Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

bunun üzerine şalımı takmıştım ama lacvivert bolero bulursan bunuda değerlendir:)
çünkü bunun kumaşı buzi lastikli gibi 70 kiloyada olur 50 kiloyada olur:))
straplez mavi elbiselide assolistt eltim oluyor:)

bende zamanında çok aldım inan. Ama şu gereksiz zamanda bende acıyorum.

duruma göre görüşelim olur mu? o zaman gümş gri ayakkabı ve çanta düşünüyorum çok şık duruyor.
alırsam sadece ayakkabı alırım diye düşünmüştüm hatta. o bile gereksiz ama mecburiyet yani...

Birde ablamın elbisesi var düğünde bunu giysem mi acaba dedim, nasıl sence. birde ne renk eşarpla kombinleyim. içine gümüş dantelden uzun kollu badi diktirebilirim ablama...
bunu giyersem bir tek kına gecesi için elbise kalır.

Ayyy süpermiş elbisen şalın o kadar uzunmu anlayamadım yada elbisenin kuyruğuda lacivert...

eltin normalde açıkmı? :))hakkaten assolist :)
ben açamıyorum düğünlerde nedense abimlerin düğünlerindede hep kapalıydım :)

bu arada sen eltinde çok daha güzelsin. eltin yaşını daha da büyük gösteriyormuş birde sanırım hafif balık etli.

Son düzenleme:
benimde bugün çarşıya çıkmam lazım eşimden para istedim çaşıya çıkıcam dedim,
zafer plazayada uğrayacam deyince,anladı sakın bana hediye falan alma dedi( gerek yokmuş allahın odunuu
neyse ozaman kendimne bişeyler bakim dedim iyi ozaman dedi verdi paracık,
birazdan almaya gelecek beni ardayı anneme bırakıp çarşıya gidicem iç çamaşırı neyimde bakacam
hediyede almıcam kocama gerenkk yokmuşş

şalım çok uzun değil canım dur önden çekilmiş bir resim var onuda paylaşayım:)

ay ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyy :))) kızz çok süper şeyler var nasıl bişey alıcan dur özele gidiyim barim :))

gerçekten güzel ve farklıymış elbisen pişti olunabilecek bir renk değilmiş keşke kapalı olaydı.

Yinede düşünücem bunu, görüştüğümüzde yakından göster olur mu :)

gerçekten güzel ve farklıymış elbisen pişti olunabilecek bir renk değilmiş keşke kapalı olaydı.

Yinede düşünücem bunu, görüştüğümüzde yakından göster olur mu :)
evet canım beklerim birgün yakından bakabilirsin:)
neye şaşırdın anlamadım ki?
kimbilir sende ne cevherler var len :) evli olan herkes yapmazmı benim dediklerimi bana mı doğal geliyor şekerim :2:

dövme olayına
ama jantiyerli bakıcam bugün:))

Allahım iyikide özelden yazdım uleeennnn neden yazıyosun burda beni de sanacaklar ateşli birşey DDDD

bu arada elbiseye yorum yapmadın görmedinmi?

açıklamadım ama... koluma dövme yapıcamya:))
yok canım hepimiz ateşliyiz bakma bazıları hissettirmıyor:)

elbisw güzel canım gördüm ama içinemi dikeceksin, yoksa üzerine boleromu düşünüyorsun??

günaydın hanımlarrr
oooo sevcanın geldiği belli oluyor vallahi topik coşmuş gitmiş maşallahhhhhhhhh

canım kimse elini cebine atmicak ki...ben ne kadar az harcama yaparsam yükümüz o kadar azalıcak.
misal abisine bu yaz kayınpederinden 400 000 miras kaldı.bize 2000 vermişti,elimizde olunca ödeyelim diye.
nişanlım da arabayı satınca dedi.arabayı sattık,iki gün sonra abisi aradı parayı istedi.
400 000 benimkine kalsa,onlara da hediye bişiler alırdı kesin hem de öyle ıvır vızır değil en az 5000erlik.
malımı biliyorum çünkü...ama bize 3 gün idare etmediler.
şimdi ben bu adama nasıl diyim,ben onu istiyorum ben bunu istiyorum diye

.son iki kelimene bayıldım o baştan belli etmiş kendini.kendinden başkasına hayrı olmaz sanmam.
sen ihmal etme,bepanthene sür mutlaka.

kendinize iş dışında hiç zaman ayıramıyorsunuz ozman.
o yüzdende pembesini yaşıyamıyorsunuz kanımca..

o kdar çok borç var ki...bizimki de müşteriyi çekcem payımı artırcam derken daha çok yatırım yapıp daha çok borç yapıyor.7 gün işteyiz bi tek pazarları öğleden sonra geliyoz. akşamları da uzun süredir dışarı çıkmıyoruz.çıkınca da aklı hep işte...evli falan da değiliz ki o yazdıklarınızdan azcık yapim de ilgisini çekim hoş evli olsak da ben yapamam o ayrı da işte... ben en iyisi gidiyimkumda oynayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…