- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ben şaka yapıyosun sanmıştım ama( sen ciddisin ben ki her buluşmanızda ağladım bile gelemiyorum diye sinirimden üzüntümden ama sen kocamın yüzünden beni cezalandırıcaksan ne diyim pekiii
ayyy üfffff ağlama be!
tamam 11:30 sendeyim hazırla kahvaltıyı :)
bak kendine ne yapıyosan sadece onları yap Hakkımı helal etmem fazlasını yaparsan.
geç kalırsam sen ara kız beni ben arayamıyom....
simit ekmek alırım ben gelirkene tamam mı canikom....
bu karınında sevme şekli haşin hee ben ağlarım hiç lafa gelemm kızz ararım ben seni daha erken gel
gelmek isteyen varsa sizde gelin kızlar kapım acık allah ne verdiyse yerissssssssss
canım erkende gelirdim ama şimdi yormayım seni zaten hergün erken kalkıyosun.
yoksa gelirdim beraber hazırlardık.
telim evde kaldı geçte olsa arasana 11 11,30 evini bilmiyorum çünkü. yada yarın erkenden ara öptüm.
kız kocasına uyuzsan hakseverin ne suçu var delüüayyyyy anam duysa bunları, hoş diyenin aşşa, kara köpeğin t...... derdi
bende saat 2 de arkadaşta olucam dedim.
Ama yok senin kocana çok uyuzum esasen gelmem
ooo canikolarım benim afiyetler olsun sizee:))ayyy üfffff ağlama be!
tamam 11:30 sendeyim hazırla kahvaltıyı :)
bak kendine ne yapıyosan sadece onları yap Hakkımı helal etmem fazlasını yaparsan.
geç kalırsam sen ara kız beni ben arayamıyom....
simit ekmek alırım ben gelirkene tamam mı canikom....
sağol canım benim:) mahzeretim var asabiyim benbu karınında sevme şekli haşin hee ben ağlarım hiç lafa gelemm kızz ararım ben seni daha erken gel
gelmek isteyen varsa sizde gelin kızlar kapım acık allah ne verdiyse yerissssssssss
kaderim kimm kızz öldü o öldü hayat doğduuayy nerdeyse ağlıcadım kız sevcan
kaderimde gelseya sana yakın o sen dürt onu gelsin yenuse da yakın ama cıktı o numarı yuk bendeonun onada habeyy versene
kaderim demişim hayatım sende gelsene kız özledim siziii
kız kocasına uyuzsan hakseverin ne suçu var delüü
ooo canikolarım benim afiyetler olsun sizee:))
sağol canım benim:) mahzeretim var asabiyim ben
kaderim kimm kızz öldü o öldü hayat doğduu
hee şöyle hayatt:))
canım vallah çok içten sçöylüyorum arabam olsaydı oğlumu kursa bırakıp hemen sana geliridm ama şimdi araba yok çocğun kursu var,, ben gelemem canım(ahh arabanın gözünü seveyimm..
benim yerimede yiyin o simitlerii:))
bacım bizzim kaynana öyle olsa keşke...şimdiye çokaaaaaan düzelmiştiallah kolaylik versin gorumcene sinirli kocayla cok zor yinede iki cocuk var ortada iyi cesaret bosanmak istiyo ...
tabii islerine gelmeyince susarlar ablanada hayran kaldim ne mutlu ona basarabiliyosa ama hersey karsilikli enistende hic ezdirmiyomus baksana ahillada keske bu kivama getirebilse nisanlisini kadin isterse yapar aslinda eee ne demisler kadinlar seytandir diye biraz seytanligimizi konusturmamiz lazim boyle durumlarda ama nerde bizde
aaa banada yakin biyere geliyosun ozaman sevcanim bende ozgeye yakinim yurume mesafesi kadar banada ugrarsin artik
ohhh ciceksin desene zaten yemek derdinden kurtulmak basli basina keyif esimde buaksam eltimlerde kalalim diyo gidersek yirticam yemekten ama kendi evimden baska biyerde rahat edemiyorum yemek yapmaya raziyim yani cokmu evcimenim ne
hala okuz diyo yapma sevdigin o senin
aslinda burdaki konusmasinda hakli napsin oda soyle dusunuyodur simdiden anne konusunda taviz verirsem hepten yuz bulcak anneme karsi iyice doldurcak kendini o annesi bugun varsa yerin yoklar yasli insanlar babasi icin vicdan azabi cekti diyosun ayni seyleri yasarim diye korkuyo sende nisanlina karsi kv seviyomus hissi yarat belkide bu ise yarar belkide sende sevmeye baslarsinbununla ilgili bi hikaye vardirya kayinveldesini oldurmek icin zehir alir gelin hergun gizliden icirir nasil olsa olcek diye ii davranmaya baslar kendi iyi davraninca kv melek gibi olur ozamn kv yi sevmeye baslar zehiri aldigi adama kosar olmesini istemiyorum napcam diye zehiri satan adamda o zaten zehir degilde sevgi iksiriydi der ayni bu hesap yaklasmaya calis pes etmek yok diyorum baskada bisi demek gelmiyo icimden
hahaha kopardiniz hemende olayi bitirmisiniz
umarim oyle olmustur ahillada kayip yoksa odami fantazi olayina girdi amaaaannn inşssssssssssss. barisirlar
sevcanla yakın degilmisiniz siz otobüşlerle gel canum seninde toton otobüs görsünn
he yavrum biz elele tuttuk da fantazisi kaldı töbe töbe
özgeeeeeeeeeee ben de gelim miiii?
yakınız canımda oğlumun kursu herşeyi mahvediyor((
yoksa vallah çok içten söylüyorum gelirdim..
kız totom otobüste görecek minibüste önceden gördüğü gibi:))
hatta minibüs gördü bile:)
ben geldim...
ben geldim demekle olmaz,, geçmişi oku bakimm:)))))
bitirdim canımın içi bitirdim laf da yetiştiriyorum.ahilla oku oku bitmez bebeğim:)))
ben geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?