- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
sevcan burada bugün işe gitmiş anlaşılan:))
canım takma o kadar.tamam yardım etmemesi hoş değil ama konuşma tarzında bence alınacak bişi yok.öyle denk gelmiştir.İyigeceler kızilar kaç günden beri giremedim.Nasılsınız?Alıntı yapamadım malesef kusura bakmayın.
Sevcan hoşgeldin canım seni aramızda görmek güzel.Ayfeciğim Arda umarım iyi olmuştur canım.Eşinin doğum günümüydü nice mutlu seneler dilerim.Allah bozmasın inşallah
Hakseverim düşündüğün için sağol canım her zaman beklerim hepinizi
Semihacığım eşinle aran umarım düzelmiştir.Bizde bugün tartıştık keyifsizim moralim bozuk birazEşimin babasının akrabaları geldi bugün hala diyoruz.Sabahtan beri canım çıktı gece zaten uyutmuyor bebek.Akşama kadar herşey normaldi.Ben bir ara mutfağa gittim gelirken kaynanam bu akrabalarına yalancı emzikle ilgili birşeyler söylüyordu.Kızım küçük olduğu için yalancı emziği alamıyor.Acıkınca ağzına verdiğimde emziği çıkartıp atıyor.Süt gelmeyince anlıyor yani küçükte olsa biliyor.Kaynanamda o akrabalarına benden için.Bu emziğe alıştırmadı işte dedi.Bana hitap şekli bu ve evimde kalıp yemeğimi yiyor arkamdanda böyle konuşması çok sinirime dokundu.Sevcan eltin için çok güzel demişsin.Bende ne kadar tutumlu iyi niyetli olduysam bunlara yaranamadım.Kadın 3 yıldan beri Bunlar gittikten sonra eşimle tartıştık.Bir yandan bebek huzursuz oldu.Benim çok gücüme gitti ve oturup sinirimden ağladım.Eşimde benim ailemin uzakta olduğunu bildiği halde böyle konuşması zoruma gitti.Akrabam var Bursada fakat ilçesinde bana yakın değil.Ayırıca hekezin kendine göre hayatı var kalkıpta kimseye birşey diyemem. Eşim Bana o siniriyle anneme laf diyosunda yine o geldi senin taraftan kim geldi kalmaya deyince benim şalterler attı.Benim annemde annesi gibi cin gibi olup sağlıklı olsaydı koşa koşa gelirdi.Annem felç geçirdi ve yürümekte zorlanıyor.Buraya gelmesi çok zor.Halamda kayınvalden gitsin öyle gelirim kalmaya demişti zaten.Bende istemiyorum böyle gelip huzurumuzu bozacaksa kalmasın ben uykusuz kalsamda kendimi zorlar bakarım dedim.Sanırım nazara geldik.Çünkü bebek olduğundan beri ilk defa tartıştık.Ben alttan alırdım hep içimde kin tutamazdım.Ama bu sefer başka o konuşmuyor bende konuşmuyorum.Ben evimde arkamdan saçma sapan muhabbet edilmesinden hoşlanmam.Anneni arıcam yarın söyleyeceklerimi bilirim ben deyince ararsan herşey daha kötü olur dedi bana.Akşam saatinde uyuyan kızım gece 2 ye kadar uyumadı.Bende huzurumu bozmak için yapıyorlarsa hakkımı helal etmiyorum dedim.Ve konuşmadık.Kendisi içerde ben bebeğimle yatak odasındayım.Biraz gerginim kızlarBugünde banyo yaptıdık kızımı anasıyla birlikte bana içi su dolu bebeğin küvetini taşıttı odada yaptırdık banyoya dökmem için.Elinden gelipte tutalım birlikte demek yok.Resim çektirdik halası vs Annesi eşime halalarının ortasına geç oğlum diyor bende içimden hııı oğlun doğurdu ya haklısın geçsin ortalrına diye söylendim.Ben aileme yansıtmıyorum huzusuzluk olmasın diye.Ama bu hanımefendi beni pek bişeylerden saymıyopr herhalde.Kızlar kusuruma bakmayın biraz sinirli vie gerginim.Buraya yazmak içimen geldi.Allah göüyor herşeyi.Arkamdan kuyumu kazıp eşimle aramı açarsada Allah'a havale ederim onlarıda.Gelip kalıp yaptıysada yardım etsiysede sağolsun ama güleryüz herşeyden önemli suratsız birini saatlerce çekmektense kendi kendime yapmaya çalışırım daha iyi.Allah kimsenin kapısına düşürmesin.Merhametli insanlarla karşılaştırsın.Hepinizi öpüyorum.Allah'a emanet olun ve kusuruma bakmayın.Paylaşmak istedim çok sıkılmıştım çünkü.Görüşmek dileğiyle iyi sabahlar Uyumaya çalışayım bebekten fırsatım olursa tabi:18:
günaydın pozitif insan :)) daha ne kadan büyüyebilirim kigünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zayıflamışsındır belki canım ne de olsa ufakta olsa bir operasyon geçiridn
