canım ne 4 5 kiloluğu...biz de evlenince kullanacakmışızüstelik benim çeyizimde var makinem.annem çoktaaaaaan almmıştı.
onu ne yapcaz dedim köye götürürüz dedi.köyde annesinin kullanmadığı eve benim çeyizimdeki sıfır makine gidecekmiş...çöp muamelesi yaptı resmen.çok moralim bozuk.annecim onu tarla işine gidip güneşin altında hasta hasta çalışarak kazandığı parayla aldı.hiçbir yere vermem!sanırım aklında hala anneyle aynı ev var.yoksa neden evlenince de biz kullanırız desin :26:
tam mmodeli ne canım biliyor musun?lgnin süper modelleri var.
vallahi gözünü seveyim devlet dairesinin işte özel sektör olunca patlasanda çatlasan da geliyosun hayırıdır canım sen niye uyuyamdım ağrın sızın falan mı vardı ?
günaydın hayatcım sana da hadi oyalanma fazla git işlerini bitir akşama çok işin vaaaaarrr çooookkkkkkkkkkkk
ahillacım tatlım benim günaydınlarrr sana daaa
yapma güzelim etme bebeğim bak tecrübe konuşuyor burda hazır ayrı ev lafı da geçirmişken nişanlın taviz verme sakın bak yine unutmuş nişanlın verdiği sözü evlenince bizde kullancaz demiş makinayı demekki seninki hala birlikte oturcağınızı düşünüyor sakın da makinanı biryere gönderme yapma güzelim yaa niye bu kadar taviz veriyosun sen anlamıyorum
amaninnn müge anlı başladı ben kendimi mügeye kaptırmadan çıkayım:))
yoksa çıkamam müge hastası olaraktan:))
öptüm sizi öğleden sonra gelirim inşallah dua edinde arda gezsin benimle:)))
karamuk muyaya bakıyorum şimdi :)
hadi bakalım işallah çok güzel ciciler bulurusn da alırısn
naptın canım bulabildinmi bişey nasıl bir ayakkabı arıyon sen kime bakıyon
katılıyorum
Selam kızlar nasılsınız gününüz bereketli sohbetiniz bol olsun
haksızmıyım ama canım ya niye bu kadar alttan alıyor tamam seviyosun da vallahi sevgi bir yere kadar sonrasında noluyor sanki kıymet mi biliyorlar eşin olsun ya da eşinin tarafı olsun en ufak bişeyde hatalı sen oluyorsun bizim burda çalışan sekreter kız var onun da haziran da düğünü var olmaz böyle birlşey yaa ne doğumgünü ne bayram ne seyran bir iğne birşey görmedi nişanlısından ve onun tarafından aynı ahilla gibi herşeyi kendileri yapmaya çalışıyor bizim kız da zaten ağzı var dili yok hiçbişey istemiyo görcem bakalım ben evlenince ne kadar kıymet bilecekler ben de o kadar aileme sırt çevirip geldim sanki eşim çok mu kıymet bildi bak ma şimdi şimdi ne zaman dairemi ayırıdım ondan sonra kıymetimi anlamaya başaldı
baktım ama çok pahalı geldi fiyatlarılimongayada baktım hatta.
eşim almak istiyor. Floya bakmıştık çok güzel modeller kalmamış.
Selam kızlar nasılsınız gününüz bereketli sohbetiniz bol olsun
hol geldin sana da hayırı günler...
nasıl geçi yor Bursada günlerin kayınvalidenle aran nasıl? en kısa zamanda eşine kavuşman dileğimle....
spor ayakkabı ise biraz bekle istersen acelesi yoksa limangoda nıke adidas ve muya da çıkıyor indirimli olarak ordan da bakabilir
selam canım hoş geldin amin işallah
Çok haklısın ileride hiç bir şey istemedim dediğinde istesyedin yapardık olacak bırak şimdi iste yapmasalarda kendileri bilirler en azından yapamadık istedin de desinler...
amann zor işler çok yaa....
neden kızların kıymetleri bilinmez....
Sen kaçmadın dimi eşine...
İyigeceler kızilar kaç günden beri giremedim.Nasılsınız?Alıntı yapamadım malesef kusura bakmayın.
