Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bend-ce senin oğlan gayet akıllı kursa ihtiyacı yok kaçta bu kurs yavv 2de bitiyoda erkenden gitmiyomu işte:26:

10 gibi çıkıyoruz evden dur bakim eşime bıraktırırsam belkim gelirim:))
kız kanıma giriyorsunuz aaa nerdeyse çocuğu kursa götürmeyecem:))
ben sevcanı ararım gelcek gibi olursam yer tarifi yaparsınız bana..
ama hissim diyorki nah gidecen

sürpriz kahvaltı
afiyet olsun şimdiden...

gelsene gelsene sen uzaksın dimi canım şu bahara gidelim uzun uzun oturmaya bana geliceksiniz inşallah 2de kemal paşaya gidicem sana zahmet olmazsa ben gelmenden cok memnun olurum

ehhh işte
yeni tanışan resmi davranıp davranmama arasında kalan bir çiftiz şu anda

gelsene gelsene sen uzaksın dimi canım şu bahara gidelim uzun uzun oturmaya bana geliceksiniz inşallah 2de kemal paşaya gidicem sana zahmet olmazsa ben gelmenden cok memnun olurum

teşekkür ederim gelmiş kadar oldum
daha sonraki buluşmada uzun uzun otururuz inşallah

ay gelsene kızz cok merak ediyorum seni

yaa bece istesen gelirsin sen
hamdi oğlum ver gazıııııııııııııııııııııııııııııgelmezkiigelmezkiiigelmezkii

ayy ahillada gidiyor ayyy bende çıldırıyorum burda, gitsemmi ki yarında göndermem dermişim
talhada bayram eder ama öğretmenelr beni topa tutar:))
ayyyy denedim ama başaramıyacağım galiba
benim yokluğumu beklersiniz zaten çene çalmaya:):):)
naptınız canım aşk meşk durumları nasıl:)
ehhh işte

ooo süper bu iş 1 .2 güne kadar yatakta biterr

bu aradada koca bi tabak erişteyi götürdüm tabak dediğime bakmayın resmen bi salata tabagı hani şu derin olanlardan

ya kızlar benim kasıkalrım batıyo....e.elerim tocman oldu...ve boğa gb iştahım açıldı kendimi fil gb hissediyorum hiç yemediğim şeyleri istiyo canım sürekli yiyorum sürekliii kendimi martta hamileliğe hazırlamıştım sanırım psikolojik

ayy çıkmam lazım artık hadi görüşürüz bak bu sefer kesin çıkıyorummm
hatta kaçıyorum kaçtım:))))

kısmette varsa oda olur

ehhh işte
bizden 4 sınıf öndesiniz en azından çift olmuşsunuz biz hala sokaktan geçen yabancıyız

ay gelsene kızz cok merak ediyorum seni

yaa bece istesen gelirsin sen
hamdi oğlum ver gazıııııııııııııııııııııııııııııgelmezkiigelmezkiiigelmezkii

ben de seni :) kız ben gelince AYYYYYYY BUNUN NESİNİ MERAK ETMİŞİM KARA KURU BİŞİMİŞ demeyesin

alışkınım ben kurulara dimem canım gelsene ya cidden eskiden bende kuruydum şimdi kendimi fil gb hissediyorum özellikle şu 4-5 gündür iriledim resmen şiştim

delü ya kptum biri bağlasın

kız yoksa sen doğal yolla...

ayy bir nişanlılık dönemlerime dönebilsem zatiiiii:)

kız ikinizde birbirinizin modelinden çıtı pıtı hatunlardansınız...

ayy çıkmam lazım artık hadi görüşürüz bak bu sefer kesin çıkıyorummm
hatta kaçıyorum kaçtım:))))

yarın gel vururum telefonla taciz etcem seni yarın

kaç kaç kaçanın anası ağlamazmış (eşimin lafı) tenhada yakalarken söler hep bunu dur dur derken

alışkınım ben kurulara dimem canım gelsene ya cidden eskiden bende kuruydum şimdi kendimi fil gb hissediyorum özellikle şu 4-5 gündür iriledim resmen şiştim

bizde genetik ne yazık ki hamilelikte bile doğru düzgün kilo almıyor bizim ailenin kızları.mesela ablam 5.5 aylık hamileyken yanyana durduk yemekten sonra ikimizin de göbiki aynıydı burdan şu anlam çıkıyor ben ablamdan şişkoyum

delü ya kptum biri bağlasın

kız yoksa sen doğal yolla...

yok ya olur mu yok yok omazz olmaması için bi neden varmı yok ama yok yok olmamıştır ümitten nefret ediyorum psikolojik galiba çok heveslenmiştim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…