- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
doğum günümden 4 gün sonra :))abiye düşünüyorum. aslında çok abiyem var ama eltimin düğününde giyebileceğim gibi hoş olduğunu düşünmüyorum... kırmızı var bir tane o güzel ama kız nişanında kırmızı giydi muhtemelen kınadada onu giyer çünkü bayabi tuvalet gibiydi. o yüzden kırmızıyı giyemem kıskandı der... ne yapıcam bilmiyorum almaya zaten para yokgüzelde olasım var.
Alırsam kına için alırım, o zamanda etek ceket alırım zaten.
bu arada düğün 19 Mayısta canım.
tam dicektim ki sevcanım sen ölçülerini yaz,uyan herkes dolabını açıp baksın diye...yok canım iyi sayılır ama iştahımız yok(
canım kınada açıkmı olacaksın??eğer açık olursan siyah güzel bir abiyem var onuda görümcemin nişanına almıştım tek askılı straplez tarzı üzerinde de bolero var kısa kollu ama boleroyu çıkarmıştım sonradan:))
belinde taşları var arkası hafif kuyruklu:)
çokta para verip almıştım
yani boşuna para verme günah vallah..
beğenirsen gel al şekerim eltiliğini göster:)))))))
iyi niyetli arkadaşım benim :) neden yanlış anlıyım. bende böyle durumlarda arkadaşlarıma hep sorarım vallahi. yazık günah gerçektenki şuanda onu düşünmem lüks benim için. He durumumuz çok kötü değil ama inan gereksiz onu alacağıma kaynıma olan borcumu ödeyeceğim ne eşime ne kızıma ne kendime düğün için bir şey almıcam yani.
Kaynım kızıma gelinlik alacakmış gerek yok ama alırsa alsın...
benim sevdiğim renk tonlarından biri.gümüş rengiyle kombinlersen çok hoş olur.benim gümüş çantam da olacak.bende zamanında çok aldım inan. Ama şu gereksiz zamanda bende acıyorum.
duruma göre görüşelim olur mu? o zamangümş gri ayakkabı ve çanta düşünüyorum çok şık duruyor.
alırsam sadece ayakkabı alırım diye düşünmüştüm hatta. o bile gereksiz ama mecburiyet yani...
Birde ablamın elbisesi var düğünde bunu giysem mi acaba dedim, nasıl sence. birde ne renk eşarpla kombinleyim. içine gümüş dantelden uzun kollu badi diktirebilirim ablama...Eki Görüntüle 668087
bunu giyersem bir tek kına gecesi için elbise kalır.
bizim de 4 nisan...ben geçen sene siyah köpük üstüne hat yazısı harflerinden turkuaz rengi boncukla adını yazmıştım.2 ayda bitirdim.benimde bugün çarşıya çıkmam lazım eşimden para istedim çaşıya çıkıcam dedim,
zafer plazayada uğrayacam deyince,anladı sakın bana hediye falan alma dedi( gerek yokmuş allahın odunuu
neyse ozaman kendimne bişeyler bakim dedim iyi ozaman dedi verdi paracık,
birazdan almaya gelecek beni ardayı anneme bırakıp çarşıya gidicem iç çamaşırı neyimde bakacam
hediyede almıcam kocama gerenkk yokmuşş
ay ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyy :))) kızz çok süper şeyler var nasıl bişey alıcan dur özele gidiyim barim :))
bence de güzel elbise.kınaya birini giyersin açık olarak,düğüne de diğerini kapalı olarak...gerçekten güzel ve farklıymış elbisen pişti olunabilecek bir renk değilmişkeşke kapalı olaydı.
Yinede düşünücem bunu, görüştüğümüzde yakından göster olur mu :)
neye şaşırdın anlamadım ki?
kimbilir sende ne cevherler var len :) evli olan herkes yapmazmı benim dediklerimi bana mı doğal geliyor şekerim :2:
sen nerelerdesin bakim kaç gündür?Slm kızlar tünaydın herkes nasıl anladığım kadarı ile konu abiyeee :)
ben kaçar çarşı alışverişine,
öptüm sizi
Günaydın kızlar :))
Semiha Cumartesi yakalanmışım facede sana :) ama ben dün akşam gördüm mesajını, kusura bakma canım
ayy sorma :) dün akşamda kız 8,30 da uyudu
Ayy vallahi ilk gün sürdük Yavrumun yüzüne krem birdaha hak getire iz kalmaz herhalde yaaşimdi bak düşününce vijdan azabı çektim akşamda erken uyudu sevemedim yavrumu ((( bu akşam acısını çıkartayım bari özlüyorum yaaa....