Sevcan hoşgeldin canım seni aramızda görmek güzel.Ayfeciğim Arda umarım iyi olmuştur canım.Eşinin doğum günümüydü nice mutlu seneler dilerim.Allah bozmasın inşallah
Hakseverim düşündüğün için sağol canım her zaman beklerim hepinizi
Semihacığım eşinle aran umarım düzelmiştir.Bizde bugün tartıştık keyifsizim moralim bozuk birazEşimin babasının akrabaları geldi bugün hala diyoruz.Sabahtan beri canım çıktı gece zaten uyutmuyor bebek.Akşama kadar herşey normaldi.Ben bir ara mutfağa gittim gelirken kaynanam bu akrabalarına yalancı emzikle ilgili birşeyler söylüyordu.Kızım küçük olduğu için yalancı emziği alamıyor.Acıkınca ağzına verdiğimde emziği çıkartıp atıyor.Süt gelmeyince anlıyor yani küçükte olsa biliyor.Kaynanamda o akrabalarına benden için.Bu emziğe alıştırmadı işte dedi.Bana hitap şekli bu ve evimde kalıp yemeğimi yiyor arkamdanda böyle konuşması çok sinirime dokundu.Sevcan eltin için çok güzel demişsin.Bende ne kadar tutumlu iyi niyetli olduysam bunlara yaranamadım.Kadın 3 yıldan beri Bunlar gittikten sonra eşimle tartıştık.Bir yandan bebek huzursuz oldu.Benim çok gücüme gitti ve oturup sinirimden ağladım.Eşimde benim ailemin uzakta olduğunu bildiği halde böyle konuşması zoruma gitti.Akrabam var Bursada fakat ilçesinde bana yakın değil.Ayırıca hekezin kendine göre hayatı var kalkıpta kimseye birşey diyemem. Eşim Bana o siniriyle anneme laf diyosunda yine o geldi senin taraftan kim geldi kalmaya deyince benim şalterler attı.Benim annemde annesi gibi cin gibi olup sağlıklı olsaydı koşa koşa gelirdi.Annem felç geçirdi ve yürümekte zorlanıyor.Buraya gelmesi çok zor.Halamda kayınvalden gitsin öyle gelirim kalmaya demişti zaten.Bende istemiyorum böyle gelip huzurumuzu bozacaksa kalmasın ben uykusuz kalsamda kendimi zorlar bakarım dedim.Sanırım nazara geldik.Çünkü bebek olduğundan beri ilk defa tartıştık.Ben alttan alırdım hep içimde kin tutamazdım.Ama bu sefer başka o konuşmuyor bende konuşmuyorum.Ben evimde arkamdan saçma sapan muhabbet edilmesinden hoşlanmam.Anneni arıcam yarın söyleyeceklerimi bilirim ben deyince ararsan herşey daha kötü olur dedi bana.Akşam saatinde uyuyan kızım gece 2 ye kadar uyumadı.Bende huzurumu bozmak için yapıyorlarsa hakkımı helal etmiyorum dedim.Ve konuşmadık.Kendisi içerde ben bebeğimle yatak odasındayım.Biraz gerginim kızlarBugünde banyo yaptıdık kızımı anasıyla birlikte bana içi su dolu bebeğin küvetini taşıttı odada yaptırdık banyoya dökmem için.Elinden gelipte tutalım birlikte demek yok.Resim çektirdik halası vs Annesi eşime halalarının ortasına geç oğlum diyor bende içimden hııı oğlun doğurdu ya haklısın geçsin ortalrına diye söylendim.Ben aileme yansıtmıyorum huzusuzluk olmasın diye.Ama bu hanımefendi beni pek bişeylerden saymıyopr herhalde.Kızlar kusuruma bakmayın biraz sinirli vie gerginim.Buraya yazmak içimen geldi.Allah göüyor herşeyi.Arkamdan kuyumu kazıp eşimle aramı açarsada Allah'a havale ederim onlarıda.Gelip kalıp yaptıysada yardım etsiysede sağolsun ama güleryüz herşeyden önemli suratsız birini saatlerce çekmektense kendi kendime yapmaya çalışırım daha iyi.Allah kimsenin kapısına düşürmesin.Merhametli insanlarla karşılaştırsın.Hepinizi öpüyorum.Allah'a emanet olun ve kusuruma bakmayın.Paylaşmak istedim çok sıkılmıştım çünkü.Görüşmek dileğiyle iyi sabahlar Uyumaya çalışayım bebekten fırsatım olursa tabi:18:
diyemedim...içimden dedim sadece...eleman vardı yanımızda...ee demedin mi verdiğin söze ne oldu diye. :s
Bence hiç bulaşma. Herkes kullanacağı makinayı kendi beğensin kötü olur laf söylerler...
