ben geldim demekle olmaz,, geçmişi oku bakimm:)))))
bend-ce senin oğlan gayet akıllı kursa ihtiyacı yokkaçta bu kurs yavv 2de bitiyoda erkenden gitmiyomu işte:26:
sürpriz kahvaltı
afiyet olsun şimdiden...
bitirdim canımın içi bitirdim laf da yetiştiriyorum.
naptınız barıştınız mı?
(ay ne dedikodu meraklısı gibi hissettim kendimi :S önce bi hoşgeldin der insan di mi)
bu arada hoş geldin :))
yavrum akşam için gelemem annem salmaz.ama sabahı denicem.iş durumu çıkışta belli oluyor bizim.
esnekolursa iş,söz gelcemolmadı ben sana bi pazar geliveririm eşin evde olmazsa
gelsene gelsenesen uzaksın dimi canım şu bahara gidelim uzun uzun oturmaya bana geliceksiniz inşallah 2de kemal paşaya gidicem sana zahmet olmazsa ben gelmenden cok memnun olurum
bitirdim canımın içi bitirdim laf da yetiştiriyorum.
naptınız barıştınız mı?
(ay ne dedikodu meraklısı gibi hissettim kendimi :S önce bi hoşgeldin der insan di mi)
yavrum akşam için gelemem annem salmaz.ama sabahı denicem.iş durumu çıkışta belli oluyor bizim.
10 gibi çıkıyoruz evden dur bakim eşime bıraktırırsam belkim gelirim:))
kız kanıma giriyorsunuz aaa nerdeyse çocuğu kursa götürmeyecem:))
ben sevcanı ararım gelcek gibi olursam yer tarifi yaparsınız bana..
ama hissim diyorki nah gidecen
ayy ahillada gidiyor ayyy bende çıldırıyorum burda, gitsemmi ki yarında göndermem dermişimbitirdim canımın içi bitirdim laf da yetiştiriyorum.
naptınız barıştınız mı?
naptınız canım aşk meşk durumları nasıl:)ayyyy denedim ama başaramıyacağım galiba
benim yokluğumu beklersiniz zaten çene çalmaya:):):)
ehhh işte
yeni tanışan resmi davranıp davranmama arasında kalan bir çiftiz şu anda
ayy ahillada gidiyor ayyy bende çıldırıyorum burda, gitsemmi ki yarında göndermem dermişim
talhada bayram eder ama öğretmenelr beni topa tutar:))
naptınız canım aşk meşk durumları nasıl:)
ooo süperbu iş 1 .2 güne kadar yatakta biterr
bizden 4 sınıf öndesinizehhh işte
yeni tanışan resmi davranıp davranmama arasında kalan bir çiftiz şu anda
ay gelsene kızz cok merak ediyorum seni
yaa bece istesen gelirsin sen
hamdi oğlum ver gazıııııııııııııııııııııııııııııgelmezkii gelmezkiii gelmezkii
teşekkür ederim gelmiş kadar oldum
daha sonraki buluşmada uzun uzun otururuz inşallah
ayy çıkmam lazım artık hadi görüşürüz bak bu sefer kesin çıkıyorummm
hatta kaçıyorum kaçtım:))))
bizden 4 sınıf öndesinizen azından çift olmuşsunuz biz hala sokaktan geçen yabancıyız
ben de seni :) kız ben gelince AYYYYYYY BUNUN NESİNİ MERAK ETMİŞİM KARA KURU BİŞİMİŞ demeyesin
delü ya kptum biri bağlasınayy ahillada gidiyor ayyy bende çıldırıyorum burda, gitsemmi ki yarında göndermem dermişim
talhada bayram eder ama öğretmenelr beni topa tutar:))
naptınız canım aşk meşk durumları nasıl:)
ooo süperbu iş 1 .2 güne kadar yatakta biterr
bu aradada koca bi tabak erişteyi götürdüm tabak dediğime bakmayın resmen bi salata tabagı hani şu derin olanlardan
ya kızlar benim kasıkalrım batıyo....e.elerim tocman oldu...ve boğa gb iştahım açıldı kendimi fil gb hissediyorum hiç yemediğim şeyleri istiyo canım sürekli yiyorum sürekliii kendimi martta hamileliğe hazırlamıştım sanırım psikolojik
bizden 4 sınıf öndesinizen azından çift olmuşsunuz biz hala sokaktan geçen yabancıyız
ben de seni :) kız ben gelince AYYYYYYY BUNUN NESİNİ MERAK ETMİŞİM KARA KURU BİŞİMİŞ demeyesin
ayy çıkmam lazım artık hadi görüşürüz bak bu sefer kesin çıkıyorummm
hatta kaçıyorum kaçtım:))))
alışkınım ben kurulara dimem canım gelsene ya cidden eskiden bende kuruydum şimdi kendimi fil gb hissediyorum özellikle şu 4-5 gündür iriledim resmen şiştim
delü ya kptum biri bağlasın
kız yoksa sen doğal yolla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?