Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ben şaka yapıyosun sanmıştım ama ( sen ciddisin ben ki her buluşmanızda ağladım bile gelemiyorum diye sinirimden üzüntümden ama sen kocamın yüzünden beni cezalandırıcaksan ne diyim pekiii

ayyy üfffff ağlama be!

tamam 11:30 sendeyim hazırla kahvaltıyı :)

bak kendine ne yapıyosan sadece onları yap Hakkımı helal etmem fazlasını yaparsan.

geç kalırsam sen ara kız beni ben arayamıyom....

simit ekmek alırım ben gelirkene tamam mı canikom....

ahillacım senide çok öpüyorum canım benim. sağlıklı kararlar vermeni diliyorum ama çok iyi düşünerek.
bu arada 7/24 arayabilirsin

bu karınında sevme şekli haşin hee ben ağlarım hiç lafa gelemm kızz ararım ben seni daha erken gel

gelmek isteyen varsa sizde gelin kızlar kapım acık allah ne verdiyse yerissssssssss

bu karınında sevme şekli haşin hee ben ağlarım hiç lafa gelemm kızz ararım ben seni daha erken gel

gelmek isteyen varsa sizde gelin kızlar kapım acık allah ne verdiyse yerissssssssss

canım erkende gelirdim ama şimdi yormayım seni zaten hergün erken kalkıyosun.
yoksa gelirdim beraber hazırlardık.

telim evde kaldı geçte olsa arasana 11 11,30 evini bilmiyorum çünkü. yada yarın erkenden ara öptüm.

ayy nerdeyse ağlıcadım kız sevcan

kaderimde gelseya sana yakın o sen dürt onu gelsin yenuse da yakın ama cıktı o numarı yuk bendeonun onada habeyy versene

tamam bebem ben seni ararım yok ben uyumam bünye alışkın erken kalkmaya uyuyamıyorum

kaderim demişim hayatım sende gelsene kız özledim siziii

ayyyyy anam duysa bunları, hoş diyenin aşşa, kara köpeğin t...... derdi

bende saat 2 de arkadaşta olucam dedim.

Ama yok senin kocana çok uyuzum esasen gelmem
kız kocasına uyuzsan hakseverin ne suçu var delüü
ooo canikolarım benim afiyetler olsun sizee:))

sağol canım benim:) mahzeretim var asabiyim ben
ayy nerdeyse ağlıcadım kız sevcan

kaderimde gelseya sana yakın o sen dürt onu gelsin yenuse da yakın ama cıktı o numarı yuk bendeonun onada habeyy versene
kaderim kimm kızz öldü o öldü hayat doğduu
kaderim demişim hayatım sende gelsene kız özledim siziii

hee şöyle hayatt:))
canım vallah çok içten sçöylüyorum arabam olsaydı oğlumu kursa bırakıp hemen sana geliridm ama şimdi araba yok çocğun kursu var,, ben gelemem canım(ahh arabanın gözünü seveyimm..
benim yerimede yiyin o simitlerii:))

canım ben çıkayım artık kocamın gelmesine 2 saat var, bende o sırada ardanın kestiği kağıtları toplayım:))
biraz sağı solu sileyim bu saatte:))
öptüm sizi iyi sohbetler iyi kahvaltılar size

sevcanla yakın degilmisiniz siz otobüşlerle gel canum seninde toton otobüs görsünn

bacım bizzim kaynana öyle olsa keşke...şimdiye çokaaaaaan düzelmişti
bana en çok koyan nişanlımın taraf tutması.ben ona hiçbi zaman anneni at demedim.
kendisi hastalığında ablasına gönderdi annesini.3 gün hiç gitmedi akşam yanına.
yine ben dedim hadi gidelim diye de beraber gittik.hem de ne ısrar ettim götürmeye...
tavrı o da değil yani ama ne anlayamadım :S

hahaha kopardiniz hemende olayi bitirmisiniz

umarim oyle olmustur ahillada kayip yoksa odami fantazi olayina girdi amaaaannn inşssssssssssss. barisirlar

he yavrum biz elele tuttuk da fantazisi kaldı töbe töbe

özgeeeeeeeeeee ben de gelim miiii?

sevcanla yakın degilmisiniz siz otobüşlerle gel canum seninde toton otobüs görsünn

yakınız canımda oğlumun kursu herşeyi mahvediyor((
yoksa vallah çok içten söylüyorum gelirdim..
kız totom otobüste görecek minibüste önceden gördüğü gibi:))
hatta minibüs gördü bile:)

he yavrum biz elele tuttuk da fantazisi kaldı töbe töbe

özgeeeeeeeeeee ben de gelim miiii?

gelseneeeeeeeee noluyy sen akşamdan gel bebeğim yolunuzun bu akşam eşim gelmicek eve mudanyada kalıcak gel dertleşiriz

yakınız canımda oğlumun kursu herşeyi mahvediyor((
yoksa vallah çok içten söylüyorum gelirdim..
kız totom otobüste görecek minibüste önceden gördüğü gibi:))
hatta minibüs gördü bile:)

bend-ce senin oğlan gayet akıllı kursa ihtiyacı yok kaçta bu kurs yavv 2de bitiyoda erkenden gitmiyomu işte:26:

ahilla oku oku bitmez bebeğim:)))
bitirdim canımın içi bitirdim laf da yetiştiriyorum.

naptınız barıştınız mı?
(ay ne dedikodu meraklısı gibi hissettim kendimi :S önce bi hoşgeldin der insan di mi)
bu arada hoş geldin :))

yavrum akşam için gelemem annem salmaz.ama sabahı denicem.iş durumu çıkışta belli oluyor bizim.
esnekolursa iş,söz gelcem olmadı ben sana bi pazar geliveririm eşin evde olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…