Bilmiyorum artık kvdem istiharesini yapmış öyle diyor, hayırlıymış! hoş kocasına hayırlı olur ona olurmu bilmem, ben gibi :)
bu arada benide istemeye geleceği zaman 3 kere yatmış bir şey görememiş yakın bi arkadaşına yapmasını istemiş oda hayırlı beyaz at gördüm koşarak geliyordu demiş :))) sonra geldi istemeye eğer arkadaşıda görmeseydi gelmezmişkıçımın kenarı....
ayyy iyiki özelden yazmışsın koptummm
neye şaşırdın anlamadım ki?
kimbilir sende ne cevherler var len :) evli olan herkes yapmazmı benim dediklerimi bana mı doğal geliyor şekerim :2:
canım hoşgeldinsevcan canım sen iştemisin evde mi anlayamadım kaçırıdm mı acaba işbaşı yaptınmı canım :26:
ahillacım günaydın sana da
iş başı yaptı diye biliyorum.sevcan canım sen iştemisin evde mi anlayamadım kaçırıdm mı acaba işbaşı yaptınmı canım :26:
ben geldim ya
kaçın hepiniz kaçın...:)
canım kimse elini cebine atmicak ki...ben ne kadar az harcama yaparsam yükümüz o kadar azalıcak.
misal abisine bu yaz kayınpederinden 400 000 miras kaldı.bize 2000 vermişti,elimizde olunca ödeyelim diye.
nişanlım da arabayı satınca dedi.arabayı sattık,iki gün sonra abisi aradı parayı istedi.
400 000 benimkine kalsa,onlara da hediye bişiler alırdı kesin hem de öyle ıvır vızır değil en az 5000erlik.
malımı biliyorum çünkü...ama bize 3 gün idare etmediler.
şimdi ben bu adama nasıl diyim,ben onu istiyorum ben bunu istiyorum diye
.son iki kelimene bayıldımo baştan belli etmiş kendini.kendinden başkasına hayrı olmaz sanmam.
sen ihmal etme,bepanthene sür mutlaka.
o kdar çok borç var ki...bizimki de müşteriyi çekcem payımı artırcam derken daha çok yatırım yapıp daha çok borç yapıyor.7 gün işteyiz bi tek pazarları öğleden sonra geliyoz.akşamları da uzun süredir dışarı çıkmıyoruz.çıkınca da aklı hep işte...evli falan da değiliz ki o yazdıklarınızdan azcık yapim de ilgisini çekim hoş evli olsak da ben yapamam o ayrı da işte... ben en iyisi gidiyimkumda oynayayım
Slm kızlar tünaydın herkes nasıl anladığım kadarı ile konu abiyeee :)
doğum günümden 4 gün sonra :))
bence de kırmızı giyme.elti fesatlığı çıkarırlar,gerek yok.
tam dicektim ki sevcanım sen ölçülerini yaz,uyan herkes dolabını açıp baksın diye...
hayatımız açmış bile dolabını.ama sen yine de ölçülerini yaz.o ölçülere uyan elbiselerimizin resmini çekip atalım buraya.
sen de bak beeğen.valla yazık günah...bende de var bikaçtane.hele birini üniversite mezuniyetine almıştım.
diz boyu askılı göğüs ve sırt dekolteli...ben onu artık hiç bi yerde giyememyazık o zamanın parası 350 tl.
annem kiralayalım demişti de olmaz demiştim.heh iyi halt etmişim...
bence de bırak alacaksa alsın.sen sadece bi kere söyle gerek yok diye.ama yok yok alcam derse bırak alsın.
zaten eltinden belli bi daha amcadan bişi gelmicek şevvaleen sinir olduğum muhabbtlerden biri...
oysa çocuklar ne kadar büyürse büyüsün amcadan dayıdan hep bişi bekliyor...
benim sevdiğim renk tonlarından biri.gümüş rengiyle kombinlersen çok hoş olur.benim gümüş çantam da olacak.
eve gidince bakayım hala bende mi.
