- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
bademli zengin semti :)
Tanımıyorum Erol Akbaş'ı kim, oyuncu falan mı?
yok değil hehehe yaşı büyük zaten 42 li falan olması lazım amcam bende rahat etmek için :))) tatil oldumu kaçıyorum bademliye :) gönlüferah otel varmış orda gitmedim o otele henuz ama oranın sahibi
hayret bu Avrupa network ü ben nasıl kaçırmışım haberim olmamış :) bakem neler var....
kız çok şey kaçırmışın vallahi ben şimdi alamıyorum malasef malum önce şu kiloları halletmem lazım ondan sonra gelsin yeni ciciler
slmss kızlar nabıyosunuz geçmişten çıkamıyorum çokta işim var katılamıyorumda sevcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bahara gidelimmmmmmmmmmmmmsonrada bana gelceksini
emredersin bebek
bu kadar kolay olacağını mı? sanıryorsun beni bile ikna etmen biraz zaman alır
Iıı şey ama yapacağın mamalarla aklımı çelebilirsin
yok değil hehehe yaşı büyük zaten 42 li falan olması lazım amcam bende rahat etmek için :))) tatil oldumu kaçıyorum bademliye :) gönlüferah otel varmış orda gitmedim o otele henuz ama oranın sahibi
aaa pardon :)) gönlü ferah ünlü Bursada kaplıcalarıda var çok şanslısın geldiğinde mutlaka git ama :))
Şuan da neden Ankaradasınız?
biliyorum canım da napim adam bu değişmez kolay kolay...gerçi bişileri görüyor bana da sormaya başladı maddi kısımlarda fikrimi...ama ne biliyim ya kafayı yicemahillacım insan yaşamadan bilemez tabii ama
bile bile lades diyorsun sen...
hayatınızın yükü hiç bir zaman
iki kişilik olmayacak...
hamd olsun canım ben de iyiyim.kolay gelsin o halde ikimize :))canım benim çocukda anlıyorsa uzatma fazla bencede çocuklar çok etkileniyor bu tür şeylerden sen de bilirisn anacım süründürceksen başka şekilde süründür sen anlamışsındır :):):):)9:
aayyyyy kusura bakma canım hiç görmemişim vallahi yoğunluktan aradabir girip okudum ama yazdığını farketmemişim oğluşlarımda iyi çok şükür yok bir yaramazlık bu arada :):):
ben anlayamadım orayı evdemi iştemi diye ondan sordum :)
iyim çok şükür sen nasılsın canım evet işlerim hala çok yoğun pek vakit bulamıyorum yazmaya böyle oluncada konuaşlrı kaçırıyorum iştee :26::26::26::26::26:
semiha da aynını demiş ama ben değişik bişiler istiyom.neyse gülüm küçük bir pasta alırsın o zaman artık, nee diyim ula.
klasik kaygana modeli :))
yarın bizim kaygananın günü var ya
setbaşında
arıyor az önce gelecekmisin diye
dedim gelemeyeceğim herhalde
sen bilirsin güzel keyfin bilir dedi bana yawwww
laf bilmeyen kadın bana laf sokar oldu :):):)
hımmmmm...etkili olur mu ki?bende sevgiliyken evde kalp şeklinde çok basit pasta yapmıştım pastabanla çok şık olmuştu hemde :)
semiha sende deseydin sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım :)))
ben 10 gün raporlu olucam diye ameliyat izni aldım buradan malum özel sektör herşeyde izin alıyosun. iyi dediler.
cuma günüde hesaplamışlar hatta sabah aradılar neden gelmedin 10 gün oldu diye :)
işler birikmiş tozutmuşlar :)
bende mecburen geldim çalıştım dün bugün, şimdi yavaştan kolaylayıncada söyledim şimdi.
