Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ahillacım tatlım benim günaydınlarrr sana daaa
yapma güzelim etme bebeğim bak tecrübe konuşuyor burda hazır ayrı ev lafı da geçirmişken nişanlın taviz verme sakın bak yine unutmuş nişanlın verdiği sözü evlenince bizde kullancaz demiş makinayı demekki seninki hala birlikte oturcağınızı düşünüyor sakın da makinanı biryere gönderme yapma güzelim yaa niye bu kadar taviz veriyosun sen anlamıyorum

Uyumadım işte bilmiyorum sebebini ((

katılıyorum

amaninnn müge anlı başladı ben kendimi mügeye kaptırmadan çıkayım:))
yoksa çıkamam müge hastası olaraktan:))
öptüm sizi öğleden sonra gelirim inşallah dua edinde arda gezsin benimle:)))

hadi bakalım işallah çok güzel ciciler bulurusn da alırısn

karamuk muyaya bakıyorum şimdi :)

naptın canım bulabildinmi bişey nasıl bir ayakkabı arıyon sen kime bakıyon

Selam kızlar nasılsınız gününüz bereketli sohbetiniz bol olsun

haksızmıyım ama canım ya niye bu kadar alttan alıyor tamam seviyosun da vallahi sevgi bir yere kadar sonrasında noluyor sanki kıymet mi biliyorlar eşin olsun ya da eşinin tarafı olsun en ufak bişeyde hatalı sen oluyorsun bizim burda çalışan sekreter kız var onun da haziran da düğünü var olmaz böyle birlşey yaa ne doğumgünü ne bayram ne seyran bir iğne birşey görmedi nişanlısından ve onun tarafından aynı ahilla gibi herşeyi kendileri yapmaya çalışıyor bizim kız da zaten ağzı var dili yok hiçbişey istemiyo görcem bakalım ben evlenince ne kadar kıymet bilecekler ben de o kadar aileme sırt çevirip geldim sanki eşim çok mu kıymet bildi bak ma şimdi şimdi ne zaman dairemi ayırıdım ondan sonra kıymetimi anlamaya başaldı

Çok haklısın ileride hiç bir şey istemedim dediğinde istesyedin yapardık olacak bırak şimdi iste yapmasalarda kendileri bilirler en azından yapamadık istedin de desinler...

amann zor işler çok yaa....
neden kızların kıymetleri bilinmez....
Sen kaçmadın dimi eşine...

baktım ama çok pahalı geldi fiyatları limongayada baktım hatta.

eşim almak istiyor. Floya bakmıştık çok güzel modeller kalmamış.

spor ayakkabı ise biraz bekle istersen acelesi yoksa limangoda nıke adidas ve muya da çıkıyor indirimli olarak ordan da bakabilir

Selam kızlar nasılsınız gününüz bereketli sohbetiniz bol olsun

selam canım hoş geldin amin işallah

hol geldin sana da hayırı günler...
nasıl geçi yor Bursada günlerin kayınvalidenle aran nasıl? en kısa zamanda eşine kavuşman dileğimle....

Aram iyi bi sorun yok çok şükür ama herkesin kendi evi kendi çöplüğü ne kadar çok iyi olsalarda ben rahatsız oluyorum eşim ev bulamadı bulsada gitsem herkes ait olduğu yerde mutlu...

aynen canım sen iste yapmazlarsa onların ayıbı olsun
yok canım ben kaçmadım ama bizim düğünümüz sorunlu oldu ve hala izlerini taşıyoruz malasef çocuklar falan olunca daha iyi olduk eskiden hep bir başa kakama olayalrı yaşardık çok şükür şimdi iyiyiz

selam baharım hoşgeldin.
arıyorum seni şimdi...

ee demedin mi verdiğin söze ne oldu diye. :s

Bence hiç bulaşma. Herkes kullanacağı makinayı kendi beğensin kötü olur laf söylerler...
Ayrıca benim makinam var o makinayı annen kullanacak tek bilesin de.
diyemedim...içimden dedim sadece...eleman vardı yanımızda...
ya ben eleman ya da başkaları olunca bişi diyemiyorum.
zaten başım çatlıyor bugün hiçbişiyi çekecek halim yok.
bu konyu da konuşursak,eminim kavga etcez...gerek yok bu kafayla...

canlarım benim tepeden tırnağa ikiniz de haklısınız.öyle doğru ki söyledikleriniz...
hepsini biliyorum ama kötülük çıkmasın benden olmasın diye susuyorum sabretmeye çalışıyorum.
en başında konuşurken anne muhabbetinde tamam yanımızda olsun demiştim.ama o zaman bahsedilen anneyle
bu kadının hiç alakası yok.ilk 6 ayımızdaki kadınla da hiç alakası yok.
düşünmekten de yoruldum.şimdi bişiler istesem gaza geldim olacak.
geçen kavga ederken kendi anneme demiştim bundan sonra yicem içcem gezcem alcam aldırcam kıymamazlık yapmıcam
belki o zaman adam yerine koyarlar bedava olmadığımı anlarlar diye.
ama cepteki parayı biliyorm işte...ödemelerin zamanı gelince bizimkiler ben ve o başka kimse nasıl ödeneceğini düşünmüyor...

semihacım hoşgeldin

nası yani?sen eşin için ailene karşı durdun sorun çıktı ve eşin bunu başına mı kaktı???ben doğru mu anladım???

selam kızlar
tünaydınlarrr

selam canım hoşgeldin
nasıl kocişle aranı düzeltin mi şekercim?

şimdi canım onlarda senin bu kadar taviz vermene alıştılar tabi şimdi bişey istemeye kalksan anlayışsız olursun durmumuzu bilmiyomusun gibi laflarla karşılaşırsın o nedenle sen yaptırabildiğin kadarını yaptır senin de dediğin gibi bu kadar da bedav olmasın canım benim biz senin iyiliğin için söylüyoruz sonuçta burda yaşanmışlar var

semihacım hoşgeldin

nası yani?sen eşin için ailene karşı durdun sorun çıktı ve eşin bunu başına mı kaktı???ben doğru mu anladım???

evet çok doğru anladın canım ben ailemi hiçe saydım düğün esnasında ve o düğün oldu ve evlendik ama her tartışmamızda senin ailen şunu yaptı bunu yaptı oldu ben daha birkere olsun düğün videomu izlemedim canım ve doğrudüzgün hiç fotoğrafım yok düğünle ilgili ve biz ilk ayımızda boşanma kararı almıştık kayınvalidemler ve benim patronum sağolsun çok teselli ettiler ama napalım kısmet öyleymiş hepsi oldu bitti işte yaşanacağı varmış eşimde sonradan anladı neyin ne olduğunu şimdi çok şükür iyiyiz ve çocukalrımızla mutluyuz

hoşbulduk ahillam
nasılsın bakalım

çamaşır makinası konularına değinmişsin
ben arçelik kullanıyorum
memnunum hatta bütün akrabalarımda arçelik var diyebilirim
ama sana tavsiyem
girme bu işe
daha sonra arıza çıkarır makina
işte ahilla beğenmişti denir
yada demişya nişanlın
daha sonrada biz kullanırız dye
sonrasında kullanma durumuna kalkınca neden kullanmıyorsun ki nasıl olsa
sen beğenmiştin derler
bulaşma derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…