benimki iyi gidiyor bakalım 1.800 daha vermişim bu cumaretsi kontorlum vardı işte şimdiye kadar toplam 6 kilo oldu verdiğim
canım ben aldım hem kendime hem eşime almıştım kendime muyadan aldım eşime de spor ayakkabı almıştım her ikisini de limangodan aldım ben zaten genelde ordan alışveriş ediyorum
canım benim hoşgeldin nolur üzmemeye bak kendini zaten sütüm az diyosun daha çok etkileneceksin eşin de elbetki anlayacak hatasını ne istiyor ki bak ne güzel bebeğiniz de oldu seni şuan el üstünde tutması lazım ne zahmetler çekmişsinizdir şimdiye kadar sonuçta kayınvalidenin de hitap şekli hiç olmamış öyle konuşulmaz ki hem her bebek emzik alacak diye bişey yokki senin alıştırmanla ne alakası var bunun sanki seni suçlar gibi tamam allah razı olsun yardımları çok oluyor o bakımdan hakalrı yenmez ama sen de koskoca kadınsın çocuk değilsin ki canım eğer toparlandıysan güzel bir dille söyle gelmesin canım artık kendin bak bebeğine en iyisi biraz yorulurusun ama kafan rahat canım benim üzme kendini bebeğini düşün sen huzursuz olunca o da huzursuz olur canım
büyü de gel bebek büyüde geeeeeeeeellllllllllllll
sen hele bir evlen veririz tabiki 3- 5 taktik güzelim
Nişanlılar için tarife bu. Evli gibi nişanlıyız demeyi biliyon her dakika yanyanayız diyon ama burda kitlendin kaldın. bu fikir yeter sana
Serumla mı? oha diyorum((( bu kadarda olmaz ama yaa... Hiç mi acımadılar insanlıktan yoksun insanlar...
Canım Hoş bulduk çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Lohusalık depresyonuna girmeye mi başladın yoksa hemen hemen çık canım...
İnsan çok çok hassas oluyor ama inan o taraflardan çocuğunla ilgili daha neler neler duyacaksın bu hiç bir şey geldi bana. İnsan üzülüyor anlıyorum, ama biliyorsun ki o kişilerin iyilikleri bu kadar.
Bu arada bence de artık geceli gündüzlü çocuğuna kendin bak, bebek bu, bu kadar uyur, bu kadar rahat verir. Sanmaki tek sen böylesin huysuz bebek sende var, Kayınvalideninde olmadığını düşün artık iyice bir kolları sıva. Sanırım bana kv demin lohusayken söylediklerini ve arkamdan uydurduklarını söylesem öper başına koyarsın seninkini.
Sana yemin ediyorum ben bebeğime 3. gününden itibaren yanlız baktım. 1 gece hastanede kaldım 1 gece kvdem kaldı yanımda, sonrası zaten malum. ve Yıkamasaydı bilmem neyiydi küvetini doldur, banyoya götür hepsini hepsini kendim yaptım. Üzülmedim mi? üzüldüm ama daha çok kendi anneme :S benim annem seninki gibi uzakta da değildi ama kalmadı, gündüz bazen arardım saat 10 da gelirdi 2 saat durur giderdi eve. Kaynanamı zaten hiç istemedim. Ama gün olur devran döner napalım.
Sen bence kendini üzüp düşürme, çocuğunun sana şuanda çok çok ihtiyacı var kendini üzüpte psikolojini bozma, artık iyisindir sen kvdenin kalmasını isteme ki ona çok söz hakkı doğmasın...
burdayım canım geldim :))
12 de yattım gece 4 te kalktım uyuyamadım
Çarşıya ne zaman çıkıyorsun bakim
öncelikle hepinize günaydın :))
canlarım sizler daha iyi bilirsiniz,bize fiyatı da uygun olan cinsinden kaliteli bi çamaşır makinesi lazım.
nişanlım annesine alacak :)) evdeki bozuldu da
siz avmlere gidebiliyorsunuz illa gözünüze çarpmıştır diye size sorayım dedim.
tavsiyelerinizi bekliyorum
canım takma o kadar.tamam yardım etmemesi hoş değil ama konuşma tarzında bence alınacak bişi yok.öyle denk gelmiştir.
sonuçta yaşlı insanlar...ya bizim inek deseydidua et sadece bu demiş
günaydın pozitif insan :)) daha ne kadan büyüyebilirim ki((
yaaaa daaha beter işverenler var iişte...şaka gibi öğrenci o halde görüyor komedi ya...
eve gitsenize diyorlar ama sen yok dersten geri kalmayın diyorsun.kesin manyak demişlerdir
yafyum sonunda bana kötü kötü işler yaptıracaksın o olacak
bende sabah 6 da kalktım bütün işerimi bitirdim:)
erken kalkan erken yol alırmış misali:)
çıkıcam canımda hava kötü ya kente gidicem ardayla minibüs kapımdan geçiyor zaten,
erkenden çıkarım diyordum şimdi mıyıştım kaldım burauya bkarsın birazdan çıkarım..
