklik olsun
kutlama diyesim geldi
(tabi bu şuan ben eşime sinirli olduğum için geçerli:)
hihhoohhooo bende yedim.... :) asıl biz tesettürlüler olarak, beklenmeyecek şeyler canikom... Sen çok seksüsün en güzelini sen yaparsın asıl
tartışmalardan sonra barışması çok güzel oluyor:)
şehvetli oluyor:) bu akşam eşinle güzelce konuş ve sorununuzu halledersiniz inşallah..
sinirliyken ağızdan çıkan cümlelere kapılmamak gerekli diye düşünüyorum..
sanırım halen sinirlisin eşine, biraz sakin ol canım erkek milletiyle uğraşmak hiçte kolay değil..
eşin eve gelince hiç birşey olmamış gibi davran hoşgeldin aşkım deyip öp sarıl bence
eşin sandığından dahada etkili bir şeklide sana sarılacaktır, göreceksin emin oll:)))
olmazsa ben burdayım
Yeni iç çamaşırı al... Ardayı annene bırak. Eşini ara çok hastayım, fenayım yetiş de. Eve girer girmez de saldırsana hastayım aşkıııııııııııımmm dersin
tartışmalardan sonra barışması çok güzel oluyor:)
şehvetli oluyor:) bu akşam eşinle güzelce konuş ve sorununuzu halledersiniz inşallah..
sinirliyken ağızdan çıkan cümlelere kapılmamak gerekli diye düşünüyorum..
sanırım halen sinirlisin eşine, biraz sakin ol canım erkek milletiyle uğraşmak hiçte kolay değil..
eşin eve gelince hiç birşey olmamış gibi davran hoşgeldin aşkım deyip öp sarıl bence
eşin sandığından dahada etkili bir şeklide sana sarılacaktır, göreceksin emin oll:)))
olmazsa ben burdayım
normalde inatlaşmayı küs kalmayı sevmem ama
bu konuda haklıyım
hem küs kalıp naz yapanlardan neyim eksik
sıra bende bu sefer
o gelecek kapıma yalvaracak :):)
normalde inatlaşmayı küs kalmayı sevmem ama
bu konuda haklıyım
hem küs kalıp naz yapanlardan neyim eksik
sıra bende bu sefer
o gelecek kapıma yalvaracak :):)
bence süründürsün :)
heh şöyle naz yap az... Anlasın haklılığını hemen yelkenleri düşürme :)
evde çocuk oluncada hiç küs olunmuyor ama neyse... :)
ben diyorum yatağa yatınca anlar küstüğümü görür o :)) ohhooo adam benden önce uyuyor :) ertesi gün de unutuyorum neye kızdığımı....
hiçte yeni seksüüü iç çamaşırım yok hepsi demode oldu,
en iyisi çarşamba günü çarşıda alayım soluğu,, seksüpellik olmak için
eğer buna eminsen biraz daha çektir ama kindarlık varsa eşinde uzatma derim..
özür dilemesini sağla sonra berrayı uyut hooopppppppppp cuppp analdın sen onu
ay bir seksüpellik var bende allah hayıra çıakrtsın
bende aynıyım işte
yarım saat bile küs geçiremiyorum...
biz eğer kavgalıysak bak ben napıyorum:)
konuşmak bizim için daha zor oluyor dahada celalleşiyoruz,
ama mesajla olay birazda olsa tatlıya bağlanıyor..
mesela şuan senin yerinde olsam eşime,,
anladınmı hatanı yazardım..
cvp olarak
hayır yazarsa iş vahim demektir..
kem küm yaparsa biraz pişman olmuş demektir..
biraz daha mesaja devam ederim içimdeki ne varsa dökerim
oda bana karşılık olarak ılımlı yaklaşırsa bir adım atarım..
özür bekliyorum derim, yoksa sorunun neyse birdaha olmayacak affetmem yazarım..
peki aşkım özür dilerim derse..
peki aşkım deyip cvp yazarım sonra konu cinselliğe gelir
gelirde gelirr bir bakmışın üzüldüklerin ağladıkların mutluluk olarak gelir sana..
ama küs kalmayın canım..
hatasını anlamıştır oda senden tırsıyordur gibi geldi bana:))))))))
olabilirr ayy mumlarımıda yakarım yatak odamda, üzerinde ben yatarım kırmızı alcağım iç çamaşırımlakuaföre de git :) hediyeye hiç gerek kalmaz bi taşla 3-5 kuş....
geldi benim koca
ben kaçar
geçmişi okumak istedim vallahi biraz ertelicem :) siz bana özet geçin şekerler....
Ahillayı çok merak ettim aramadı o da. ne yaptınız canım, konu nedir bilmiyorum ama, umarım tatlıya bağlanmıştır.
eeee kızlar nevar neyok :))))
aranızdayım.... evde bilgisayarım vardı ama inanaın hiiiiiiiiiçç açamadım, çünkü Allah razı olsun gelenim gidenim çok oldu. yıllık izinlerde de böyleyim ben.... Ayferciminde çocuğu hasta olmuş yoksa o da gelirdi bir kez daha eminim muhabbettimiz olmaıd çünkü geldiğinde onunla çok....
dün akşamda misafirlerim vardı kalabalıktık işe gelcem diyede uyuyamadım hiç....
kısacası kızlar hemotoroidtiniz varsa ertelemeyin inanın ameliyat ve sonrası hiç zor değil....
Yeni iç çamaşırı al... Ardayı annene bırak. Eşini ara çok hastayım, fenayım yetiş de. Eve girer girmez de saldırsana hastayım aşkıııııııııııımmm dersin
köpeğin olayım Ayfer bana birazcık kadınlık öğret
maşallah diyorum bu arada :)
olabilirr ayy mumlarımıda yakarım yatak odamda, üzerinde ben yatarım kırmızı alcağım iç çamaşırımla
söyeldiklerimi yap ,işe yaramazsa ben burdayım
hosgeldin sevcancim sukur aramiza dondun sensiz cok durgundu topik can amarisin sen buranin sagligina kavustugun icin cok sevindim allah birdaha hastane yoluna dusurmesin....
eltinede sastim kaldim bune ozguven o
sen bisi getirme herseyi iste kraliyet sarayindanmi geliyo saniyo kendini eee ceken erkek olduktan sonra neden yapmasin kayninda kilibiklarin basiymis bune yaa ben esimden oyle seyler isteseydim aninda atardi nisani bi biz bulamadik boyle parmaginda oynatilan koca yada biz beceriksiziz oynatamiyoz bilmiyorum artik vallaa sinir oldum ben niye yaptiramiyom diyeeekiskandimmi nee
alemsin yaaa ne guldurdun oyle bi gulmusumki esim yan odada neoldu diye kosarak geldi neye guldun oyle bende okuycam diye tutturdu sayfayi kapatana kadar anam agladi ama kurtardim okutmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?