Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
doğum günümden 4 gün sonra :))
bence de kırmızı giyme.elti fesatlığı çıkarırlar,gerek yok.

tam dicektim ki sevcanım sen ölçülerini yaz,uyan herkes dolabını açıp baksın diye...
hayatımız açmış bile dolabını.ama sen yine de ölçülerini yaz.o ölçülere uyan elbiselerimizin resmini çekip atalım buraya.
sen de bak beeğen.valla yazık günah...bende de var bikaçtane.hele birini üniversite mezuniyetine almıştım.
diz boyu askılı göğüs ve sırt dekolteli...ben onu artık hiç bi yerde giyemem yazık o zamanın parası 350 tl.
annem kiralayalım demişti de olmaz demiştim.heh iyi halt etmişim...

bence de bırak alacaksa alsın.sen sadece bi kere söyle gerek yok diye.ama yok yok alcam derse bırak alsın.
zaten eltinden belli bi daha amcadan bişi gelmicek şevvale en sinir olduğum muhabbtlerden biri...
oysa çocuklar ne kadar büyürse büyüsün amcadan dayıdan hep bişi bekliyor...

benim sevdiğim renk tonlarından biri.gümüş rengiyle kombinlersen çok hoş olur.benim gümüş çantam da olacak.
eve gidince bakayım hala bende mi.

bizim de 4 nisan...ben geçen sene siyah köpük üstüne hat yazısı harflerinden turkuaz rengi boncukla adını yazmıştım.2 ayda bitirdim.
bu sene ne zamanım var ne de param ne yapcam ben?adama da para ver sana hediye alcam diyemem ya
babamdan da isteyemem.hem çalışıyorum biliyorlar hem de kardeşime yolluyorlar.
hadi bakalım ayfer hanım bana da öneriler sun :)) ama nişanlı tarifesinden

ay ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyy :))) kızz çok süper şeyler var nasıl bişey alıcan dur özele gidiyim barim :))

bana da bi uğra şekerim

gerçekten güzel ve farklıymış elbisen pişti olunabilecek bir renk değilmiş keşke kapalı olaydı.

Yinede düşünücem bunu, görüştüğümüzde yakından göster olur mu :)
bence de güzel elbise.kınaya birini giyersin açık olarak,düğüne de diğerini kapalı olarak...

neye şaşırdın anlamadım ki?
kimbilir sende ne cevherler var len :) evli olan herkes yapmazmı benim dediklerimi bana mı doğal geliyor şekerim :2:

ya bana da yazın bana da ...

sevcan canım sen iştemisin evde mi anlayamadım kaçırıdm mı acaba işbaşı yaptınmı canım :26:
ahillacım günaydın sana da

Günaydın kızlar :))

Semiha Cumartesi yakalanmışım facede sana :) ama ben dün akşam gördüm mesajını, kusura bakma canım

iviiittt
yakalamıştım ama geç yakaldım sanırım...

senin kaygananın lafları beni çok güldürüyor ya...
aklına geldikçe yazsana :):):)

ayyy iyiki özelden yazmışsın koptummm

bana bakın kırarım kafanızı haaa

neye şaşırdın anlamadım ki?
kimbilir sende ne cevherler var len :) evli olan herkes yapmazmı benim dediklerimi bana mı doğal geliyor şekerim :2:

söyle bakiim söyle
bende istiyorum

sevcan canım sen iştemisin evde mi anlayamadım kaçırıdm mı acaba işbaşı yaptınmı canım :26:
canım hoşgeldin
iş başı yaptı sevcan

iş başı yaptı diye biliyorum.
sana da günaydım canım benim.nasılsın?hala yoğun mu işler bakim?

ben geldim ya
kaçın hepiniz kaçın...:)

al benden de o kadar...ben gelince de herkes kaçmış oluyorçhayır bi gidiyorum halı yıkamaya o zaman da herkes gerigeliyor...
bak şimdi yine gitcem.birazdan gelirler

canım anlıyorum snei bende kendmiz ödeyeceğiz deyip en uygununa kaçtım evimin eşyalarını alırken. Şimdi eltim hepsinin alasını alıyor bende diyorum kendileri ödemeyecekmi yada neden düşünmüyor ama eminim kyganak oğluna kıyamaz yardım eder, Çünkü derki gelin çalışmıyor zavallı oğlum nasıl ödeyecek bu kadar borcu yada oğlu gelir ağlar, yani yine karda olan onlar olur. Riske atılmaz ama sende az da olsa ucundan bucağından iste bir şeyler, heleki takı olayını sakın yabana atma annen takmayacakmı diye ima et, doğurup kenara koymak ne kadar doğru, komşunun düğününe bile eli boş gitmiyoruz. İstemeyen kendine eder ben bunu geç öğrendim...