biraz bozuldular ama napıyım
amanin sen de mi Brütüs???ya bi ben mi bilmiyorum böle şeylerikız daha önceden söyleseydin avrupa network diye bir yer var orda çok hoş şeyler var benim seksapel şeyşeri hep ordan aldım ben kaliteli de şeyler ama sipariş vermen gerekiyor işte yarına malasef yetişmezzzzzz:26:
sen mi kaçırmışın mı???hayret bu Avrupa network ü ben nasıl kaçırmışım haberim olmamış :) bakem neler var....
slmss kızlar nabıyosunuz geçmişten çıkamıyorum çokta işim var katılamıyorumda sevcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bahara gidelimmmmmmmmmmmmmsonrada bana gelceksini
İyigeceler kızilar kaç günden beri giremedim.Nasılsınız?Alıntı yapamadım malesef kusura bakmayın.
Sevcan hoşgeldin canım seni aramızda görmek güzel.Ayfeciğim Arda umarım iyi olmuştur canım.Eşinin doğum günümüydü nice mutlu seneler dilerim.Allah bozmasın inşallah
Hakseverim düşündüğün için sağol canım her zaman beklerim hepinizi
Semihacığım eşinle aran umarım düzelmiştir.Bizde bugün tartıştık keyifsizim moralim bozuk birazEşimin babasının akrabaları geldi bugün hala diyoruz.Sabahtan beri canım çıktı gece zaten uyutmuyor bebek.Akşama kadar herşey normaldi.Ben bir ara mutfağa gittim gelirken kaynanam bu akrabalarına yalancı emzikle ilgili birşeyler söylüyordu.Kızım küçük olduğu için yalancı emziği alamıyor.Acıkınca ağzına verdiğimde emziği çıkartıp atıyor.Süt gelmeyince anlıyor yani küçükte olsa biliyor.Kaynanamda o akrabalarına benden için.Bu emziğe alıştırmadı işte dedi.Bana hitap şekli bu ve evimde kalıp yemeğimi yiyor arkamdanda böyle konuşması çok sinirime dokundu.Sevcan eltin için çok güzel demişsin.Bende ne kadar tutumlu iyi niyetli olduysam bunlara yaranamadım.Kadın 3 yıldan beri Bunlar gittikten sonra eşimle tartıştık.Bir yandan bebek huzursuz oldu.Benim çok gücüme gitti ve oturup sinirimden ağladım.Eşimde benim ailemin uzakta olduğunu bildiği halde böyle konuşması zoruma gitti.Akrabam var Bursada fakat ilçesinde bana yakın değil.Ayırıca hekezin kendine göre hayatı var kalkıpta kimseye birşey diyemem. Eşim Bana o siniriyle anneme laf diyosunda yine o geldi senin taraftan kim geldi kalmaya deyince benim şalterler attı.Benim annemde annesi gibi cin gibi olup sağlıklı olsaydı koşa koşa gelirdi.Annem felç geçirdi ve yürümekte zorlanıyor.Buraya gelmesi çok zor.Halamda kayınvalden gitsin öyle gelirim kalmaya demişti zaten.Bende istemiyorum böyle gelip huzurumuzu bozacaksa kalmasın ben uykusuz kalsamda kendimi zorlar bakarım dedim.Sanırım nazara geldik.Çünkü bebek olduğundan beri ilk defa tartıştık.Ben alttan alırdım hep içimde kin tutamazdım.Ama bu sefer başka o konuşmuyor bende konuşmuyorum.Ben evimde arkamdan saçma sapan muhabbet edilmesinden hoşlanmam.Anneni arıcam yarın söyleyeceklerimi bilirim ben deyince ararsan herşey daha kötü olur dedi bana.Akşam saatinde uyuyan kızım gece 2 ye kadar uyumadı.Bende huzurumu bozmak için yapıyorlarsa hakkımı helal etmiyorum dedim.Ve konuşmadık.Kendisi içerde ben bebeğimle yatak odasındayım.Biraz gerginim kızlarBugünde