Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ayy bir nişanlılık dönemlerime dönebilsem zatiiiii:)

kız ikinizde birbirinizin modelinden çıtı pıtı hatunlardansınız...
hımmmmmm ben de bi eksi beden bi benim sanıyordum :)) yaşaşınnnnnnnnnnn

yarın gel vururum telefonla taciz etcem seni yarın

kaç kaç kaçanın anası ağlamazmış (eşimin lafı) tenhada yakalarken söler hep bunu dur dur derken

özgem yaaaaa senle hayat olmazsa ben kime gülcem bu kdar

hımmmmmm ben de bi eksi beden bi benim sanıyordum :)) yaşaşınnnnnnnnnnn

özgem yaaaaa senle hayat olmazsa ben kime gülcem bu kdar

müessesemiz sizin memnuniyetiniz için varlar efemmm

bu arada ben bu gece temizlik felan yapayım sevcan şok olmasın

evet topiği kapatıyorum işime gücüme bakıyorum yarın kahvaltı sofrasından kareler paylaşırım

İyi geceler kızçelerim nasılsınız? rabbim hepimizin evine mutluluk sağlık bereket ve huzur nasip eylesin soframıza helall rızık ihsan eylesin...

ayyyy bu bilg. beni öldürdü ya.... anladım artık mefta bu, gidici :)

Ayfer şekerim, aklıma benimde direk sen geldin Özgeyle plan yapınca, dedim acaba oğlanı kim bırakıyor, malum araba yok.

gelsen ne güzel olur... sabah beraber gideriz zaten sonrada ben bırakırım snei eve, yolu düşünme :S

bu arada eve geç geldim eve, gelir gelmez sana mesaj attım her zamanki gibi ama sanırım uyuyordun :S

sabah bu mesajı görür görmez ara beni boya beni :) uyandır, kıy bana

son gelişmeleri yazayım şincikk:))
biz öğleden sonra ankaraya gideceğimiz için talha kursa gitmiyor:))
benimse saat 1yada 1:30 da evde olmam gerekiyormuş kocam dedi
çünkü benim koca sonunda izin almış ankara için:))
yani şu demektirki ben özgeye gdidiyorum:))))
ama saat 11 çok geç tam oturacam 1 saat sonra kalkmam lazım 10da geleim sana özge ya ayıp olurmu:)))
gerçi sevcan hanımı dün 3 kere aradım hanfendi gezmelerde telefonuda evdeydi sonra gece mesaj göndermiş ama ozamanda bne uyuyordum
sevcana söylemem lazım ona uyarsa saat 10 gbi gelicem ama çok erken 11 den önce gitmeyelim derse ben yetişemem eve snra(
çünkü eve gelir gelmez çıkıcaz
sevcan beni uyandır demiş mesaj çektim uynadıysan mesaj at diye hala uyuyor anlaşılan:))
napsam acaba uyandırsammı ki??
bir yandanda evde okadar çok işim varki nasıl yetiştirecem ben daha çanta hazırlıcam offff(
neyse ben sevcanı uyandırayım sonrada çantayı hazırlayım öptüm sizi iyi hafta sonları..
ahilla gelmezsen vururum seniii:))

hasta yatağından yazan biri olarak sen vurmazsan da ben öbür tarafa gidiciyim sanırım
biz dün gece de herkes kendi evine gitti.sonra konuşalım dedik dışarı çıktık.önce güzel güzel konuşuyorduk.
sonra nasıl olduysa kavgaya başladık.şuanda yarı felçli bi şekilde yataktayım.ne yesem çıkarıyorum.
en son salı akşam yemeği yemiştim...tuşlara dokunacak gücüm de yok.
sabah bilerek girmedim.yazıp huzurunuzu kaçırmiyim diye.hakseverim biliyor ne yazık ki gelemeyeceğimi

karamuk hayırlı haftasonları.sen gezmeye gitmiyor musun canım?

sağol canım sana da hayırlı haftasonalrı ben işteyim bu hafta hayatım o nedenle gezemiyorum
sana da çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım canım daha belliki yine nişanlılnla alakalı bir durum var hakkınızda hayırlısı diyorum canım öpüyorum seni kendine iyi bak dikkat et