Ayrıca abiside tam bir sonradan görmeymiş kp derinden 400000 kalsın kardeşine 2000 tl yi reva görmesin. Umarım nişanlın senin kıymetini bilir, kardeşlerinin ne mal olduğunu görür.

Slm kızlar tünaydın herkes nasıl anladığım kadarı ile konu abiyeee :)

hee abiye :) hayırdır :)

Niye nişanlılar bu dediklerimizi yapamazmı? dizginlemeyin kendinizi :)))) en güzel zamanlar bu zamanlar....

bence de güzel elbise.kınaya birini giyersin açık olarak,düğüne de diğerini kapalı olarak...

ya bana da yazın bana da ...

Canım kınadada kapalı olucam :) çünkü ikiside çalgısız çengisiz olur :) malum kayganak hoca, elti hafız :))

sen yoğunsun sanırsam dün selam verdim oğluşları sordum ses etmedin yoksa hızımıza mı yetişemedin :))
iş başı yaptım canım totişim perfect

aklıma geldikçe söylerim canım hakkaten komik ve ilginç :)))

hee sen kocanla neden bozuştuğunuzu söyleme biz sana söyleyelim

naptınız barıştınız mı? bakalım :)

yap sende kocana süpriz Hayatım gibi sana da akılları özelden yazalım

barışmadık henüz
hiç içimden gelmiyor barışmak
böylesi daha iyi
hele hele bu sıralar :):):)

barışmadık henüz
böylesi daha iyi

acık mevuzuyu bilsek uzat yada uzatma derdim ama şimdilik böyle fransız kalıyorum :)
Berra anlamıyormu? bizimki küs olduğumuzda anlıyorda annemi öp baba, sende babamı öp anne :)) diyor, çok çakallar.
anlıyorsa çocuğu üzme daha :)

ciddi bir küsme değil benimkisi:)
süründürme politikası
damarım tuttu işte
berra anlıyor ama
şimdiki küslüğümüz ona oyun oynuyoruz gibi geliyor :):):)

ya hepsi öyle ailesinde...o da farkında ama çok değişik bi adam yaaaa...hayatın tüm yükünü sırtlanmış kendisininki yetmemiş ailesininkini de sırtlamaya çalışıyor.görmüyor ki onlar zaten hamala taşıtıyor bi yükünü sırtında götüren kendisi...bazan deli oluyorum.hayat kızıyor ya kocişine kardeşlerine bişi yapıyor diye,işte o hale geliyorum.biliyorum ççünkü bunların kumaşı aynı

canım ya nişanlı nişanlı nasıl alim iç çamaşırı deli kadın ya Allah da seni güldürsün.
sahi ya ben napcam doğum gününe :S çok da az kaldı...

barışmadık henüz
böylesi daha iyi

konuyu merak ettik ama...sen bilin bacım en iyisini.öyle deyince kavga çıkmazmış

ahillacım insan yaşamadan bilemez tabii ama
bile bile lades diyorsun sen...
hayatınızın yükü hiç bir zaman
iki kişilik olmayacak...

ciddi bir küsme değil benimkisi:)
süründürme politikası
damarım tuttu işte
berra anlıyor ama
şimdiki küslüğümüz ona oyun oynuyoruz gibi geliyor :):):)

canım benim çocukda anlıyorsa uzatma fazla bencede çocuklar çok etkileniyor bu tür şeylerden sen de bilirisn anacım süründürceksen başka şekilde süründür sen anlamışsındır :):):):)9:

aayyyyy kusura bakma canım hiç görmemişim vallahi yoğunluktan aradabir girip okudum ama yazdığını farketmemişim oğluşlarımda iyi çok şükür yok bir yaramazlık bu arada :):):

ben anlayamadım orayı evdemi iştemi diye ondan sordum :)
iyim çok şükür sen nasılsın canım evet işlerim hala çok yoğun pek vakit bulamıyorum yazmaya böyle oluncada konuaşlrı kaçırıyorum iştee :26::26::26::26::26:

neyse gülüm küçük bir pasta alırsın o zaman artık, nee diyim ula.

Belli canım yoğun olduğun :)

ahillacım sevcanın dediği gibi
pasta seni kurtarır
hatta evde kendin bile pasta yapabilirsin
kalp şeklinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…