banyo yaptıdık kızımı anasıyla birlikte bana içi su dolu bebeğin küvetini taşıttı odada yaptırdık banyoya dökmem için.Elinden gelipte tutalım birlikte demek yok.Resim çektirdik halası vs Annesi eşime halalarının ortasına geç oğlum diyor bende içimden hııı oğlun doğurdu ya haklısın geçsin ortalrına diye söylendim.Ben aileme yansıtmıyorum huzusuzluk olmasın diye.Ama bu hanımefendi beni pek bişeylerden saymıyopr herhalde.Kızlar kusuruma bakmayın biraz sinirli vie gerginim.Buraya yazmak içimen geldi.Allah göüyor herşeyi.Arkamdan kuyumu kazıp eşimle aramı açarsada Allah'a havale ederim onlarıda.Gelip kalıp yaptıysada yardım etsiysede sağolsun ama güleryüz herşeyden önemli suratsız birini saatlerce çekmektense kendi kendime yapmaya çalışırım daha iyi.Allah kimsenin kapısına düşürmesin.Merhametli insanlarla karşılaştırsın.Hepinizi öpüyorum.Allah'a emanet olun ve kusuruma bakmayın.Paylaşmak istedim çok sıkılmıştım çünkü.Görüşmek dileğiyle iyi sabahlar Uyumaya çalışayım bebekten fırsatım olursa tabi:18:
pahalı geldi bana kalitesini bilemem ama...
Bu arada banada bir kaç kişi zayıflamışsın diyor 10 günde nasıl zayıfladıysam :))
sen ne alemdesin....
geçenlerde liseden fil gibi olan bir arkadaşımı gördüm, çok zayıflamış nasıl başardın dedim. Diyetisyene gittim dedi :) Şule hanıma gitmiş oda. Sünnet düğünü yapacakmış bu yazda
gelirsin mesaj atarım dedi. Hee dedim hep kendine çalış, yürü gülüm yolun açık ola dedim...
kınasına, düğününe gittim çocuğuna gittim benim bi tek kınama geldi :))
netten ayakkabı alanınız var mı?
İyigeceler kızilar kaç günden beri giremedim.Nasılsınız?Alıntı yapamadım malesef kusura bakmayın.
Sevcan hoşgeldin canım seni aramızda görmek güzel.Ayfeciğim Arda umarım iyi olmuştur canım.Eşinin doğum günümüydü nice mutlu seneler dilerim.Allah bozmasın inşallah
Semihacığım eşinle aran umarım düzelmiştir.Bizde bugün tartıştık keyifsizim moralim bozuk birazEşimin babasının akrabaları geldi bugün hala diyoruz.Sabahtan beri canım çıktı gece zaten uyutmuyor bebek.Akşama kadar herşey normaldi.Ben bir ara mutfağa gittim gelirken kaynanam bu akrabalarına yalancı emzikle ilgili birşeyler söylüyordu.Kızım küçük olduğu için yalancı emziği alamıyor.Acıkınca ağzına verdiğimde emziği çıkartıp atıyor.Süt gelmeyince anlıyor yani küçükte olsa biliyor.Kaynanamda o akrabalarına benden için.Bu emziğe alıştırmadı işte dedi.Bana hitap şekli bu ve evimde kalıp yemeğimi yiyor arkamdanda böyle konuşması çok sinirime dokundu.Sevcan eltin için çok güzel demişsin.Bende ne kadar tutumlu iyi niyetli olduysam bunlara yaranamadım.Kadın 3 yıldan beri Bunlar gittikten sonra eşimle tartıştık.Bir yandan bebek huzursuz oldu.Benim çok gücüme gitti ve oturup sinirimden ağladım.Eşimde benim ailemin uzakta olduğunu bildiği halde böyle konuşması zoruma gitti.Akrabam var Bursada fakat ilçesinde bana yakın değil.Ayırıca hekezin kendine göre hayatı var kalkıpta kimseye birşey diyemem. Eşim Bana o siniriyle anneme laf diyosunda yine o geldi senin taraftan kim geldi kalmaya deyince benim şalterler attı.Benim annemde annesi gibi cin gibi olup sağlıklı olsaydı koşa koşa gelirdi.Annem felç geçirdi ve yürümekte zorlanıyor.Buraya gelmesi çok zor.Halamda kayınvalden gitsin öyle gelirim kalmaya demişti zaten.Bende istemiyorum böyle gelip huzurumuzu bozacaksa kalmasın ben uykusuz kalsamda kendimi zorlar bakarım dedim.Sanırım nazara geldik.