Canım arkadaşlarım sağolun :) inanın beni çok mutlu ettiniz. Ama şimdilik bir durun benim aklımdaki fikirler hele bir otursun olur mu?
İyiki arkadaşımsınız :))
bizim de 4 nisan...ben geçen sene siyah köpük üstüne hat yazısı harflerinden turkuaz rengi boncukla adını yazmıştım.2 ayda bitirdim.
bu sene ne zamanım var ne de paramne yapcam ben?adama da para ver sana hediye alcam diyemem ya
babamdan da isteyemem.hem çalışıyorum biliyorlar hem de kardeşime yolluyorlar.
hadi bakalım ayfer hanım bana da öneriler sun :)) ama nişanlı tarifesinden
bana da bi uğra şekerim
bence de güzel elbise.kınaya birini giyersin açık olarak,düğüne de diğerini kapalı olarak...
ya bana da yazın bana da ...
sevcan canım sen iştemisin evde mi anlayamadım kaçırıdm mı acaba işbaşı yaptınmı canım :26:
iviiittt
yakalamıştım ama geç yakaldım sanırım...
senin kaygananın lafları beni çok güldürüyor ya...
aklına geldikçe yazsana :):):)
bana bakın kırarım kafanızı haaa
söyle bakiim söyle
bende istiyorum
canım hoşgeldin
iş başı yaptı sevcan
barışmadık henüz
hiç içimden gelmiyor barışmak
böylesi daha iyi
hele hele bu sıralar :):):)
acık mevuzuyu bilsek uzat yada uzatma derdim ama şimdilik böyle fransız kalıyorum :)
Berra anlamıyormu? bizimki küs olduğumuzda anlıyorda annemi öp baba, sende babamı öp anne :)) diyor, çok çakallar.
anlıyorsa çocuğu üzme daha :)
ya hepsi öyle ailesinde...o da farkında ama çok değişik bi adam yaaaa...hayatın tüm yükünü sırtlanmış kendisininki yetmemiş ailesininkini de sırtlamaya çalışıyor.görmüyor ki onlar zaten hamala taşıtıyor bi yükünü sırtında götüren kendisi...bazan deli oluyorum.hayat kızıyor ya kocişine kardeşlerine bişi yapıyor diye,işte o hale geliyorum.biliyorum ççünkü bunların kumaşı aynıcanım anlıyorum snei bende kendmiz ödeyeceğiz deyip en uygununa kaçtım evimin eşyalarını alırken. Şimdi eltim hepsinin alasını alıyor bende diyorum kendileri ödemeyecekmi yada neden düşünmüyor ama eminim kyganak oğluna kıyamaz yardım eder, Çünkü derki gelin çalışmıyor zavallı oğlum nasıl ödeyecek bu kadar borcu yada oğlu gelir ağlar, yani yine karda olan onlar olur. Riske atılmaz ama sende az da olsa ucundan bucağından iste bir şeyler, heleki takı olayını sakın yabana atma annen takmayacakmı diye ima et, doğurup kenara koymak ne kadar doğru, komşunun düğününe bile eli boş gitmiyoruz. İstemeyen kendine eder ben bunu geç öğrendim...
Ayrıca abiside tam bir sonradan görmeymiş kp derinden 400000 kalsın kardeşine 2000 tl yi reva görmesin. Umarım nişanlın senin kıymetini bilir, kardeşlerinin ne mal olduğunu görür.
hee abiye :) hayırdır :)
Niye nişanlılar bu dediklerimizi yapamazmı? dizginlemeyin kendinizi :)))) en güzel zamanlar bu zamanlar....