Ayrıca benim makinam var o makinayı annen kullanacak tek bilesin de.
ahillacım tatlım benim günaydınlarrr sana daaa
yapma güzelim etme bebeğim bak tecrübe konuşuyor burda hazır ayrı ev lafı da geçirmişken nişanlın taviz verme sakın bak yine unutmuş nişanlın verdiği sözü evlenince bizde kullancaz demiş makinayı demekki seninki hala birlikte oturcağınızı düşünüyor sakın da makinanı biryere gönderme yapma güzelim yaa niye bu kadar taviz veriyosun sen anlamıyorum
haksızmıyım ama canım ya niye bu kadar alttan alıyor tamam seviyosun da vallahi sevgi bir yere kadar sonrasında noluyor sanki kıymet mi biliyorlar eşin olsun ya da eşinin tarafı olsun en ufak bişeyde hatalı sen oluyorsun bizim burda çalışan sekreter kız var onun da haziran da düğünü var olmaz böyle birlşey yaa ne doğumgünü ne bayram ne seyran bir iğne birşey görmedi nişanlısından ve onun tarafından aynı ahilla gibi herşeyi kendileri yapmaya çalışıyor bizim kız da zaten ağzı var dili yok hiçbişey istemiyo görcem bakalım ben evlenince ne kadar kıymet bilecekler ben de o kadar aileme sırt çevirip geldim sanki eşim çok mu kıymet bildi bak ma şimdi şimdi ne zaman dairemi ayırıdım ondan sonra kıymetimi anlamaya başaldı
Çok haklısın ileride hiç bir şey istemedim dediğinde istesyedin yapardık olacak bırak şimdi iste yapmasalarda kendileri bilirler en azından yapamadık istedin de desinler...
amann zor işler çok yaa....
neden kızların kıymetleri bilinmez....
Sen kaçmadın dimi eşine...
aynen canım sen iste yapmazlarsa onların ayıbı olsun
yok canım ben kaçmadım ama bizim düğünümüz sorunlu oldu ve hala izlerini taşıyoruz malasefçocuklar falan olunca daha iyi olduk eskiden hep bir başa kakama olayalrı yaşardık çok şükür şimdi iyiyiz
selam kızlar
tünaydınlarrr
diyemedim...içimden dedim sadece...eleman vardı yanımızda...
ya ben eleman ya da başkaları olunca bişi diyemiyorum.
zaten başım çatlıyor bugün hiçbişiyi çekecek halim yok.
bu konyu da konuşursak,eminim kavga etcez...gerek yok bu kafayla...
canlarım benim tepeden tırnağa ikiniz de haklısınız.öyle doğru ki söyledikleriniz...
hepsini biliyorum ama kötülük çıkmasın benden olmasın diye susuyorum sabretmeye çalışıyorum.
en başında konuşurken anne muhabbetinde tamam yanımızda olsun demiştim.ama o zaman bahsedilen anneyle
bu kadının hiç alakası yok.ilk 6 ayımızdaki kadınla da hiç alakası yok.
düşünmekten de yoruldum.şimdi bişiler istesem gaza geldim olacak.
geçen kavga ederken kendi anneme demiştim bundan sonra yicem içcem gezcem alcam aldırcam kıymamazlık yapmıcam
belki o zaman adam yerine koyarlar bedava olmadığımı anlarlar diye.
ama cepteki parayı biliyorm işte...ödemelerin zamanı gelince bizimkiler ben ve o başka kimse nasıl ödeneceğini düşünmüyor...
semihacım hoşgeldin
nası yani?sen eşin için ailene karşı durdun sorun çıktı ve eşin bunu başına mı kaktı???ben doğru mu anladım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?