Çünkü bebek olduğundan beri ilk defa tartıştık.Ben alttan alırdım hep içimde kin tutamazdım.Ama bu sefer başka o konuşmuyor bende konuşmuyorum.Ben evimde arkamdan saçma sapan muhabbet edilmesinden hoşlanmam.Anneni arıcam yarın söyleyeceklerimi bilirim ben deyince ararsan herşey daha kötü olur dedi bana.Akşam saatinde uyuyan kızım gece 2 ye kadar uyumadı.Bende huzurumu bozmak için yapıyorlarsa hakkımı helal etmiyorum dedim.Ve konuşmadık.Kendisi içerde ben bebeğimle yatak odasındayım.Biraz gerginim kızlarBugünde banyo yaptıdık kızımı anasıyla birlikte bana içi su dolu bebeğin küvetini taşıttı odada yaptırdık banyoya dökmem için.Elinden gelipte tutalım birlikte demek yok.Resim çektirdik halası vs Annesi eşime halalarının ortasına geç oğlum diyor bende içimden hııı oğlun doğurdu ya haklısın geçsin ortalrına diye söylendim.Ben aileme yansıtmıyorum huzusuzluk olmasın diye.Ama bu hanımefendi beni pek bişeylerden saymıyopr herhalde.Kızlar kusuruma bakmayın biraz sinirli vie gerginim.Buraya yazmak içimen geldi.Allah göüyor herşeyi.Arkamdan kuyumu kazıp eşimle aramı açarsada Allah'a havale ederim onlarıda.Gelip kalıp yaptıysada yardım etsiysede sağolsun ama güleryüz herşeyden önemli suratsız birini saatlerce çekmektense kendi kendime yapmaya çalışırım daha iyi.Allah kimsenin kapısına düşürmesin.Merhametli insanlarla karşılaştırsın.Hepinizi öpüyorum.Allah'a emanet olun ve kusuruma bakmayın.Paylaşmak istedim çok sıkılmıştım çünkü.Görüşmek dileğiyle iyi sabahlar Uyumaya çalışayım bebekten fırsatım olursa tabi:18:
amanin sen de mi Brütüs???ya bi ben mi bilmiyorum böle şeyleri((
sen mi kaçırmışın mı???o zaman benim bbilmemem çok ama çok normal
yaf özge bile izin alabildi de ben hala çalışıyorumpüfffff
yaza bayan eeleman alma ihtimalimiz var.bi alsak da ben de azcık gezsem
bu akşam azcık alışveriş yaptık.cici bi elbise kaldım kendime :) nişanlıma da kot aldık.
azcık şişmanladı da göbik yaptı :125::125: ben de inadına hep fitim
yemekten sonra tavla oynamaya gitcektik ama yağmur vardı benim toto yemedi
yarın akşam da sinemaya gitcektik...inşaallah vazcaymam
biliyorum canım da napim adam bu değişmez kolay kolay...gerçi bişileri görüyor bana da sormaya başladı maddi kısımlarda fikrimi...ama ne biliyim ya kafayı yicem
hamd olsun canım ben de iyiyim.kolay gelsin o halde ikimize :))
semiha da aynını demiş ama ben değişik bişiler istiyom.
ayfere verdiğiniz akılların nişanlı versiyonundan
klasik kaygana modeli :))
hımmmmm...etkili olur mu ki?
desene iş yeri tökezlemedee :))
ben de dershanede öğretmenlik yaparken kolumda serumla derse girmiştim.
özel sektörün canı çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?