Canım kınadada kapalı olucam :) çünkü ikiside çalgısız çengisiz olur :) malum kayganak hoca, elti hafız :))
sen yoğunsun sanırsam dün selam verdim oğluşları sordum ses etmedin yoksa hızımıza mı yetişemedin :))
iş başı yaptım canım totişim perfect
aklıma geldikçe söylerim canım hakkaten komik ve ilginç :)))
hee sen kocanla neden bozuştuğunuzu söyleme biz sana söyleyelim
naptınız barıştınız mı? bakalım :)
yap sende kocana süpriz Hayatım gibi sana da akılları özelden yazalım
barışmadık henüz
hiç içimden gelmiyor barışmak
böylesi daha iyi
hele hele bu sıralar :):):)
ciddi bir küsme değil benimkisi:)
süründürme politikası
damarım tuttu işte
berra anlıyor ama
şimdiki küslüğümüz ona oyun oynuyoruz gibi geliyor :):):)
canım anlıyorum snei bende kendmiz ödeyeceğiz deyip en uygununa kaçtım evimin eşyalarını alırken. Şimdi eltim hepsinin alasını alıyor bende diyorum kendileri ödemeyecekmi yada neden düşünmüyor ama eminim kyganak oğluna kıyamaz yardım eder, Çünkü derki gelin çalışmıyor zavallı oğlum nasıl ödeyecek bu kadar borcu yada oğlu gelir ağlar, yani yine karda olan onlar olur. Riske atılmaz ama sende az da olsa ucundan bucağından iste bir şeyler, heleki takı olayını sakın yabana atma annen takmayacakmı diye ima et, doğurup kenara koymak ne kadar doğru, komşunun düğününe bile eli boş gitmiyoruz. İstemeyen kendine eder ben bunu geç öğrendim...
Ayrıca abiside tam bir sonradan görmeymiş kp derinden 400000 kalsın kardeşine 2000 tl yi reva görmesin. Umarım nişanlın senin kıymetini bilir, kardeşlerinin ne mal olduğunu görür.
hee abiye :) hayırdır :)
Niye nişanlılar bu dediklerimizi yapamazmı? dizginlemeyin kendinizi :)))) en güzel zamanlar bu zamanlar....
Canım kınadada kapalı olucam :) çünkü ikiside çalgısız çengisiz olur :) malum kayganak hoca, elti hafız :))
sen yoğunsun sanırsam dün selam verdim oğluşları sordum ses etmedin yoksa hızımıza mı yetişemedin :))
iş başı yaptım canım totişim perfect
aklıma geldikçe söylerim canım hakkaten komik ve ilginç :)))
hee sen kocanla neden bozuştuğunuzu söyleme biz sana söyleyelim
naptınız barıştınız mı? bakalım :)
yap sende kocana süpriz Hayatım gibi sana da akılları özelden yazalım
iş başı yaptı diye biliyorum.
sana da günaydım canım benim.nasılsın?hala yoğun mu işler bakim?
al benden de o kadar...ben gelince de herkes kaçmış oluyorçhayır bi gidiyorum halı yıkamaya o zaman da herkes gerigeliyor...
bak şimdi yine gitcem.birazdan gelirler
ya hepsi öyle ailesinde...o da farkında ama çok değişik bi adam yaaaa...hayatın tüm yükünü sırtlanmış kendisininki yetmemiş ailesininkini de sırtlamaya çalışıyor.görmüyor ki onlar zaten hamala taşıtıyor bi yükünü sırtında götüren kendisi...bazan deli oluyorum.hayat kızıyor ya kocişine kardeşlerine bişi yapıyor diye,işte o hale geliyorum.biliyorum ççünkü bunların kumaşı aynı
canım ya nişanlı nişanlı nasıl alim iç çamaşırıdeli kadın ya Allah da seni güldürsün.
sahi ya ben napcam doğum gününe :S çok da az kaldı...
konuyu merak ettik ama...sen bilin bacım en iyisini.öyle deyince kavga çıkmazmış
canım benim çocukda anlıyorsa uzatma fazla bencede çocuklar çok etkileniyor bu tür şeylerden sen de bilirisn anacım süründürceksen başka şekilde süründür sen anlamışsındır :):):):)9:
aayyyyy kusura bakma canım hiç görmemişim vallahi yoğunluktan aradabir girip okudum ama yazdığını farketmemişim oğluşlarımda iyi çok şükür yok bir yaramazlık bu arada :):):
ben anlayamadım orayı evdemi iştemi diye ondan sordum :)
iyim çok şükür sen nasılsın canım evet işlerim hala çok yoğun pek vakit bulamıyorum yazmaya böyle oluncada konuaşlrı kaçırıyorum iştee :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?