tüm gün işler çok yoğundu ben giremedim bi türlü.şimdi eve geldim,gireyim dedim kimsecikler kalmamış
iyi seyirler canımkaradayıyı izliyoruz bizde
bende survivor izliyorum
öğretirim ahillacımda nişanlıyken herşey zaten tozpembe oluyor:)
bana da kayganam için kimseye karışmaz ağzı var dili yok denildi...ama işte...
genelde zaten öyle anaları asıp kesiyor diyorsa o erkek kılıbık çıkıyor.
benim kayganam nişanlım için er örgü giymez diyordu ben yaptım giyiyo
aşk kavanozu yap
hayırdır anlat bakim...
aynen...benim eltime babası sağken düğününü yapmışlar,ev sıfır verilmiş,traktör falan tamamıyla verilmiş.tarla bağ bahçe desen cabası...3 4 metre altın zincir yapılmış 15 tane bilezik yapılmış kalın bi sett takımı alınmış.
terzi yengesi varmış gelinliğini ona diktirmiş istemeiş aldırmamış.
bizim her şeyimizi kendimiz yapcaz.ev yok kiradayız.altınları bile sahte almayı düşünüyoruz.bi tek gelinliği dedim aldırcam.
kayganam bunu biliyordu.kalktı annemin yanında;''bizim saliha çok iyiydi bu alışverişte bize hiç bişi aldırmadı.gelinliği bile teyzesi dikti'' demez mi?annem de altın muhabbetimizi biliyor.deli oldu annem ben de müthiş kırıldım.haksız mıyım?
seninki kaçarsa benim nişanlı sıfatıma bakmaz herhaldeben çok kütük kalmışım
bepantene krem sürsene çok iyi bi krem kesin faydası olur.iz de bırakmıyor o.
yok canım söz verdi bana ayrı ev için.sonradan ben salaklık yapıp vicdan muhasebesinde yan çizmezsem...
kayganan sen de isteme diye de söylememiş olabilir.
valla ne diyim,sonları hiç hayır gelmedi bana.Allah yardımcıları olsun ve sonlarını hayırlı yazsın inş...
iyi seyirler canım
sana da iyi seyirler tatlım.
toz pembe mi?peki biz neden tozunu yaşıyoruz pembesi nerede???
Günaydın kızlar :))
Semiha Cumartesi yakalanmışım facede sana :) ama ben dün akşam gördüm mesajını, kusura bakma canım
günaydın canımm
Günaydııınnn! nasılsın arkadaşım :)
kaynımın düğünüde yaklaşıyorhala ne giyeceğime karar veremedim (( eltiyim bide ben....
ne yapcam ben yaa...
iyim canım nasıl olayım çayımı sigaramı aldım keyif yağpıyorum burada:))
düğün ne zman????
abiyemi düşünüyorsun yoksa hoş sade alımlı kıyafetmi:))
yada elbise gibimi
bana soracak olursan abiye alma derim bende görümcemin kızının düğününe aldım okadar gezdim gezdim beğendim aldım şimdi attım bazanın altına ne zaman giyerim kimbilir::)
normal ceket etek tarzı alırsan her zaman heryerde giyersin..
yok canım iyi sayılır ama iştahımız yokArda nasıl hala huysuzmu paşa ...
abiye düşünüyorum. aslında çok abiyem var ama eltimin düğününde giyebileceğim gibi hoş olduğunu düşünmüyorum... kırmızı var bir tane o güzel ama kız nişanında kırmızı giydi muhtemelen kınadada onu giyer çünkü bayabi tuvalet gibiydi. o yüzden kırmızıyı giyemem kıskandı der... ne yapıcam bilmiyorum almaya zaten para yokgüzelde olasım var.
Alırsam kına için alırım, o zamanda etek ceket alırım zaten.
yok canım iyi sayılır ama iştahımız yok(
canım kınada açıkmı olacaksın??eğer açık olursan siyah güzel bir abiyem var onuda görümcemin nişanına almıştım tek askılı straplez tarzı üzerinde de bolero var kısa kollu ama boleroyu çıkarmıştım sonradan:))
belinde taşları var arkası hafif kuyruklu:)
çokta para verip almıştım
yani boşuna para verme günah vallah..
beğenirsen gel al şekerim eltiliğini göster:)))))))
görümcemin kızının kınası içinde almıştım bir tane oda beline kadar açık sayılır:))
lacivert pudra pembesi oda çok hoştu..
oda çok güzell ama kapalımı olursun bilemedim ki
yani yanlış anlama arkadaşım para verip alma diye söylüyorum birkere giyiliyor birdaha kaldırılıyor
Çok teşekkür ederim canımsın....
Ama açık olamam çünkü hem kına hem düğün sohbetli, hoca geliniyiz şekerüm
Elbisen satenmi bolerosu uzun kollu olaydı ya
şeyini buldun şeylisini arıyon dediğini duyar gibiyim....
İnan para verecek durumda değilim eğer elbise alacak para olsaydı, yine almazdım, takı yapardım hernekadar o bize yapmamış olsada biliyorumki ihtiyacı var, Birşeyler halletmem lazım ama ne :SSS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?