çocuğu bırakacak yer varmı kent meydanında hani şu top havuzlardan falan saatle kalıyorlarya kentte varmı o???
arda çok gezmez çünkü
Fazla yormasaydın kendini :))
Sanırım yok canım yaa... Kent meydanından ne alacaksın ki...
Zaferede gideceksin. oradan al kent meydanından alacağını orada var sanırım saatli oyun yerleri.
caım zafere gidersem iki vesait 1 vesaite üşeniyorum ben:))
burdan binicem kentte inicem bulurum artık bişeyler bakalım:)
sAKİN OL AHİLLA, :) PİŞMAN OLACAĞIN İŞLER YAPMA ARKADAŞIM SEN AKILLI BİRİSİN :))
hohiii heyoooo napıyonuzzzzzz
her an niyet bozabilirim :))
hatunlar çamaşır makinesi diyorum...anlamam o işten bi el atın yaf
nexon var nası bişi?kullanan var mı???servisini vestel veriyormuş.
vesteli hiç bilmem bizim evde her şey bosch sony ya da arçelik :S
evet orasıda aklımda:)anladım canım. Hadi bakalım inşallah bulursun. yeterlere falanda bak orada da güzel şeyler var.
her an niyet bozabilirim :))
hatunlar çamaşır makinesi diyorum...anlamam o işten bi el atın yaf
nexon var nası bişi?kullanan var mı???servisini vestel veriyormuş.
vesteli hiç bilmem bizim evde her şey bosch sony ya da arçelik :S
amaninnn müge anlı başladı ben kendimi mügeye kaptırmadan çıkayım:))
yoksa çıkamam müge hastası olaraktan:))
öptüm sizi öğleden sonra gelirim inşallah dua edinde arda gezsin benimle:)))
canım ne 4 5 kiloluğu...biz de evlenince kullanacakmışızalın 4-5 kg lik bir şey tek başına yeter ona o makina :)
beko alın bence hem uygun hem kaliteli.
evet orasıda aklımda:)
LG benim çamaşıur makinem 1 sene olmadı daha alalı ama çok memnunum 9 kiloluk..
benimde çok bilgim yok canım çamaşır makines konuusnda,
bunuda eşim alıp getirmişti bana ben bile gitmedim alamya:))
canım ne 4 5 kiloluğu...biz de evlenince kullanacakmışızüstelik benim çeyizimde var makinem.annem çoktaaaaaan almmıştı.
onu ne yapcaz dedim köye götürürüz dedi.köyde annesinin kullanmadığı eve benim çeyizimdeki sıfır makine gidecekmiş...çöp muamelesi yaptı resmen.çok moralim bozuk.annecim onu tarla işine gidip güneşin altında hasta hasta çalışarak kazandığı parayla aldı.hiçbir yere vermem!sanırım aklında hala anneyle aynı ev var.yoksa neden evlenince de biz kullanırız desin :26:
tam mmodeli ne canım biliyor musun?lgnin süper modelleri var.
burdayım canım geldim :))
12 de yattım gece 4 te kalktım uyuyamadım
Çarşıya ne zaman çıkıyorsun bakim
Nişanlılar için tarife bu. Evli gibi nişanlıyız demeyi biliyon her dakika yanyanayız diyon ama burda kitlendin kaldın. bu fikir yeter sana
Serumla mı? oha diyorum((( bu kadarda olmaz ama yaa... Hiç mi acımadılar insanlıktan yoksun insanlar...
Canım Hoş bulduk çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Lohusalık depresyonuna girmeye mi başladın yoksa hemen hemen çık canım...
İnsan çok çok hassas oluyor ama inan o taraflardan çocuğunla ilgili daha neler neler duyacaksın bu hiç bir şey geldi bana. İnsan üzülüyor anlıyorum, ama biliyorsun ki o kişilerin iyilikleri bu kadar.
Bu arada bence de artık geceli gündüzlü çocuğuna kendin bak, bebek bu, bu kadar uyur, bu kadar rahat verir. Sanmaki tek sen böylesin huysuz bebek sende var, Kayınvalideninde olmadığını düşün artık iyice bir kolları sıva. Sanırım bana kv demin lohusayken söylediklerini ve arkamdan uydurduklarını söylesem öper başına koyarsın seninkini.
Sana yemin ediyorum ben bebeğime 3. gününden itibaren yanlız baktım. 1 gece hastanede kaldım 1 gece kvdem kaldı yanımda, sonrası zaten malum. ve Yıkamasaydı bilmem neyiydi küvetini doldur, banyoya götür hepsini hepsini kendim yaptım. Üzülmedim mi? üzüldüm ama daha çok kendi anneme :S benim annem seninki gibi uzakta da değildi ama kalmadı, gündüz bazen arardım saat 10 da gelirdi 2 saat durur giderdi eve. Kaynanamı zaten hiç istemedim. Ama gün olur devran döner napalım.
Sen bence kendini üzüp düşürme, çocuğunun sana şuanda çok çok ihtiyacı var kendini üzüpte psikolojini bozma, artık iyisindir sen kvdenin kalmasını isteme ki ona çok söz hakkı doğmasın...
sevcan burada bugün işe gitmiş anlaşılan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?