Kızlar maşallahınız var sohbet koyu olmuş yine:)Semihayı merak ederken sayfalar uçmuş gitmişAlıntı yapamayacağım bu bebiş olayından sonra özet geçiyorum kusurumuza bakmassınız artıkDün Hakseverimle konuştum bebek mevludu için hoca ayarla bana dedim.Kayınvaldesi benim orada oturuyor yardımcı olur diye düşündüm.Benim kayınvaldemin arkadaşıda okuyorda hoşlanmıyorum o kadından hayırlı olsun bile demeyen kadını mevluda okumayamı çağırıcam
Bugünün süpriz kahvaltı buluşması Hakseverden ne güzel kızlar iyi etmişsiniz.Afiyet olmuştur biraz demekle geç kaldım saate göre şifa olsun hepinize yarasınBende imrendim valla.Ama Nehir hanım evdeyken çıkamıyorum bir yerlere.Sağlık olsun biraz büyüsün inşallh eski sosyal faaliyetlerime dönerim inşallah
Ahillacığım canım durumuna üzülüyorum ama bir yandanda hayatının sonuna kadar üzülmektense başında biraz üzül daha iyi.Nişanlının aklı başına gelir umarım.Sevgi varsa herşeye katlanıyorsun ilk başta ama evlenincede aşk yerine saygı sevgi sadakat kalıyor.O yüzden iyi düşün kararını ver.Hakkınızda ne iyiyse o olsun inşallah
Semihacığım barışma sinyalleri gördüm sanki hadi bakalım inşallah
Hayatcığım güle güle git canım hayırlı yolculuklar.Siz Sevcan Haksever kaynatmışsınızdır şimdi kulaklarımızı çınlattınızmı
Kızlar hafta içi kimlere uymuyordu?Benim için farketmez gönül ister hep bir arada olalım.Ama kime nasıl uyuyorsa öyle olsun buyurun beklerim.Ahilla Yinuse sizleride beklerim kızlar.
Dün akşam 15 kişi misafirim vardıHepsi bir araya denk geldi.Gemlikten akarabalarım,buradan kayınvaldemler onların tanıdıkları geldiler.Birazcık yoroldum daha ev işine el atmadım bebişin çamaşırlarını serdim anca,yemeğim var Allah'tan birazdan ev işinede başlarım bugün yarın yine misafirim gelebilir.Olsun ben severim misafiri can sağlığı olsunda.Allah'a emanet olun kahvaltı resimlerini paylaşın kızlarÖpüyorum hepinizi iyi hafta sonları...

Nasılsın canım iştesin değilmiKızlar kahvaltıda çoktan yapmışlardır ama saat öğlen oldu.Kulakları çınlasınBiz de kaldık topikte

slmm kızlar yedik içtik kurba gb şiştik ay çok güzeldi hepinizin kualgını çıtlattık merak etmeyin

biraz önce gitti sevcanım hayatımda ondan önce gitti (burda gülmek istiyorum:) HAYATIM

çocuklar çok tatlıydı her zmanki gb biz girer girmez muhabbet yemek derken fotoraf cekmeyi unuttum ben artık merak ediceksini malesefiyki gelmişler çok teşekkür ederim hemen hazırlanıp cıkmam gerek görüşürüz kızalr ben anneme kaçarrrrrrrrrr

A.s canım çınladı çınladı merak etmeyinSevindim güzel geçtiğine iyi etmişsiniz afiyet şeker olsunYa bir resim çekilseydiniz ya neyse sağlık olsunGörüşürüz canım güle güle git anneciğine.Bende ev işlerine al atayım kib öptüm

Aynen canim....sagol.
Tum gun mu iste olacaksin?Allah yardimcin olsun

Sagol canim.gelmeyi cok istoyom ama bakalim nasip olacak mi

İyi yolculuklar zuzum Allaha emanet ol.insaallah muthis bi hafta sonu gecirirsin.
Hepiniz insallah

Tatlıya bağlanması biraz zaman alır gibime geliyor.
Ayrıca neden hasta oldun? kavga ettiğiniz için mi? :S

Çınlattık canım :) gidemedik bir türlü kızcağıza ayıp oldu dedik. Hatta bu cumartesi gidelimmi diye konuştuk ama sanırım diğer hafta mevlüt düşünüyormuşsun, hangi gün yapıcaksın Cumartesi olursa mevlüdüne gelelim canım, Çok yorma kendini zaten gece zilli uyutmuyor :)

Ellerine sağlık canım benim bir ey yapma dedik döktürmüşsün, birde yap deseydik ne olacaktı :) çok misafirperverdin. En kısa zamanda bende bekliyorum. ohhh olsun kocana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…