Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

evet canım malasef özel sektör olunca öyle oluyor ben raporlu iken çalışma hatasını birkere yaptım ama şimdi yapmıyorum valla raporum ne kadarsa kullanıyorum çünkü sen iyilik yaptığını sanıyosun ama gün geliyor onlar hiç gözükm üyor o nedenle ben de kızdım birdaha çalışmadım raporlu iken bir de evet öyle bozuluyorlar çalışmıcam diyince

barışmadık henüz
hiç içimden gelmiyor barışmak
böylesi daha iyi
hele hele bu sıralar :):):)
kız sen sopalıkısn heee naptı kız adam sana

yarın bizim kaygananın günü var ya
setbaşında
arıyor az önce gelecekmisin diye
dedim gelemeyeceğim herhalde
sen bilirsin güzel keyfin bilir dedi bana yawwww
laf bilmeyen kadın bana laf sokar oldu :):):)
sende altta kalmamışsındır ama:))tabi keyfim bilecek senmi bileceksin deseydin yaa
oooo arkadaşımız hayat gelmiş...
nasılsınız efenim :)))

amaninn sorma canım,benim seksüpellik hayal oldu çarşıya çıkamadım
anama bir girdimdki konu komşu toplanmış
aniden gelmişler bende bırakamadım çocuğpu biraz oturup abime seslendim beni eve bıraksın diye,
sağolsun bıraktı, yarın kent meydanına gidicem,
oradada penti var seksüpelliğim için ilk adımı oraya atıcamm
artık yarında anneme gidip oradan çarşıya çıkacağıma direk oğlumla kente giderim:)
hiçte sevmiyorum kent meydanını ama napimm
sevcan gel yarın beraber gidelimm:)

kız daha önceden söyleseydin avrupa network diye bir yer var orda çok hoş şeyler var benim seksapel şeyşeri hep ordan aldım ben kaliteli de şeyler ama sipariş vermen gerekiyor işte yarına malasef yetişmezzzzzz:26:

bütün bursalı hemşerilerime selamlarrr :) ben ankarada yaşıyorum ama bursalıyım hatta bugün anneannemle sohbet ederken göbek dedeyi andık :) garaja garaç derdik eskiden ankaraya gelince garaj oldu tekrar düzeldik :)))

ay benim hiç aklıma gelmedi o hatta izmirde teyze gelini var o satıyor o ürünleri hiç aklıma gelmedi

ankaradasınız yani hoş geldiniz..
ankarayı hiç sevmiyorum bu hafta oraya gidecez, görümcem orada olduğu için svmiyor olabilirim:))))))))

önceden aklımıza gelseydi böyle bişey alırıdk bizim arkadaşda var gülbahçede o da satıyor onlardan
hayırıdr niye gidiyon görümcene kız çok mu göresin geldi yoksaaaa

aynen öyle bende çalışmak istemezdim ama maalesef...

aa çıkamadın mı? hay Allah neyse yarın daha güzel olur hem saçını başınıda yaptırırsın belki :))
keşke gidebilsek canım yaa ( bellide olmaz bi bakmışsın çat çıkar gelirim hee :)))

merhaba :) ankara da güzeldir eminim....
Geliyomusunuz Bursaya hiç :)

4cüyü doğurduya bebek görmeye gidiyoz:)

Aldın mı bebek hediyeni :))
bu arada ne doğurdu erkek mi?

erkek doğurdu 2 kızı 2 oğlu var..
altın yapıcak kocam canım:)
400 milyonluk hediye gönderdi üstüne altın..
kaldıki o benim oğluma altın maltın takmadı, ama kocama göre o onun ayıbı ben dayılık görevimi yapmak zorundayım diyor..
amann napim yaparsa yapsın dükkandanda hazırlık yapıyordur kardeşinin siparişleri vardır..
neyse takmıyorum artık saldım çayıra:))

Bi minik hediyede sen al. Kocanın yanında buda yengesinden de :)))) bak sana tavsiye....

merhaba :) ankara da güzeldir eminim....
Geliyomusunuz Bursaya hiç :)

gelmezmiyim bademlide evimiz var gerçi kiracı oturuyor şuanda ama erol akbaş belki bilirsiniz amcam onun evinde kalıyorum geldiğimde bide küçük kumlada yazlığımız var :)

bademli zengin semti :)
Tanımıyorum Erol Akbaş'ı kim, oyuncu falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…