canım ben açık olursun diye tahmin etmiştim
tühh ama siyah elbisemi görsen beğenirsin bence tabi olurmıu bilmiyorum ama ölçülerimiz aynı gibi:))
üzerine uzun kollu bolero alabilirsin aslında 20 25 tl falan saten uzun kollu bulabilirsin..
altına abiye taşlı gri ayakkabı alşmıştım çantasıyla takım birde gri parlak saten şalım var onuda taktınmı allahhhh:)))))
ben sadece para verme diye söylüyorum..
abimin süünet düğünü içinde mor abiye diktirmiştim 650ye
çok pişmanım çok o kapalı hatta resmide var ama hem sade hem hoş fakat taşlı bilekliğim hep kumaşa takılıp söktü kumaşı(
ben abiyeye para vermeye acıyorum
birdaha vermicem istiyecem önüme gelenden:)))
Eki Görüntüle 668085
bunun üzerine şalımı takmıştım ama lacvivert bolero bulursan bunuda değerlendir:)
çünkü bunun kumaşı buzi lastikli gibi 70 kiloyada olur 50 kiloyada olur:))
straplez mavi elbiselide assolistt eltim oluyor:)
Eki Görüntüle 668088
canım bu biraz sade ama fikir olsun diye paylaşıyorum:))
şalım çok uzun değil canım dur önden çekilmiş bir resim var onuda paylaşayım:)Ayyy süpermiş elbisen şalın o kadar uzunmu anlayamadım yada elbisenin kuyruğuda lacivert...
eltin normalde açıkmı? :))hakkaten assolist :)
ben açamıyorum düğünlerde nedense abimlerin düğünlerindede hep kapalıydım :)
benimde bugün çarşıya çıkmam lazım eşimden para istedim çaşıya çıkıcam dedim,
zafer plazayada uğrayacam deyince,anladı sakın bana hediye falan alma dedi( gerek yokmuş allahın odunuu
neyse ozaman kendimne bişeyler bakim dedim iyi ozaman dedi verdi paracık,
birazdan almaya gelecek beni ardayı anneme bırakıp çarşıya gidicem iç çamaşırı neyimde bakacam
hediyede almıcam kocama gerenkk yokmuşş
ay ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyy :))) kızz çok süper şeyler var nasıl bişey alıcan dur özele gidiyim barim :))
ayyy iyiki özelden yazmışsın koptummm
evet canım beklerim birgün yakından bakabilirsin:)gerçekten güzel ve farklıymış elbisen pişti olunabilecek bir renk değilmişkeşke kapalı olaydı.
Yinede düşünücem bunu, görüştüğümüzde yakından göster olur mu :)
neye şaşırdın anlamadım ki?
kimbilir sende ne cevherler var len :) evli olan herkes yapmazmı benim dediklerimi bana mı doğal geliyor şekerim :2:
evet canım beklerim birgün yakından bakabilirsin:)
dövme olayına
ama jantiyerli bakıcam bugün:))
Allahım iyikide özelden yazdım uleeennnn neden yazıyosun burda beni de sanacaklar ateşli birşeyDDDD
bu arada elbiseye yorum yapmadın görmedinmi?
açıklamadım ama... koluma dövme yapıcamya:))
yok canım hepimiz ateşliyiz bakma bazıları hissettirmıyor:)
elbisw güzel canım gördüm ama içinemi dikeceksin, yoksa üzerine boleromu düşünüyorsun??
evet senle benim dilimizde var içimizde yok :))
içine düşündüm ben.
olabilir canım neden olmasın, ama bence aynı renkten bul gerçi bulman çok zor ama şansını dene..
canım kimse elini cebine atmicak ki...ben ne kadar az harcama yaparsam yükümüz o kadar azalıcak.Canım tekrar tekrar söylüyorum.... bu kadar taviz verme!!!!! verme!!! bırak hakkın olanı istese.... İleride istemedim deyince Allah razı olsun demezler... İsteseydin alırdık derler... Sen neden böylesesin, nişanlılık hastalığına falanmı tutuldun, Bak sana yaşattıkları ders olsun hemen kararını değiştir bir toparlan, kendi değerini hisset Allah aşkına.
.son iki kelimene bayıldım
ayy sorma :) dün akşamda kız 8,30 da uyudu
Ayy vallahi ilk gün sürdük Yavrumun yüzüne krem birdaha hak getire iz kalmaz herhalde yaaşimdi bak düşününce vijdan azabı çektim akşamda erken uyudu sevemedim yavrumu ((( bu akşam acısını çıkartayım bari özlüyorum yaaa....
Bilmiyorum artık kvdem istiharesini yapmış öyle diyor, hayırlıymış! hoş kocasına hayırlı olur ona olurmu bilmem, ben gibi :)
bu arada benide istemeye geleceği zaman 3 kere yatmış bir şey görememiş yakın bi arkadaşına yapmasını istemiş oda hayırlı beyaz at gördüm koşarak geliyordu demiş :))) sonra geldi istemeye eğer arkadaşıda görmeseydi gelmezmişkıçımın kenarı....
kendinize iş dışında hiç zaman ayıramıyorsunuz ozman.
o yüzdende pembesini yaşıyamıyorsunuz kanımca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?