- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
olur canım sen ayarla benden okey:))
18 dakikamı
evet kultur park daha iyi olur ozgenin gelme acisindan sorun olmazza tabiii ben orayada cok yakinim orayada 10 dakika yurume mesafesiuzak diye hicbirinize gidemedim benim icinde acilis olur
bencede haftaya ayarlayin ama havanin guzel olmasina dikkat edelim
bahara nezamn gidiyonuz hafta icimi....
evet kultur park daha iyi olur ozgenin gelme acisindan sorun olmazza tabiii ben orayada cok yakinim orayada 10 dakika yurume mesafesiuzak diye hicbirinize gidemedim benim icinde acilis olur
bencede haftaya ayarlayin ama havanin guzel olmasina dikkat edelim
bahara nezamn gidiyonuz hafta icimi....
ay canım hafta içi olsa keşke ama kimseye uymuyorki hafta içi
yoktu vallah:)vallamı? du diğer kızlarada bir soralım özge, semiha, karamuk, yinuse nasılsa gelmez :)))
evet haberim yok deme... caıııııllllDD
evet hayır ben izin alırımama Karamuk ta çalışıyor :)
yoktu vallah:)
karamuk haksever yada cumartesi gitmek isteyenlerde ayarlasın bence ayrı gurup halinde gideriz:))
hem kimse kırılmamış olur birimize uysa diğerimize uymuyor çünkü günler..
hem yinuseye semihayada uyuyor hafta içi:))
olur canım sen ayarla benden okey:))
18 dakikamı
oylede ucak fobim var olsem binemem feribotlada bir saatmis zaten ucak olmasinda iki saate varmaya raziyim
bahara,semihaya, haksevere ve karamuğa yazık vallah oku oku sayfalar bitmez allah kolaylık versinn:)))))
bugün sohbetin dibine vurduk:)
haksever geldi bile, okuyor, o selam verene kadar ben çıkarım herhalde...
selam canım sana
kizlar ben kacar benim cadi uyandi size iyi sohbetler guzel ve sicacik bir haftasonu gecirmeniz dilegiyle allaha emanet olun
yarın da Özgelerin evine çok yakın bir yere gidiyorum. Eski müdürümün eşi davet etti :) annesine gelecekmiş gel görüşelim dedi.
Arkadaşımda ablama cumartesi sevcana gidicem demiş, ama bana bişey demedi,
birazda ben geziyim beeehhhh....
kizlar ben kacar benim cadi uyandi size iyi sohbetler guzel ve sicacik bir haftasonu gecirmeniz dilegiyle allaha emanet olun
yarın 2ye kadar boşum 2de ablamlarla kemal paşaya gidicem sevcan sabah gel banakaçta senin günün kahvaltı yaparız beraber
ayyyyy anam duysa bunlar hoş diyenin aşşa, kara köpeğin t...... derdi
bende saat 2 de arkadaşta olucam dedim.
Ama yok senin kocana çok uyuzum esasen gelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?